Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Megasaray bu kadar konuşulduğuna göre bi b0klk oldu kesin😵 o kadar insan gittim süper diyo 1resim koyamıyolar şuraya

Ve bu ınsanlar sueno yılın en kotu otelı de yazmaya basladıgı ıcın bu konu da onerı yapmayı bıraktım
    Megasaray denen otel sadece bu konu da cıkarılmıs parasının yarısını bıle hak etmeyen bır otel cunku

Daha once mega sarayda bulundunuz mu arkadasim? Holidaycheck tripadvisor bookingde de aldigi puanlara bakin istiyorsaniz. 200 250 araliginda hatta 300 tl ye kadar mega saray kalitesinde bildiginiz baska otel varsa tavsiye edin ona gidelim.Gece animasyonlarina icecek kalitesine personel azligina havuzlarina laf edilebilir ama peyjazi temizligi yemek kalitesi personel kalitesine kullanilan malzeme kalitesi bu fiyat araliginda parasini hak ediyor

Ben de tatili seven birisi oldugum ve zekasini kullanan birisi oldugum icin megasarayi buraya kimlerin ne amacla ovdugunu az cok biliyorum.

ornegin su sayfaya bakip control+F yaparak ardindan mega yazsaniz bile bazi seyleri goruyorsunuz.

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1044802

bu yuzden sizinle tartismaya girmeyecegim

fakat cok uzuldugum bir konu millet burada ki mega saray furyasina kapilip a sinifi bir otelde o paraya tatil yapabilecek durumdayken 4 yildiz etmeyecek otele ve hizmet-yiyecek kalitesi olarak dusuk bir otele su an 3-4 asgari maasi verip butun yilin yorgunlugunu atmaya yanlis bir otele gidiyor.

hocam ben çok kararsız kaldım suenoyu övdü epey arkadaş sonra burada gidenler çıktı onlar kötüledi. daha sonra mega saray furyası çıktı övüldü ama gidenler tam tersi kötülediler.

2000 liraya mega sarayda mi yoksa sueno deluxe mu sorusuna halen mega saray yazildigindan beri sueno dan bahsetmedim bilenler bilir.

akil var mantik var

bi sueno ya bakin
    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d8006067-Reviews-Sueno_Hotels_Deluxe_Belek-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=8006067&albumViewMode=images&albumid=16&cnt=30&offset=0&filter=2

bir de mega saraya
    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d478553-Reviews-Club_Mega_Saray-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=478553&albumViewMode=images&albumid=16&cnt=30&offset=0&filter=2

• Megaya gitmedim fakat Suenoya gidin de hizmet kalite görün derim. Ya da gitmeyin biz gideriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Megasaray bu kadar konuşulduğuna göre bi b0klk oldu kesin😵 o kadar insan gittim süper diyo 1resim koyamıyolar şuraya

Ve bu ınsanlar sueno yılın en kotu otelı de yazmaya basladıgı ıcın bu konu da onerı yapmayı bıraktım
    Megasaray denen otel sadece bu konu da cıkarılmıs parasının yarısını bıle hak etmeyen bır otel cunku

Daha once mega sarayda bulundunuz mu arkadasim? Holidaycheck tripadvisor bookingde de aldigi puanlara bakin istiyorsaniz. 200 250 araliginda hatta 300 tl ye kadar mega saray kalitesinde bildiginiz baska otel varsa tavsiye edin ona gidelim.Gece animasyonlarina icecek kalitesine personel azligina havuzlarina laf edilebilir ama peyjazi temizligi yemek kalitesi personel kalitesine kullanilan malzeme kalitesi bu fiyat araliginda parasini hak ediyor

Ben de tatili seven birisi oldugum ve zekasini kullanan birisi oldugum icin megasarayi buraya kimlerin ne amacla ovdugunu az cok biliyorum.

ornegin su sayfaya bakip control+F yaparak ardindan mega yazsaniz bile bazi seyleri goruyorsunuz.

fakat cok uzuldugum bir konu millet burada ki mega saray furyasina kapilip a sinifi bir otelde o paraya tatil yapabilecek durumdayken 4 yildiz etmeyecek otele ve hizmet-yiyecek kalitesi olarak dusuk bir otele su an 3-4 asgari maasi verip butun yilin yorgunlugunu atmaya yanlis bir otele gidiyor.

hocam ben çok kararsız kaldım suenoyu övdü epey arkadaş sonra burada gidenler çıktı onlar kötüledi. daha sonra mega saray furyası çıktı övüldü ama gidenler tam tersi kötülediler.

2000 liraya mega sarayda mi yoksa sueno deluxe mu sorusuna halen mega saray yazildigindan beri sueno dan bahsetmedim bilenler bilir.

akil var mantik var

bi sueno ya bakin
    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d8006067-Reviews-Sueno_Hotels_Deluxe_Belek-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=8006067&albumViewMode=images&albumid=16&cnt=30&offset=0&filter=2

bir de mega saraya
    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d478553-Reviews-Club_Mega_Saray-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=478553&albumViewMode=images&albumid=16&cnt=30&offset=0&filter=2

2.000 tl ye sueno deluxe de kac gece kaliniyor 2.000 tl ye mega sarayda kac gece kaliniyor. Benim sorum da su yilda kanunen bir defa da 10 is gunu blok izin kullanmak zorundayim 14 gun yapiyor hafta icine denk getirirsem. Sueno deluxe de 7 gece fiyatina 14 gece kalabiliyorum mega sarayda suenoyu tercih edersem kalan 7 gun ne yapcam. 4 gunluk kurban bayrami donemine baktim en yakin ust kaliteli alternatifler 2 aile icin 6.000 tl ustu fiyat veriyorlardi papillionlar bellis ve susesi ben megasarayi 4.200 tl ye ayarladim butcem ona el verdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akil var mantik var

bi sueno ya bakin

bir de mega saraya

2.000 tl ye sueno deluxe de kac gece kaliniyor 2.000 tl ye mega sarayda kac gece kaliniyor. Benim sorum da su yilda kanunen bir defa da 10 is gunu blok izin kullanmak zorundayim 14 gun yapiyor hafta icine denk getirirsem. Sueno deluxe de 7 gece fiyatina 14 gece kalabiliyorum mega sarayda suenoyu tercih edersem kalan 7 gun ne yapcam. 4 gunluk kurban bayrami donemine baktim en yakin ust kaliteli alternatifler 2 aile icin 6.000 tl ustu fiyat veriyorlardi papillionlar bellis ve susesi ben megasarayi 4.200 tl ye ayarladim butcem ona el verdi.

kimse size sueno deluxe alin demiyor

http://www.tatil.com/otel/club_mega_saray_hotel_belek.htm?processid=L7-47579076TR8CRR
    https://www.tatilsepeti.com/Otel_Sueno_Hotels_Golf_Belek.aspx

ikisi arasinda ayni tarihlerde 5 gun icin 200 tl fark var.
    fakat golfte kalip hemen onunde ki otelin tum hizmetlerinden faydalaniyorsunuz
    ve de golf oteli oldugu icin alani cok buyuk hic bir seyde sira yok.otel fulll olsa dahi sanki % 20 doluymus gibi.

hala gelmis burada mega saray diyorsunuz

bu senenin en sicak firsati bu oteldir.
    2000 tl verip onunde ki 4000 tl lik otelden faydalaniyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

akil var mantik var

bi sueno ya bakin

bir de mega saraya

kimse size sueno deluxe alin demiyor

http://www.tatil.com/otel/club_mega_saray_hotel_belek.htm?processid=L7-47579076TR8CRR
    https://www.tatilsepeti.com/Otel_Sueno_Hotels_Golf_Belek.aspx

ikisi arasinda ayni tarihlerde 5 gun icin 200 tl fark var.
    fakat golfte kalip hemen onunde ki otelin tum hizmetlerinden faydalaniyorsunuz
    ve de golf oteli oldugu icin alani cok buyuk hic bir seyde sira yok.otel fulll olsa dahi sanki % 20 doluymus gibi.

hala gelmis burada mega saray diyorsunuz

bu senenin en sicak firsati bu oteldir.
    2000 tl verip onunde ki 4000 tl lik otelden faydalaniyorsunuz.

Arkadasim anlatamiyorum galiba kimse burda mega saray daha iyi demiyor sueno golfte yer yoktu 8 gun kaldigim tarihte bu bayramda da yer yoktu 8 gune 400 tl gibi bir fark cikarsaydi sueno golf gidip mega sarayi tercih etmezdim 1000 tl fark butcemi asardi. Mega saray 200 300 bandinda gecelik iyi bir otel diyorum ki gelen musteri kitlesinden sonra otelden de sogudum adam yedigi yemegin artigini dondu bizim sezlongun onundeki sehpamiza birakti acti telefondan son ses muzik dinliyor.

• Ben anlamıyorum Megasaray hakkında yazılanları..Ben 6 gece havuz erişimli odayı 3300 TL ye aldım..6 gün bitti otelden çıkarken çok üzgündüm..Bir türlü kopmak istemedim..Yemekler muazzam dı..2 Alacarte gittim çok iyiydi..Votka Absolut, Viski Ballantimes, Rakı eğer isterseniz Tekirdağ veriyorlar..Sadece barmenler kokteyl hazırlamayı bilmiyorlar o kadar.. Şezlong sıkıntı 6 günde 1 defa dahi çekmedik..Ne havuzda, ne denizde..Animasyon ekibi elinden geldiğince yapacaklarının en iyisini yapıyorlar..Bir her akşam gittik..Sadece 1 akşamında sıkıldık..Diğer 5 gece çok iyiydi..Personel çok güleryüzlüydü..Havuz küçüktü, daha büyük havuz lazım..Gerek müşteri hizmetleri gerek resepsiyon çalışanları çok güleryüzlüydü..Dondurmasından, pamuk şekerine, elma şekerinden, çiğköftesine, istakozundan, kalamarına kadar herşeyi doyana kadar yedik ve bir gün bile bir masa için sıra beklemedik..Otelin tasarımı, dizaynı, fitness salonu aklınıza gelebilecek her yeri bence oldukça iyiydi..Çevrenin yaşlı olması, Alman olması beni ilgilendirmiyor..Ben ailemle tatil yapıyorum..Ayrıca muhteşem güzellikte kızlarıda vardı..Yani sadece yaşlı Almanlar değil..
    Tek yaşadığım sorun, ki bu bence ciddi bir sorun ; çocuk kulübündeki rezalet..Onuda zaten burada yazdım..

Eeeeee..Daha ne isteniyor anlamıyorum..6 gece 3300 TL verip havuz erişimli bir odada ( hergün full dolan minibar, tertemiz odalar ) hangi otelde kalabilirsiniz..Yani elbetteki kimse burada Megasaray ı kendinden çok daha iyi otellerle kıyaslamıyor zaten..Elbette zevkler tartışabilir ama çok açık ve net belirtiyorum ;

Bundan sonraki birkaç yılda üst üste megasaray havuz erişimli odaları seçerek 15 er günlük rezervasyonlar yaptıracağım..Kaldıki tatilim bittikten sonra bizzat otel müdürü ile telefonda konuşup çocuk kulübündeki sorunu tekrar ilettim ve bir sonraki sezon için erken rezervasyonu ancak Çocuk kulübü düzelirse yaptıracağım söyledim..Kendisi çocuk kulübü sorununu mutalaka halledeceğiz diye söz verdi..

Tekrar ediyorum..İsteyen beğenir istemeyen beğenmez..Bu herkesin kendi tasarrufu..ama böyel 6 gece 3300 TL ye hemde havuz erişimli bir odada, böyle bir otel bulan olursa banada haber versin..Gerçi vermezede olur çünkü ben, eşim ve çocuğum bu oteli çok sevdik ve bundan sonraki birkaç senede 15 er günlük rezervasyonlar yaptıracağız..Bir daha ki seneki tatil başlığında görürsünüz zaten..

Kendinizi krallar gibi yaşamaya şartlandırmazsanız Megasaray çok iyi gelecektir..Ama kendinizi Maxx a, Regnum a, Adam and Eve vs gibi kalbur üstü otellerdeki hizmet ve kaliteye şartlandırırsanız elbetteki hoşunuza gitmeyecektir..
    Bir türlü halk olarak şunu öğrenemedik..Karşılaştırma yaparken, her yönüyle denk olan etkenler karşılaştırılır..

Alanyaspor ligde 20 galibiyet almış mesela, Barcelonada 20 galibiyet almış..İkiside 20 galibiyetli diye ikisi karşılaştırılabilr mi..Bizim insanımız bu tarz eylemlere yöneliyor..

Herneyse..Biz ailecek beğendik, otelde GKHN1905 ile de görüştük, otel hakkında da konuştuk..Sanırım ikimizde aynı fikirdeyiz..Değil yılda bir defa yılda 2 defa bile gidilir..

• 6 Gün Sueno Golf oteli maximum 200 Lira fazla. Sueno Golf yazıyor insanlar siz haala daha iyi bir otel varsa diyorsunuz. Sueno Golf ile bu otel arasında dünyalar kadar fark var.

Israrla gidenler şezlong sıkıntısı var yazıyor. Onun üzerine gelip şezlong sıkıntısı yaşamadım yazıyorsun. Çiğ köfteyi övüyorsun. Afedersin ama o çiğ köfteyi bizim burda üstüne para versen kimse yemez.

Ben zamanı geçmiş içeceklerden bahsediyorum sen oteli övüyorsun haala. Adamlar tarihi geçmiş ayranları millete içiriyorlardı. Çalışanlar prof değil. Barmenler leş. Haala sıra beklemedik yazıyorsunuz. Böyle savunacağınızı bilsem video çeker koyardım buraya akşam yemeklerindeki sırayı filan.

Küflenmiş leblebileri milletin önüne koymalarını filan da daha yazmadım. Adamlar saat 17:00'da köfte ekmek veriyor. O köfte bildiğin tükürük köfteden daha kötü. Bildiğin kokuyordu.

Bence insanlara daha fazla bu oteli tavsiye etmeyin. Gidenler tek tek pişman olup buraya yazıyor

Hadi biz yalan atıyoruz bu adam da aynı zaman da oteldeydi. Anlamıyorum hayatınızda gittiğiniz en iyi otel bu mu da bu kadar övüyorsunuz yoksa başka bişey mi var? Göz göre göre bizi yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama çok belli oluyor yazdıklarınızdan bazı şeyler

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ben kesinlikle önermiyorum eğlence sıfır,personel yetersiz,odalarda WiFi çekmiyor,havuzlar küçük şezlong sorunu var,denizi aşırı tuzlu gözünüz yanıyor ve dalgalı otel yaşlı kesime hitap ediyor zaten full emekli Alman dolu otel,alkoller kalitesiz,animasyon berbat bi yemekleri güzel onuda 2. Günden sonra yiyemiyorsunuz gözünüz doyuyor.Aklıma gelenler bunlar geldikçe güncellerim bu fiyat aralığında kesinlikle limak otellerini tercih edin 400-500 fazla verip bir kere tatile gidiyorsunuz aksi takdirde bizim gibi 6 günlük tatili 5. Gününde bırakıp dönersiniz veya sıkılmaya devam edip odada televizyon izlersiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 16 Eylül 2016; 21:30:29 >

• Alın bakın

Sueno Golf 6 Gece 2880 TL

https://www.tatilgo.com/otel/sueno-hotels-golf-belek-100390/89a76f1a0ef3401daa0ac961ac8ce7ca

Club Mega Saray 6 Gece 2650 TL

http://www.tatil.com/otel/club_mega_saray_hotel_belek.htm?processid=VZ-09191278TR8CRR

Bu 2 otel arasında dağlar kadar fark var. Fiyat performans açısından bak. Üstünü kaldır bak. Altını kaldır bak. Sağına bak soluna bak. O övdüğünüz yemeklere bak. O övdüğünüz herşeyin 50 misli fazlası bu ve bu ayarda otellerde var. Bu 2 otel arasında siyah-beyaz kadar fark var. Yazmayayım dedim ama ısrarla örnek verin diye yazdım.

Bu 2 otel arasında 200 lira fark var ama kalitesel anlamdaki fark kuzey kutbu Güney kutbu kadar fark var yada siyah-beyaz diyelim.

Alın bu burda kalsın. Gelecek sene kim nereye gidiyorsa gitsin ama bu forumda ben Club Mega Saray reklamı yaptırmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 16 Eylül 2016; 21:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Mega saraydayım ya da bilmem ne oteldeyim diyenler foto paylaşsa daha samimi olur.

Kimin gerçekte orda olduğu belli olur. Kulaktan dolma bilgilerden arınmış oluruz.

Daha önce yazmıştım. Mega sarayın övülen yemeklerinin fotosunu rica etmiştim. Kimse çekip koymadı.

mega sarayi oven ve milletin almasina sebep olan 2 kisinin de profiline bakin anlarsiniz neden paylasmadiklarini..

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=401135

alin size kendi cektigim sueno acik bufesi

bu da mega sarayhttps://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d478553-Reviews-Club_Mega_Saray-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=478553&ff=139168454&albumViewMode=hero&albumid=101&baseMediaId=139168454&thumbnailMinWidth=50&cnt=30&offset=-4&filter=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 16 Eylül 2016; 21:41:26 >

• Çalışanlar çok iyiymiş ya bişey daha yazayım. Saat 11 gibi denize giriyoruz. Bi baktım kadın kucağındaki çocuğu denize bıraktı. Çocuğum olmadığı halde çocuklar için deniz malzemelerinden haberim var. Çocuk bildiğin denize sıçtı. Hemde öyle böyle değil. Bu olanlar da can kurtaranın önünde oluyor. Neyse çocuktur yapabilir fakat annesi çocugun bezini çıkardı. Çocuğun götünü denizde herkesin içinde yıkadı. Sonra o bezi denize attı. Ben eşim ve 1 çift daha dibindeki can kurtarana söyledik adamın umurunda olmadı. Yahu olan oldu bari bezini denize atmasın dedik ama uyarmadı bile.

Bu ve buna benzer tonla şey oldu. Çocugun sıçması otelin sorunu değil ama otel o cocugun bezini denize attırmayacak. Attıysa da kaldırttıracak. Böyle bişeyi doğru düzgün bi yerde yaşayamazsınız.
  • quote:

quote:

Mega saraydayım ya da bilmem ne oteldeyim diyenler foto paylaşsa daha samimi olur.

Kimin gerçekte orda olduğu belli olur. Kulaktan dolma bilgilerden arınmış oluruz.

Daha önce yazmıştım. Mega sarayın övülen yemeklerinin fotosunu rica etmiştim. Kimse çekip koymadı.

mega sarayi oven ve milletin almasina sebep olan 2 kisinin de profiline bakin anlarsiniz neden paylasmadiklarini..

bu da mega sarayhttps://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d478553-Reviews-Club_Mega_Saray-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html#photos;geo=312725&detail=478553&ff=139168454&albumViewMode=hero&albumid=101&baseMediaId=139168454&thumbnailMinWidth=50&cnt=30&offset=-4&filter=2

Dostum oteli almama sebep oldu diye kızmam ben. Allah var hiç kızmadım da. Çünkü adam kendince beğenmiş tavsiye etmiş filan dedim geçtim ama ısrarla haala savunuyorlar. Tavsiye ettikleri kişilerin hepsi teker teker rezalet şeyler yazmalarına rağmen sanki yazanlar yalan söylüyormuş gibi yok şezlıong sıkıntısı yaşamadık. Yok çalışanlar çok iyiydi. Yok içkiler çok iyiydi bilmem ne.

Sueno'yla Mega Saray'ı aynı cümlede kullanmak bile Sueno'ya hakaret sayılır.

Barcelona maçının bilet fiyatını ödeyip Alanyaspor'un maçını izlemeye gitmek gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 16 Eylül 2016; 21:50:32 >

• Her iki otelde bu sene kaldim. Elbette sueno yemek icmek konusunda daha kaliteli bir tesis. Megasaray da fena değildi, memnun kaldim mi kaldim, ancak 19 mayis doneminde 4 gece icin 1300 lira odedim. Yani yuksek sezon degilken gidilir, sueno ile fiyati basa bas ise tabiyki sueno derim, biri premium bir otel. Megasaray 3-4 gunlugune uygun fiyatsa gidilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

quote:

Dostum oteli almama sebep oldu diye kızmam ben. Allah var hiç kızmadım da. Çünkü adam kendince beğenmiş tavsiye etmiş filan dedim geçtim ama ısrarla haala savunuyorlar. Tavsiye ettikleri kişilerin hepsi teker teker rezalet şeyler yazmalarına rağmen sanki yazanlar yalan söylüyormuş gibi yok şezlıong sıkıntısı yaşamadık. Yok çalışanlar çok iyiydi. Yok içkiler çok iyiydi bilmem ne.

zaten ben tutupta sueno super bi otel demedim asla
    fakat arada fiyat farki yokken;biz bile bu kadar suenonun ustune dusmezken adamlar mega sarayi maxx royal ayarina getirdi forumda.
    hatta bundan birkac gun once ki mesajlarindan bir tanesi " bu senenin balonu sueno oldu " diye yazmislardi.

sadece yukarida ki uyelerden birisi 3800 tl verdim tatilim rezil gecti yazmasina ragmen bunlar gelip halen mega sarayi ovunce sinirlendim.millet o parayi belkide 3 ayda biriktiriyor 1 haftalik zevk icin.
    forumda ki 3-5 mesaja kanip aliyolar.

her sayfa da 50 mesajdan 40 i da mega saray olunca dogal olarak millet bu otele yoneliyor
    adim gibi de eminim bu ovenlerin o otel ile bir iliskisi var cunku en olu sezonda sifir hizmetle baska is yapamazlar.

olan bizim milletin parasina oldu sueno vb yerlerde tatil yapabilecekken gittiler mega saray denen daha 2 ay evveline dek kimsenin adini dahi bilmedigi bir otelde yaptilar.

• Buarada golften deluxe gecmek de bazilari icin sikinti olabilir cocuklu aileler icin ozellikle bunu da goz ardi etmemek lazim.

• Evet arkadaslar berbesle ikimizin foyasi ortaya cikti ikimiz de giden musterilerden komisyon aliyoruz bizim gonderip kandirdigImizi da otel yonetimi sip diye anliyor %10 muzu da hemen aliyoruz en cok da alman yasli aileleri kandirdik.foto isteyen varsa whats uptan gonderiyim buraya android telefondan ekleyemiyorum. Berbes 1 ay once geldiginde otel %70 kapasitede iken bayram nedeniyle %100 e yaklasmis. Onun kalabaligi gormemesi normal. Sali carsamba persembe o yogunlugu yasadim bu biraz da gelenlerin hem sahilden hem havuzdan yer tutmasindan kaynaklaniyor.

• Bende burda gorup megasaray a gittim.memnunda kaldim.ustune basa basa yazdim.cogu arkadasta yazdi.tabi abartanda olmustir.ama 200 bandinda fiyata gore iyi bir otel.ben sahsen gecen sene ayni fiyatlara VON otel de kaldim.mega von dan guzeldi.voyage sorgun 390 tl kisi basi en uygun fiyat bulmistum.yari fiyatina butceme uygun oldugu icin mega yi sectim.berbes ciktiktiktan sonra gittim.doluluk %60 idi.bayramda %100 olacagini cikarken yazmistim.memnun olmayan tabiki olabilir.ama oyle abartarak yok otel icin hizmet etmek gibi bir durum goremedim.seneye cok dolu olmadigi surece ayni fiyatlara yine giderim.ama 50 tl gibi fark ile butcem yeterse sueno da olabilir..
    Birkac arkadas ozeldende resim istedi ama tlf dan malesef atilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watersreep -- 16 Eylül 2016; 23:07:50 >
  • Telefondan resim atamıyom bahnesi çıkmış yok cihaz android falan benimde android gayet iyi resimler paylaştım

• sueno acik bufe de smaug bile var daha ne istiyorsunuz

• Suenoyu en baştan beri tavsiye edenlerin başında ben geliyorum. Ama baktım ki otel çalışanı, oteli gazlıyor gibi tabirlerle karşılaşınca yazmamaya karar verdim. Hayatında 5 yıldızlı otel görmeyip apartta geçiren adam, Alanya'da kazara Hd bir otele gidince gelip onu dünyanın en iyi oteli gibi anlatabiliyor. Bununla yetinmeyip kıyaslamaya! kalkıyor.

Sueno golf açık ara bu yıl gidilecek en iyi oteldi. Çünkü siz alırken golf parasına deluxe alıyordunuz. Bebekle gitmeme rağmen gram zorluk olmadı. Golf arabaları vızır vızırdı. Berbesle de çok konuştuk onunda kesinlikle itham edildiği gibi otelle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Herkes bildiğini gördüğünü yazıyor. Ama yukarıda yazdığım karakterde olan adamlara dikkat.

İnsanlar 1 yıl stresli işlerde çalışıyor sadece 5-6 gecede o stresi atmak, çoluğuyla çocuğuyla güzel anlar geçirmek için gidiyor. Bir otele gitmediyseniz gelipte sallamayın lütfen.

• bak arkadaşım.tlf um resim yüklerken aynen boyle kalıyor.bu sayfayı kapatıp devam edebilisiniz diyor.ben tatilde beceremedim.o yüzden atamadım.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.