Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek arkadaşım ben vermesem başka kullanan bir arkadaşımız
    Mutlaka cevaplardı
    Şimdiden hayırlısı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin açtığınız konuda gereken linkleri atmıştım siz zahmet edip cevap bile vermediniz bir teşekkür etme zahmetinde bile bulunmadınız şimdi cevap vermeyen formdaşlara kızıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kizmana gerek yok konusmamiz bitmedigi icin sana daha tesekkur etmedim farkindaysan senin atmis oldugun linklerin altinda birseyler daha yazmistim farkli modeller cikiyor verdigin linklerde diye konusmamiz orda kalmisti yoksa neden tesekkur etmeyeyim ayip ettin dostum yinede tesekkurlerimi sunarim ilgilendigin icin kizdigim konuya gellince ordaki actigim konuyu 2-3 yere actim ama ilgilenen arkadaslar belli zaten 3-4 kisi o kadar kisi icinden sozum onlara oldu senin uzerine alinmana gerek yok :) ok kardes

• Mesaj yazdığınız formdaşı haberdar et kısmına nicki yazıp uyarırsanız sizin yazdığınız mesajdan haberi olur bir günde yüzlerce konu açılıyor ayıp edicek bir şey yok sadece sitem ettim bende xd8505 kullanıyorum yanlış bir karar vermemeniz için size o linkleri attım şimdiden alacağınız tv hayırlı olsun

• Bu tv en ucuz nerde acaba, ben ancak 4500 nakit buldum

• N11

• quote:

Orijinalden alıntı: ercu1111

N11

Bugün fiyat arttırdılar orda da

• Merhaba 2.el almayı düşünürseniz sahibinden com. da biri satıyor 1ay lık tv 3800 istiyor 3600 veya 3750 aralığında alırsınız. Bende 2.el almıştım servise ücret karşılığında kurdurun bütün testlerini yaptırın

(ölü piksel vertical banding v.s.) gönül rahatlıkla kullanın paranız da türkiyede kalmış olur

• yeni güncellemeden sonra televizyonu kapatınca kendi kendine tekrar açılıyordu.
    sıfırdan kurulum yaptıktan sonra bu sorun düzeldi.
    sorun yaşayan olursa diye paylaşmak istedim.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Dostum o zaman sana bir sorum daha olacak daha dogrusu herkeze acik bir sorum var XD7005 serisi panal olarak HDR mi cunku birsey dikkatimi cekti urunun yanindaki tanitim kagidinda cok ufak harflerle XD7005 serisi HDR yi yazilim guncellemesi ile destekleyecek bunun icin web sitemizi ziyaret edebilir ve bilgi alabilirsiniz diyor O zaman demek oluyor ki gercek anlamda panel olarak XD 7005 serisinde HDR yok demektir yaniliyormuyum yazilimla destek olunurmu hic panel destegi olmadan yaziyida ufak yazmalarindan belli bu konuda bilgisi olan herkeze soruyorum gercek anlamada XD7005 paneli HDR mi cunku bildigim kadariyla XD 8505 panel olarak HDR yi destekliyor bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim bakin XD7005 urun tanitimindaki resmi atiyorum en alttaki ufak yaziya dikkat edin buyutup bakin ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarh34 -- 29 Mayıs 2017; 19:28:37 >

• Sizin için hdr çok önemliyse daha üst serilere bakmanızı tavsiye ederim ben xd8505 çok memnunum xd7005 50 hz ıps paneldir hiç tavsiye etmem almışken 120 hz xd8505 almanızı tavsiye ederim

• xd 8505 100 hz(gerçek panel)ve VA PANELMİDİR?2 gündür okuyorum kafam karıştı.55 inç almak ve sony almak istiyorum.2017 ler çok pahalı.küçük odada 2014 42inch 815b var çok memnunum. va panelin aydınlatması ips panelden düşük mü?saygılar
    XD7005 sadece 50 hz diyemi tavsiye etmiyorsun yoksa baska bir sebebi daha varmi mesela 8505 panel HDR yi desteklerken kendinden 7005 te ise yazilimla HDR oluyormus guncelleme olunca ben buna pek inamiyorum aslinda ayrica 50 Hz tvlerde aksiyon filimlerinde donma takilma aylama gibi sorunlar oluyormus peki 8505 te bu sorun oluyormu sonucta 100 hz paneli var...

• Ben şimdi tv alıcak olsam bütçe problemimde yoksa sony 55xe9005 uhd alırım ha benim bütçem 4.200 tl ile 4.500 tl arası ise sony 55xd8505 alırım 7005 sadece 50 hz olması yüzünden almam arkadaşlarımada aldırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: imsel1

xd 8505 100 hz(gerçek panel)ve VA PANELMİDİR?2 gündür okuyorum kafam karıştı.55 inç almak ve sony almak istiyorum.2017 ler çok pahalı.küçük odada 2014 42inch 815b var çok memnunum. va panelin aydınlatması ips panelden düşük mü?saygılar

Sony 55xd8505 120 hz 10 bit ıps paneldir

Bizim bilader XD7005 televizyon aldi 4 gun once teknosadan kendisi fazla anlamaz orda sormus demiski HDR özelligi olsun panel HDR desteklesin demis destekliyor demisler filimlerde donma takilma atlama istemiyorum demis yapmaz demisler ama 50 hz demis takilma yapmazmi demis demisler ki bak samsung televizyona USB BELEK taktim bak alt yazilar nasil takiliyor demis hemde 100 hz oldugu halde birde XD7005 takayim bak demis elemanlar alt yazilar takiliyormu demis takilmamis hemde 50 hz demisler sony yeni islemci kullandi takilmaz demisler Sesle arama varmi demis var demisler oyle deyince televizyonu almis buraya kadarbolanlar bu şimdi evde hizli sahnelerde cok olmasada takilma atlama yapiyormus Sesli arama var demisler ams icinden cikan kumandada sesli arama yapmayi saglayan tus yokmus bu yuzden 169 milyon verip yeni kumanda almasi lazimmis HDR var demisler lakin HDR yazilimla guncellenince olacak dememisler resmen biladeri kandirmislar televizyonun ozellikleri hakkinda simdi geri iade talebi yapti musteri hizmetlerine soylemis oda magazaya sikayeti bildirmis ama adamlar hala yalsn soylemedik diyorlarmis şimdi teknosa mudurlugune sikayet edecek olmadi tuketici mahkemesine verecek yalan bilgi verdiler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarh34 -- 29 Mayıs 2017; 23:18:21 >

• yazık olmuş üzüldüm tv satmak için insanlara yalan yanlış bilgi veriyorlar ve insanların canını yakıyorlar aynı olay benimde başıma gelmişti ben onları allaha havale ettim..
  • imsel1 İ kullanıcısına yanıt
    100 hz ips paneldir. VA değildir. (120 hz sadece kuzey amerika Kıtası ve bnzer yayınların olduğu ülkelerde satılan tvler için geçerli)

Trdeki panel frekansları 50 hz/100 hz/200 hz (200 hz panel yok galiba sanırım) şeklinde.

10 bit olayı muamma. Yazılımla 10 bite yükseltildiğine dair paylaşımlar yapılmıştı.

8 ya da 6 bit + frc= 10 bit şeklinde.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Dostum bu senin dediklerin dogruysa XD8505 icin o zaman XD7005 serisi ise 50 hz 8 bit yaziyordu o zaman buda 6 bit felandir gercek anlamda ayrics HDR si yazilimla aktif oluyor denilen 7005 seriside gercek anlamda panel olarak HDR desteklemiyor demektir yazilimla HDR destegimi olurmus ben buna inanmiyorum gercek HDR gibi olmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarh34 -- 30 Mayıs 2017; 12:1:59 >
    Senindemi basina gelmisti tuketici masasina sikayet etseydin keske degisim yapmadilarmi peki

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.