Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Club mega saraydaki arkadaşlar genel olarak memnunmusunuz otelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan beach party başlıyo
    Bu mesaja eklenen görseller:

• warland kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle önermiyorum eğlence sıfır,personel yetersiz,odalarda WiFi çekmiyor,havuzlar küçük şezlong sorunu var,denizi aşırı tuzlu gözünüz yanıyor ve dalgalı otel yaşlı kesime hitap ediyor zaten full emekli Alman dolu otel,alkoller kalitesiz,animasyon berbat bi yemekleri güzel onuda 2. Günden sonra yiyemiyorsunuz gözünüz doyuyor.Aklıma gelenler bunlar geldikçe güncellerim bu fiyat aralığında kesinlikle limak otellerini tercih edin 400-500 fazla verip bir kere tatile gidiyorsunuz aksi takdirde bizim gibi 6 günlük tatili 5. Gününde bırakıp dönersiniz veya sıkılmaya devam edip odada televizyon izlersiniz :)

• Club Mega Saray :

Eşimle birlikte otele giriş yaptık. Burdan bir arkadaş oda önermişti. 8245 Numaralı odayı verir misiniz dedim. 2 saat bekledik sonunda verdiler.Bu süre zarfında bize oteli gezdirir misiniz dedim? Cevap olarak personel yok dendi. Alın şu kağıdı gezin dediler. Neyse dedim aldım kağıdı gezmeye başladım. Hemen bara gittim tabiki. Bir baktım biralar makinalardan veriliyor. Makina birası bildiğin çöptür. Hiç içmeseniz daha iyi. 12 bardak içtim mide bulantısından başka bişey yapmadı. Bildiğin su gibi bişey. Su demişken otelin suları rezalet marka. Dipnot olarak sunayım. Neyse kola mesrubata baktım. Onlar da makinadan veriliyor. Bildiğiniz 3800 Lira ödediğiniz otelde ''Burger King'teki gibi'' makinadan kola içiyorsunuz. Fanta filan kepazelikti. Yani anlayacağınız içecekler rezalet ötesiydi. Alkol kalitesi yok. Gökhan arkadaşımız 1 duble viski 3 Euro demiş. Her gün 20-30 Euro içkiye para mı ödeyelim? Anlayacağınız içecekler konusunda fiyasko ötesi.

Gelelim havuz kısmına. Havuz inanılmaz küçük ve kirliydi. Şezlong sıkıntısı hat safhada diyeceğim de şezlong yok. Millet bu konudan o kadr müzdarip ki geceden havlu atanlar vardı :) Havuz temizlenmiyor mu ne çok kirliydi özellikle bayramda.

Yemekhanesine gelelim. Taze sıkma portakal suyu 2 Euro. Yine para ödüyorsunuz. Öteki portakal suyu ücretsiz ama sıkma değil. Etleri kaliteli değil. Antrikot yemeye kalktım. Lastik gibi geldi. Tatlıları vasattı ama otelde genel olarak aç kalmıyorsunuz. 24 saat yemek var. Her türden yiyecek mevcut. Adana acılı çok beğendim. Kahvaltısı iyiydi. Yemekhanede ki tabaklar iyi yıkanmıyordu. Bir çok kez şikayet etttim.

Diğer bir konu. Kapalı içeceklerde tarihi geçmiş malları vermeleriydi. Bilerek yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama 1 defa Ayran istedim. Tarihine baktım 4 gün geçmişti. Araya karışmıstır dedim. Geri verdim ve uyardım.Çocuklar alsa tarihine bakmadan direk içerlerdi. 2 gün sonra yine ayran istedim kasıtlı baktım yine tarihi geçmişti.

Animasyon yok. Otel bildiğin cesetti. Akşam Pool Bar'da canlı müzik var deniyor ama yeterli derecede masa yoktu. Yaşlı Alman dolu otelde.

Karışık çerezler bildiğin bayat leblebiydi. İçinde Leblebi ve sarı mısırdan başla bişey yok gibiydi.

Odaların temizliği çok iyiydi. Her gün temizleniyordu. Odalar ferahtı. O konuda oteli beğendim.

Deniz konusu bildiğiniz Belek Denizi. Otelle alakası yok.

Otel köküne kadar aile oteli. Heryerden çocuk çıkıyordu. Sanki çocuk oteline gitmiş gibiydim. Beyaz Parti diye birşey vardı. Ortada çocuklar kopuyordu :)

Otelde Bayram'da heryerde inanılmaz sıra vardı. Tabak elimde adamın başında bekliyorum yese de kalksa biz otursak. Saatte bu arada 20:00'dı. Düşünün ne kadar kalabalık olduğunu.

Sonuç olarak 7 gece 3800 TL ödedim.Uçak biletleriyle 4800 TL'ye maloldu. Bu otele birdaha gider miyim? Tabiki gitmem. 200-300 fazla öde git Titanic Deluxe'ye veya bu paranın hakkını verecek bir otele. 1 gece az kalın ama iyi bir otele gidin benden size bir tavsiye. Ben neden bu otele gittim? Sebebi şu ; memur olmamdan dolayı bana 7-14 Eylül arasında izin verdiler ve birçok otel 7-14 arası müşteri kabul etmiyordu. 9'u girişli kabul ediyorlardı. Biraz da mecbur kaldım gitmekle.

Yine de zevk meselesi. Ben beğenirim diğer arkadaş beğenmez. Ben beğenmem o beğenir.Kendimce artılarını eksilerini yazdım.Tripadvisor'a da yazdım fakat yayınlamadılar. Orda ki yorumların %99'u sahte yorumlar bunu da belirteyim.

Bu arada animasyon ekibinden Yusuf çok kafa bi çocuktu. O da olmasa iyice küsecektik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 16 Eylül 2016; 0:17:11 >

• Megasaray bu kadar konuşulduğuna göre bi b0klk oldu kesin😵 o kadar insan gittim süper diyo 1resim koyamıyolar şuraya

• Bu forum böyle.Bir ara sueno çılgınlığı vardı,şimdi megasaray.Bakalım sırada hangi otel var :)

• p4ozgur kullanıcısına yanıt
    Oteller 2 yerde toplanmış.Belcekız da ve hisarönünde.Hisarönü denize uzak.Yani araçla ancak denize gidilir.Belcekız tarafındaki otellerden seçin.Önceliğiniz bu olsun.Sectıgınız otellerden bazıları hisarönünden çünkü.Belcekız otel denize sıfır yerı muazzam.Ama kalitesı nasıldır bilmiyorum.
    Edit:Ben size suncity oteli tavsiye ederim.Yeri muazzam.4 yıldızlı herşey dahil çalışır.Ölüsenizde kendıne ait plajı var.İnceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 16 Eylül 2016; 5:29:15 >
  • Su an hala oteldeyim oncelikle sunu belirtiyim o mukemmel otel boyle mukemmel otel diye ovmedik fiyat performans oteli diye ovduk ki kimse de gelip buraya 250 tl verene kadar 350 tl veririm suraya giderim hem kapali kutu icecek su tuketirim hem kaliteli animasyon izlerim hem de kaliteli yemek yerim demedi. Alternatifi olup daha pahali olan otellere baktim susesi ve bellis onlar da tupten veriyorlar.
    Bir ay onceki tatille simdiki tatili kiyaslarsam otel.1000 civari kisiyken 1.800 kisi civarindaymis simdi. Alman yasli nufusu ile turk aile nufusu felaket artmis. O yuzden white night party de bebe becik olmasi normal zaten 11 den sonra kayboluyorlar etraftan. Otelde bu sefer sezlong sorunu var daha once benim de dedigim gibi en az 1 buyuk havuz daha gerekiyor aqua parkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 16 Eylül 2016; 8:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Megasaray bu kadar konuşulduğuna göre bi b0klk oldu kesin😵 o kadar insan gittim süper diyo 1resim koyamıyolar şuraya

Ve bu ınsanlar sueno yılın en kotu otelı de yazmaya basladıgı ıcın bu konu da onerı yapmayı bıraktım
    Megasaray denen otel sadece bu konu da cıkarılmıs parasının yarısını bıle hak etmeyen bır otel cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Megasaray bu kadar konuşulduğuna göre bi b0klk oldu kesin😵 o kadar insan gittim süper diyo 1resim koyamıyolar şuraya

Ve bu ınsanlar sueno yılın en kotu otelı de yazmaya basladıgı ıcın bu konu da onerı yapmayı bıraktım
    Megasaray denen otel sadece bu konu da cıkarılmıs parasının yarısını bıle hak etmeyen bır otel cunku

Daha once mega sarayda bulundunuz mu arkadasim? Holidaycheck tripadvisor bookingde de aldigi puanlara bakin istiyorsaniz. 200 250 araliginda hatta 300 tl ye kadar mega saray kalitesinde bildiginiz baska otel varsa tavsiye edin ona gidelim.Gece animasyonlarina icecek kalitesine personel azligina havuzlarina laf edilebilir ama peyjazi temizligi yemek kalitesi personel kalitesine kullanilan malzeme kalitesi bu fiyat araliginda parasini hak ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Oteller 2 yerde toplanmış.Belcekız da ve hisarönünde.Hisarönü denize uzak.Yani araçla ancak denize gidilir.Belcekız tarafındaki otellerden seçin.Önceliğiniz bu olsun.Sectıgınız otellerden bazıları hisarönünden çünkü.Belcekız otel denize sıfır yerı muazzam.Ama kalitesı nasıldır bilmiyorum.
    Edit:Ben size suncity oteli tavsiye ederim.Yeri muazzam.4 yıldızlı herşey dahil çalışır.Ölüsenizde kendıne ait plajı var.İnceleyin derim.

hocam çok sağolun yorumlar için,suncity müsait görünmüyor o tarihlerde sanırım:(
  • Mega saraydayım ya da bilmem ne oteldeyim diyenler foto paylaşsa daha samimi olur.

Kimin gerçekte orda olduğu belli olur. Kulaktan dolma bilgilerden arınmış oluruz.

Daha önce yazmıştım. Mega sarayın övülen yemeklerinin fotosunu rica etmiştim. Kimse çekip koymadı.

• p4ozgur kullanıcısına yanıt
    Tatil.com da yer var gözüküyor.1540 tl diyor.Bu siteye bakın isterseniz.Ya da otelin kendisini arayın.Tabi oteli beğendiyseniz.Ablamlar 2 kere gittiler ve cok beğendiler.(Ablamlar senede 3 kez Kıbrıs'a e Antalya ya ötele giderler.Beğendilerse iyidir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ben kesinlikle önermiyorum eğlence sıfır,personel yetersiz,odalarda WiFi çekmiyor,havuzlar küçük şezlong sorunu var,denizi aşırı tuzlu gözünüz yanıyor ve dalgalı otel yaşlı kesime hitap ediyor zaten full emekli Alman dolu otel,alkoller kalitesiz,animasyon berbat bi yemekleri güzel onuda 2. Günden sonra yiyemiyorsunuz gözünüz doyuyor.Aklıma gelenler bunlar geldikçe güncellerim bu fiyat aralığında kesinlikle limak otellerini tercih edin 400-500 fazla verip bir kere tatile gidiyorsunuz aksi takdirde bizim gibi 6 günlük tatili 5. Gününde bırakıp dönersiniz veya sıkılmaya devam edip odada televizyon izlersiniz :)

Hocam sizin de aksaklık yaşamanıza üzüldüm. Biz sıkıla sıkıla süreyi doldurduk döndük.

• cLk kullanıcısına yanıt
    Ben bodrum armonia resort hotelden bi kaç resim paylaşmıştım gayet kaliteli bi otel fiyata göre. Mega sarayı övenler hotel çalışanı veya acentacı olma ihtimali yüksek.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 16 Eylül 2016; 14:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

quote:

Daha once mega sarayda bulundunuz mu arkadasim? Holidaycheck tripadvisor bookingde de aldigi puanlara bakin istiyorsaniz. 200 250 araliginda hatta 300 tl ye kadar mega saray kalitesinde bildiginiz baska otel varsa tavsiye edin ona gidelim.Gece animasyonlarina icecek kalitesine personel azligina havuzlarina laf edilebilir ama peyjazi temizligi yemek kalitesi personel kalitesine kullanilan malzeme kalitesi bu fiyat araliginda parasini hak ediyor

Ben de tatili seven birisi oldugum ve zekasini kullanan birisi oldugum icin megasarayi buraya kimlerin ne amacla ovdugunu az cok biliyorum.

ornegin su sayfaya bakip control+F yaparak ardindan mega yazsaniz bile bazi seyleri goruyorsunuz.

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1044802

bu yuzden sizinle tartismaya girmeyecegim

fakat cok uzuldugum bir konu millet burada ki mega saray furyasina kapilip a sinifi bir otelde o paraya tatil yapabilecek durumdayken 4 yildiz etmeyecek otele ve hizmet-yiyecek kalitesi olarak dusuk bir otele su an 3-4 asgari maasi verip butun yilin yorgunlugunu atmaya yanlis bir otele gidiyor.

• Oteli bavul.com uzerinden aldim isteyen ozel mesaj atsin sifremi ve kullanici adimi veriyim girsin baksin aldigim tarihlere . telefondan fotograf ekleyemedim foruma. Dedigim gibi gerek burda gerek tripadvisorda oteli ovdugum gibi elestirdim de. Kamuda calisiyorum erken rezervasyon doneminde letoonia golf u ve mega sarayi almistim 4 gun 4 gun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

quote:

Ben de tatili seven birisi oldugum ve zekasini kullanan birisi oldugum icin megasarayi buraya kimlerin ne amacla ovdugunu az cok biliyorum.

ornegin su sayfaya bakip control+F yaparak ardindan mega yazsaniz bile bazi seyleri goruyorsunuz.

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1044802

bu yuzden sizinle tartismaya girmeyecegim

fakat cok uzuldugum bir konu millet burada ki mega saray furyasina kapilip a sinifi bir otelde o paraya tatil yapabilecek durumdayken 4 yildiz etmeyecek otele ve hizmet-yiyecek kalitesi olarak dusuk bir otele su an 3-4 asgari maasi verip butun yilin yorgunlugunu atmaya yanlis bir otele gidiyor.

hocam ben çok kararsız kaldım suenoyu övdü epey arkadaş sonra burada gidenler çıktı onlar kötüledi. daha sonra mega saray furyası çıktı övüldü ama gidenler tam tersi kötülediler.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı paraya olan a sınıfı otel ismi verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.