Şimdi Ara

2016 Suzuki Vitara Deneyimler, Test, Aksesuar, Modifiye (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
26
Favori
33.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu linkteki anahtarlık güzel görünüyor.
    aliexpress.com
    US $3.98 20% OFF|High Quality 100% genuine leather car key cover for Suzuki Amagatarai Shangyue APV 2 buttons leather car remote key Car styling-in Key Case for Car from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Car-styling-High-Quality-genuine-leather-car-key-cover-for-Suzuki-Amagatarai-Shangyue-APV-SWIFT-SX4/32581641771.html?spm=2114.40010608.4.19.CeV48G

tecrübem olmadığı için nasıl olur, nereden alınır bilmiyorum. Eğer hoşuna giden olursa, birlikte alabilir miyiz acaba?

• aliyuksel06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Böyle bir anahtarlık alacağınıza, iyi bir anahtarcıya gidip elinizdekini sustalıya çevirttirebilirseniz daha kullanışlı olur.
  • Bu hangi araçlardaki anahtarlık? Bizim 1.4 s daha farklı anahtar içinde gizli ve dışardan anahtarsız çalıştırma var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    GL+'ların anahtarı sanırım

• Gezgin350 kullanıcısına yanıt
    <script>console.log('sha256 sonrası: 0.000')</script><script>console.log('1.1: 0.000')</script>

merhabalar hocam,
    Onu da çok araştırdım. Ama immobilizer çipini, kumanda düğmesinin içine gömmüşler.
    Bu da sustalı dönüşümünü şimdilik imkansız hale getiriyor. Ama eğer başka yöntem varsa, ben denemeye hazırım.

Ve GLX'in ve S Turbo'nun anahtarı ile bizim anahtarlarımızın farklı olduğu için de çok üzgünüm. Ne var yani bir sustalı anahtarlık yapmak çok mu zordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

GL+'ların anahtarı sanırım

Vay arkadaş anahtarı neden farklı yapmışlarki. Bari 1 adet sustalı diğer yedek anahtarı da normal yapsalarmış.

• Alıcıların kalite anlayışında bir algı oluşması için,
    91.000 veren kaliteli anahtarı da alır algısı,
    bir çok kişi tanıyorum, sıf bu sustalı anahtar için zamanında astra alan....
    İnsanları bir üst modele yönlendiriyor bu tip detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 12 Ekim 2016; 18:52:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Alıcıların kalite anlayışında bir algı oluşması için,
    91.000 veren kaliteli anahtarı da alır algısı,
    bir çok kişi tanıyorum, sıf bu sustalı anahtar için zamanında astra alan....
    İnsanları bir üst modele yönlendiriyor bu tip detaylar.

Yani sırf sustalı anahtar için gl yerine 11bin daha verip glx alırlar diyorsunuz.
    Bence Suzuki'nin özellikle anahtar konusunda yaptığı büyük pazarlama hatası. Dün yazdıklarım için de üst modellere koyarlar demiştiniz de o yazdıklarımın hiçbiri vitara'nın en üst paketi olan s'te dahi yok. Ve de bir üst segment için saklanacak nitelikte özellikler de değil. Mesela otomatik kararan ayna benim 2010 model astra'da bile var. Anahtarla cam kapatma olayı da var. Sustalı anahtar zaten var.
    Bazı özellikler vardır bir üst segment araç için saklanabilir. Atıyorum şerit takip asistanı ya da daha gelişmiş bi şanzıman.. Ama 2016 yılında 75-80bin verip SUV alan adama hala sivri uçlu, kapanmayan bi anahtar vermek hoş değil. Öyle üst modelle falan açıklanacak bi özellik değil bu. Çok basit. 10 sene evvel evet bu, insanlara cezbedici geliyordu. Ama şu an artık standart haline geldi.
    Ben doğan holding'in yerinde olsam özel anahtar isterim parası neyse verip. Hatta şu ana kadar satış yaptığım kişilere de birer sustalı anahtar yollarım. Sonuçta yılda 1000 civarı gl model satılıyor. Bu işin doğan'a maliyeti 1 araç parası dahi olmaz. Ama yarattığı kalite algısı ve müşteriye değer verdiği hissi o paraya kıyasla çok çok fazla olur.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    bu düşüncelerinde ve bonkör bir yapıda olman güzel,
    ancak,
    bu yüzden siz/biz 90.000₺ araca biniyoruz,
    bahsettiğin Doğan holding patronu 90 milyon $ lık bir hayat sürüyor.

Ticaret böyle birşey, herkes yapamaz.

ayrıca, bir sustalı için araç alan demedim, yanlış algılamışsınız.

Bence keşke astra ile devam etseydiniz, çok dolu araç veriyorlarmış.

ek;
    bu soyut konuları diğer başlıkta konuşsak iyi olacak değil mi,
    kendi adıma artık şu tartışmaları bu konuda yapmayı uygun bulmuyorum.
    bakınız ilk mesajda ne yazmışım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 12 Ekim 2016; 21:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bu düşüncelerinde ve bonkör bir yapıda olman güzel,
    ancak,
    bu yüzden siz/biz 90.000₺ araca biniyoruz,
    bahsettiğin Doğan holding patronu 90 milyon $ lık bir hayat sürüyor.

Ticaret böyle birşey, herkes yapamaz.

ayrıca, bir sustalı için araç alan demedim, yanlış algılamışsınız.

Bence keşke astra ile devam etseydiniz, çok dolu araç veriyorlarmış.

ek;
    bu soyut konuları diğer başlıkta konuşsak iyi olacak değil mi,
    kendi adıma artık şu tartışmaları bu konuda yapmayı uygun bulmuyorum.
    bakınız ilk mesajda ne yazmışım?

Konuya yazıldığı için yazdım. Biraz agresifsiniz bu konuda. Neyse.. Size iyi sürüşler.

• Doğan grubu böyle diğerleri çok farklı sanki. Doğuş,koç hepsi aynı benim gözümde. Kapitalist düzen var olduğu sürece bu böyle gider.

• Arkadaslar bu aracta stepne varmı ?

• Aslında dediğiniz gibi, baskın ticari aldatmacanın içindeyiz.
    ancak yapacak fazla bir şey yok.

Aracı alırken bilerek, görerek, anlayarak almak,
    sonrasında yahu, o yokmuş, bu yokmuş, o eksikmiş gibi hayıflanmak anlamsız.
    tüm keyfiniz kaçar.
    Ayrıca adama sorarlar "ne aldığını bilmiyormuydun?" diye.

asıl şilayetler, beklenmedik, sunulan üründe oluşacak hatalar ve eksiklikler konusunda olmalı.
    mesela; 4x4 motorun olmadık yerde susması, sürtünme olan deri, kaplama gibi iç aksamda oluşan erken bozulma, aracın bilinmeyen yerlerinde oluşan ses, trim, titreme, sallanma vs...
    yoksa jantlar kötü gürünüyor, sustalı anahtar yok, çok yakıyor, az kaçıyor gibi bilinen özellekler için keyif kaçırmamak.

neyse, konumuz daha çok bilgi ve deneyim paylaşımı olunca bu tip şikayetler de adamı (beni) geriyor.

sürçü lisan olduysa affola.

paylaşıma devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: idiopatik

Arkadaslar bu aracta stepne varmı ?

Mini stepne var bagajda alt kısma alındığında 410litre oluyor.

• Sonradan aldığınız aksesuarları yetkili servise mi taktırdınız? Kaçtır soracağım unutuyorum. Atıyorum gündüz farlarına takılan çerçeve ya da camları ve aynaları otomatik kapatan modül alınsa servis bunları takıyor mu? Bir de bu camları kapatan modül sunroofu da kapatıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Sonradan aldığınız aksesuarları yetkili servise mi taktırdınız? Kaçtır soracağım unutuyorum. Atıyorum gündüz farlarına takılan çerçeve ya da camları ve aynaları otomatik kapatan modül alınsa servis bunları takıyor mu? Bir de bu camları kapatan modül sunroofu da kapatıyor mu acaba?

Cam kapatma modülü dışında diğerlerini kendi montajını yapıyorlar. Modül servislerde yok, dışarıdan alıp sizin yaptırmanız lazım. Aliexpress`de olması lazım.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Ohh rahatladim :) babama glx siparisi verdik stepneyi kontrol etmedim varmi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Sonradan aldığınız aksesuarları yetkili servise mi taktırdınız? Kaçtır soracağım unutuyorum. Atıyorum gündüz farlarına takılan çerçeve ya da camları ve aynaları otomatik kapatan modül alınsa servis bunları takıyor mu? Bir de bu camları kapatan modül sunroofu da kapatıyor mu acaba?

Cam kapatma modülü dışında diğerlerini kendi montajını yapıyorlar. Modül servislerde yok, dışarıdan alıp sizin yaptırmanız lazım. Aliexpress`de olması lazım.

Tam olarak sormak istediğim şu esasen.. Ben aksesuarları aliexpressten alsam yine de takarlar mı ücreti karşılığında? Cam modülünü taktırmak garantiyi bozuyordur o halde..

• quote:

Orijinalden alıntı: idiopatik

Ohh rahatladim :) babama glx siparisi verdik stepneyi kontrol etmedim varmi diye

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Tam olarak sormak istediğim şu esasen.. Ben aksesuarları aliexpressten alsam yine de takarlar mı ücreti karşılığında? Cam modülünü taktırmak garantiyi bozuyordur o halde..

Orasını bilemeyeceğim. Araca aldığım bütün aksesuarlar orjinaldi serviste montajını yaptılar ücretsiz. Diğer türlü ücret karşılığı yaparlar mı sormak lazım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.