Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu tv yi almayı planlıyorum ancak fiyatı pahalı benim için. haziran temmuz aylarında biraz daha inerse düşünmeden alacağım. ayrıca, 55 inç 4k ve 100hz tv için başka öneriniz varsa değerlendirmek isterim.
  • limpmust L kullanıcısına yanıt
    Selamlar...Kumandanın pilini değiştirdinmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Anten girisi tv nin main yazan uydu kısmına mı yazılıyor? Ortadaki giriş galiba. Bir de usbden kanal listesi atarken usb yi cihaza taktıktan sonra nasıl bir işlem sıralamsı geliyor. Tv otomatik olarak listeyi alıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: k700

Kodi programını kurun her formatı rahat rahat izleyin. Ben kodi kullanıyorum 4k filmler indirdim filmlerin boyutları 35-70 gb arası degişiyor ve dolby atmos 7.1 ses destekli takılma olmaksızın izliyorum. Full hd filmler çerez zaten açılmama takılma gibi bir sorun yok. Ayrıca 1tb toshiba hdd kullanıyorum ve tv'nin usb 3.0 takıyorum.

kodiyide kurdum vlc ile denedim 4k filmler takılıo işkenceye döndü film izlemek. full hdlerde problem yok ama 4k sıkıntılı bende. 64 gb usb kullanıorum bide
  • Bende sıkıntı yok dostum takılmadan izliyorum. Hdd dene istersen bir de. Ben hdd den izliyorum ama mantıken flash daha hızlı olması lazım.
  • 1.5 aydır ps4 proyu açmadığımdan tv yide açmıyordum
    Dün bir açtım tv ye güncelleme gelmiş hemen güncelledim
    Tv bayağı hızlanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • moscaltar25 M kullanıcısına yanıt
    Bugün The fifth element i indirdim 4k ilk defa bir 4k film takıla takıla çalıştı izlemedim kapattım.

• Bende problem yok hard diskteki 4K filmleri problemsiz seyrediyorum.
  • Merhaba 55XD8505 forumdaşlarım,
    Aynı ağa bağlı android tabletten, telefondan veya masaüstü PC'den Youtube açıp görüntüyü TV'ye yansıtıp, işim bitikten sonra uzaktan kumandanın "BACK" veya "TV" tuşu ile TV'nin açılmış olan Youtube uygulamasından çıkıyorum ve TV'yi yine uzaktan kumanda ile "Stand by" konumuna alıyorum. TV seyretmek için uzaktan kumanda ile yeniden açınca TV'nin android işletim sistemi yeni baştan başlıyor elektriğini kesmediğim halde...
    Normal mi
  • Televizyonu DS4 ile kontrol etmeyi deneyen oldumu bende tuşlar gerektiği gibi çalışmıyor. Home ekranına geri dönemiyorum controller ile televizyonu kullanmaya çalışırken.
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası bende de benzer yeniden başlama sorunu oldu. Çözümünü bilmiyorum

• Merhaba 65inch modellere bakıyorum.
    Bu iki model arasındaki fark nedir?

SONY KD-65XD8505
    http://www.hepsiburada.com/sony-kd-65xd8505-65-164cm-4k-uhd-bravia-hd-dahili-uydu-alicili-android-led-tv-p-EVTVSONY65XD8505
    Sony KD-65XD7505
    http://www.hepsiburada.com/sony-kd-65xd7505-65-164-ekran-4k-uhd-led-tv-p-HBV000002QTEP

Ek olarak bdaha uygun fiyatlı samsung ve lg modelleri nasıldır?
    Samsung 65KU7000
    LG 65UH650V

Film ve PS4 ağırlıklı kullanılacak...

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Yeniden başlama olayıderken o.yuvarların çıkıp android yazmasınımı kastediyonuz?

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Evet, android işletim sistemi yeniden başlıyor.

• BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    O bazen bendede oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Nisan sonu taratma yapıp paylaşmıştım sadece türksat uydusudur.Kendi zevkime göre kanal listesi düzenlenmiştir.

http://s4.dosya.tc/server4/3bg02s/turksat_29-04-2017.rar.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sayın cavit63 hocam eline koluna sağlık kanal listesini yükledim çok güzel olmuş yanlız trt 4k 1 numaraya koysaydın daha iyi olurdu emeğin için teşekkür ederim

• sony xd serisi kullanan arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra tv sıfırlayıp yeniden kurulum yapın
  • Rica ederim iyi günlerde kullanın.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

sony xd serisi kullanan arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra tv sıfırlayıp yeniden kurulum yapın

Yeni güncelleme mi geldi hocam?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.