Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana,Çünkü Bende Çok iyi Biliyorum,İhtiyacı Olan Bİlgiyi Bulmanın Ne Kadar Önemli Olduğunu.Ancak Tavsiyem Ne Ben Nede Herhangi Bir Diğer Üyenin Yorumları Ve Görüşleri İle Direk Tv ALmayın,Kendiniz de Detaylıca İnceleyin,Bakın, Gözler Ve Kalp de OK Derse İş Bitmiştir :) Başka Konular Olursa Yardımcı Olmaya Çalışırım Yine ,İsteklerinizi Belirtebilirsiniz. Son Olarak Kesin Bu Modeli Almaya Karar Verirseniz Bendende Fİyat İsteyiniz PM'den.

Selamlar İyi Pazarlar herkese.
  • Özellikle DEnememi İstediğiniz Bir Site Var İse Bu Siteyi Deneyebilirim Belirtirseniz
  • Ufak Bir Vİdeo Çektim Fikir Vermesi Açısından,Boyutu Küçülltüm Görüntü Kalitesi Kötü Ancak Kanal Geçiş Hızını GÖrebilirsiniz. Arkadaşlar X8505C Ye Göre Geliştirme Var Ancak Yavaş Hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Özellikle DEnememi İstediğiniz Bir Site Var İse Bu Siteyi Deneyebilirim Belirtirseniz

Mesela şunlardan deneyebilirsen sevinirim hocam
    Verdiğin bilgiler için çok saolasın

Kanal D
    Poyraz Karayel Tüm Bölümler (İlk Bölüm, Son Bölüm) - Kanal D
    https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/bolumler

• quote:

Ufak Bir Vİdeo Çektim Fikir Vermesi Açısından,Boyutu Küçülltüm Görüntü Kalitesi Kötü Ancak Kanal Geçiş Hızını GÖrebilirsiniz. Arkadaşlar X8505C Ye Göre Geliştirme Var Ancak Yavaş Hala.

Cok ama cok tesekkur ederim ,yer yer 5 saniyeyi huluyor sony optimize edememis tam anlamiyla bu yazilimsal olarak iyilestirilebilir.
    Bende next pandora hd var android uydu alicisi fakat maksimum oda bazen 4 saniyeyi buluyor genel anlamda 3 saniyede gecis oluyor.
    Sony upscale ve x1 islcisinden otutu bu gecikmeyi yasatiyor fakat yazilimsal olarak daha iyi olabilir umarim duzelir su kanal gecisinden oturu birde xd93 u bekleyeyim fiyat olarakda bi kiyaslar ona gore karar veririm koskoca 2015 yilindaki yavas kanal gecisini 2016 da standart hale getirmemisler.
    Tum mpdeller bi ciksinda ona gore bi karar vericem xd85 guzel fakat daha cok tv izleyecegim bu yuzden kanal gecisi onemli benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum Daha İyi Olmalıydı,Ju7500 Bu Konuda Biraz Daha İyiydi.Şöyle Düşünüyorum , Sizde Bu İşin İçindesiniz,Dezavantaj Evet,Sıkıcı Olabiliyor Evet Ancak Görüntü Kalitesi Çok İyi Olursa Tv'de ,Bildiğiniz Gibi Hiçbir Tv Tuner i harici Kaliteli Bir Receiver Kadar Başarılı Olamıyor Hız Ve Görüntü Kalitesi Konusunda. Harici Kaliteli Bir Receiver Var İse 4k Dışında Onu Kullanmak Daha İyi Olacaktır. Birde Cİhazın GÜncellemeye İhtiyacı Var,Yeni Çıkan Ürünler En Az 1-2 Güncellemeden Sonra Oturuyor,Belki Bir Nebze Daha İyileşme Olabilir Hız Konusunda, Bu Arada Ben Modül Ve D-Smart İle Kullandım Bu da Ekstra Fazla Gecikmeye Sebep Vermiş Olabilir. X9 da Geldiğinde İnceleriz Ancak Bu Konuda Aralarında çok fazla Fark Olacağını Sanmıyorum.
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Goruntu olarak cok begendim.Tv den daha iyi goruntu almak istiyorsaniz harici uydu alicili kullanin mantigiyla uydu alicili piyasaya suruyorlarsa ozaman uydu alocisini bi zahmet icine koymayip fiyatinida indirsinler yani bu sekilde resmen enayilik olur cunku her halukarda o uydu alicisinin maliyeyi cebimizden cikiyor.
    Dedigim gibi birde xd93 ciksin zaten hazirana dek tv almicam ozaman uydu gevisleri ve goruntu kalitesi ile fiyatina gorede bi tum modelleri degerlendiricem.
    Xd85 den cok umudum vardi sony almak istiyorum kaliteli oluyor ama sanki eski modele ucbes osellik katar piyasaya sureriz mantigiyla yapilmis.
    Hicmi bu muhendisler tv yi acip bi bakmiyor yoksa onlara gore kanal gecis standardi 10 saniyede bu yer yer 5 saniye onlar icin onemli degilmi.
    Afedersinis yani bu muhendisler okadar yenilikci sey uretiyorlar okuz gibi de eksikliklerini gormuyorlar.
    Hdr koymussunuz tamam guzel ama 3D yide cikartmissin degilmi birazda yaa su uydu kanal gecislerini bi optimise edelim der insan.
    Yinede bu model fiyat bakimindan onde benim icin ama diger markalatin gecen yilki ust duseyleri bu fiyatlara inerse onlari dusunurum.
    Gecen yilki sonylerde en sevmedihim bu kanal gecisiydi cok can sikan bisey.
    Bildigim kadariyla uygulama gecisi vs de yavasdi bi anlik takilarak aciliyordu gecen yilki modellerde bu yilki modellerde de aynimi ?
    Ayni ise sunu anlarim optimise hic ama hic umurlarinda olmamis.

• KAtılıyorum Zaten Ürünün Eksi Hanesinde Yazdığım Tarafları bunlar,Aynı Şeyleri Bende Düşünüyorum Hatta Dile Getiriyorum Gittiğim Toplantılarda.Ancak Kişisel Olarak Benim Düşüncem Herşeye Rağmen Görüntü Kalitesine Gitmek,Samsung Ju7500 Aldım ,Daha Sonra X8505C ile Kıyaslaması Hakkında Detaylı Görüşlerimi Yazacağım, Tv Sistemi Çok Başarılıydı.Pointer Kumanda İle Menulerde ,İnternette Gezinmek Keyifliydi.Uydu Performansı Bir Tık Yukarıda İdi,Ancak GÖrüntü Kalitesi Özellikle Renkler Bu Tüm ARtı Yönlerini Bastırdı Benim İçin.Ve Ben Görüntü Kalitesine Gidiyorum Her Zaman.Olay Birazda Kişisel Kriterler İle Bağlantılı Aslında,Aranılan Özellikler Ne,Öncelikler Ne.Ve Evet Üzülerek Söylüyorum Ne Yazıkki Smart Konusunda Koreli Firmalar Biraz Daha Öndeler.Önceliği Multimedya Ve Smart Olan Kullanıcılar Bu Modelleri Tercih Edeceklerdir.

Yeni Tv De Sistem Geçen Seneki Modeller İle Aynı,Android 6 Yok,5.1 İle Geliyor.Detaylı Olarak Bakamadım Ancak Tam Sağlıklı İncelemeyi En Azından 1 GÜncelleme Sonrasında Yapabilirim İnceleyerek.

• Verdiğiniz bilgiler çooook faydalı oldu, teşekkür ediyorum. Televizyonun ram ve dahili hafızası ne kadar? Uygulama yüklerken bizi sınırlıyor mu? Tüm google store açık mı?

• quote:

Genel Uydu Performansı Çok İyi,Renkler Ve Upscale Çok Başarılı.Digital Yayın KOnusunda son 1 hafta içinde detaylıca denediğim Cihazlar İçinde Açık Ara EN İyisi ( 55x8505C-55Ju7500 - 55XD8505 )
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 SONY ANDROİD TV

Merhabalar leonskennedy, ürünün sd ve maç yayınlarındaki performansı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 20 Mart 2016; 12:39:46 >

• RTINGS.com
    Sony X850D Review (XBR55X850D, XBR65X850D, XBR75X850D, XBR85X850D)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d

RTINGS.com
    Sony X850D Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d/settings

IPS, 10bit, 120/100Hz, DCI-P3 - 85.94%, no local dimming, maximum brightness - 369 cd/m2, input lag - 34.6 ms,
    no PWM(Pulse Width Modulation)
    http://i.rtings.com/images/reviews/x850d/x850d-backlight-large.jpg
    with 10bit tract without HDR source
    http://i.rtings.com/images/reviews/x850d/x850d-gradient-large.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: hristoslav2

RTINGS.com
    Sony X850D Review (XBR55X850D, XBR65X850D, XBR75X850D, XBR85X850D)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d

RTINGS.com
    Sony X850D Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d/settings

IPS, 10bit, 120/100Hz, DCI-P3 - 85.94%, no local dimming, maximum brightness - 369 cd/m2, input lag - 34.6 ms,
    no PWM(Pulse Width Modulation)
    http://i.rtings.com/images/reviews/x850d/x850d-backlight-large.jpg
    with 10bit tract without HDR source
    http://i.rtings.com/images/reviews/x850d/x850d-gradient-large.jpg

Karanlikta siyahlar biraz griye caliyormus. Benim gibi karanlikta televizyon izleyenler icin kotu birsey bu.

• quote:

Genel Uydu Performansı Çok İyi,Renkler Ve Upscale Çok Başarılı.Digital Yayın KOnusunda son 1 hafta içinde detaylıca denediğim Cihazlar İçinde Açık Ara EN İyisi ( 55x8505C-55Ju7500 - 55XD8505 )

2016 SONY ANDROİD TV

Samsung 55JS9000'e göre görüntü kalitesi nasıl? Birde henüz Samsung'un 2016 modellerini görmedik. Ben bu nedenle tüm markaların 2016 serileri çıkana kadar bekleyeceğim.

• Dogru rengi isteyenler sony alıcaktır zaten smart uydu vb.. Farklı cihazlarla cok daha iyi olabiliyo zaten

• 2016 modeller için Lg ve Phlipsi kafadan eledim.Tercihim sony ve samsung 2016 galibine göre olacak. android tv stabil olarak otursaydı tartışmasız tercih sonyden yana olurdu ama işletim sistemi olarak tizen oldukça başarılı samsungun.
  • Tv Size Ortalama 7-8Gb Civarında Alan Veriyor Uygulama Yüklemeniz İçin.Normal Telefon Store'u Gibi Düşünmeyin,Tv İçin Özel Bir Market,Belli Uygulamalar Var.Daha Açık Haliyle,Uygulama Sayısı Çok Fazla Değil,Daha Çok Oyun Ağırlıklı Store.Ücretli Ve Ücretsiz Fazla Sayıda Oyun Mevcut.Tabi Bunun Dışında Android Olduğu İçin Açık Kaynaklı,Birçok Apk Dosyalarıda Paylaşılıyor, Ancak Dikkatli Olmak LAzım.

2016 SONY ANDROİD TV

• Daha Detaylı Olarak Test Edemedim Ancak Sd kalite Performansı X85C Ye Göre Geliştirilmiş,Ve Beğendiğimi SÖyleyebilirim.Spor Konusunda da SOny Genel Olarak Bu konuda Başarılı Çoğu MOdelinde,Bunda da Aynı Şekilde Devam Ediyor.Trt 4k da Maç Yayınına Denk Geldim İzledim Ve Herhangi Bir Falso Görmedim.Ayrıca İlk Nete Düşen İncelemede de Cİhazın Spor Severler İçin İyi Olduğunu Belirtmişler ;

"Sports fans are gonna be pleased with the Sony X850D."
  • Daha Önce Belirtmiştim 2 Günlük Bir 55Ju7500 Tecrübem Ve Ürünü 55X8505C İle Bir Gece Boyunca Yan Yana Kıyaslama İmkanım Oldu.Daha Sonra Bir Konu Açmayı Planlıyorum GÖrüşlerim Hakkında.Kısaca Özetlersem,Sony Renklerine ALışmış Biri Olarak Ju7500 Renklerini Sevemedim Bir Türlü,Her Türlü Kalibrasyon Ayarlarını da yapmam rağmen oturtamadım Renkleri istediğim gibi.Özellikle Kırmızı Çok Rahatsız Etti Beni Sony nin yanında.Ve Genel Karşılaştırılmalarım sonucunda X85C Genel Olarak Daha İyi Sonuç Verdi,Tabi Bahsettiğim Görüntü Kalitesi Olarak, Yoksa Smart,Uydu Sistemlerinde Samsung Daha iyi. Ju7500 İade Ettikten Sonra,Suhd Serilerinde Renkler Biraz Daha İstediğim Gibi Olabilir Dİye Epey İnceledim,Ancak Sony nin verdiği renkleri Vermiyor benim kişisel kanaatimde samsunglar.j9000 de Güzel Bir Panel Ancak Gündüz Mağaza Ortamında Dahi Fark edilen Yanlardan Led Işıklarının GÖrülmesi Beni Direk Bu Cihazdan Uzaklaştırdı. Size Tavsiyem Özellikle Kırmızı Renk Ağırlıklı Olan Bir İçerik İle İki Tv yi inceleyin.

• leonskennedy kullanıcısına yanıt
    2016 modeller 6.0 ile gelcegi bilgisi vardi oyle hatirliyorum en azindan.Umarim iyi bi optimize guncellemesi gelir fiyatindan oturu cok tercih edilebilir bu model haziranda akkoyun karakoyun gorecez samsungun hdr modelleride ciksin kararimi vericem.
    Bilgilendirmeleriniz paylasimlarinizi eksik etmeyin lutfen,keske herkes sizin gibi olsa ama is satisa gelince en kotu tv yi bi magazada bunu almak istiyorum desem yere goge sigdiramazlar

• Şu Üç Günlük DÜnyada Ucunda Ne Olursa Olsun ( Prim,Satış,Hırs .. ) Kimseye Yalan Söyleyip Hakka Girmeye Değmez :) Elimden GEldiğince Doğru Şekilde Yardımcı Olmaya Çalışacağım.Ve Dünya Kupası Zamanı Ortalık Bayağı Kızışacak Diye Tahmin Ediyorum,Pusuda Beklemeye Devam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.