Şimdi Ara

2016 polo 1.2 tsi dsg şakırdama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

Dsg kavramasinin catallari (debriyaj catali) yada volant ses yapiyordur.
    Volant sesine baktım bu onun gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Aracı ilk aldığımda bende de vardı özellikle cam açıkken Arnavut kaldırımlı yollarda geliyordu. Korktum bir an ama sonra araştırdım, sordum, soruşturdum: Kuru kavramalarda normalmiş. Ülkemiz çok tozlu ve bozuk yollara sahip hali ile orayı biraz gevşetiyor ama sorun değil 60 bin km yaptım o sesin üzerine :) Garantiden yapılsa bile 2 ay sonra yine aynısı olurmuş fabrikasyon ayarını bozdurma boş yere.
    Anladım bende açtırmaj istemiyorum.

İNŞALLAH bizimde sorun çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

aynı yıl ve model var abim de maltepe erel den 0 alındı 9000 km de mekatronik değişti.şanzıman sıkıntılı hocam.abim de gayet iyi bir şöför dür ve sakin kullanır.

Alıntıları Göster
    Bizdeki araçta çok sakin kullanılıyor.
    Şuanlık ciddi bir sorun yok İNŞALLAH olmazda.

Bizim şehirde pek trafik olmuyor orası iyi birde araç sürekli uzun yol yapıyor

• P'den zor çıkıyorsa sizde hata var gibi, parkı yanlış yapıyorsunuz zaten yukarıda yazmışlar. Diğer sesler de buna bağlı olarak arızanın yaklaştığını gösteriyor sanki.
  • Merhaba bende de polo 1.2 dsg 7 ileri var..Bende kalkıştan sonra 4. Vites ve sonrasında sakirdama duyuyorum ama uzun yoldaysam belli bir mesafe sonrasında ses kesiliyor..sizin sorun halloldu mu?

• Hayırlı olsun, nurtopu gibi bir DSG arızanız olmuş. Umarım aracınız servis bakımlıdır
  • NCL kullanıcısına yanıt
    aracım servis bakımlı sıkıntı yok o işte :D bu dediğim 15 dakika sonra araç ısınınca geçiyor ve araç soğuyana kadar gelmiyor..inş dsg den kaynaklıdır uzun yolda sıkıntı çıkarmıyor...ama motordan kaynaklıysa asıl sıkıntı o zaman yolda kalma durumum olabilir.
    hocam yalnız vites geçişlerinde vuruntu veya ses asla olmuyor..araç 33 binde daha motor sorunu olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezoterika85 -- 2 Temmuz 2019; 13:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezoterika85

hocam yalnız vites geçişlerinde vuruntu veya ses asla olmuyor..araç 33 binde daha motor sorunu olduğunu düşünmüyorum
    Ben gittiğimde de vuruntu yoktu, biraz devirli kalktığımda 2den 3e geçerken ciyk diye bir ses geliyordu. Servise gidince kavrama değişecek 700TL ver dediler. Sen yinede servise bi göster
    hocam servise tokattan çoruma gittim ama araç sıkaktı anlaşılmadı soğukta oluyor..vites geçişlerinde sıkıntı yok..çrneğin 4 vitese geçtikten sonra gaza basınca ses geliyor böyle şakırdama gibi dışarıdan bu 5 6 7 de de oluyor ama örneğin uzun yolda belirli bir mesafeden sonra ses kesiliyor
  • Doğru söylemiş , bizde normal diyoruz.
    DSG nin patlaması normal bir durum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    hocam anlatamadım cidden o zaman ses yoktu ondan öyle dedi arkadaş ama 5 6 7. viteste soğukta ses geliyor gaza basınca ve çekiş düşüyor ama sonra düzeliyor ısınınca ve bu ses şangırdama
  • byfurxyoutube
    İzzet Altınmeşe - Şak Şak Şakırdama
    https://youtu.be/PcLnWqkoxg0

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.