Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.630
Cevap
115
Favori
502.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nisan ayının başında yetkili serviste bakım yaptırdım. Aracım 2018 model herhangi bir yazılım güncellemesi yapılmamış gözüküyor. Evrak üzerinde yazan klasik bilgisayara bağlanılıp araç üzerindeki tüm beyinlerin kontrolü yapılmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2016 model megane 4 icon araçta başımıza bu olay gelmiştir.

Aracınıza bindiniz, start a bastiniz ve el freni tuşuna bastınız, park freni kontrol ettirin yazisi ekranda çıktı, el frenini indirmiyor ya da cekmiyorsa, 4-5 kez ışığı yanip sönüyor ve göstergelerde anahtar işareti, park freni işareti yanıyor. Gaza basınca hafif hareket etmek için el frenini indiriyor ve stop edince el frenini cekiyorsa ( bu işlemleri otomatik yapacak ).

Sebebi el freni tuşu arızası çıktı bizim. Akü de diyenler olmuş ama el freni tuşunu değiştirince düzeldi. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel, akü de sorun yok. Araç kontak açık konumuna geliyor, n ye getirip starta basmak gerekiyor.

• Merhaba arkadaşlar, aracım 2020 model 1.3 tce otomatik, bugün itibariyle 54.000 km oldu ve bakım zamanı geldi. Bugüne kadar hep yetkili servise götürdüm ama yüksek fiyatlar beni düşündürmeye başladı. Sizce bu süreçten sonra özel servis ile mi devam etmeliyim yoksa her ihtimale karşı yetkili de devam mı etmeliyim ?

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler  

• bömes kullanıcısına yanıt
    Artılar eksiler var tabi. Satarken servis bakımlı demek satışı kolaylaştırıyor. Uzun yıllar daha kullanacaksanız özel servis daha mantıklı bence. Ne olursa olsun ilk iş termostat değişimi veya conta yenilenmesini yapın derim. 1.3 tce motor mimli bu konuda biliyorsunuzdur. Saçma sapan termostat yüzünden çok sandık motor takan var. Garantideyken neyse denebilir belki ama garanti sonrası çok can sıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çok sorulmuştur ama eşime megane 4 alıcaz nasipse dci mi yoksa bluedci mi alsak bilmiyorum hangisi daha sorunsuz biri 7 ileri biri 6 ileri galiba

• Megan 4 whatsap gurupları var oralar daha aktif

• Watsap grubuna nasıl giricez

• Gönderdim

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.