Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uydu ayarlarını yapmaya çalışırken tüm kanal listesi silindi rica etsem birisi bana usb'sine kopyalayıp mail atabilir mi? ya da nereden bulabilirim ?

ozmdrgn@hotmail.com adresim
  • XE8505 XD8505 den daha mı iyi?
  • limpmust L kullanıcısına yanıt
    Nisan sonu taratma yapıp paylaşmıştım sadece türksat uydusudur.Kendi zevkime göre kanal listesi düzenlenmiştir.

http://s4.dosya.tc/server4/3bg02s/turksat_29-04-2017.rar.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Benim tv dede son güncellemeden sonra geoğle ile ilğili uygulamalar durduruldu diye ekranda yazı çıkıyor bunu herzaman yapmıyor.Güncellemeyi usb belleğe atıp yapmıştım.Geçen gün sırf bu problemden dolayı tv.yi fabrika ayarlarına döndürdüm hiç bir şey değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

XE8505 XD8505 den daha mı iyi?

xe.8505 v.a paneldir
    xd.8505 ıps paneldir

xe 8505 v.a panel olduğu için siyah seviyesi ve contrast ıps panelli xd8505 daha iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Nisan sonu taratma yapıp paylaşmıştım sadece türksat uydusudur.Kendi zevkime göre kanal listesi düzenlenmiştir.

http://s4.dosya.tc/server4/3bg02s/turksat_29-04-2017.rar.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Çok makbule geçti hocam çok sağol

• Lütfen yardım...Ne yaptım ne ettimse üç harddiskimin üçünde de filmleri nasıl açacağımı çözemedim.. VLC kurmadığım mı kaldı, mx player kurmadığım mı kaldı.. kendi video uygulamasını denemediğim mi kaldı.. Taktığım harddisklerin formatı uygun olduğu halde özellikle hiç birinde harddiskimin içeriğine erişemedim.. harddiskleri taktığımda dosya yöneticisinden girip içeriklere ulaşıyorum ama ben tv'nin ilk işlevi olan film izleme deneyimini hala yaşayamadım..harddisklerimde yüzlerce filmim var ve açamıyorum, bu konuya bir el atan olur mu?
  • Bir allahın kulu yok mu şu konuda yardımcı olacak ?
  • Bende vlc player kurdum sağlam full hd bir.film.açtım kastı goruntu surekli yanıt vermiyor diye mesaj cikiyor. 4k film iniyor simdi onda hic acamayacak.demekki sizdede varmı ayni durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

Bende vlc player kurdum sağlam full hd bir.film.açtım kastı goruntu surekli yanıt vermiyor diye mesaj cikiyor. 4k film iniyor simdi onda hic acamayacak.demekki sizdede varmı ayni durum.

Bendeki sorun harddiskin içini görmemesi, ayrıca ağ üzerinden stream ettiğimde de altyazılar görünmüyor nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Lütfen yardım...Ne yaptım ne ettimse üç harddiskimin üçünde de filmleri nasıl açacağımı çözemedim.. VLC kurmadığım mı kaldı, mx player kurmadığım mı kaldı.. kendi video uygulamasını denemediğim mi kaldı.. Taktığım harddisklerin formatı uygun olduğu halde özellikle hiç birinde harddiskimin içeriğine erişemedim.. harddiskleri taktığımda dosya yöneticisinden girip içeriklere ulaşıyorum ama ben tv'nin ilk işlevi olan film izleme deneyimini hala yaşayamadım..harddisklerimde yüzlerce filmim var ve açamıyorum, bu konuya bir el atan olur mu?

KODİ ile deneyebilirsniz bir de.

Sony hdd seçiyor resmen. Hatta birgün açtığını başka birgün açmayabiliyor.

Bir de şunu yapabilirsiniz. 500 mb ya da 1 tb'lık bir HDD takmak yerine, izleyeceğiniz filmi 32 gb-64gb ya da filminizin boyutuna göre X gb bir usb belleğe atın. usbde sadece o film olsun, başka film olmasın. büyük ihtimalle bu sefer görecektir. hddnizin boyutuna göre ve içinin doluluuna göre sony TVnin bu hddyi görmesi, okuması, dakikalar alabiliyor. hatta şunu da belirteyim. benim 1 tb hdd'mi medimarktteki sony tv ilk gittiğim gün gördü, oynattı. ikinci sefer gittiğimde ne gördü, ne okudu :) olabiliyor yani.Sonyler böyle. Bir lg ya da samsung gibi değil bu açıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Lütfen yardım...Ne yaptım ne ettimse üç harddiskimin üçünde de filmleri nasıl açacağımı çözemedim.. VLC kurmadığım mı kaldı, mx player kurmadığım mı kaldı.. kendi video uygulamasını denemediğim mi kaldı.. Taktığım harddisklerin formatı uygun olduğu halde özellikle hiç birinde harddiskimin içeriğine erişemedim.. harddiskleri taktığımda dosya yöneticisinden girip içeriklere ulaşıyorum ama ben tv'nin ilk işlevi olan film izleme deneyimini hala yaşayamadım..harddisklerimde yüzlerce filmim var ve açamıyorum, bu konuya bir el atan olur mu?

KODİ ile deneyebilirsniz bir de.

Sony hdd seçiyor resmen. Hatta birgün açtığını başka birgün açmayabiliyor.

Bir de şunu yapabilirsiniz. 500 mb ya da 1 tb'lık bir HDD takmak yerine, izleyeceğiniz filmi 32 gb-64gb ya da filminizin boyutuna göre X gb bir usb belleğe atın. usbde sadece o film olsun, başka film olmasın. büyük ihtimalle bu sefer görecektir. hddnizin boyutuna göre ve içinin doluluuna göre sony TVnin bu hddyi görmesi, okuması, dakikalar alabiliyor. hatta şunu da belirteyim. benim 1 tb hdd'mi medimarktteki sony tv ilk gittiğim gün gördü, oynattı. ikinci sefer gittiğimde ne gördü, ne okudu :) olabiliyor yani.Sonyler böyle. Bir lg ya da samsung gibi değil bu açıdan.

Çok film izleyen biri olarak bu durum gerçekten çok kötü oldu.. servisin geldiği gün gördüğü harddiski dosya yöneticisi ile görebiliyorken, video uygulamasında göremiyorum.. dediğin gibi flash diske sadece bir kaç film attığımda anında görüyor altyazı sorunu da olmuyor. ama en can sıkıcı nokta media server'dan yayınladığım filmlerimi stream ederken altyazıları görmüyor altyazı olmadığını belirtiyor sistem şaka gibi gerçekten.

• Kodi programını kurun her formatı rahat rahat izleyin. Ben kodi kullanıyorum 4k filmler indirdim filmlerin boyutları 35-70 gb arası degişiyor ve dolby atmos 7.1 ses destekli takılma olmaksızın izliyorum. Full hd filmler çerez zaten açılmama takılma gibi bir sorun yok. Ayrıca 1tb toshiba hdd kullanıyorum ve tv'nin usb 3.0 takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k700 -- 15 Mayıs 2017; 4:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'yi alacak olanlara öneri olarak şunu söyleyebilirim, benim en çok sorun olacağını düşündüğüm şey işletim sistemiydi ki gerçekten de öyle oldu, çok fazla donuyor, yanıt vermiyor bir uygulama açarken ekran kararmış şekilde bekliyor hiç bir tepki vermiyor, onun dışında ekranımda hiç bir sorun yok, ölü piksel, ışık sızması vs. Keşke şu cihazlara bu kadar para bayılıp bu tarz sorunlarla karşılaşmasak. Apple tvOS işletim sistemi olmuş olsa kesinlikle tadından yenmezdi. Sırf bu sorunlardan dolayı cihaza Apple tvOS almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar Gittigidiyor'da ki Doğubankbilşime ne oldu? Bu Tv için takip ediyordum +20 stok görünüyordu ama 3-4 gündür satıcı görünmüyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar Gittigidiyor'da ki Doğubankbilşime ne oldu? Bu Tv için takip ediyordum +20 stok görünüyordu ama 3-4 gündür satıcı görünmüyor bilgisi olan var mı?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=dogubankbilisim

Satıcı burda

TV'de burda :

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd-55xd8505-800hz-4khdr-android-wi-fi-uydu-aski-aparati-hediye-282555181

Fiyatı artmış yalnız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar Gittigidiyor'da ki Doğubankbilşime ne oldu? Bu Tv için takip ediyordum +20 stok görünüyordu ama 3-4 gündür satıcı görünmüyor bilgisi olan var mı?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=dogubankbilisim

Satıcı burda

TV'de burda :

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd-55xd8505-800hz-4khdr-android-wi-fi-uydu-aski-aparati-hediye-282555181

Fiyatı artmış yalnız

Off ya tamda yarın bu TV yi alacaktım. Dolar kuru duşüyor fiyat artmış. Birde 2017 ler piyasaya girmeye başlamışken zam neden ya

• limpmust L kullanıcısına yanıt
    limpmust teşekkürler

5 gün önce 4299 tl idi Gittigidiyorun saatlik 150 tl indirimi ve 100 tl Worldpuanı da hesaba katınca 4049 tlye geliyordu. O an müsait değildim nasıl olsa bir daha indirim olur diye almamıştım kısmet değilmiş demek ki fiyatların daha da düşmesi gerekirken 300 tl zam yapmışlar daha bekleyeceğiz anlaşılan.
  • Asus modemime bağladığım harddiskle medya sunucusu oluşturup, archos player ile tüm film ve dizi meta dataları dahil, altyazıları dahil tüm içeriğimi sorunsuz bir şekilde aktif hale getirdim. Uygulamanın en güzel tarafı netflix tadında tüm film ve dizlerin içeriklerini sunuyor izleyip izlemediğinizi işaretleyebiliyor, yarım bıraktığınız yerden devam etmenizi sağlıyor.

Bu işi plex'ten sonra en güzel yapan ve bunu tertemiz bir arayüzde veren bir uygulama bence, tek sorun stream ettiğiniz filmin içinde altyazı dosyası ekli dahi olsa görnüyor bunu da opensubstitles üzerinden çekerek sorunu hallediyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree&hl=tr

• Dogubankbilişime mesaj attım neden fiyat yükseldi diye, birde indirim olacak mı yazdım. Gelen cevap merhaba,
    eski maliyetli ürünümüz bittiği için yeni ürünler biraz yüksek fiyattan geldi.bu üründe bi indirim olmayacak ama g.gidiyor arada sırada gün içerisinde indirim yapmaktadır.eğer takip ederseniz biraz daha uygun fiyata alabilirsiniz

Goldda indirime girmiş 4299 TL
    http://www.gold.com.tr/sony-kd-55xd8505-4k-uhd-bravia-android-tv_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 16 Mayıs 2017; 14:14:14 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.