Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albani ve Leonskennedy üstadlar, mümkünse 65X8505C ile 65XD8505'i karşılaştırabilir misiniz? Açıkcası o kadar teknik deyim var ki şahsen benim gibi sadece kullanıcı olan amatörlerin doğru yorumlaması bence mümkün değil :)) Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya
    üzerinde dahili kamerası olmayan ( android işletim sistemi olan) televizyonlara haricen ( ubs - hdmi) üzerinden kamera takılabilir mi ?

Merhaba ,

Android Önceki Serilerde Bizim De Sattığımız Skype Kameralar Vardı,Ancak Android İle Birlikte Artık Desteği Kaldırdılar.Zaten Artık İçlerinde Skype da Yok.Tekrar Denedim Siz Özellikle SOrunca ANcak Tv Tanımıyor,Bilgilerinize.

cevap için teşekür ederim.
  • Şayet Ben Olsam Ve Şu Dönem 65 İnch. Alacak Olsam,Fİyatın İnmiş Olması Ve Her Sene Paneller Arasında Çok Büyük Farklar Olmaması, İlave Olarak Bu İki Ürün Arasındaki IPS / AUO Farkı Sebeplerinden DOlayı 65X8505C Kapardım Bir Tane Stoklar Bitmeden.7500 TL'lere Kadar Verdik Bu Ürünleri XD Serisi 10.000 TL'den Geliyor 65'lik Olanı. Albani Hocam Daha Detaylı Bilgi Sahibidir,Aydınlatır Bizi Ancak Şu AN İçin HDR Olayı Bana Daha Çok Marketing Olarak Geliyor,Kaldıki FALD Panel Olmadıktan Sonra HDR Olmasıda Ne Kadar Anlamlı ??
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Yanilmiyorsam Sony'de satis danismanisiniz. Cok fazla yuksekten ucmadan. Salona alinmalik ozellikle ps4 icin bir tv bakiyorum. Suan kullandigim KDL40V3000 kodlu SONY BRAVIA urunde ekranda siyah lekeler ve cizgiler olusmaya basladi ama yillardir kullaniyoruz. Bana yine uzun omurlu cok da pahali olmayan bir tv onerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "HDR" iş görür Hocam

millet özellikle vivid+yüksek aydınlatmalaı(ışık şiddeti=canlı parlak) resim seviyor insanların teknik düzeyi değil de "zevkler-renkler"
    meselesi devreye giriyor,dolayısıyla kişi neyi istiyorsa öyle bir izleme sunan panel alacaktır veya isteyecektir+

800nit veya 1000nit ile "doğru resim" olurmu??? çünkü HDR de ışık şiddeti(baclit) çok yükseğe çıkarılıyor! ama gerçek sahne o şiddetde mi,tabiki değil
    ancak ekran da bu çoğu insana daha güzel geliyor! ben bazı örnekler izledim net den HDR ile ilgili ama bunların hiç birisi doğru ışıklı(sahnenin o anki haline göre)
    değildir! ancak izleyecek kişinin tercihine kalıyor bunlar daima!

ben her zaman gerçek/olması gereken ışık şiddetini seviyorum;yapay olan ışıklandırma bana göre değildir ama kimilerine göre ise bu durum tam tersidir!

bunların teknik gerekçelerine girmeyeceğim ama ne demek istediğimi özellikle PDP kullananlar(Pio ve Pany) veya özellikle "PJ" kullananlar çok çok daha iyi bilirler
    ki bu kişiler işten anlayan "filimciler" dir,onlar cevaplayacak zaman içinde ;çünkü adam PDP/PJ ile sahnenin "gerçek" çekim değerlerini alıyor,diğer HDR veya v.s sistemler ile ise
    çok farklı bir resim alıyor,bu resimler den bir tanesi doğru veya tam doğru(ışık+renk v.s olarak) diğeri ise tamamen mevcut sahnenin çok farklı bir versiyonunu alıyor
    TFT-LCD ler den;ama bunlar da yine kişilerin tercihine kalıyor,yapay olan şeyler de çoğu kere seviliyor veya tercih ediliyor v.s

++

"HDR" yeni veya benzer bir sistem buluşu v.s değildir! zaten kelime tanımı bile teknik olarak yerine oturmayıp "ucu-açık" bir tanımlama olmaktadır

High
    Dynamic
    Range

bunu az ingilizce bilen bile bilir,kelime anlamın dan ve ona göre yorum da yapabilir v.s
    ama işi bilen(bakın dikkat edin iyi ingilizce bilen demiyorum;sadece "işi bilen" diyorum) böyle tanımların "marketing-tool" olduğunu çok çok iyi bilir

not;ancak kişi o görüntüleri sever veya bayılır v.s buna da kimse karışamaz,zevkler ve renkler meselesi tabiki;illa bu doğrudur diğeri de yalnıştır
    diye de bir değerlendirme veya eleştiri de yapamayız!

High
    Dynamic
    Range

bizim gibiler için ucu acaip açık ve zaten nereye gittiği bile belli olmayacak tanımlar dır bunlar ama bana göre işin özün den çıkarak bu kelimelerin
    özenle ve ciddi bir "marketing" için seçilmesi dolayısıyla ben özellikle bu uyanık üreticileri çok ciddi tebrik ediyorum yaw "işi bilmek" iş te budur bu devir de

olayı teknik değerlere yıkarsak,bu işten hiç bir şey çıkmaz ya da sonu Karakol da biter

üreticiler hem uyanıklar hem de insanların(büyük çoğunluğun) neler den hoşlandığını çok çok iyi biliyorlar,gerisi hikaye zaten! ve görüldüğü üzere de paneller
    bir şekilde çok tutuluyor,kaldı ki alternatif ler de yok 3/5 markanın panelleri var,bunlardna seçip alıyoruz!

High=bu neyi ifade ediyor sizce? neyin yükseği dir bu???

Dynamic=ben çok uzun yıllar elektronik ve paneller üzerine çalıştım,yine ingilizce bilmenize de gerek yoktur;bir yer de(özellikle panel sektörün de) "Dynamic"
    ifadesi görürseniz>>bilin ki ucu tamamen açıktır ve sonu da yoktur zaten dynamic(Yunanca kökenin den çıkarak-GÜÇ adetya bir sonsuzluğu veya nereye kadar
    gideceği bile anlaşılmayan bir ifade terimidir! ve siz buna belli bir min.-max.marj koymasanız,o da gittiği yere kadar gider="ucu açık" demek en doğru Türkçesi oluyor!
    aslında kelime karşılığı bu değil ama doğru anlama tanımı bu dur!

şimdi High ı herkes bilir,siz istediğiniz yere oturtun bunu+Dynamic tamamen belirsiz bir yeri gösterir bunu da kafanıza göre bir yere oturtabilirsiniz ama aslında o oturmaz bir yere!

Range=bunu da ingilizce bilmeseniz bile,anlamını veya az-çok gideceği yeri bilebilirsiniz! "range" aslında iki ucu açık değildir,burada da anlatılan özellikle anlam olarak
    iki yer arası gibi olmayıp yine hile yapılarak ucu açık hale getirilmiştir!

range=mutlaka bir skala üzerinde bir yerden başlayıp bir yerde bitmesi veya iki nokta arası çalışmasını gösterir bir değer olması gerekiyor!

"High" tanımını atarsam buradan(çünkü bu teknik olarak hiç bir şeyi ifade etmiyor ama kelimenin anlamı çok güzel "HIGH"(her zaman yüksek bir şeyi, ifade eder!)

"Dynamic" tanımını yine atarsam ki zaten tamamen ucu açık bir tanımlama oluyor burada!

geriye ne kaldı "Range" iyi de bu yukarı daki iki "marketing" terimi içinde range bir yere oturmuyor!

sonuçta bu üç kelime kesinlikle kendi içlerinde bir yere oturmaz ama üçlü bir araya gelince yeni bir teknik terim gibi oluverdi!

işin komik tarafı ise hepsinin de içi boş ve belli bir yere oturmayan teknik tanım olduğunu bilen biliyor bilmeyenlere ise "yeni" bir terim diye sözlüklerine girmiş oluyor böylece!

++

gelelim HDR nin 1000nit çalışmasına,bunu da kullanıcı zaman içinde resme bakarak ya beğenecek ya abartı bu yaw diyecek v.s v.s sahnenin "original" çekimi kimsenin
    umurunda olmaz ama adam evde panelden bunları izlerken neler hissediyor veya beğeniyormu ki çoğu insan beğecenecektir tabiki,bu işte böylece gidecek....

"doğru resim" herkesi cezbetmez! ayrıca TFT-LCD ler doğru resim üretemezler! ama insanların bu paneller ile de sınava girecekleri de yoktur! sınıfta çaktın-geçtin olayı
    söz konusu olmadığı için kişilerin tercihleri ve zevkleri söz konusudur ve adam beğeniyorsa o resmi o zaman doğru bu demektir! mutlak doğruyu aramıyoruz,adamın
    doğru anyalışı yani zevki neyse olay da burada bitiyor!

+++

Oğuz FALD ile HDR yi karıştırmamak gerekiyor!

1-"TFT-LCD" paneller de;teknik olarak FALD panel olmadıktan sonra ne desek hikaye;doğru bir baclit çalışması asla olmaz ve gerçi panel FALD bile olsa tam doğru resim üretimi
    yine zordur(contrast+baclight çalışmasıyla)!! FALD tipi;LCD ler de kötünün iyisi tabir edilecek bir teknik yapıdır! diğer bir ifadeyle de malum bildiğiniz falsoları min.seviyelere kadar
    indiren bir yapı demektir yada Sharp/Tosh gibi bu işin FALD ustası markalar olursa o zaman neredeyse sıfır hatalı baclit sorunu olacak demektir ama bu üreticiler de
    Dükkan kapattılar+zaten FALD sistemin de çakmasını "icat" etti uyanıklar;Sony de ki yapı böyledir sadece US serisi harbi FALD iken EU böyle değildir gibi teknik ayrıntıları da vardır!

2-FALD panel de hem Dynamic contrast hem de Native contrast biraz daha yüksek olur! veya daha gerçekçi baclit çalışması yapar! native CR fazla değişmez ama dynamic* daha fazla
    etken olur ve FALD panel de özellikle karanlık sahne çalışması çok daha güzel olur hatta mükemmel olur

diğer EDGE-LED veya çakla dimmingli sistemlerde ise sahne karardıkça insanlar iyi siyah var derler ama bu teknik olarak tamamen yalnıştır! aynı sahneyi PDP den izleyin o zaman
    anlarsınız ne demek istediğimi! hele hele panel IPS ise iyice çuvallar o sahnede

sonuç olarak HDR gündeme girdi hatta üretime de girdi bile tutulan bir sistem dir HDR,dolayıaıyla gerisi yine hikaye oluyor o zaman

++

65lik panel VA ise OK ama IPS ise sallayın geçin bir kalem!

• Cevaplar için teşekkür ederim. Albani hocam basit bir soru ama 65X8505C VA panel midir acaba?
  • Evet VA
    Teşekkürler Oğuz bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirlidaginik

Can hocam banada yardımcı olsanız? Ulaşamıyorum size kan gundur?

IPS VA DİRECT EDGE inputlag responsetime lacenty derken iyice karıştırdim?

W805c(va edge) 8109(va edge) lf650v(ips direct!) ?

Fhd hepsi. PC ye bağlanacak sadece! Fhd oyun fhd film.

Zıtlık tepki suresi ve renkli renklerin capcanlı olmasını istiyorum. Siyah beyaz pek umrumda değil. Zıtlık derken renkli renklerin aşırı olmasını istiyorum.

Mağazada demolarda LG tam istediğim gibi ama demo aldatmasin?

Sony istiyorum gibi!

Oğuz beye sor,sanırım 1 adet 55/905 var ellerin de ama KM si epeyi fazla!

Gamer isen Sony giriş seviyeleri de OK dir!! bunu da Oğuza sor,hangi seriler var diye

LAG düşük panel lazım sana,ancak bu paneller bir "TN" panel gibi hızlı olmazlar,sonra yarın lag-lug var deme

LGE nereden çıktı yaw şimdi

DEMO lar ile panel alınmaz!

• albani kullanıcısına yanıt
    Abi, Oğuz da Sony önerdi. Sizede danışmak istedim.

Philips hakkında bilgi bulunmuyor nette.

Sony LG birbirine yakın gibi.

DisplaySpecifications
    54.6" LG 55LF650V - Specifications
    http://www.displayspecifications.com/en/model/4e601c4

DisplaySpecifications
    54.6" Sony KDL-55W809C - Specifications
    http://www.displayspecifications.com/en/model/9bbe143

www.hdtvtest.co.uk
    www.hdtvtest.co.uk | 502: Bad gateway
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl55w805c-201508034145.htm

LG demolarda iyi. DirectLed ustelik. İps

Sony EDGE led. Ama VA kontrast daha yüksek.

LG boş gösteriş gibi geliyor ama demolarda güzel baya???

Sony alalım o zaman.

Teşhir bi w9 bulsam az km sinden süper olacak istanbulda. Hatta 3d siz Sony 55 ekran bulsam mağazada bal kaymak. Zaten akıllı makilli tarafı umrumda değil. Çok güzel kasam var amaç PC.

Not: Magaza daki çalışanlar çok bilgisiz ve Kazıkçı Malesef. Saçma sapan tvleri ovduler bana git başımdan da diyemiyorum. Forumda araştırmak gibisi yok!!! Bakkalci zihniyet her yerde bakkalci işte Malesef!
    Daha Sony center gidemedim. Oralarada bakicam.

Tesekkur ederim!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaş sen hangi şehirdesin adın nedir v.s yaw yazın şu kimlik bilgilerinizi,kim kimdir nerededir bilelim,kimileri şu profilllerini bile gizliyorlar sinir oluyorum bu işlere

Hard-core gamer isen işin biraz zor olabilir,PC varsa monitör de olmalı sende değilmi??? TN mi dir paneli??

>LGE de Direct LED hangi seri? yaw salla geç bunları şimdi! DEMO lar da herkes iyidir

neden "IPS" takıntın vardır??? "Monitör" için en iyisi tartışmasız IPS dir ama sen Gamer sın yaw sana gelmez bu panel,TV olarak da aman aman gelmez hatta hiç gelmez!

IPS alıp da "FILM" ci de değilsen normal günlük kullanım da daha iyi olur veya olabilir hepsi budur! takılma buna şimdi sana VA daha iyi uyar

sanırım "vividçisin"! o zaman VA yine uyar

"alalım" derken,bence git bir tane Sony bayisine kendin dene 6x serileri de oalbilir(giriş seviye) ama IPS olmasın bunu da sor Oğuz da cevap verir hangileri bulunuyor v.s diye

2.el den W905 de bulabilirsin 46 daha güzel gider sana!

not;satıcıları külliyen salla geç! herif neyi satıyuorsa ona göre zaten en iyisi o sattığı markadır,bu tiplerin forımda da fake olarak uzantıları vardır,uyanık ol!
    özellikle x markayı kötüleyen ve y markayı gazlayan fake tipler bolca vardır

++

• 2014 W6 Serileri Özellikle Oyun Amaçlı Panel Arayan Kişiler İçin Uygundu,Ancak Bİtti.W8 Serisi Olabilir Şu Anki Seriler İçinde,Birde Daha Dün Gelen Yeni Wd655 Serisi Var.Android Vs. Yok içinde,3D Yok. Bu Panel de Oyun İçin Uygun Bir Cihaz Olabilir,Testleri Bekleyelim,Bu Paneli Bir İnceleyin Derim, Ebat Olarak da 48 İnch. Yalnız, Giriş Fİyatı Pahalı,Kampanya Beklemek Gerekir. Yada Kampanya W8 Serisi Denk Getirirseniz ALın, Çok Ciddi Şekilde Online Oyunlar Dışında Ps4 İle Sıkıntı Yaşamazsınız,Tabi Doğru Ayarlar Yapıldığı Taktirde.
  • albani kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayim. Demir adım.

Laptop vardı bozuldu. Kasa topladım hemen güçlü bi kasa. Dolayısıyla monitör yok. Tabletten yazıyorum zaten.

Takıntım IPS değil. VA da değil. Renklerin canlı olması en büyük takıntım. Karanlık sönük yada parlak beyaz istemiyorum. Gama kontrast yüksek olmalı bana, hanı HDR gibi, siyahlar bile renkli, PC de ekran ayarlarını hep öyle ayarlarım. Abartılı ve canlı seviyorum.

VA kontrast yüksek ama abartılı değil. İPS daha abartılı canli sanki o yüzden sevdim.

DirectLed daha canlı olması lazım diye taktim sonuçta daha çok led var.

Hem ağır filmci hem ağır oyuncuyum. Hdd arşivlerin var. Ama onemli olan tepki suresi değil, istediğim capcanlı renkler!! Tepki suresi 50ms kadar sıkıntı olmaz. Ama 2sn de olmasın.
    LG 60ms sanırım.
    Sony 50ms gibi.

IPS daha abartılı ve directled olunca aldatiyor beni.
    Oysa Sony de VA da kontrast daha yüksek.

Gecikme ikisinde de aynı.
    Takıntım canlı belirgin renkler.

Malesef ne bekleyecek durum ne de çok param var. Kasa bana bakıyor boş boş. Kasa için para harcayinca kalan butce 3500. + - alcaz işte.

Sony daha başarılı gibi ama l g de demolar kandiriyor

O zaman yeni cikan iyidir mantigi televizyon isinde biraz yanlis.
    Gecen seneki 55w807c almayi cok istiyordum.

Bilgiler icin tesekkurler. Ben gidip gozume hos geleni alacagim. Zevkine ps4 oynayan ve gunluk tv izleyen biriyim. Bu kadar derine inmem bana zarar veriyor. Av ips vs vs. Resmen corba oldu kafam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba,

55 inch olan da VA mıdır acaba?
  • 55X8505C Modeli VA ANcak Stoklar Bitiyor,Birde En Tepedeki Ürün Xd9 Serisi Var.
  • İstanbul doğubankın orada bir firma satıyordu 55W905 i aradım teşhire yeni koyduğunu 2 ay falan olduğunu bahsetmişti. Ancak 4.200 TL gibi bir fiyata satıyor. Başka bir ilde olduğum için gidip bakma imkanım yok. İlgilenen varsa W905 ile en azından buraya bi baksın derim...

http://www.manitrend.com/urun/sony-bravia-kdl-55w905-led-televizyon_1914.aspx?CatId=265&ref=akakce&v=1.62.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

2014 W6 Serileri Özellikle Oyun Amaçlı Panel Arayan Kişiler İçin Uygundu,Ancak Bİtti.W8 Serisi Olabilir Şu Anki Seriler İçinde,Birde Daha Dün Gelen Yeni Wd655 Serisi Var.Android Vs. Yok içinde,3D Yok. Bu Panel de Oyun İçin Uygun Bir Cihaz Olabilir,Testleri Bekleyelim,Bu Paneli Bir İnceleyin Derim, Ebat Olarak da 48 İnch. Yalnız, Giriş Fİyatı Pahalı,Kampanya Beklemek Gerekir. Yada Kampanya W8 Serisi Denk Getirirseniz ALın, Çok Ciddi Şekilde Online Oyunlar Dışında Ps4 İle Sıkıntı Yaşamazsınız,Tabi Doğru Ayarlar Yapıldığı Taktirde.

Sony de bilinenin tam aksine en hızlı serileri 4/5/6 olmuştur daima

forumda abuk subuk yorum yazanlar var pahalıysa iyidir veya hızlıdır veya şu özellikler varsa hızlıdır v.s v.s bunlar külliyen yalnış ve adına da bilgi denmeyip kısaca sallamadır

yaw bu paneli tanımadan ve sistemini bilmeden,teknolojisini hiç bilmeden sallayan sallayana yaw

TFT-LCD ler de kısaca ne kadar az sistem dolgusu varsa Latency daha düşük olur yaw bu bir FİZİK kuralı+Matematik kuralıdır
    ülen ne alakası var pahalı veya yakışıklı veya adına HiEnd denmesiyle veya üst seridir mutlaka bir esprisi vardır v.s v.s bunlar da külliyen yalandır!
    hani yalnış olsa amenna ama külliyen yalan yaw

1-panel deki mevcut SW sistemi=içinedeki özelikler v.s olarak zaten LAG üretiyor

2-artı olarak buna bir Andro yu yükkleyip de entegre ettiğiniz zaman Latency değeri total da daha da artıyor

bunun anlaşılır Türkçesi ise şudur=min.latency değeri 100ms demektir!! Sony bunlar için de en düşüğüdür(marka bazlı olarak)ancak yinede
    bu değer min.70/80ms den "başlıyor" Sony de

Not;yabancı bazıu test siteleri v.s çoğunlukla sallama/yalan LeoBudnar a testine göre değerleri veriyor! amaç belli ama bunu da siz anlayın artık

günümüz de min.Normal/Standard mode lar ile 100/120ms ile 180/200ms lere kadar çıkan lag değerleri olmaktadır!

Game mode ile bu değer min.30/35ms lere ancak inebiliyor 20ms veya 17ms veya yok 15ms gibi lag değerleri yoktur/CRT ye göre tabiki veya da daha prof test ile bu değerler yüksek çıkıyor!!

TV ler de en hızlısı bile "2-frame-lost"=32ms lag üretir!! 30ms bile olamaz 1,5ms LAG sadece Tosh un çıkamayan veya Japonya da çıkan(USA ile birlikte) Z9x serisinde vardır>>1,5-framelost=24ms idi

bunun altına teknik olarak bu paneller inemez!!! hiç bir mod da(Game mode dahildir buna)!!! sadece eski LCD ler veya daha çok PDP ler Game mode ile

LCD ler de=20/25ms
    PDP ler de=5/15ms

ki böyle eski bile olsa olan paneller tek-tüktür!!!

herifler bu LCD TV leri "TN" panelli monitör gibi sunuyorlar yaw

prof.gamer lar CRT/TN kullanır!! veya giriş seviye LCD kullanır;ama bunlar gerçek prof.Gamer lardır! zaten herifin gaming dışında bu paneller de işi olmaz!
    yada diğer içerikleri izlemek için başka bir TV si vardır!

bu aslında bir kural gibidir hatta gibisi fazla aynen kuraldır,ancak bizde böyle eve bir sürü panel almak hem maddi olarak zordur hem de uygun mekan olmaz v.s

biz daha çok "all-in-one" olan bir panel veya cihaz v.s isteriz ama bazı şeyleri bunlarla yapmak zor olur veya sıkıntılı olur v.s

Sony ye gelirsem 6x serileri her zaman için Gaming de en iyisidir ama adam tek bir panel alacak onuda isterim bunuda isterim 3D de isterim v.s v.s olsun derse
    böyle birisine 6x serisi uymaz!

Sony ler hızlı ama Gaming de yine de "Game Mode" açmadan oynanmaz çünkü o kadar da hızlı değildir!

OnLine gaming zaten bu paneller ile olmaz! siz PS3/4 veya PC den bildiğiniz oyunları oynayın!

sorunsuz lag lugsuz gaming veya her bir içerik için 0-5ms lag olması gerekiyor! böyle bir panel çok uzun yıllardır yok zaten TFT-LCD olarak hemen hiç olmadı
    sadece bazı Pany/Pio PDP ler de oluyordu,LCD olarak da sadece Tosh(bazı serileri)da oluyordu,benim 46lik panelim 0-16ms dir!! diğer Tosh panelim de 5ms dir
    (5/15ms arasıdır) bunlar TN den bile hızlı veya aynen öyledir! üstelik 42lik panelim de "3D" de vardır(sistemi ciddi felç eden lag olarak)!! "online gaming" bile
    her mod ile oynanıyor zaten Game mode ile işiniz yoktur çünkü hiç gerekmiyor HIZ demek böyle paneller de vardır demek opluyor eski Sony lerde(2007/8-2010
    arası gibi)

++

bugün hızlı/çok hızlı paneller yok ama yine de "Sony" ler her serisiyle piyasa da gördüğünüz tüm markalar dan bu anlamda daha hızlıdır veya çok daha hızlıdır

Engine sistemi olarak Sony Bravia üstüne çok güzel ve hızlı+stabil bir mimari koymuştur

yaw bana Sony de yetmiyor diyen adam varsa o zaman TN alıp onunla gaming işine devam edecektir

bazı kişiler bu olayı "PC" ile karıştırmaktadır ama hiç alakası yoktur,PC de her bir atraksiyonu+konfigleri v.s v.s siz belirlersiniz v.s ama paneller de ki Engine sistemi
    böyle değildir! adam panel alıyor PC aldığını veya öyle bir performans bekliyor moduna giriyor;YANLIŞ

++

Selam Oğuz, 55X8505C modeli için buradan fiyat verebiliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.