Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tatil.com dan 7 gunluk otel almistim suan oteldeyim 5.gun cikmam gerekiyo musteri hizmetlerini aradim otelle gorusceklermis oteldeki ilgiliye soyledim salliyo gibiler
    Erken cikista kalan gunlerin parasi iade oluyomu bilgisi olan varmi?yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randa R kullanıcısına yanıt
    Otel kurumsal bir otel ise para iadesi alabileceğinizi sanmam. Otelde çalışanların böyle bir yetkisi yok. Ancak otel müdürü denk gelir ve iyi niyet gösterirse satın aldığınız acente üzerinden para iadesi yapılabilir.
  • Arkadaşlar, yıllardır tatile giderim bu sene ters köşe olma durumu oluştu. Aceleye geldi ve oteli inceleyemedim. Gittiğim otel 8-10 sene önce tadilat görmüş. Yani otel eskiydi.

Otellerde tatil için dikkat etmeniz gereken en önemli unsur kalacağınız otelin en fazla 5 yıllık olması ya da 5 yıllık sürede yenilenmiş olmasının hijyen ve temizlik açısından memnuniyetiniz için önemli olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Otel kurumsal bir otel ise para iadesi alabileceğinizi sanmam. Otelde çalışanların böyle bir yetkisi yok. Ancak otel müdürü denk gelir ve iyi niyet gösterirse satın aldığınız acente üzerinden para iadesi yapılabilir.

Adamlar 1 gun evvelıne dek ıptal etmedıgınız tatılı bıle ıade etmıyorken kalan gununuzu hıc ıade etmez
    Ancak ufak olceklı bır otel ıse belkı ıyı nıyetten verırler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssukber
    Dün; 19:19:21 (516 mesaj)
    Arkadaşlar geçtiğimiz temmuz ayında (2016 temmuz) Side de herşey dahil 3-4 yildiz otel fiyatları kaç para civarındaydı? 2017 temmuz için Çınar Family suit hotel de bir hafta 2 yetişkin + 1 ücretsiz çocuk için 1350 tl fiyat aldım da. Geceliği 96 tl. Merak ettim acaba bu otelde geçtiğimiz temmuzda konaklama kaç paraydi? Teklif uygun mu değil mi ona göre karar vereceğim.

• sukber S kullanıcısına yanıt
    Fiyat ortalama bir fiyat. daha aşağı her şey dahil fiyat pek bulmak mümkün değil zaten. Otele baktım fena değil. 2017 de fiyatların pek düşeceğini sanmam. Bu sene kriz nedeniyle bu kadar fiyatlar indi. En düşük fiyatlar bunlar. 2017 için fiyat iyi sayılır.
  • Cevap icin tesekkurler
    Tatil.com aradilar sorun olmiycakmis iade konusunda ama is otele kalsa hallolmazdi eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadriyegüren

Var var birsürü hotel fırsatları var. Mevsim değişikliği ile fiyatlar çok düştü.
    Ama kış geliyor mesela uygun fiyatlarla şimdiden kayak otelleri falan ayarlamak isteyenler bir göz atabilir.

http://www.oteldenal.com.tr/kayak-otelleri

Bana şöyle 3-4 gecelik ultra kaliteli herşeyin en kaliteli biçimde sunulduğu otel önerirsen hosuma da giderse oteldenal adlı paylaşıp durduğun siteden alacağım

• 2. Sueno tatilimizi golf ile yapacagiz umarim serin olmaz.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Ege bölgesi buz akşamları 15 derece gündüz 23

• Belekdeyim hava cok soğuk.Geceleri Kar yağacak sanki.Şu an tatile çıkmayı düşünen varsa bir daha düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: berbes

quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: sinannatr

wow kremlin ve topkapiya gelmeyin.oteller eskimis.iki bina arasi bavullari bile tasiyamadilar gidip kendim bulup tasidim.Yemekler tam standart ekstra hic bir sey yok hep aynı yemekler .Halılı odalar kokuyor alerji varsa sorun.erkek gruplarda kalabiliyor.7 gece mng 2920 fiyat std oda icin.Mng satiyormus sadece.Mng karsilamasida standart formu doldur bekle diyorlar hic bir bilg bile vermedi gorevlisi.Sorarak kendimiz ogrendik.Baska otel istedik cok fark var dediler.Bu fiyattan daha ucuza da aynı hizmetleri alabilirsiniz o yuzden tavsiye etmiyorum.

bende mesaj yazmaya gelecektim wow kremlin satın aldım 17 eylül için foursquare da güncel fotoları görünce soğudum. onun için aradım crystal tat beach i sordum 62 TL fark ödeyip alabilirsiniz dediler.

Crystal Tat Beach için fikir verecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam wow otellerini almayın, o oteller artık eskidi..Yani 10 sene önce iyi olabilir ama şu anda aynı paraya, hatta daha düşük paralara çok daha iyi hizmet alacağınız oteller var..

hocam tavsiyenle wow dan crystal tat beache geçtim ve çok memnun kaldım.

ayrıca vip transferi sağlayan görkem hocamı da herkese tavsiye ederim, rahat bir vip yolculuk yaptık :)

• Yapacak birsey yok allahtan suenonun kapali havuzu buyuk :)

Kapadokya taili yapsaydın şu dönem antalya kimsesiz

• EmQceR kullanıcısına yanıt
    Crystaldemisin hocam.Bende şu an crystaldeyım

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    yok hocam 5 gün önce çıktım. ben bayağı memnun kaldım sende durumlar nasıl ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Kapadokya uzak bir de biraz ozel bir durum var o yuzden simdiye aldik tatili. Meteoroloji 30 derece civari hava tahmini veriyor.

• EmQceR kullanıcısına yanıt
    Bizde çok memnun kaldık.Bir tek mini clubdan memnun kalmadık.Cocuklar için hiç bir sey yok.Onun dışında hizmet süper.Çocugu olmayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Valla hocam burası da 30 derece gösteriyor ama çok çok soğuk.Hissedilen düşük.Ama yükselicekmiş.Şanslısınız.

• Arkadaşlar merhabalar,
    Önümüzdeki ay için Crystal Flora Beach Resort'e rezervasyon yaptırmıştım. Sezonu erken kapattıklarını söyleyip alternatif 4 Crystal oteli önerdiler? Sizce hangisini seçmeliyim?
    1. Crystal De Luxe Resort Spa-Kemer
    2. Crystal Palace Luxury Spa-Side
    3. Crystal Sunrise Queen Luxury Resort-Side
    4.Crystal Hotel Tat Beach Golf Resort-Belek

Havalimanından transfer işi de biraz düşündürüyor; tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.