Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa en pahalısı bu görünüyor,,

sonraCrystal Tat Beach Golf Resort & Spa
  • feda1988 kullanıcısına yanıt
    Şu an tat beacdeyim.Neler kriterleriniz?Söylerseniz burası uygun mu değiş mi size söyleyeyim.Ama genel olarak söylersem hizmet Harika.Personel çok iyi.Odalar güzel.Yemekler 10 üzerinden 8.Yeşillik muazzam.İnternet tüm otelde çok güzel çekiyor.Hiç kendi int kullanmadım.Otel tertemiz.Lakin çocuğunuz varsa mini club kötü.Otelin kapalı alanı biraz az bana göre.Crystalın sitesine girin.orda 360 derece tur var.Otelleri oradan gezip fikir Sahibi olabilirsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Tat beachi tercih edeceğim o zaman. Havalimanından transfer işini uygun yollu nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Şu an tat beacdeyim.Neler kriterleriniz?Söylerseniz burası uygun mu değiş mi size söyleyeyim.Ama genel olarak söylersem hizmet Harika.Personel çok iyi.Odalar güzel.Yemekler 10 üzerinden 8.Yeşillik muazzam.İnternet tüm otelde çok güzel çekiyor.Hiç kendi int kullanmadım.Otel tertemiz.Lakin çocuğunuz varsa mini club kötü.Otelin kapalı alanı biraz az bana göre.Crystalın sitesine girin.orda 360 derece tur var.Otelleri oradan gezip fikir Sahibi olabilirsınız.

Yemek olarak neler cikiyor acaba hindi tavuk agirlikli mi mega saraydaki gibi tandir kalamar adana gibi iyi yemekler cikiyor mu bi de icecekler tupten mi?

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Hindi ve tavuk ağırlıkta.Ama her gün et de çıkıyor.Et döner,etli çiğ köfte,kıymalı yemekler,tandır falan çıktı.Ama öyle aman aman tavuk ve hindi kadar değildi açıkçası.Et oluyor ama çeşidi az.Ama yemekler lezzetli.Tatlılar güzel.Ama tabikibir voyage rixos değil.Verilecek paraya göre güzel.Her seyden önce hizmet çok iyi.En cok beğendiğim buydu.Hiç bir seye hayır demiyorlar.Kapalı pastaneyi bile çocuk dondurma istiyor diye açmışlardı.Yani biz beğendik.Tahminen mega sarayla eş değer belki biraz daha iyisi olabilir.
    Edit:İçecekler sifondan.Mini barda ise her gün cola fanta gazoz Efes soda su ile doluyor.Hepsi kutuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 27 Eylül 2016; 13:37:35 >
  • feda1988 kullanıcısına yanıt
    Ets nın transferi var.Sanırım 30 lira kişi başı.Ucak dan inince zaten görürsünüz.Bir sürü firma var.Direk ötele kadar gidiyor.

• 20-24 eylül bende club mega saraydaydım

-check-in'de görevli indirimli alınmış dedi ve odayı ona göre verdiğini düşünüyorum. swim-up oda almıştım. havuz hiç güneş almadı ve hiç giremedik.
    -bu otelin yiyeceklerini beğenen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum. Acaba daha önce hangi otellerde konakladılar. Bu fiyat aralığındaki bir otelde bu yemekler aşırı zayıf bana göre. Sadece gözleme hoşuma gitti. Birde alacarte iyi sayılırdı.(Grill)
    -Alkol kullanmıyorum. Alkolsuz içeceklere gelince; içme suyu ve soda bile vasatın altındayken diğerlerinin hangi kalitede olduğunu söylemeye gerek yok. Otelden sonra ilk marketten gidip su aldım.
    -peyzaj olarak güzel ve geniş bir otel.
    -havuz olarak çok yetersiz. 3 tane kaydırak var. kaydıraklara verilen su çok az olduğu için 2 tanesini zaten kullanamıyorsunuz. kaydırağın ortasında takılıp kalıyorsunuz.
    -kids club: 3 tane animasyoncu kız koymuşlar. 2si çocukların başında duruyor. (türk çocuklarına yeterli ilgi yok.) çocuğu buraya teslim edip de denize vs gidebilen varsa cesaretine hayran olurum.
    -5 kişi gittik. 4'ü bulantı ve kusma şikayetleriyle uğraştı durdu. Serik devlet hastanesinin yolunu iyi öğrendik. Zehirlendik diyip oteli töhmet altında bırakmak istemiyorum. hadi mideleri üşüttük diyelim.
    -hastalık sebebiyle 1 gün erken ayrıldım. 1 günlük geri ödeme konusunda hiç sorun çıkarmadılar. hasta olmasanız bile erken ayrılmak istemeniz durumunda yardımcı oluruz dediler. Tatil.com üzerinden 1 günlük geri ödememi de almış bulunuyorum.

Sonuç olarak buradaki iyi yorumlara güvenerek Club Mega Saray almıştım. Hayal kırıklığı oldu benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

20-24 eylül bende club mega saraydaydım

-check-in'de görevli indirimli alınmış dedi ve odayı ona göre verdiğini düşünüyorum. swim-up oda almıştım. havuz hiç güneş almadı ve hiç giremedik.
    -bu otelin yiyeceklerini beğenen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum. Acaba daha önce hangi otellerde konakladılar. Bu fiyat aralığındaki bir otelde bu yemekler aşırı zayıf bana göre. Sadece gözleme hoşuma gitti. Birde alacarte iyi sayılırdı.(Grill)
    -Alkol kullanmıyorum. Alkolsuz içeceklere gelince; içme suyu ve soda bile vasatın altındayken diğerlerinin hangi kalitede olduğunu söylemeye gerek yok. Otelden sonra ilk marketten gidip su aldım.
    -havuz olarak çok yetersiz. 3 tane kaydırak var. kaydıraklara verilen su çok az olduğu için 2 tanesini zaten kullanamıyorsunuz. kaydırağın ortasında takılıp kalıyorsunuz.
    -kids club: 3 tane animasyoncu kız koymuşlar. 2si çocukların başında duruyor. (türk çocuklarına yeterli ilgi yok.) çocuğu buraya teslim edip de denize vs gidebilen varsa cesaretine hayran olurum.
    -5 kişi gittik. 4'ü bulantı ve kusma şikayetleriyle uğraştı durdu. Serik devlet hastanesinin yolunu iyi öğrendik. Zehirlendik diyip oteli töhmet altında bırakmak istemiyorum. hadi mideleri üşüttük diyelim.
    -hastalık sebebiyle 1 gün erken ayrıldım. 1 günlük geri ödeme konusunda hiç sorun çıkarmadılar. hasta olmasanız bile erken ayrılmak istemeniz durumunda yardımcı oluruz dediler. Tatil.com üzerinden 1 günlük geri ödememi de almış bulunuyorum.

Sonuç olarak buradaki iyi yorumlara güvenerek Club Mega Saray almıştım. Hayal kırıklığı oldu benim için.

Burda club mega saray adına pazarlama faaliyeti yürütüp öve öve bitiremeyip insanları mağdur edenlerin vicdanı rahatmı acaba?

• Herkes icinde otelde kaldigi donem icinde otelin kendisine verdiklerinin degerlendirmesini yapti arkadasim otel her donemde belli bir standardi yakalayamadigi icin burda olumlu yorum yapanlari suclayamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

20-24 eylül bende club mega saraydaydım

Burda club mega saray adına pazarlama faaliyeti yürütüp öve öve bitiremeyip insanları mağdur edenlerin vicdanı rahatmı acaba?

Burda bu saatten sonra kimse kimseye Mega Saray'ı önermesin. Biz ne dediysek bizim peşimizden gidenler de aynı şeyleri yaşadı. Mega Saray'a 15 gün gidip kalacak arkadaş gitsin kalsın ama buraya yazmasın. 10-15 kişi buraya gelip leş otelin sıkıntılarını yazdı. Gelecek sene takipteyim burda kimseye Mega Saray'ın M'si yazdırtmam kimse kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Herkes icinde otelde kaldigi donem icinde otelin kendisine verdiklerinin degerlendirmesini yapti arkadasim otel her donemde belli bir standardi yakalayamadigi icin burda olumlu yorum yapanlari suclayamazsin.

Şu forumda ki tum mesajlarınız mega saray. adam zehirlendim demiş, su bile kalitesiz demiş halen aksini iddia ediyorsunuz. İnsan bu kadar da gizli reklam yapmaz yeter artık. Bi tane mi admin yok uyarıda bulunacak
    Zamanında burada acentede calısıyorum diyip millete otelleri aldırıp sonra kaçan üyelerde oldu.
    Zaten aklı başında insanlar gerek forumlar olsun gerekse tripad vs olsun öncelikle olumsuz yorumlara bakar.
    Fakat bir gerçek var ki siz ve ekibinizde ki birkaç kişi buradakilerin bu oteli almasına sebep oldunuz ve de çok büyük günah işlediniz . Bu kadar insanın 1 yıllık iznini böyle parasının yarısını bile hak etmeyecek bir otele verdirttiniz ve o adamlar o paraya sueno vb yerlerde yapabilecekken gidip 3. Sınıf otelde yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Eylül 2016; 10:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Cok bekledigim club mega saraya bugun 12.30 itibari ile girmis bulunmaktayim. Oncelikle bebek dostu degilonu belirtiyim saat 6 oldu hala odaya bir park yatak gelmedi. Havlu degistirme yeri tek bi yer deniz kenarinda o da. Yemek kalitesi iyiydi oglen aksam cok daha iyi olur. Barmenlar vasat adamlar mojito hazirlamayi bilmiyor. Alkoller sicak servis ediliyor icine sadece buz koyuyorlar. Denizi asiri dalgali. Resturantlarda garson sayisi cok az. 30 masaya bi kisi bakiyor. Ya beklentiyi cok yukselttik ya bu oteli ovenler hep dusuk kalite otele gitmisler. Tatil donusu daha ayrintili sekilde yorum yaparim.

Bu mu gizli reklam arkadasim

• Merhaba arkadaşlar Otel kampanyası var mı? hafta sonu eskisehire gidicem.

• Hocam sen bu sene mega saray da kaldın mı?

• Ne mega saray mış ya.kardeşim ben gittim otele buradaki yorumlara bakarak gittim.güzeldi beğendim.eylülün başında gittim Bayram'ın ilk günü çıkış yaptım.isteyen seneye gitsin isteyen gitmesin.eylül sonu gidersen g.tün donar havuzda giremesin denizede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonennet G kullanıcısına yanıt
    Geldi megasaray pazarlama elamanı😂😂😂

• He he .bedava tatil veriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sueno Golfte ilk aksamimiz yemekler deluxete. Galiba ekip degismis. Yemekleri bu sefer daha basarili buldum. Sansimiza hava da gayet iyi su anda disarida kisa kollu kiyafetlerle yemek yiyoruz. Jest yapip gol manzarali suite upgrade ettiler. Manzara bir harika. Detay isteyen varsa yazabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Sueno Golfte ilk aksamimiz yemekler deluxete. Galiba ekip degismis. Yemekleri bu sefer daha basarili buldum. Sansimiza hava da gayet iyi su anda disarida kisa kollu kiyafetlerle yemek yiyoruz. Jest yapip gol manzarali suite upgrade ettiler. Manzara bir harika. Detay isteyen varsa yazabilir.

kendi cekimim birkac kare var ..gitmeyen anlamaz..

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler
     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

• Burada yazilanlardan dolayi cok arada kalmistim. Megasaray ile arasinda 140 tl gibi bir fark vardi. Ama iyi ki buraya gelmisiz. Az once anfi tiyatrodaki show bitti tam anlamiyla harikaydi :) Megasarayin bu kaliteyi yakalayamayacagini dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.