Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür karşılıklı diyalog ile sorunu çözdük..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urun su an 4700 TL civari. Acaba indirim olur mu yakin zamanda. Ayrica cogu sitede de tedarik sorunu var.
  • Fiyatın inmesini geçtim n11 ve bir kaç yerde fiyatları yükseldi bir de şaka gibi ya
  • kmlsydmr34 K kullanıcısına yanıt
    Haftasonu gibi vatan sitesine baktım 49xe8005 modeli 4300 civarında satistaydi webe özel son 10 ürün diyordu dün yine baktım hala 10 ürün vardı.

• kmlsydmr34 K kullanıcısına yanıt
    20 gün kadar önce cihazı en uygun 4299 liraya buldum inat ettim yeni cihazlar çıktı 4000e iner oyle alırım diye ben ettim siz etmeyin 4700 oldu televizyon ben hala izlemedeyim :)
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Bursa sony mağazasında fiyat daha uygundu 3900 peşin olursa 150tl ikram ederiz demişti. Hepsi burada fiyatlar uygun olurdu şimdi çok yüksek.
  • valla bu adamlara inat almıyorum abi televizyonu. alacak gücüm var ama almıyorum. dolar düşüyor adamlar fiyatları yükseltiyor. neymiş efendim dolar yüksekken almışlar onları, o yüzden fiyat artmış. ya arkadaş bu memlekette elektronikten pazardaki domatese kadar hep halkın cebine oluyor olan. almıyorum arkadaş. asgari ücret 1400 tl bu memlekette. ürünün ederi 3000 tl vergisi, harcı, oku, püsürü derken oluyo sana 5000. dağıtıcıların kafasına göre bir gün 4200'e bir gün 4700'e fiyatı oynatması ayrı bi konu. arada 500 tl var abi aklım almıyor ya, asgari ücretin 1/3'i, kaldı ki burada en çok yanında durduğum adamlar n11 gibi sitelerden satış yapanlar (onlarında teşhir satıp satmadığı meçhul bilemezsin). bu televizyon media markt'a 5500 tl arkadaşlar 5500!!! media markt'ın kirası onunla bir mi diyenler olacak,tabi ki hayır. peki media markt'ın sürümü n11'de ki adamla bir mi? hangisi daha çok kazanıyor? ya asgari ücret 1400 tl arkadaşlar tekrar söylemekte fayda var. asgari ücretli bi adam/kadın, ülkesinde, vasatın iyisi olan bir tv ye maaşın neredeyse 4 katını vermek durumunda. oled tv ler 30000 tl abi, kim alıyor ya allah aşkına kim alıyor bunları nasıl bir para kazanıyor bu adamlar? neyse ya 3 aydır takip ediyorum bu tv yi fiyatı artınca canım sıkıldı iyice içimi döktüm. sene 2017 ve bu toplum teknolojiye erişmek için bir tarafını yırtıyor. başka da sözüm yok!

• arkadaşlar selamlar.

sony kd-55xe-8505 ile kd-55xd-8505 arasındaki fark nedir?

hangisi 100 hz ?

film + oyun performansı açısından hangisi daha iyi?

acil yorumlarınızı alabilir miyim...

tşk.
  • eeeekkkkkk E kullanıcısına yanıt
    İkisi de 100Hz.

Xe8505 yani 2017 model olan öncekinden farklı olarak VA panel. (XD8505 ise IPS panel)
  • hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    3750 yapıyor halen o fiyata veriyorsa değerlendirilir :) şaka bir yana dolar düşüyor ürün fiyatları artıyor nasıl bir iştir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

100 hz ips paneldir. VA değildir. (120 hz sadece kuzey amerika Kıtası ve bnzer yayınların olduğu ülkelerde satılan tvler için geçerli)

Trdeki panel frekansları 50 hz/100 hz/200 hz (200 hz panel yok galiba sanırım) şeklinde.

10 bit olayı muamma. Yazılımla 10 bite yükseltildiğine dair paylaşımlar yapılmıştı.

8 ya da 6 bit + frc= 10 bit şeklinde.

üstad ben ips panel ile va panel farkını anlayamıyorum.izleme açısından başka ne farkı var?izleme çaısı önemlideğil.sanki ips panel daha parlak gibi geliyor.
    2016 xd 8505 i öneriyor musunuz?teşekkürler.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    He bak buna sevindim bu arada bizim biladerin televizyonunu geri almayı kabul ettiler birazda bizim baskımızla biraz cıngar çıkarttık anlayacan :) mahkemeye felan verecez gibilerden konuştuk birde geri adım atmadık davamızda kısmetse yarın degişim olacak onun için eger arada uçurum gibi fark olmazsa XD7005 geri verecez yerine ya XE8505 alacaz yada XE9005 alacaz bu arada XE8505 VA panel mi acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarh34 -- 1 Haziran 2017; 0:30:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimutlu

İkisi de 100Hz.

Xe8505 yani 2017 model olan öncekinden farklı olarak VA panel. (XD8505 ise IPS panel)

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

bu tv mi va panel hocam?acıkcası ıhtıyactan lg oled tv mi sattım sımdı ps4 pro ıcın tv arıyorum var mı onerısı olan

• quote:

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

quote:

Orijinalden alıntı: selimutlu

İkisi de 100Hz.

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

bu tv mi va panel hocam?acıkcası ıhtıyactan lg oled tv mi sattım sımdı ps4 pro ıcın tv arıyorum var mı onerısı olan

Sizin ilettiğiniz 80 serisi de IPS panel.

• 2 haftadır takip ettiğim bir model.
    ben de 4200 tl seviyelerinde n11 de izlemeye aldım, şuan güncel fiyatı 4700 tl civarında.
    babalar günü öncesi, kampanya yapacaklar o yüzden fiyatları arttırdıklarını düşünüyorum.
    bu hafta içinde bir tv alacağım, varsa uygun fiyatlı bir yer bulan, yönlendirebilir.
  • sony 49xe8005 ıps ve 60hz olarak geçiyor

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarh34

He bak buna sevindim bu arada bizim biladerin televizyonunu geri almayı kabul ettiler birazda bizim baskımızla biraz cıngar çıkarttık anlayacan :) mahkemeye felan verecez gibilerden konuştuk birde geri adım atmadık davamızda kısmetse yarın degişim olacak onun için eger arada uçurum gibi fark olmazsa XD7005 geri verecez yerine ya XE8505 alacaz yada XE9005 alacaz bu arada XE8505 VA panel mi acaba..

Evet sony 55xe8505 V.A panel ve 120 hz dir benim tercihim yinede sony 55xe9005 uhd 4k olurdu
  • Bugün 21:45'de şampiyonlar ligi finalini TRT 4K Kanalı da veriyor. Uyduyu TiViBu'dan ayırıp Sony'ye bağladım. "İlk kez bir futbol maçını 4K izleyeceğim" diyorum ama "o maçın yerinden canlı yayını acaba 4K mı?" Bakalım nasıl olacak?

EDIT:
    Maçı TRT 4K kanalında izledim, TRT 1 HD kanalını da hemen arkasına ayarlamıştım. Aralarında geçiş yaparak seyrettim. Sunan spikerler farklıydı sanırım, bu da 2 kanalın yayın kaynaklarının farklı olduğu anlamına gelebilir. 4K yayın uzaktan çekimlerde daha keskin-net gibi gelse de yakın çekimlerde belirgin bir fark hissetmedim.

Ben hala Avrupa'dan bu maçın 4K yayınlandığından şüpheliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 4 Haziran 2017; 8:31:36 >
  • acarh34 A kullanıcısına yanıt
    55xd7005 i neden iade ettiniz acaba ? Ben de o modeli almayı düşünüyorum. Takibimde olan bir model.

• Bende bu televizyonu almaya karar verdim ama şu an fiyatlar yüksek sanki.4000'e yakın fiyatlarda almak istiyorum bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.