Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizliresim sitesine yükleyip, direkt link verseniz de olur arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet lutfen
    mega sarayin meshur acik bufesini bi gorelim
  • Burdan ekleyemiyoruz diyoruz adam bizi yalancilikla itham ediyor onceki msjda da yazdim whatsuptan gonderiyim isteyen varsa diye. Hayir yogunluktan dolayi otelde aksakliklar yasanmis adamlar bizi sorumlu tutuyor. Sueno golf ile mega saray arasinda 4 gun icin 200 tl varsa suenoyu secerim diyorum adam hala ne diyor. Hayir bir msjimda da yok ki suenoyu elestirdigim.

• http://hizliresim.com/WbDLBY

• Aksam alakarta gitcez demistim ana yemek olarak siparis verdigim ahtapot izgaranin fotosu baya bi bol koymuslar. Lezzetliydi de karides guveci ben begenmedim hanim begendi.

• http://i.hizliresim.com/0yz5LR.jpg
    Kaldigimiz deluxe aile odasinin manzarasi

• no comment
  • http://i.hizliresim.com/LQDqn1.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

no comment

Tamam arkadasim dunyanin en iyi otelini sen biliyorsun en mukemmel tatilini de sen yaptin en mukemmel yemeklerini de sen yedin biz bir sey gormedik yasamadik bilgisisiz cahiliz bu konuda. Iki acik bufe gorunce sapittik saldirdik. Ayriyeten de abartip insanlari yolluyoruz ki bundan da komisyon aliyoruz tatil bedavaya geliyor.
    Konuya daha fazla mesaj atmiycam otel benim otelim degil savunmasi da bana dusmez.

• Kahvaltinin videosunu cektim bi kac tane parca parca isteyene gondermeye calisirim nasil gonderiliyorsa

• Mayıs yada haziran ayında megasaray ve sueno golf otelin fiyatlarını not etmiştim temmuz son haftası ağustos ilk haftası otel için hangi fiyat ucuzsa diye. 4 gece fiyatları. 2 fiyatta tatil sepetinde çıkan fiyatlar.

Megasaray Club oda 1.965 TL
    Sueno Golf Senior Oda 2.640 TL

şimdi arada toplamda 600 liralık bir fark var. Bütçesi olan tabi ki daha iyi otele gitsin. ama 2000 liralık bütçesi olan birisi megasaraya gitse kötü bir tatil yaşar mı. fiyatının karşılığını verebilir mi. yoksa fazladan 600 lira verip golfe gitse iyi ki megasaray yerine buraya gelmişim der mi.
  • GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    YouTube a yükleyin herkes faydalansın hocam

• Merhabalar;

eşim ve ben birde yaşlı anne ve babam var 72 yaşındalar..senelerdir tatil yapmıyorlar..Bende eşim ile evlendiğimden beri sadece 3 günlük bir pamukkale tatili yaptık.Aşırı yoğun çalıştığımızdan dolayı bizim tatile ihtiyacımız var.Ama biz giderken de yaşlı Anne ve babamızı ardımızda bırakmak istemiyoruz.Onlarda güzel günler geçirsin istiyoruz...
    ekim aylarında rahatlıkla denize yada en azından açık havuzuna girebileceğimiz.Kesinlikle yemek sorunu yaşamıyacağımız,kapalı içicek veren güvenli kasası olan açıkcası birazda lüks olsun istiyorum ama malum 4 kişi gidiceğimiz için birazda uygun olsun istiyorum.Biliyorum çok şey istiyorum.. yorumlardan sueno yı düşünmedim değil arkadaşlar.. o dönemde (ekim) gibi nasıl olur..?
    şimdi hep yurtdışındada alıştım..burda fiyatlar çok yüksek geliyor benim eşim taylandlı . hem oralı olduğundan hemde ben oraları sevdiğimden oralara gidiyoruz..uygun fiyatlara harika hotellerde konaklıyoruz.burdada haliyle uygun ama iyi performans gösteren hotellerden istiyoruz..sueno nun anne babam için shuttle olayı zor bir durum oluştururmu sanırım 2 adet hoteli varmış fiyat olarak yada yakınlık olarak hangisini tavsiye edersiniz.birde bu konuda arkadaşlarımızdan biri yorum yapmıştı.. bir fotoğraf paylaşmıştı.. böyle sanırım hotelin 2.yada 3.katında ama odanın balkon kısmında havuz vardı..Çok özendim yalan değil..
    böyle birşey alsak ne kadardır..?o odalar 4 kişilik mi*?
    yada 4 kişiyiz fiyat olarak nasıl bir oda tutmayı tercih etmeliyiz..2 ayrı odamı yoksa ayrı kapıları olan değişik bir oda mı ?

herkesin tatilden ne beklediği istekleriyle orantılıdır diyorum..sonuçta burası forum bir çok kişi sorusunu soruyor.edindiği tecrübelerini iyi kötü paylaşıyor.
    Aklıma ölüdeniz geldi.. sueno hala kafamda.. daha önce kemerde rixos da seneler önce konaklamıştım...titanic deluxe kaldı aklımda rixos belek var kafamda ...
    ama giden arkadaşlardan yardım bekliyorum...
    işin özü şu ekstra bu ekstra denilsin istemiyorum (motorlu su sporları hariç)

şimdiden cevaplarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum...
    Bu arada akıl vermek haddime değil sadece tavsiye olarak algılayın..Yorum yapan kişilere daha ılımlı cevaplar verilirse daha güzel bir ortam oluşur.arkadaşlar..hepimiz zar zor zaman ve imkanlar yaratarak zevklerimiz ve isteklerimiz bir yerlere gitmeye çalışıyoruz.Kırmayalım birbirimizi burdaki ali veli bey yada necla hanım gittiği yerler hakkında iyi yada kötü yorum yapmaz ise.. biz(soru soranlar) nasıl sorularımıza cevap buluruz..
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
    yok mu arkadaşlar ya sen buraları istedin ama.. al sana fırsat.. puan larımda var kullan git kardeşim diyebileceginiz bir hotel...
    açıkcası hizmet insanıyım..bir 7 günde olsa ben hizmet almak istiyorum....
    sevgi ve saygıyla..

• Kahvaltidan bir kesit
    https://youtu.be/v2us0YLNjIs

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Mayıs yada haziran ayında megasaray ve sueno golf otelin fiyatlarını not etmiştim temmuz son haftası ağustos ilk haftası otel için hangi fiyat ucuzsa diye. 4 gece fiyatları. 2 fiyatta tatil sepetinde çıkan fiyatlar.

şimdi arada toplamda 600 liralık bir fark var. Bütçesi olan tabi ki daha iyi otele gitsin. ama 2000 liralık bütçesi olan birisi megasaraya gitse kötü bir tatil yaşar mı. fiyatının karşılığını verebilir mi. yoksa fazladan 600 lira verip golfe gitse iyi ki megasaray yerine buraya gelmişim der mi.

Arasında 3-4 kat kalite farki var. Yukarida yazdiklarimin hepsinin arkasindayim. Hepsi birebir yasanmis seyler.Sueno luks bir otel tamamen memnun kalırsın Mega'da tonla aksaklik yasarsin

bakin burda kizilan nokta şu; niye tavsiye ettiniz diye kizmiyoruz.Tavsiye ettiniz gidenler oldu ve gidenler otelden hic mi hic memnun kalmadi. Gelip buraya tonla sikayet yazdigi halde siz oteli savunmaya devam ediyorsunuz. Resmen yalancı demeye getiriyorsunuz.

Ben daha fazla bu konuda yorum yapmayacagim cunku yazilacak herseyi yazdim.Gelecek sene insanlari Mega Saray'a yonlendirme olayini engelleyecegim bunu söylüyorum.Gidenler gitsin ama burda milleti bu otele yonlendirmeyin.Yonlendirdiginiz insanlar hayal kırıklığına ugrayip tatilden erken dönüyor.

Adam 6 gunluk tatilden 1 gun erken donmus. Oncesinde ben tonla sikinti yazmisim sonra birisi cikip ya bu Megayi sevmeyenleri anlamiyorum yaziyor. Biraz saygili olmaya calisin. Buraya tonla otelin sacmaliklarini yazdim.he siz seneye yine gidecekseniz gidin ama oteli de sahibi gibi savunmayin komik oluyorsunuz

• Hocam Tayland muazzam bir yer.Gitmedim ama gitmis kadar takipteyim. Oralara gitmis birisi olarak cok sanslisiniz.

Sueno Golf oteli Golf arabalariyla sürekli diger otele transfer yapiyor.Hic beklemiyorsunuz. GOLF oteline para odeyip diger otelden faydalaniyorsunuz. Otel gerçekten kaliteli bir otel. Yeme icme hizmet filan cok iyidir fakat Ekim ayinda bu tur otellere hic gitmedim. Otelin doluluk orani nasil olur? Otel bos oldugunu icin kalite duser mi bilemiyorum. Simdi bu konuda yorum yaparsam sonrasında da sikinti yaşarsaniz uzulurum

Titanic Deluxe Belek gercekten iyi bir otel.Çalışanları filan hakikaten kaliteli hizmet veriyorlar. Yemekleri cok iyi.Alkolleri istedigin marka var ücretsiz.içecekler de keza oyle. Balayimi orda yapmistim esim haala Titanic der durur ama pahali bir oteldir.

Size tavsiyem Sueno Golf olayını dusunmeniz. Transfer olayinda sikinti yasayacaginizi sanmiyorum. Aile odalari var onlardan alabilirsiniz veya 2 oda alabilirsiniz

simdi ben size bu oteller hakkında yorum yaptim.Sizde bana guvenerek gittiniz bu otele ve o kadar cok sikinti yasadiniz ki tatil zehir oldu.Sonra vuraya oteli degerlendirdiniz ve ben de gelip yok oyle bisey otel harika bu sıkıntılar yok vs yazsam ayip olmaz mi? Burda bahsedilen o otel hakkinda yapilan sikayetler hep ayni ve farkli kisiler yapiyor. Bizim sıkıntımız niye onerdiniz degil savunmayın kismi.Tatilden memnun kalsam niye buraya gelip yalan yanlis yazayim ki? 2 sene once Titanic Deluxe'ye yine burdaki tavsiyelerle gittim. Konu orda duruyor hic olumsuz bisey yazmışmiyim? Yazmamisim demek ki sikinti yasamadan gelmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Mayıs yada haziran ayında megasaray ve sueno golf otelin fiyatlarını not etmiştim temmuz son haftası ağustos ilk haftası otel için hangi fiyat ucuzsa diye. 4 gece fiyatları. 2 fiyatta tatil sepetinde çıkan fiyatlar.

Arasında 3-4 kat kalite farki var. Yukarida yazdiklarimin hepsinin arkasindayim. Hepsi birebir yasanmis seyler.Sueno luks bir otel tamamen memnun kalırsın Mega'da tonla aksaklik yasarsin

bakin burda kizilan nokta şu; niye tavsiye ettiniz diye kizmiyoruz.Tavsiye ettiniz gidenler oldu ve gidenler otelden hic mi hic memnun kalmadi. Gelip buraya tonla sikayet yazdigi halde siz oteli savunmaya devam ediyorsunuz. Resmen yalancı demeye getiriyorsunuz.

Ben daha fazla bu konuda yorum yapmayacagim cunku yazilacak herseyi yazdim.Gelecek sene insanlari Mega Saray'a yonlendirme olayini engelleyecegim bunu söylüyorum.Gidenler gitsin ama burda milleti bu otele yonlendirmeyin.Yonlendirdiginiz insanlar hayal kırıklığına ugrayip tatilden erken dönüyor.

Adam 6 gunluk tatilden 1 gun erken donmus. Oncesinde ben tonla sikinti yazmisim sonra birisi cikip ya bu Megayi sevmeyenleri anlamiyorum yaziyor. Biraz saygili olmaya calisin. Buraya tonla otelin sacmaliklarini yazdim.he siz seneye yine gidecekseniz gidin ama oteli de sahibi gibi savunmayin komik oluyorsunuz

Hocam neyini savunmusuz onu anlamadim yemekler iyi dedik kotu mu cikti temizlik iyi dedik kotu mu cikti personel iyi niyetli dedik bir personelle sorun yasamissiniz hepsinin emegini silmeye deger mi? Havuzlarin yetersiz oldugunu resturantta garson sayisinin yetersiz oldugunu soyledim zaten. Bir de siz otelin en yogun oldugu ve yasli ailelerin en bol oldugu doneme geldiniz. Icecekler kapali snacklar ve animasyonlar mukemmel gibi bir sey soyleyip mi yanilttik ki burda dolandirici muamelesi goruyoruz. Aldigim donemde kuponla beraber 4 gunde 800 tl gibi bir fark varmis 8 gune 1600 tl benim icin buyuk fark sueno golf ile

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hizmet istiyorsanız voyage Belek derim.Benim de 70 li yaşlarda annem ve babam arkadaşlarıyla 15 ekim için buraya rezerve yaptırdı.Fiyat da ekim olduğu için gayet uygun.Ben her sene eylül ekim aylarında giderim oteli.Hem yazlığımız olduğundan Hem de 50 derece sıcakta tatil yapmamak için.Ekimde gittiğim nerdeyse tüm oteller doluydu.Gecen sene 8 ekimde gittim hava 30 dereceydi.Klima çalıştırıyorduk.Yani hava ve otel konusunda kolay kolay sıkıntı olmaz.Ki dediğim otel 12 ay dolu olan bir otel.Eğer parasal sıkıntı Yoksa 2 oda alın.Anne babayla aynı odada tatil yapmak sıkıntılı olabılır.İstedıgınız gibi yatamaz üstünüzü çıkaramazsınız vs.Sonucta tatil bu.Dediğim yere bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Hizmet istiyorsanız voyage Belek derim.Benim de 70 li yaşlarda annem ve babam arkadaşlarıyla 15 ekim için buraya rezerve yaptırdı.Fiyat da ekim olduğu için gayet uygun.Ben her sene eylül ekim aylarında giderim oteli.Hem yazlığımız olduğundan Hem de 50 derece sıcakta tatil yapmamak için.Ekimde gittiğim nerdeyse tüm oteller doluydu.Gecen sene 8 ekimde gittim hava 30 dereceydi.Klima çalıştırıyorduk.Yani hava ve otel konusunda kolay kolay sıkıntı olmaz.Ki dediğim otel 12 ay dolu olan bir otel.Eğer parasal sıkıntı Yoksa 2 oda alın.Anne babayla aynı odada tatil yapmak sıkıntılı olabılır.İstedıgınız gibi yatamaz üstünüzü çıkaramazsınız vs.Sonucta tatil bu.Dediğim yere bakmanızı tavsiye ederim.

Gecen sene ekımde gıttım yazmıssınız
    O donem denız nasıldı acaba gırebıldınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar;

eşim ve ben birde yaşlı anne ve babam var 72 yaşındalar..senelerdir tatil yapmıyorlar..Bende eşim ile evlendiğimden beri sadece 3 günlük bir pamukkale tatili yaptık.Aşırı yoğun çalıştığımızdan dolayı bizim tatile ihtiyacımız var.Ama biz giderken de yaşlı Anne ve babamızı ardımızda bırakmak istemiyoruz.Onlarda güzel günler geçirsin istiyoruz...
    ekim aylarında rahatlıkla denize yada en azından açık havuzuna girebileceğimiz.Kesinlikle yemek sorunu yaşamıyacağımız,kapalı içicek veren güvenli kasası olan açıkcası birazda lüks olsun istiyorum ama malum 4 kişi gidiceğimiz için birazda uygun olsun istiyorum.Biliyorum çok şey istiyorum.. yorumlardan sueno yı düşünmedim değil arkadaşlar.. o dönemde (ekim) gibi nasıl olur..?
    şimdi hep yurtdışındada alıştım..burda fiyatlar çok yüksek geliyor benim eşim taylandlı . hem oralı olduğundan hemde ben oraları sevdiğimden oralara gidiyoruz..uygun fiyatlara harika hotellerde konaklıyoruz.burdada haliyle uygun ama iyi performans gösteren hotellerden istiyoruz..sueno nun anne babam için shuttle olayı zor bir durum oluştururmu sanırım 2 adet hoteli varmış fiyat olarak yada yakınlık olarak hangisini tavsiye edersiniz.birde bu konuda arkadaşlarımızdan biri yorum yapmıştı.. bir fotoğraf paylaşmıştı.. böyle sanırım hotelin 2.yada 3.katında ama odanın balkon kısmında havuz vardı..Çok özendim yalan değil..
    böyle birşey alsak ne kadardır..?o odalar 4 kişilik mi*?
    yada 4 kişiyiz fiyat olarak nasıl bir oda tutmayı tercih etmeliyiz..2 ayrı odamı yoksa ayrı kapıları olan değişik bir oda mı ?

herkesin tatilden ne beklediği istekleriyle orantılıdır diyorum..sonuçta burası forum bir çok kişi sorusunu soruyor.edindiği tecrübelerini iyi kötü paylaşıyor.
    Aklıma ölüdeniz geldi.. sueno hala kafamda.. daha önce kemerde rixos da seneler önce konaklamıştım...titanic deluxe kaldı aklımda rixos belek var kafamda ...
    ama giden arkadaşlardan yardım bekliyorum...
    işin özü şu ekstra bu ekstra denilsin istemiyorum (motorlu su sporları hariç)

şimdiden cevaplarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum...
    Bu arada akıl vermek haddime değil sadece tavsiye olarak algılayın..Yorum yapan kişilere daha ılımlı cevaplar verilirse daha güzel bir ortam oluşur.arkadaşlar..hepimiz zar zor zaman ve imkanlar yaratarak zevklerimiz ve isteklerimiz bir yerlere gitmeye çalışıyoruz.Kırmayalım birbirimizi burdaki ali veli bey yada necla hanım gittiği yerler hakkında iyi yada kötü yorum yapmaz ise.. biz(soru soranlar) nasıl sorularımıza cevap buluruz..
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
    yok mu arkadaşlar ya sen buraları istedin ama.. al sana fırsat.. puan larımda var kullan git kardeşim diyebileceginiz bir hotel...
    açıkcası hizmet insanıyım..bir 7 günde olsa ben hizmet almak istiyorum....
    sevgi ve saygıyla..

Ben suenoya gıdıp ılk tavsıye edenlerden bırısı olarak sıze kesınlıkle sueno tavsıye etmıyorum
    Cunku yaslı ınsanlar bızler gıbı odaya gıt gel golf arbası ıle vs yaparken zorlanırlar
    Sonucta otelde odadayken canınız bırsey ıstese deluxe e gecmenız lazım yıyecek vs için
    Benım kaldıgım donemde baya yaşlı ınsan bu sekılde tatıl yapıyordu ancak sahsen ben kendı ailemi yaşlı olsalar direk yurume mesafesinde tum ıhtıyaclarını karsılayabıleceklerı otel secerdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.