Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV catir catur satiliyor, 4700 un altina yok ve isin kotusu tum Sonylerde stok bitmek uzere, bugun icinde almayi dusunuyorum, var mi onerebileceginiz uygun fiyatli alinabilecek bir yer? Babalar gununu bekleyelim derken, tv kalmayacak... Hepsiburada ve MediaMarkt ta var sadece su anda Mediamarkt takiler teshir cok dikkat edin. Stok olan N11 gibi sitelerde aradiginiz zaman stok yok deniyor. Mutlaka telefonla stok kontrolu yapin almadan once. 4800 e aldim ben az once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iphonist -- 5 Haziran 2017; 12:49:30 >
  • Arkadaşlar logitech k400 plus klavye aldım. Ancak bazı karakterler farklı çıkıyor. Örneğin ç harfine bastığımda . çıkıyor. Tv ayarlarında klavye için bir bolum ya da farklı bir durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdx8505 deki ikinci uydu girişi ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

xdx8505 deki ikinci uydu girişi ne işe yarıyor?

Uydu - kablo yayın - karasal yayın için. Mesela birine uydu diğerine teledünya bağlamak için

• Televizyondan çok memnunum ama smart tv olmasına rağmen internet kullanımı benim için sıkıntılı tarayıcıdan dolayı mesela bir kaç dizi sitesinde denedim reklam kapanmadığı için dizi başlamıyor ya da film, puhu tv de yüklenmiyor,
    Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?
  • professionaldreamer P kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim o ürünü iade etmemin sebebi yalan yanlış bilgilerle ürünü tanıtmlarıydı

1. 55XD7500 modeli HDR degil bana HDR dediler yazılımla HDR oluyormuş üzerindeki tanıtım broşüründe çok ufak yazıyla yazmışlar halbuki panel desteklemiyor panel destegi olmadan gerçek HDR görüntüsü vermez.. buna çok dikkat edin kimsenin dediginede aldanmayın çok araştırdım bir sürü Sony Center larla görüştüm HDR degil dediler panel için Ayrıca Panel 50 Hz oldugu için bazı filimlerde atlama 2-3 saniye takılma yaptıgını fark ettim bu 50 Hz panellerde olan şey dir..

2.Ürünün özelliklerine baktıgınız zaman sesle kontrol var deniyor banada öyle söylediler lakin sesle kontrolü kumandadan yapıyorsun ve içinden çıkan kumanda bunu desteklemiyor ayrıca kumanda alman lazım 169 tl kumanda fiyatı bunuda satıcılar söylemedi..Geri almamak için yapmadıkları şey kalmadı resmen haklıyken suçlu konumuna düşürmeye çalıştılar yazık bir daha oradan alış veriş yapmam para yerine geçen kupon aldım...

bir kaç yanlış bilgi daha verdiler bu yuzden geri iade ettim alacak olan arkadaşlar buna dikkat etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarh34 -- 12 Haziran 2017; 16:15:4 >

• acarh34 A kullanıcısına yanıt
    Ben de bu modeli almaya çalışıyordum. Bilgilendirmen için teşekkürler. Vazgeçtim almaktan.
  • Arkadaşlar play store da online film izlemek için bir uygulama var mı? Bazi sitelerde glash player sorunu oluyor.

• Ben oyun ekipmanlarımı sattığım için 20 saat bile kullanmadığım tv mi satıyorum
    Pazarlık payı vardır satış linki fotoları linkdedir

https://forum.donanimhaber.com/sony-kd-55-xd8505-4-k-hdr-led-tv-6-aylik--127028849

EDİT : ÜRÜNÜN SATIŞINDAN VAZGEÇİLMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 17 Haziran 2017; 23:19:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdStrom

Televizyondan çok memnunum ama smart tv olmasına rağmen internet kullanımı benim için sıkıntılı tarayıcıdan dolayı mesela bir kaç dizi sitesinde denedim reklam kapanmadığı için dizi başlamıyor ya da film, puhu tv de yüklenmiyor,

Hocam ben de aynı siruna çözüm arıyorum. Ne yapmak lazım acaba? Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: porliman

quote:

Televizyondan çok memnunum ama smart tv olmasına rağmen internet kullanımı benim için sıkıntılı tarayıcıdan dolayı mesela bir kaç dizi sitesinde denedim reklam kapanmadığı için dizi başlamıyor ya da film, puhu tv de yüklenmiyor,

Hocam ben de aynı siruna çözüm arıyorum. Ne yapmak lazım acaba? Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Bu dedikleriniz yani tarayıcıdan film dizi izleme işi android telefondan ya da tabletten oluyormu? Eğer olmuyorsa bence tv.den de olmaz. En iyisi kodi(exodus-seyirturk), youtube gibi uygulamalardan izlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: porliman

quote:

Bu dedikleriniz yani tarayıcıdan film dizi izleme işi android telefondan ya da tabletten oluyormu? Eğer olmuyorsa bence tv.den de olmaz. En iyisi kodi(exodus-seyirturk), youtube gibi uygulamalardan izlemek.

Galiba dediginiz gibi. Kodiyi kurdum fakat eklentileri ekleyemedim. Eklenti isi biraz beceri istiyor sanırım.

• merhabalar 55 inç bir model arıyorum şimdilik bunu buldum
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kd-55xd7005-55-140cm-4k-uhd-hdr-android-led-tv-hd-dahili-uydu-alici.html#urun-ozellikleri

bunun eksileri artıları nelerdir?
    nereden almalıyım?
    bu fiyattaki samsunglara neden bakmamalıyım ?
    kilit noktalar nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savitar77 -- 20 Haziran 2017; 3:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

merhabalar 55 inç bir model arıyorum şimdilik bunu buldum
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kd-55xd7005-55-140cm-4k-uhd-hdr-android-led-tv-hd-dahili-uydu-alici.html#urun-ozellikleri

bunun eksileri artıları nelerdir?
    nereden almalıyım?
    bu fiyattaki samsunglara neden bakmamalıyım ?
    kilit noktalar nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim

IPS ekran, 50hz ve 8 bit panel. Yazık bana kalırsa buna verilen paraya.

Samsung 55MU8000 - 5.300 tl

Sony 55XE9005 - 6.300 tl

Sony 55XD8505 - 4.700/5.000 tl

Yukardakilerden birine yönelin derim eğer imkan varsa Sony i tercih edin. Bu üçüde seçtiğiniz panelden daha uzun ömürlü olur.

• geçtiğimiz ocak ayına kadar tv satışı yapıyordum..2010 dan beri.artik biraktim sektörü.O sony şeysi hakkında kötü olumsuz bir söz söyleyenin kötüleyenin agzi yüzü eğrilir çocuğu sakat doğar..😂 yorumum budur

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 55xd8505 olanı bir tek mediamarkta gördüm 5300 oda sınırlı stok diyor teşhir ürünü olabilir

55xe8505 de 6000 tl vatanda biraz pahalı gibi sanki
    Gittigidiyorda da varmış 5500 e alınır mı oradan sizce

xe9005 biraz beni aşar gibi ve 6300 e bulamadım

nereden almalıyım zahmet olmaz ise link atabilir misiniz ?

55xe8096 nın panelide kalitesiz sanırım oda 5300 müş vatanda

bayramdan sonra almayı düşünüyorum şimdiden başladım araştırmaya internette 2 saat takıldıktan sonra sony ilgimi çekti birtek açıkçası

bayramdan sonra tekrar bir rahatsız ederim değişen şeyler olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savitar77 -- 20 Haziran 2017; 15:57:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

Teşekkürler hocam 55xd8505 olanı bir tek mediamarkta gördüm 5300 oda sınırlı stok diyor teşhir ürünü olabilir

55xe8505 de 6000 tl vatanda biraz pahalı gibi sanki
    Gittigidiyorda da varmış 5500 e alınır mı oradan sizce

xe9005 biraz beni aşar gibi ve 6300 e bulamadım

nereden almalıyım zahmet olmaz ise link atabilir misiniz ?

55xe8096 nın panelide kalitesiz sanırım oda 5300 müş vatanda

bayramdan sonra almayı düşünüyorum şimdiden başladım araştırmaya internette 2 saat takıldıktan sonra sony ilgimi çekti birtek açıkçası

bayramdan sonra tekrar bir rahatsız ederim değişen şeyler olursa

Bir süredir tv araştırıyorum. Bana göre piyasada alınabilecek 2 tv var, f/p oranı, özellikleri diğerlerine göre yüksek olan.

1. Sony 55XE9005 -- Eğer imkanınız varsa ve LED tv alacaksanız bence biraz paraya kıyıp bu cihazı tercih edin. Tv kolay değiştirilmiyor, sonra ah vah demeyin. LED den çok ağzı yanmış biri olarak, hem FALD hemde direct led bu cihaz, ışık sızması ve bulutlanma riski minimum olur, bununla birlikte 100hz ve VA panel. Siyah kalitesi OLED gibi demeyeyim ama çok çok iyi.

http://www.hepsiburada.com/sony-bravia-kd-55xe9005-55-140-ekran-led-tv-p-HBV000004YJG2

2. Lg 55C6V Oled -- 7.600 TL seviyesinde direk bu tercih edilebilir.

• Kd-55XD8505 in muadili diğer markalarda nedir?

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    O yazdığınız model 2016 yeni olan 55XE8505 diye geçiyor

bunların eşdeğerleri yanılmıyorsam samsungda 55MU8000 hocam
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.