Şimdi Ara

2016 Sandero Stepway Turbo 90bg Euro 6 Easy-R (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
27
Favori
170.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mavi renk olanlar da inorganik fakat yine de yeşil ile karıştırmayın.
  • Araç üstünde Continental Eco Contact 5 lastikler geldi. Bu lastikler benim diğer aracın üstündeki eski lastikler idi. Yakıt tasarrufu yönünden mükemmel bir o kadar da kazık gibi odun gibi lastiklerdir. Çok ses yapar. Yolu direksiyonda hissettirir. Lastik sesini hoparlörlerden alırsınız. Ama meret az yaktırıyor işte. Sonra Lassa taktırdım. Bir lastik bu kadar mı sessiz yumuşak olur. Direksiyon o kadar yumuşadı ki sanayiye gittim sorun mu var diye. Ama yakıtı 100 km de yaklaşık yarım litreden artırdı. Şu an az yaktıran odun lastıklerle devam :)Diğer araç yum yumuşak
  • sipariş verdiğim araba pazartesi akşam itibari ile aldım. 1.5 dci easy-r. makyajlı kasa değil.
    araç michelin marka yaz lastiği ile geldi bende lassa snowway3 kış lastiği aldım ve taktırdım. fakat lastik söküp takanlara lastik basınç sensörü varmı diye sordum olmadığını söylediler.kitapçıkta lastik basınç ölçümü yapıldığı yazıyordu bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun arayışlardan sonra benzinli otomatik stepway ile aranıza katıldım. 1 hafta sonra teslim edilecek. Stepne dahil 47500'e anlaştım. Park sensörüne 100 TL, boya+koltuk+motor koruma ve cam filmi için de 800 TL verdim. Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun arayışlardan sonra benzinli otomatik stepway ile aranıza katıldım. 1 hafta sonra teslim edilecek. Stepne dahil 47500'e anlaştım. Park sensörüne 100 TL, boya+koltuk+motor koruma ve cam filmi için de 800 TL verdim. Umarım memnun kalırım.

Yeni kasayı beklemeyi dusundunuzmu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcan81

sipariş verdiğim araba pazartesi akşam itibari ile aldım. 1.5 dci easy-r. makyajlı kasa değil.
    araç michelin marka yaz lastiği ile geldi bende lassa snowway3 kış lastiği aldım ve taktırdım. fakat lastik söküp takanlara lastik basınç sensörü varmı diye sordum olmadığını söylediler.kitapçıkta lastik basınç ölçümü yapıldığı yazıyordu bilgisi olan varmı?

Hayırlı olsun yeni aracınız, lastik basıncı 2 şekilde ölçülüyor

1-lastik içine yerleştirilen sensör yardımıyla

2-basıncı düşen lastiğin tur sayısının fazla olmasını tespit eden abs sensörü aracılığı ile

Sizinki 2. yöntem yani görünür bir sensör yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
    Yani araç hareket halindeyken anlayabiliyor lastik basınç düşüşünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcan81 -- 2 Aralık 2016; 10:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcan81

Teşekkür ederim.
    Yani araç hareket halindeyken anlayabiliyor lastik basınç düşüşünü.

Evet, lastikler soğukken petrol istasyonundan, aracın kitabında istediği lastik basınçlarını girin, sonra içeriden sistemi set edin, yani sizin ayarladığınız değerin altına düşüş olduğu vakit sistem size uyarı verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasayı beklemeyi çok düşündüm ama hiçbir bayi bu konuda net bir şey söyleyemiyor. Ne zaman gelecek dediğinizde 2017 diyorlar. Ocak mı, Şubat mı, Mart mı belli değil. Ayrıca Aralık ayında 1500 TL, yeni kasa gelince de 3500 TL zam geleceği yönünde bilgi aldım. Ocak'ta üretilmeye başlanır, Mart'dan evvel de gelmez deniyor. Zaten bekledikçe daha da zamlandı. Keşke karar verdiğim Ekim ayında alsaydım. Artık arabasız dayanacak halim kalmadı. Öte yandan arabayı isteseniz de alamıyorsunuz. Stok yok hiçbir yerde. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Düzgün bir bayi bulunca, uygun fiyatı da görünce direkt aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Yeni kasayı beklemeyi çok düşündüm ama hiçbir bayi bu konuda net bir şey söyleyemiyor. Ne zaman gelecek dediğinizde 2017 diyorlar. Ocak mı, Şubat mı, Mart mı belli değil. Ayrıca Aralık ayında 1500 TL, yeni kasa gelince de 3500 TL zam geleceği yönünde bilgi aldım. Ocak'ta üretilmeye başlanır, Mart'dan evvel de gelmez deniyor. Zaten bekledikçe daha da zamlandı. Keşke karar verdiğim Ekim ayında alsaydım. Artık arabasız dayanacak halim kalmadı. Öte yandan arabayı isteseniz de alamıyorsunuz. Stok yok hiçbir yerde. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Düzgün bir bayi bulunca, uygun fiyatı da görünce direkt aldım.

Ne diyelim hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

• Çok teşekkürler. Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun öncelikle

Yeni kasa zaten çoktan seri üretime geçti bile. Hatta Romanya'da siparişler alınmaya da başlandı.

Buradan iki sonuç çıkıyor; ya Dacia'nın genel merkezinden yeni modellerin diğer ülkelerde hemen satışa sunulmaması ile ilgili bir emir var ya da Mais, mevcuttaki makyajsız kasaların tamamını satmadan yeni kasayı getirmek istemiyor.

O fiyatın artması Euro kuru yüzünden olan bir şey maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Ankara Maise gittim. Sandero Stepway kendileri dahil hiçbir bayide yok. Mevcut kasa ve makyajlı kasa ne zaman geleceği de belli değil. Net tarih zaman veremiyorlar. Bugün itibariyle yine zam gelmiş. Stepway otomatik almaya niyetlendim fakat araç yok. Aklım Suzuki yeni modeli Baleno ya gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 3 Aralık 2016; 17:09:42 >
  • Piteştideki üretim bandı makyajlıya dönüştüyse bu saatten sonra MAKYAJSIZ gelme şansı yok.

Beklemek lazım

• fiyatların yanınada kampanyalı fiyatları duruyordu eskiden şimdi onu kaldırmışler neolcak böle?
  • Sürekli bir zam devam ediyor. Kaça kadar çıkacak bu araba fiyatları

• biz alamayalım diye elinden geleni yapıyorlar
  • Resmen soygun bu , bir urunun her gün fiyatimi artar mumkunmu bu son uç ayda 3.000 tl zam geldi resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Tabiki firmanın tek başına suçu yok bütün firmalar piyasa böyle , bu gidişle sıfır araba hayallerde kalacak...

• Araçta geçende çok kısa mesafe aldım. Sonra park edip stop ettim. Kısa süre içinde tekrar çalıştırmak zorunda kaldım. Çalıştırıken frene basmadan çalışıyordu. Ekranda frene bas uyarı işareti çıktı frene bastım araç sonra çalıştı neden böyle bir şey istedi acaba benden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmareII -- 5 Aralık 2016; 5:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmareII

Araçta geçende çok kısa mesafe aldım. Sonra park edip stop ettim. Kısa süre içinde tekrar çalıştırmak zorunda kaldım. Çalıştırıken frene basmadan çalışıyordu. Ekranda frene bas uyarı işareti çıktı frene bastım araç sonra çalıştı neden böyle bir şey istedi acaba benden?

aynı şey bende de olmuştu, ama ben arabayı park ettiğim zaman boşta "N" harfine getirmeden viteste bıraktım. daha sonra arabaya binip tekrar kontağı çevirdiğimde ekranda "N" harfi yanıp sönüyordu. frene basıp vitesi "N" ye getirdim ondan sonra çalıştı. onun dışında bende frene basmadan çalıştırıyorum her zaman, sadece eğimli bir yere park ettiğim zaman arabayı viteste (arka veya ön )bırakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.