Bildirim
2016 Suzuki Vitara Deneyimler, Test, Aksesuar, Modifiye (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pazar sabahı erken saatlerde ses ölçümü (desibel metre ile) yaptım.
daha önce çeşitli araçlarla yaptığım ölçümlerle birlikte paylaşacağım.
birazdan...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokuş iniş desteği nasıl kullanılır sorusunun uygulamalı cevabı aşağıdaki linkte;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
1 - Samsung telefonumu, usb ile bağladım. "Usb hata modu ayıklama" vs işlemleri yapmamız gerektiği yazıyor tablet üzerindeki programda, onları yaptım. Cep telefonu ekran görüntüsünü tablete verdim.
Ancak, cep telefonumdan spotify açtığımda ses cep telefonumdan geliyor, bir türlü araç hoparlörünü kullanamadım.
2 - Usb'den bir şarkı açmak istedim, 2 seçenek sundu hangisi ile açayım diye. Ben de birini seçtim ve onu varsayılan program yaptım. Şimdi pişmanım, işlemi nasıl geri alabilirim?
3 - İgo navigasyon bizim aracı alırken para verip satın aldığımız kanuni lisanslı bir yazılım mı? Bu programın bir yedeği falan alınmalı mı? Diyelim ki tablette yanlışlıkla fabrika ayarı falan yapsak, ya da bir şeyleri silsek, navigasyon programını kaybetme ihtimalimiz var mı?
Saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: aliyuksel06
Merhaba,
1 - Samsung telefonumu, usb ile bağladım. "Usb hata modu ayıklama" vs işlemleri yapmamız gerektiği yazıyor tablet üzerindeki programda, onları yaptım. Cep telefonu ekran görüntüsünü tablete verdim.
Ancak, cep telefonumdan spotify açtığımda ses cep telefonumdan geliyor, bir türlü araç hoparlörünü kullanamadım.
2 - Usb'den bir şarkı açmak istedim, 2 seçenek sundu hangisi ile açayım diye. Ben de birini seçtim ve onu varsayılan program yaptım. Şimdi pişmanım, işlemi nasıl geri alabilirim?
3 - İgo navigasyon bizim aracı alırken para verip satın aldığımız kanuni lisanslı bir yazılım mı? Bu programın bir yedeği falan alınmalı mı? Diyelim ki tablette yanlışlıkla fabrika ayarı falan yapsak, ya da bir şeyleri silsek, navigasyon programını kaybetme ihtimalimiz var mı?
Saygılar
1- Onun yerine tablete spotify yükleyin. Daha kolay, ilk mesajda Google Play nasıl aktifleştirilir var.
2- Ayarlar->Uygulamalar'dan, işaretlediğiniz uygulamayı seçin. Uygulama ayarlarında altta Varsayılanı Temizle tuşuna basın. Sorun çözülecektir.
3- Evet lisanslı bir yazılım. SD kart içinde lisansı mevcut. SD kartı kaybetmeyin yeterli.
İyi Sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplayanAdam -- 10 Ekim 2016; 10:58:57 >
-
üstadım vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Fakat spotify ile ilgili şöyle bir sıkıntım var. Premium üyeliğim var. Telefonumda 8 gb'a yakın bir arşiv var.
tablete programı kurarım ama müziklerim onda olmayacak. ve tekrar indirmek için o kadar çok internetim yok maalesef...
bu tablet söküp takılabilen bir şey olsaydı, akşam çıkarıp eve götürebilseydik var ya efsane olurdu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: aliyuksel06
üstadım vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Fakat spotify ile ilgili şöyle bir sıkıntım var. Premium üyeliğim var. Telefonumda 8 gb'a yakın bir arşiv var.
tablete programı kurarım ama müziklerim onda olmayacak. ve tekrar indirmek için o kadar çok internetim yok maalesef...
bu tablet söküp takılabilen bir şey olsaydı, akşam çıkarıp eve götürebilseydik var ya efsane olurdu :)
Anladım durum başka
Bluetooth üzerinden sesi iletebilir diye düşünüyorum.
Ancak denemediğim için bir şey diyemeyeceğim. -
-
Üstadım,
Değerli bilgileriniz ve güzel paylaşımınız için sonsuz teşekkürler. Bunları kendi içinizde de tutabilirdiniz çok teşekkürler...
Yalıtım ile ilgili, naçizane bazı şeyler söylemek istiyorum.
Bu arabayı büyük bir kadro, birlikte tasarlıyor. Ve her işi, kendi alanında uzman bir kadro tarafından yapılıyor. Onlar, bizim bilmediğimiz detaylarla da ilgileniyor.
Bu detaylardan biri de yalıtım.
Diyelim ki içeride ses 44db. Dışarısı 66... Dışarısı 86 da olsa, bunlar yine içeriyi o değerde tutmaya çalışıyorlar işte işin tekniği burada...
Yani malzemeler sesi 22 db kısmıyor, ne olursa olsun 44 db civarında tutmaya çalışıyor. O 44 db civarı, bizim günlük hayatta olaylardan kopmamamız,
gerek trafiği, gerek hayatı hissedebilmemiz için gerekli olan bir şey... Yani içeriye hiç ses almayan, sıfır gürültülü bir araç da olmaz.
Vitaranın motor sesini içeri alması bile, özellikle yapılmış bir şey, ki insanlar o ruhu hissetsin diye...
Sedanlarda ortam sesini daha düşük tutmamaya çalışırlar ki uzun yol falan yapacak, rahatsız etmesin diye...
Bunların hepsi teknik meseleler ve mühendisler bunları ayarlıyor.
-
-
merhaba,
4x4 yazısının metal olanını bulamadım aliexpresste. sizden rica etsem siparis verdiginiz linki paylaşabilirmisiniz mumkunse.
selamlar.
işte link,
aliexpress.comUS $3.94 |Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Çıkartmaları'de Car Styling 4X4 Logo Grill Badge Stickers Emblem Brands Marks AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/3-17-set-car-styling-hood-grille-grill-badge-with-4X4-logo-emblem-brands-marks/32601203268.html?isOrigTitle=true
3 farklı renk var, aracınıza göre seçersiniz.
bu arada, mika abs malzeme üzeri, zinc kaplama denen krom görüntülü malzemeler zamanla pul pul atıyor.
bu nedenle uzak durmanızda fayda var, metal yoksa ve mecbursanız alın.
kolay gelsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
4x4 yazısı delinerek mi takıldı? Soldaki turbo yapıştırma herhalde.
"turbo" kendinden yapışkanlı geldi.
"4x4" ise vidalı ama ben önce sıcak silikon tabancası ile boşlukları doldurdum, sonra 3m ince çift taraflı bantla yapıştırdım.
(vida deliği yok yazıda, arkada gizli yuva var)
Koltuklar belimi terletince koltuk kaplama bakmaya gittiğimde bu tepe offroad ışıklandırmasını gördüm.
Denemelik...................................
Nasıl durmuş?
Aslında beyaz ışıkla fena olmaz,
ancak, satıcı olmaz abi, yeni araca bunu yapma dedi.
zeten tam uyumlu değil, orjinali gelince bir dener bakarız.
-
Hiç olmamamış, eski kasa grand vitara olsaydı olur derdim ama bu kasaya böyle allengirli şeyler olmuyor.
Orjinalini bekleyin bencede. O zaman güzel durur. Dediğiniz gibi sarılar güzel durmuyor. Orjinali enlemesine tavanı tam kaplayıp daha şık durur. Tabi biraz tuzludur fiyatı :)
Oto Koray' ın orası mı baktığınız yer? -
evet, geçerken uğradım, ön koltuklara minder aldım, bakalım işe yarayacakmı. -
Size bu linkteki gibi bir şey lazım.
www.otokilifci.com404 -http://www.otokilifci.com/Oto-Kilifci-Terletmez-Koltuk-Minderi-Terlemeye-Son,PR-66.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Gezgin350
Size bu linkteki gibi bir şey lazım.
http://www.otokilifci.com/Oto-Kilifci-Terletmez-Koltuk-Minderi-Terlemeye-Son,PR-66.html
çok uzun yıllar önce almıştım, pek rahat değildi.
aldığım bakalım işe yarayacakmı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X