Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abidig

Nasıl bir kumanda nerde bulunur benim tek eksiğim sihirli kumanda olmaması onu da klavye mouse ile çözüyorum ama sihirli kumanda olsa daha iyiydi

hocam sihirli kumandada bi numara yok insanlar harry potter asası zannediyo bu kumandayı hem çok pil yer bu kumanda hem çabuk bozulur lg akıllı kumandasından çok şikayet var mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Nasıl bir kumanda nerde bulunur benim tek eksiğim sihirli kumanda olmaması onu da klavye mouse ile çözüyorum ama sihirli kumanda olsa daha iyiydi

hocam sihirli kumandada bi numara yok insanlar harry potter asası zannediyo bu kumandayı hem çok pil yer bu kumanda hem çabuk bozulur lg akıllı kumandasından çok şikayet var mesela..

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockNpel

https://youtu.be/VxftTXJSVVE

Bu videoyu şu şekilde oynatıyor. 2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV

Bende de aynı durum var.
    4k'da 30p bağlantı iyiyse çalışıyor.
    60p de bu şekilde görüntü çıkıyor.
    Artık yazılım mı donanım mı sıkıntılı bilemiyorum.
    Belki yazılım güncellemesi ile çözerler ileride.

• Dün kasım güncellemesini yükledim... Kanal geçişleri eskiye göre yavaşladı ve yüklü gelen uygulamaları sildiğim halde sürekli geri yüklüyor... Bu sorunları yaşayan yada çözüm önerebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: rockNpel

https://youtu.be/VxftTXJSVVE

Bu videoyu şu şekilde oynatıyor. 2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV

Bende de aynı durum var.
    4k'da 30p bağlantı iyiyse çalışıyor.
    60p de bu şekilde görüntü çıkıyor.
    Artık yazılım mı donanım mı sıkıntılı bilemiyorum.
    Belki yazılım güncellemesi ile çözerler ileride.

youtubede sorunlu. aynı videoyu indirip usb den izleyince sorun yok ama..
    youtubeden hdr video açıncada aynı sorun yaşıyorum. kodi ile 4k hdr video açınca hdr otomatik açılmaya başlıyo.

dün netflix abone oldum. 4k videoları acayip net gösterdi. bu akşam 4K HDR Videoları deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 1 Aralık 2016; 15:46:21 >

• arkadaşlar hepiniz aldığınız tv nin kıymetini bilin bugünden sonra tüm tv lere 300 500 fiyat bindirecekler..
  • Merhaba,

Bilgisayarda açtığım filmi TV'de oynatmak için hangi yazılımı kullanıyorsunuz? (Telefondaki Youtube uygulamasındaki TV'de oynat seçeneği tarzı bir şey arıyorum) Philips'in bunu yapabilen bir kendi yazılımı var mı? Altyazıda bununla ilgili bir problem oluyor mu?
  • Arkadaşlar ağa bağlı olmadan ekran yansıtma ya da medya yansıtma olabiliyor mu 2016 philipslerde? Dün teknosaya gittim; lg g5 telefonumun ekran yansıtma özelliğini açtım 55pus7101 önünde durarak. Philips hariç marketteki bütün tv.leri gördü( lg ve samsung) ama philipsi görmedi

• İstedikleri zammı yapabilirler. O fiyatlardan alıcı bulabilecekler mi acaba?

• Bu banding olayı canımı sıkmaya başladı. Tek renk düz sahnelerde direk göze çarpıyor. Sadece maçlarda görürüm diye önemsememiştim ama ps4 oynarken de farkedebiliyorum. Hatta sadece kamera sağa sola pan yaparken çıkıyor sanıyordum ama aslında bu çizgilerin hiç gitmediğini hep yerinde olduğunu fark ettim. Kamera sağa sola pan yaparken sadece farketmenin kolay olduğunu anladım. Flash diske dümdüz beyaz bir resim atıp tvde açtım o zaman bile banding fakedilebilir durumda.

Kullanan arkadaşlar siz de düz beyaz bir resimde haraket olmadan da banding görebiliyor musunuz? Yoksa benim tvde banding ileri boyutta mı? Philipsin bu tvlerinde bandin problemi yaşamayan var mı?

• Bandingsiz Philips değil de led tv bulmak bile zor..

• Eğer ekran yansıtma(miracast) olayını aliexpress.te satılan 10 dolarlık miracast dongle ile çözebiliyorsak philips alayım bari. Dimi?

Chromecast yada google cast ya da google home ne ıvır zıvırsa adı sevmiyorum kardeşim. Kısıtlamaları fazla bana göre. Bir kere ağ bağlantısı gerektiriyor yani modem.

• Merhaba bugün 49pus6551 tv aldım ancak B enerji sınıfında piyasada neredeyse A+ aşağısı tv kalmamisken bu urunun enerji tüketimi neden yüksek kafam çok karıştı iade etsem mi bunun sebebi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Arkadaşlar ağa bağlı olmadan ekran yansıtma ya da medya yansıtma olabiliyor mu 2016 philipslerde? Dün teknosaya gittim; lg g5 telefonumun ekran yansıtma özelliğini açtım 55pus7101 önünde durarak. Philips hariç marketteki bütün tv.leri gördü( lg ve samsung) ama philipsi görmedi

bende 55pus6581 var miracast var yansıtabiliyorum. belki o anda wifi kapalıdır tvde
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Eleman da öyle dedi, ben de baya bi kurcaladım kumandayı elime alıp, ama bulamadım. Siz modeme bağlı olmadan da yansıtabiliyor musunuz telefon ekranını?
  • Arkadaşlar özellikle kullanıcısı olduğunuz için size sormak istiyorum. Philips 55pus6501 ürününü almak istiyorum bütçeme en yakın görünen Tv bu hepsiburadada 3177 TL görünüyor. Ancak alıp almamak arasında gidiyorum. Çünkü benim için büyük bir para. Ekran boyundan ve 4k'dan taviz vermek istemiyorum. Hertz olayınıda az çok bildiğimden 100 olsun istiyorum. Hanımda illa ışığını beğendiği için illa philips olsun diyor. Sizce ne yapmalıyım almalı mıyım bu ürünü? yapacağımız şeyler hdd'den film dizi izlemek digitürkten maç izlemek, youtubeden müzik veya video izlemek gibi ufak çaplı şeyler.
  • Slm arkadaslar. Bende pfs 4131 modelini aldim. Fakat ekran ayarlarindan arka isigi ayarlayamadim. Diger tv modellerinde oldugu gibi arka isik ayari philipste yok mu. Ps4 oynuyorum guzel ekran ayarlari nasil yapmaliyim. Bide guncelleme yapan varmi
  • http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS6581_12/6000-series-guecuenue-android-tvtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezelligine-sahip-4k-ultra-ince-tv

Bu ürünü Vatan'dan 3500 TL'ye özel indirimle aldım, normal fiyatı 3900.

Yarın akşam ulaştıracaklar. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • Selam herkese 30 kasımda 43 ve 55 inch 6501 modelini aldım teknosadan.
    Magazada kapali kutu olarak bekletiyorum
    sadece zam gelmeden almak istedim işte :)
    Servis tvlerle eve kuruluma geldiğinde neler yapmam gerektigi konusunda öneriler rica edicektim sizlerden arkadaşlar...
    Tv lerde bi kusur olup olmadigini incelemeden imza atip kabul etmemek gibi..

• The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Hocam o ürünün normal fiyatı 3599 TL. 3900 değil. Ben de 3 hafta önce 3500'e aldım. Şu an vatan'ın sitesinden kontrol ettim hala 3599.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.