Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben sonunda marmaris te karar kıldım, conte de luxe suit otelde 5 gece yer ayirdim bu hafta icin,3 kisi bir de bebek toplamda 660TL ,hersey dahil,is gorur heralde idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek yaz bende eşimle interrail yapmayı düşünüyoruz. Budva'yı çok merak ediyorduk. Sanirim gelecek sezon Budvaya gideceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Kaya palazzo Ekim sonrası fiyatları açıklamış.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

Yuh çok pahlı sezonda bin tl falan heralde 😵😵😵

• Yok hocam o kampanya+200 TL Paraf kampanyası ile bayramda 2 kişi konakladık. Günlüğü 242-TL'ye geldi. O kampanyadan sonra bir gece dışında bayram fiyatı da kişi başı günlük 90 TL arttı. Yani gidilebilecek en uygun fiyattı sanırım bayramda
  • Arkadaşlar gelecek yıl için erken rezervasyonlar başlamış mı bakayım dedim.Sadecr booking.com da 2017 yazı için rezervasyon imkanı vardi. Otellere bakarken bi Oteli beğendim ve resmen sazan gibi atladim. Karttan para çekmiyorlar nasılsa diye otele booking.com dan rezervasyon yaptırdım. Neyse Side çolaklı da kamelya k club diye büyük bi otele 2-8 temmuz arasına gecelik kişi başı 205 tl den rezervasyon yaptırdım. Sonra da acaba diğer sitelerin erken rezervasyonunu beklesemiydim diye düşündüm. Bu tarz otellerin erken rezervasyon fiyatı nedir? Rezervasyonu iptal etsem mi? Otel çok büyük ve ultra herşey dahil, değerlendirme sitelerindeki puanları da fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukber

Arkadaşlar gelecek yıl için erken rezervasyonlar başlamış mı bakayım dedim.Sadecr booking.com da 2017 yazı için rezervasyon imkanı vardi. Otellere bakarken bi Oteli beğendim ve resmen sazan gibi atladim. Karttan para çekmiyorlar nasılsa diye otele booking.com dan rezervasyon yaptırdım. Neyse Side çolaklı da kamelya k club diye büyük bi otele 2-8 temmuz arasına gecelik kişi başı 205 tl den rezervasyon yaptırdım. Sonra da acaba diğer sitelerin erken rezervasyonunu beklesemiydim diye düşündüm. Bu tarz otellerin erken rezervasyon fiyatı nedir? Rezervasyonu iptal etsem mi? Otel çok büyük ve ultra herşey dahil, değerlendirme sitelerindeki puanları da fena değil.

Bence bu kadar aceleye gerek yok. Çok iyi kampanyalar oluyor. 1 sene sonrası çok uzun

• quote:

Arkadaşlar gelecek yıl için erken rezervasyonlar başlamış mı bakayım dedim.Sadecr booking.com da 2017 yazı için rezervasyon imkanı vardi. Otellere bakarken bi Oteli beğendim ve resmen sazan gibi atladim. Karttan para çekmiyorlar nasılsa diye otele booking.com dan rezervasyon yaptırdım. Neyse Side çolaklı da kamelya k club diye büyük bi otele 2-8 temmuz arasına gecelik kişi başı 205 tl den rezervasyon yaptırdım. Sonra da acaba diğer sitelerin erken rezervasyonunu beklesemiydim diye düşündüm. Bu tarz otellerin erken rezervasyon fiyatı nedir? Rezervasyonu iptal etsem mi? Otel çok büyük ve ultra herşey dahil, değerlendirme sitelerindeki puanları da fena değil.

bahsettiginiz rakam 5 gece icin 2000 tl ye denk geliyor
    o fiyata bilindik bir otel bulabilirsiniz kasim ayi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Mayıs yada haziran ayında megasaray ve sueno golf otelin fiyatlarını not etmiştim temmuz son haftası ağustos ilk haftası otel için hangi fiyat ucuzsa diye. 4 gece fiyatları. 2 fiyatta tatil sepetinde çıkan fiyatlar.

Megasaray Club oda 1.965 TL
    Sueno Golf Senior Oda 2.640 TL

şimdi arada toplamda 600 liralık bir fark var. Bütçesi olan tabi ki daha iyi otele gitsin. ama 2000 liralık bütçesi olan birisi megasaraya gitse kötü bir tatil yaşar mı. fiyatının karşılığını verebilir mi. yoksa fazladan 600 lira verip golfe gitse iyi ki megasaray yerine buraya gelmişim der mi.

Sueno 2gömlek daha üstün bir hoteldir..
    tabi total bütçe 2000 ve sınırdaysan diyeceğim yokdur..kemer bölgesinde rusların gelmemesiyle amara ve limak fiyatlarını düşürdü bu dönem önümüzdeki dönem ne olur bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 19 Eylül 2016; 17:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

bahsettiginiz rakam 5 gece icin 2000 tl ye denk geliyor
    o fiyata bilindik bir otel bulabilirsiniz kasim ayi gibi.

Doğru söylüyorsun abi de bi acele ettik işte. Booking de iadesizrezervasyon seçeneğinden dolayı iade almıyor. Biraz da bu tarz otellerin fiyatını bilmediğim için sordum. Bi an 200 lira uygun gibi geldi. Çok kazık yemediysem problem yok. Sence yedim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: suataslan72

quote:

Bence bu kadar aceleye gerek yok. Çok iyi kampanyalar oluyor. 1 sene sonrası çok uzun

Evet haklisiniz kardeş. Sanki arkadan atlı kovalıyor. Neyse umarım fazla kazık yememisimdir.

• sukber S kullanıcısına yanıt
    Ultra her şey dahil otel daha ucuza zor hocam. Bence kafaya takmayın. Daha iyi otel bulunurdu ama 200 TL ye değil.

• Beterin beteri var.o nasil cevaplar oyle

http://mobil.hurriyet.com.tr/galeri-40226654?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=galeri-40226654&utm_term=post#p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watersreep -- 19 Eylül 2016; 20:18:53 >
  • watersreep kullanıcısına yanıt
    Ekşi de gündeme oturdu haber oldu. Hiç mekanın sahibinin işi gibi gelmedi bana. Yakında çıkar kokusu yada kilit vurur kapıya gerçekse.

• quote:

Orijinalden alıntı: watersreep

Beterin beteri var.o nasil cevaplar oyle

http://mobil.hurriyet.com.tr/galeri-40226654?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=galeri-40226654&utm_term=post#p=1

dusunsenize adamin yaninda ki rakip otelmis megersem
    asil otel sahibi internetten bi habermis :)

• hayatımda ilk defa bayramda tatile gittim...
    bir daha gider miyim tövbe ettim.....

normal sezonunda bile marketlerde normal fiyata satılan dondurma bayramda 4,5 olmuş. bir top dondurma 7-8 liralardan satılıyor.
    gezilecek yere giriş 2 hafta önce 5 iken bayramda 6 oluyor.
    tekne gezileri 50 liraya 70 liraya fırlıyor. teknede satılan adını daha önce duymadığınız küçük suya 2 lira alıyorlar.... ve inanılmaz kalabalıkta yüzmeye çalışıyorsunuz. park yeri bulamıyorsunuz....
    ve trafik çilesi.... uzun yolda sıkış sıkış gitmek hiç çekilmiyor... bir daha bayramda tövbe.

• Geçen sene Ağustos sonu günlüğü kişi başı 100 liradan 4 yıldızlı marmara julian club hotel'de tatil yapmıştık. Gerçekten çok güzeldi. Acaba Antalya'da bu tarz h(atta daha uygun olursa daha iyi olur) bir tatil bulabilir miyiz? Okullarda açıldı artık fiyatlar düşmüş müdür?

• Crystal tat beach golf resort hakkında bilgisi olan var mı? Eşimle 2 kişi 5 gece eylül sonu 1750 lira gibi bir rakam ödedik. Nasıl sizce iyi yaptık mı?

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Cuma günü bende giriş yapıcam crystale.Ben cok inceledim.Yorumlar cok iyi.Fiyatda gayet uygun ki ben bookıngden deniz manzaralı 1425 liraya aldım 4 gece.Gelince yorumlarımı paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

hayatımda ilk defa bayramda tatile gittim...
    bir daha gider miyim tövbe ettim.....

normal sezonunda bile marketlerde normal fiyata satılan dondurma bayramda 4,5 olmuş. bir top dondurma 7-8 liralardan satılıyor.
    gezilecek yere giriş 2 hafta önce 5 iken bayramda 6 oluyor.
    tekne gezileri 50 liraya 70 liraya fırlıyor. teknede satılan adını daha önce duymadığınız küçük suya 2 lira alıyorlar.... ve inanılmaz kalabalıkta yüzmeye çalışıyorsunuz. park yeri bulamıyorsunuz....
    ve trafik çilesi.... uzun yolda sıkış sıkış gitmek hiç çekilmiyor... bir daha bayramda tövbe.

Sırf bu yüzden kayinpederin seferihisarda yazligi var deniz kiyisina çok yakın tatilimi orda geciriyoruz bayramlarda sadece oraya gidip kafa dinliyoruz,bayramlar çok kalaba ve pahalı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar geçtiğimiz temmuz ayında (2016 temmuz) Side de herşey dahil 3-4 yildiz otel fiyatları kaç para civarındaydı? 2017 temmuz için Çınar Family suit hotel de bir hafta 2 yetişkin + 1 ücretsiz çocuk için 1350 tl fiyat aldım da. Geceliği 96 tl. Merak ettim acaba bu otelde geçtiğimiz temmuzda konaklama kaç paraydi? Teklif uygun mu değil mi ona göre karar vereceğim.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.