Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Kargonun teslim edildiği gün şansıma serviste aynı gün gelerek kurulumu yaptı, tüm testleri yaptırdım çok şükür ne ölü piksel ne ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmadım. Bu arada bende gittigidiyor üzerinden aldım. verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

gittigidiyor direk satıcı değil sadece bir satış platformu olduğu için hangi satıcıdan aldığınızı söylemeniz de ilgilenen arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Hocam selam Sony Euroasia garantili evet. paralel ithalat vs değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Kargonun teslim edildiği gün şansıma serviste aynı gün gelerek kurulumu yaptı, tüm testleri yaptırdım çok şükür ne ölü piksel ne ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmadım. Bu arada bende gittigidiyor üzerinden aldım. verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

gittigidiyor direk satıcı değil sadece bir satış platformu olduğu için hangi satıcıdan aldığınızı söylemeniz de ilgilenen arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Doğubankbilişim isimli firma, doğubank'ta bir firma, olumlu yorumları inceleyerek tercih ettim burayı çok şükür bir sorunda yaşamadım hiç bir şekilde

• ben bizzat mağazalarına gittim ve elden aldım,güvenilir bir firma gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emce canbay

ben bizzat mağazalarına gittim ve elden aldım,güvenilir bir firma gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

hocam merhaba,

doğubank bilişimden mi aldınız? ben de şu an gittigidiyorda olan 150TL indirimden faydalanarak aynı mağazan 4150 tlye aldım, siz kaça aldınız? mağazanın izlenimi nasıl, sony eurasia garantili değil mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebubz

quote:

Orijinalden alıntı: emce canbay

ben bizzat mağazalarına gittim ve elden aldım,güvenilir bir firma gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

hocam merhaba,

doğubank bilişimden mi aldınız? ben de şu an gittigidiyorda olan 150TL indirimden faydalanarak aynı mağazan 4150 tlye aldım, siz kaça aldınız? mağazanın izlenimi nasıl, sony eurasia garantili değil mi? :)

1 ay önce 4200 e aldım. İlk başta benimde şüphelerim vardı fakat teknosa vatan gibi firmaların bile yapamadığını yaptılar.kapalı kutuyu açtırıp dukkanlarinda test ettim.gönül rahatlığıyla aldım.sonra sony servis çağırıp kurulumunu yaptılar.sony garantili satıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aldım 4150 tl ye bir tane. Hayırlısı olsun bakalım.

• Dün TiViBu üzerinden yayınlanan Athletico Madrid-Real Madrid maçını "canlı futbol" modunu açarak izledim.
    Görüntü güzeldi ama yayının 4K olMAmasının olumsuz etkisi de oluyor BENCE.
    Hala bir yanım "4K yayın tek kanal iken (o da ne TiViBu ne D-Smart uydu alıcılarında desteklenmiyor iken) NEDEN 1920x1080i SONY 55W805C almadın?" diyor.
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    55w805 c almayi dunuyorum bnde suan gittigidiyorda 2830 gozukuyor..fiyat iyimidir beklemek gerekirmi sizce ?

• Ben de 100 hz lik full hd modelleri düşündüm baştan ama 3-4bin lira veriyoruz 4-5 yıl sonra tüm kanallar 4k ya geçerse yeni tv almayalım dedim .zamanında hd ready lcd aldık 5 yıl sonra perte çıktı mecbur . O yüzden 1000 lira farkla 4k almak mantıklı geldi.

• Burada hep bu aleti almak isteyenler mi var? Kullanan ciddi bir yorum yapsa keşke?

• internet tarifeleri ortadayken !
    dar bütçeli olup ta youtube üzerinden 720p nin üzerine
    video izlemeye çalışacak kaç tane boba yiğit var ki !

özetle 4k geniş açılı belgeseller dışında hiç bir işe yaramıyor !
    filmler izlemek için desen
    blue box stüdyo ortamındaki sanal arka fon film kaplama hatasını görmenizi sağlamak dışında
    hiç bir artısı yok ! bu arada unutmadan 4k değilde 8k'lar çıktı !

fabrikasından 4k ebatında fabrika ekran kesimi yapılmamış 4x4k olayı yani :)

özetle bir filmdeki tüm hataları bulmadan güzel bir film seyretmek için 1080 ideal bir çözüm
  • jybe kullanıcısına yanıt
    3-4 hafta önce ben bakınırken de fiyatları o düzeyde idi.
    Sadece; sırf 40-50 TL ucuz diye güvenilir olmayan, olumsuz yorumlar almış, satış adedi düşük bir satıcıyı tercih etmeyin,başınız ağrımasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevzideyim M kullanıcısına yanıt
    7 yıl önce ilk panel TV'mi alırken ben de aynı düşünce ile hareket etmiştim. 2010 yılında D-Smart, Digitürk dışında HD kanal yok gibiydi. 3-4 yıl içinde tüm "ana akım medya" kanalları HD yayına geçti. Aslında 1366x768 pixel olsa da Samsung 50C450 plazma TV'min görüntü kalitesinden hala memnundum. Tek sorun son 1 yılda ekranı boydan boya (yatay) kat eden 6 çizgi belirmiş, tel-çit arkasından tv seyrediyoruz gibi olmasıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Dün TiViBu üzerinden yayınlanan Athletico Madrid-Real Madrid maçını "canlı futbol" modunu açarak izledim.
    Hala bir yanım "4K yayın tek kanal iken (o da ne TiViBu ne D-Smart uydu alıcılarında desteklenmiyor iken) NEDEN 1920x1080i SONY 55W805C almadın?" diyor.

Bence tivibu modülü kullanın. Ne gerek var ayrı bir alıcı ile uğraşmaya. Hem 4K yayını da açar mis

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Dün TiViBu üzerinden yayınlanan Athletico Madrid-Real Madrid maçını "canlı futbol" modunu açarak izledim.

Bence tivibu modülü kullanın. Ne gerek var ayrı bir alıcı ile uğraşmaya. Hem 4K yayını da açar mis

tivibu modül yok bildiğim kadarıyla, sadece d-smart ve digiturk'te yok mu?

• keyifadami kullanıcısına yanıt
    TiViBu CAM CI Modül var ancak Arçelik/Beko/Grundig TV alanlara, 1 yıl "süper paket" ile hediye:

veya
    1 yıllık süper paket aboneliği ile birlikte bazı e-ticaret siteleinde 549 TL.

Tek modül + kart satışı hiç görmedim. Alınsa bile mevcut paketi modüle aktarırlar mı? O da zor...

• merhaba arkadaşlar XD8505 son güncellemeden sonra kablosuz bağlantıda bir sorun oluştu. modemi akşamları kapatıyorum sabah modemi açtığımda daha önceden tv otomatik kablosuza bağlanırken şimdi bağlı gözüktüğü halde internete giremiyorum. tv yi açıp kapatmam gerekiyor o zaman bağlanıyor. sizdede bu sorun oluştumu çözümü nedir.
  • Ben babama n11.com'dan tivibu uyumlu modül alıp tivibu alıcısından kartı çıkarıp bu modüle taktım oldu.

• sadokan kullanıcısına yanıt
    Selam benim de tv son güncellemeden sonra kumandadaki en üstteki ses tuşu çalışmıyor. Tesadüf mü güncellemeden mi anlamadım☹️

• Benimde tv ara ara kendini yeniden başlatıyor. Kanal değiştirirken veya Spotify kullanırken kendi kendine kapanıp açılıyor. Önceden de olmuştu ama güncelleme ile arttı bu sorun sizce ne olabilir

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.