Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylasiminiz icin cok Tesekkur ederim.Goruntulerde gayet iyi performans sergilemis.Birde kanal gecisleri ve gece siyahlar nasil isik sizmasi vs varmi bunlarla ilgili incelemelerinizi merakla bekliyorum.Fiyat performans olarak samsung yerine bu model kafama daha cok yatgin gibi.
  • Ürünü Evde İnceleme Fırsatım Olacak Bu Gece,Kendime Almayı Düşündüğüm İçin Evet Getirdim,HIzlıca iki Resim Aldım Sizin İçin.Daha Ayar Yapamadım Ancak Şu KAdarını Söyleyeyim Abartısız,Benim Son Zamanlarda Gördüğüm En İyi Renk dağılımına Sahip Led TV. Renkler Harika.Görüntüsünü İzledikçe Daha Çok Beğeniyorum.Ancak Gece Siyah Performansı Klasik Ips Panel.Işık Sızması,Clouding YOk Ancak Gece Pek Fazla Siyah da yok,gri tonunda siyahlar. Bu Cİhaz Bir Çok Kişiyi Renkler mi yoksa siyah kalitesimi ikileminde bırakacak gibi.bir tarafda çok başarılı olmayan siyah seviyesi ancak diğer tarafta Harika Renkler Ve Görüntü Kalitesi.

2016 SONY ANDROİD TV

2016 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 20 Mart 2016; 0:14:55 >

• Resimde Işık sızması var gibi görünüyor ancak fotoğrafta bu şekilde görünüyor,Işık Sızması Yok homojenite iyi ancak siyahlar zayıf.daha doğrusu genel ips panel.
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Yine de bir ips panele göre iyi sayilir, bir de 930d'yi görelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal geçiş hızı nasıl hocam malum 8505c de çok yavaştı. Xd8505 lerde nasil.
    Senden merakla bi inceleme videosu bekliyoruz. Artıları eksileri görmüş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 20 Mart 2016; 0:40:34 >
  • İps veya va zevk meselesi ben ips daha cok begeniyorum ips panelda gece gözüm yorulmazken va x85c de yoruluyo

• 8505c ye göre gelişme var.ancak hala çok hızlı değil.arkadaşlar gerçekten cihazın renklerinden kendimi alamıyorum,xd9 a bende bakıcam ancak çok büyük ihtimalle bu cihazı alıyorum ben.artı eksi olayı, ips olması siyahlardan götürüyor belki ancak renkleri bambaşka bir hale getirmiş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 SONY ANDROİD TV2016 SONY ANDROİD TV2016 SONY ANDROİD TV2016 SONY ANDROİD TV2016 SONY ANDROİD TV

• Bu arada film Toy Story 3 1080p'lik Rip.Ancak Görüntü Kalitesi 4k Tadında.
  • Genel Uydu Performansı Çok İyi,Renkler Ve Upscale Çok Başarılı.Digital Yayın KOnusunda son 1 hafta içinde detaylıca denediğim Cihazlar İçinde Açık Ara EN İyisi ( 55x8505C-55Ju7500 - 55XD8505 )

2016 SONY ANDROİD TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Bu arada film Toy Story 3 1080p'lik Rip.Ancak Görüntü Kalitesi 4k Tadında.

Resimlerden göründügü kadarıyla görüntü ve renkler.muhteşem .
    İnternet bağlantın varsa internet sitesi üzerinden filmleri açıyor mu ?
    Yada herhangi bir kanalın mesela star TV sitesinde herhangi bir diziyi oynatmayi denermisin . Merak ettim açıyormu ve tam ekran yapıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 20 Mart 2016; 1:14:26 >
  • Hepsini Dener Bilgi Veririm Mağazada,PAnel i attım arabaya eve getirdim,sabah tekrar götürüp teşhire açacağım, muhtemelen uyku yok bu gece bana :) benimkide böyle bir aşk işte. zaman kısıtlı olduğu için sadece evde deneyebileceğim şeyleri inceliyorum ancak istediğiniz şeylere mağazada bakıp size bilgilendirme yapacağım fırsat bulduğumda. Bu arada aynı sistemi kulladığı için 8505c den örnek verebilirim, puffin browser yükledikten sonra bir çok siteden girip filmleri izleyebiliyorduk.bu browser da glash desteği vardı.Xd de aynı şekilde olacaktır,opera ile sıkıntı yaşanan siteleri puffin browser ile açabilirsiniz.ancak smart performansı bir samsung yada lg kadar yüksek değil maalesef.Ancak Görüntü Kalitesine Gelirsek, Özellikle Renkler ,
  • Apocalypto
    8.71 gb'lık 720p Sunumu ;

Özellikle Yüzdeki Detaylar Ve Arka Plandaki Renklere Dikkat. Arkadaşlar Özellikle Canlı Renkler Seven Forum Tabiriyle Vividçi Arkadaşlar Bu Paneli Çok Beğenecekler. Cihazı Denerken Renk Menusünde Canlı Renkler Seçeneğini Yüksek Yapıp Deneyin....

2016 SONY ANDROİD TV

Hocam geldiginde xd93 de incelede olmadı xd85 alalım ips x90c hoşuma gidiyodu gözüm yormadan canlı renkler zevkle tv izliyordum 65x8505c de bu zevk kalmadı siyah pek de önemli degil

Hocam xd85 gecen yılki x90c ile aynı gibimi fark varmı x85 de görülmeyen detaylar x90c gibi xd85 dede gözüküyo sanki

• O Zaman Hocam Bu Panel Kesinlikle Sizin Cihazınız. X9005C Den Çok Çok Daha Üstün Bir Cihaz.X9005 ci beğendi İseniz bu cihazdan çok daha fazla memnun kalırsınız.X9 Geldiğinde Haftaya onuda İnceleyeceğim Kısmet Olursa.
  • Hocam X09C Biraz Farklı Bir Ürün Oldu Sony için.Tasarım Odaklı Bir Üründe Ve Çok Beğenilmedi,Şahsen Benimde Çok Beğenmediğim Bir Paneldi,Bu Sene X80C Daha Çok Önerdim Fikrimi Soranlara,Ancak Xd8 Bambaşka.X90C yi unutun bir kere,Ondaki Kontrast yetersizliğinden Eser YOk.Renkler Çok Daha Başarılı,Baclkight problemi Yok.Siz X90C yi Beğendi İSeniz,Bu Cihazdah x4 Daha Fazla Keyif Alırsınız.İncelemenizi Tavsiye ederim.
  • Favori Filmimin Dvd'sinden Bir Resim ;

1989 Pet Sematary DVD,480p

2016 SONY ANDROİD TV
  • İlgin icin cok tşk edrm xd93 üde incele ne dersen onu alıcam magazada bakmayla usb takmayla anlaşılmıyo eve getirip normal yayını izlemek gerek

Dvd de bile boyle goruntu sagliyorsa cok iyi.Fakat kanal gecis hizi kac daniye bunada bakabilirmisinis en azondan sd den hd ye hd den 4k ya sd den 4k ya filan gecis yaparken kisa bi video cekseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Favori Filmimin Dvd'sinden Bir Resim ;

1989 Pet Sematary DVD,480p

2016 SONY ANDROİD TV

Kafamdaki bir çok soruya sayenizde cevaplar bulabildim.Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.Nakit durumumu ayarlayıp XD85 siparişimi bu ay içinde vermeyi umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.