Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

Hocam sen bu sene mega saray da kaldın mı?

Hocam 7-14 eylulde kaldim.Kalmasam bu kadar seyi nasil uydurayim :)
  • Bu sene eşim ve 7 aylık bebeğimle voyage belekteydik eğer aradığınız bir aile oteli ise ve bütçeniz ortalamanın biraz üzerine çıkabilecekse hiç düşünmeyin zira otelde yemekten eğlenceye hersey sadece gelen misafirler düşünülerek yapılıyor otel zaten hepinizin bildiği üzere gayet güZel karlar elde ettiği için bundan sonraki tüm endişesini müşterileri için harcamış belli içtiğiniz içkilerden yediğiniz tüm yemeklere kadar kalite var enerji içecekleri dahi red bull olarak kutuda servis ediliyor bebeğimiz için otele girdiğimiz ilk gün bir sey istermisiniz diye soruldu biz bebek diyafonu küvet vs istedik hepsi yatağıda dahil olarak odaya tahsis edildi hatta bebeğin yeme düzeni soruldu biz çorba veriyorduk o dönemde hangi ürünlerle hazırlanacağını sordular ve bizim istediğimiz ürünlerle öğlen öğününde yemek yediğimiz masaya servis edilmişti gerçekten harikulade
    Bununla birlikte ortak alan temizlikleri oda temiZlikleri havuz temizlikleri muhteşemdi
    Otelde havuz kenarında cok sayıda şeZlong vardı ancak biz bebeğimiz sebebiyle o bölgenin aşırı sıcak olması sebebiyle kalamıyorduk hemen şezlongların bitiminde çimenlik bir alan vardı üstünde çam ağaçlarının gölgelik oluşturduğu sabah şezlongları oraya çekmeye başladık bir iki çocuklu aile olarak otel yönetimi bırakın neden buraya çekiyorsunuz bu yasak demeyi bizim çocuklarımız için bunu yaptığımızı farkedip ertesi gün o alana çöp kutuları ve kucuk masalar getirtti ayrıca öğlen vakitlerinde soğuk havlu ve patenli servis elemanlarıyla soğuk içecek servisleri yapıldı
    Velhasıl biz cok memnun kaldık evet fiyat biraz pahalı ancak senede bir kere gidebileceğimiz bir tatil için biz bu parayı harcadık dilerim bu konuda araştırma gapan arkadaşlara küçükte olsa yol gösterici olmuştur
    Geçtiğimiz yıllarda lykia world antalya / karmir resort / silence beach resort gibi otellerdede konakladık bu oteller için fikir almak isteyen arkadaşlarında sorularını severek yanıtlayabilirim herkese keyifli tatiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: berbes

quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: sinannatr

wow kremlin ve topkapiya gelmeyin.oteller eskimis.iki bina arasi bavullari bile tasiyamadilar gidip kendim bulup tasidim.Yemekler tam standart ekstra hic bir sey yok hep aynı yemekler .Halılı odalar kokuyor alerji varsa sorun.erkek gruplarda kalabiliyor.7 gece mng 2920 fiyat std oda icin.Mng satiyormus sadece.Mng karsilamasida standart formu doldur bekle diyorlar hic bir bilg bile vermedi gorevlisi.Sorarak kendimiz ogrendik.Baska otel istedik cok fark var dediler.Bu fiyattan daha ucuza da aynı hizmetleri alabilirsiniz o yuzden tavsiye etmiyorum.

bende mesaj yazmaya gelecektim wow kremlin satın aldım 17 eylül için foursquare da güncel fotoları görünce soğudum. onun için aradım crystal tat beach i sordum 62 TL fark ödeyip alabilirsiniz dediler.

Crystal Tat Beach için fikir verecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam wow otellerini almayın, o oteller artık eskidi..Yani 10 sene önce iyi olabilir ama şu anda aynı paraya, hatta daha düşük paralara çok daha iyi hizmet alacağınız oteller var..

hocam tavsiyenle wow dan crystal tat beache geçtim ve çok memnun kaldım.

ayrıca vip transferi sağlayan görkem hocamı da herkese tavsiye ederim, rahat bir vip yolculuk yaptık :)

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sueno golf te vermedi resepsiyondaki gıcık tip kaçırdık o manzarayı sueno deluxe herturlu iyiydi havuz sevmeyen biriyim ama suenonun havuzları çok iyiydi ben,ö gibi deniz severi bile havuzlarla memnun ettti . bence her tatilci sueno yu en azından golf te gidip deneyimlemeli çıtayı biraz yukarılara taşıyor o banttaki otellere göre ama olsun hele konserlere denk getirirseniz çok çok iyi

side sueno nasıl acaba seneye düşünebilirim
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Side bir tik asagida diye biliyorum. Onumuzdeki sene erken rezervasyon takip edip alicam. Haziran basi ve eylul ortasi harika donemler oluyor burada. Az once denize girdik. Hizmette ufak tefek ekonomiye kacilmaya baslanmis. Seneye krizin bitmesiyle yeniden eski performans yakalanir dusuncesindeyim.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Ohal ve terör olduğu yerde kriz katlanarak büyür.

• Biraz geç olacak ama burada paylaşım yapmak için ancak imkan bulabildim diyelim. Bu yaz (2016) ets aracılığı ile almış olduğum ve tatilimizi geçirdiğimiz iki tesis hakkında bende bir değerlendirme yapayım, gitmeyi düşünüpta arama yaparak bulacak kişiler için bir faydam dokunsun.

Tatilimizi Temmuz sonu ve Agustos başı periyodunda; Fethiye ve Kemer (Tekirova) da iki değişik tesiste geçirdik. Arada başka yerlerdede kaldım ama 1-2 günlük ara dinlenmeler ve tesisler butik olduğundan onlara değinmiyeceğim.

1)- Jiva Beach Resort (Fethiye/Çalış) : Bu tesisi fiyat/peformans olarak almış olduğu çok yüksek not ve olunlu yorunları referans alarak almıştım. Aralık ayında erken rezervasyon ile aldığımdan fiyat oldukça uygundu -kişi başı 183 TL ye geliyordu- (normalde de fiyatları uygun) 3 gece 4 gün konakladık. Tesis orta büyüklükte, ortasında doğal bir gölet var denize sıfır denebilir sahil ile arasında sadece küçük bir yol geçmekte. Üçer katlı olarak tasatlanmış, alt katların odaya açılan müstakil havuzları mevcut şahane, en üst kat ise çatı katı. Biz çatı katında kaldı, oda konforu olarak gayet yeterli ve oda genişliği yeterli. Otelin genel temizlik ve hijyen durumu tatminkar, yemek konusunda ise ben kesinlikle tam not verdim, gerek lezzet gerekse çeşit açısından inanın çok üst seviye otellerde ancak bulabileceğiniz bir kalite mevcut. 24 saat açık muhteşem pastane/cafesi ise anlatılmaz yaşanır cinsten. Birçok havuz mevcut ve tesisin kendi büyüklüğü ile orantılı bir su parkı var. Animasyonlar ise pen pek ilgilenmediğim için bir şey diyemiyeceğim.. bir akşam Anadolu ateşi vardı, onu izledim gayet iyiydi. Personel ilgi alakası ise çoğu üst düzey otelde bulamayacagnız seviyede, konuştuğunuz zaman nedenini anlıyorsunuz; orada olmaktan ve işlerinden çoğu memnun.. zoraki mecburiyetten lanet olsun diyerek gelmiyorlar. Olumsuz olarak diyebileceğim tek nokta; fethiye çalış bölgesinin denizi çok iyi değil; şöyleki; deniz öğlene doğru dalgalanmaya başladığından ve dibi kum olduğundan bulanık ve rengi çamurlu gibi bir görüntü alıyor, aslında girince hiç sorun yok gayet güzel ama görünüm olarak çok cezbedici değil. Sonuç; Fethiye bölgesine gidip fiyat/performans olarak çok iyi düzeyde bir yerde tatil yapmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.. Yalnız bütün oteller gibi burasıda 5 günden sonra sıkar.

2)- Martı Myra (Kemer/Tekirova) : Yukarıdaki tatil ile aynı zamanda aralık ayında erken rezervasyon ile aldığım 2 gece 3 günlük bir tatildi. Agustos başında kaldık. Fiyat olarak kişi başı 253,5 TL ye gelmişti. Tatilimin ikinci kısmını kemer bölgesinde geçirmek için araştırdığımda; 90 lı yıllarda yapılmış ilk tatil ve köklü köylerinden biri olan olan Martı Myra dikkatimi çekti. Araşırdığımda o bölgenin Tekirova doğasının çok güzel olduğu ayrıca tesisin büyük yekpare bir kompleks değil de ormanın içinde üçer katlı ünitelerden oluştuğu ve ayrıca o bölgedeki diğer emsal otellere göre fiyatının biraz daha uygun olması beni cezbetmişti. Büyük hata etmişim.. ama bilemezdim. İlk önce olumlu kısımlarından başlıyayım; Tesis hakikaten bir doga harikasının içinde; çam ağaçlarının içinde 3 er katlı müstakil üniteler, deniz deseniz akdenizin en güzel noktalarından biri (deniz olarak belek bölgesi ile asla kıyas olmaz) odaların içi gayet güzel, her ne kadar 90 lı yıllarda inşa edilmiş olsa bile gerekli yenilemeler (renovasyonlar) yapılmış. Odanın içinde gayet kaliteli 5 yıldız kalitesine yakışır malzemeler kullanılmış... Ama hepsi bu kadar.. geriye ne kalırsa ya vasat hatta vasatta değil kötü.. ve çok kötü... Bir kere serviz berbat.. gerekli personel sayısının anca 3 te biri mevcut, yani bir kişi 3 kişilik işi yapmaya çabalıyor.. sonuç; ol-mu-yor olsada memnuniyet olmuyor... Bir kere hijyen her konuda kötü değil çok çok kötü... wc ler neredeyse şehirlerarası petrol istasyonlarındaki wc lerden beter desem abatmam... Gıda hijyeni berbat; ishal olmamanız mümkün değil gibi.. Ana restoran girişinde ve içinde o kadar ağır bir koku varki, zaten sonrasında pek bişey yemek istemiyorsunuz. Temiz tabak yada bardak bulabilmek için (bulaşık artığı olmayan) en az 4-5 adet tabak bardağı incelemeniz gerek ki, temizini bulabilesiniz. Çeşit olarak se zaten o kadar fakirki; kahvaltıda sadece 2 çeşit peynir olduğunu yazsam diğer gerisiniz sizler hayal edebilirsiniz. Ben buraya 5 yıldızlı tatil köyüne geliyorum, uygun yollu pansiyona dğil, tabiki beklentim bunlar değildi. Otelde pek türk müşteri çok çok az.. %80 parayı sonradan yeraltı kaynaklarından bulmuş çekik gözlü kırgız - kazak vs türki cumhuriyetinden gelen göbekli beyaz kasketli dayılar ve yine onların kilolu altın dişli teyze hanımları. Zaten bunlar restorandaki tüm masaları rezerve edyorlar.. yer bulmak sorun, hele yemek saatini yarım saat felan geçirdiyseiz, abartmıyorum, karnınızı meyveyle doyurmak zorunda kalırsınız... Öyle diğer otellerdeki gibi her an her zaman gıda mevcut değil burada... Otelin su parkı yok, simetrik olarak yapılmış birçok havuz var yalnız öyle muhtteşem bir deniz varken bunlara bakmadım bile. Alkol ve meşrubat kaliteside takdir edersnizki gıda kalitesi ile orantılı olarak yerlerde... Tek tesellim 2 gecelik almış olmamdı, yinede oteldeki ets elemanı ile ilk gün görüştüm ve ne yapabiliriz konuştuk, başka otele transfer mümkündü fakat benim tatili aldığım tarih aralık, şimdi ise ağustos olduğundan çok fazla fiyat farkı çıktı.. bende kalsın i gün daha idare ederiz dedim. Ets elemanıda aynen şunları söyledi; Martı grubu iflas eşiğinde; bu otel yine iyi durumda, marmaristeki otelleri çok daha berbat durumda, orayı alanları buraya yönlendiriyoruz.. Tesis muhtemelen seneye açılmaz, kapalı olur.. yada satabilirlerse el değiştirir. Personelin ücretleri maaşları iki üç aydır ödenemiyor, dolayısıyla servis ve gıdadan kısabildikleri kadar kısıyorlar şeklinde oldu. Sonuç olarak seneye bu tesis açık olurmu bilmem ama olurda açık olur ve el değiştirmez ise kimse parasını çöpe atmasın. kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar doğa harikası bir yerde böyle güzel bir tesise gerçekten yazık etmişler. Bilseydim 3-5 daha verir hemen yanındaki komşusu olan Güral Premier Tekirovaya giderdim, giden arkadaşlarım var, yorumları ''on numara tesis''.

• quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Biraz geç olacak ama burada paylaşım yapmak için ancak imkan bulabildim diyelim. Bu yaz (2016) ets aracılığı ile almış olduğum ve tatilimizi geçirdiğimiz iki tesis hakkında bende bir değerlendirme yapayım, gitmeyi düşünüpta arama yaparak bulacak kişiler için bir faydam dokunsun.

Tatilimizi Temmuz sonu ve Agustos başı periyodunda; Fethiye ve Kemer (Tekirova) da iki değişik tesiste geçirdik. Arada başka yerlerdede kaldım ama 1-2 günlük ara dinlenmeler ve tesisler butik olduğundan onlara değinmiyeceğim.

1)- Jiva Beach Resort (Fethiye/Çalış) : Bu tesisi fiyat/peformans olarak almış olduğu çok yüksek not ve olunlu yorunları referans alarak almıştım. Aralık ayında erken rezervasyon ile aldığımdan fiyat oldukça uygundu -kişi başı 183 TL ye geliyordu- (normalde de fiyatları uygun) 3 gece 4 gün konakladık. Tesis orta büyüklükte, ortasında doğal bir gölet var denize sıfır denebilir sahil ile arasında sadece küçük bir yol geçmekte. Üçer katlı olarak tasatlanmış, alt katların odaya açılan müstakil havuzları mevcut şahane, en üst kat ise çatı katı. Biz çatı katında kaldı, oda konforu olarak gayet yeterli ve oda genişliği yeterli. Otelin genel temizlik ve hijyen durumu tatminkar, yemek konusunda ise ben kesinlikle tam not verdim, gerek lezzet gerekse çeşit açısından inanın çok üst seviye otellerde ancak bulabileceğiniz bir kalite mevcut. 24 saat açık muhteşem pastane/cafesi ise anlatılmaz yaşanır cinsten. Birçok havuz mevcut ve tesisin kendi büyüklüğü ile orantılı bir su parkı var. Animasyonlar ise pen pek ilgilenmediğim için bir şey diyemiyeceğim.. bir akşam Anadolu ateşi vardı, onu izledim gayet iyiydi. Personel ilgi alakası ise çoğu üst düzey otelde bulamayacagnız seviyede, konuştuğunuz zaman nedenini anlıyorsunuz; orada olmaktan ve işlerinden çoğu memnun.. zoraki mecburiyetten lanet olsun diyerek gelmiyorlar. Olumsuz olarak diyebileceğim tek nokta; fethiye çalış bölgesinin denizi çok iyi değil; şöyleki; deniz öğlene doğru dalgalanmaya başladığından ve dibi kum olduğundan bulanık ve rengi çamurlu gibi bir görüntü alıyor, aslında girince hiç sorun yok gayet güzel ama görünüm olarak çok cezbedici değil. Sonuç; Fethiye bölgesine gidip fiyat/performans olarak çok iyi düzeyde bir yerde tatil yapmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.. Yalnız bütün oteller gibi burasıda 5 günden sonra sıkar.

2)- Martı Myra (Kemer/Tekirova) : Yukarıdaki tatil ile aynı zamanda aralık ayında erken rezervasyon ile aldığım 2 gece 3 günlük bir tatildi. Agustos başında kaldık. Fiyat olarak kişi başı 253,5 TL ye gelmişti. Tatilimin ikinci kısmını kemer bölgesinde geçirmek için araştırdığımda; 90 lı yıllarda yapılmış ilk tatil ve köklü köylerinden biri olan olan Martı Myra dikkatimi çekti. Araşırdığımda o bölgenin Tekirova doğasının çok güzel olduğu ayrıca tesisin büyük yekpare bir kompleks değil de ormanın içinde üçer katlı ünitelerden oluştuğu ve ayrıca o bölgedeki diğer emsal otellere göre fiyatının biraz daha uygun olması beni cezbetmişti. Büyük hata etmişim.. ama bilemezdim. İlk önce olumlu kısımlarından başlıyayım; Tesis hakikaten bir doga harikasının içinde; çam ağaçlarının içinde 3 er katlı müstakil üniteler, deniz deseniz akdenizin en güzel noktalarından biri (deniz olarak belek bölgesi ile asla kıyas olmaz) odaların içi gayet güzel, her ne kadar 90 lı yıllarda inşa edilmiş olsa bile gerekli yenilemeler (renovasyonlar) yapılmış. Odanın içinde gayet kaliteli 5 yıldız kalitesine yakışır malzemeler kullanılmış... Ama hepsi bu kadar.. geriye ne kalırsa ya vasat hatta vasatta değil kötü.. ve çok kötü... Bir kere serviz berbat.. gerekli personel sayısının anca 3 te biri mevcut, yani bir kişi 3 kişilik işi yapmaya çabalıyor.. sonuç; ol-mu-yor olsada memnuniyet olmuyor... Bir kere hijyen her konuda kötü değil çok çok kötü... wc ler neredeyse şehirlerarası petrol istasyonlarındaki wc lerden beter desem abatmam... Gıda hijyeni berbat; ishal olmamanız mümkün değil gibi.. Ana restoran girişinde ve içinde o kadar ağır bir koku varki, zaten sonrasında pek bişey yemek istemiyorsunuz. Temiz tabak yada bardak bulabilmek için (bulaşık artığı olmayan) en az 4-5 adet tabak bardağı incelemeniz gerek ki, temizini bulabilesiniz. Çeşit olarak se zaten o kadar fakirki; kahvaltıda sadece 2 çeşit peynir olduğunu yazsam diğer gerisiniz sizler hayal edebilirsiniz. Ben buraya 5 yıldızlı tatil köyüne geliyorum, uygun yollu pansiyona dğil, tabiki beklentim bunlar değildi. Otelde pek türk müşteri çok çok az.. %80 parayı sonradan yeraltı kaynaklarından bulmuş çekik gözlü kırgız - kazak vs türki cumhuriyetinden gelen göbekli beyaz kasketli dayılar ve yine onların kilolu altın dişli teyze hanımları. Zaten bunlar restorandaki tüm masaları rezerve edyorlar.. yer bulmak sorun, hele yemek saatini yarım saat felan geçirdiyseiz, abartmıyorum, karnınızı meyveyle doyurmak zorunda kalırsınız... Öyle diğer otellerdeki gibi her an her zaman gıda mevcut değil burada... Otelin su parkı yok, simetrik olarak yapılmış birçok havuz var yalnız öyle muhtteşem bir deniz varken bunlara bakmadım bile. Alkol ve meşrubat kaliteside takdir edersnizki gıda kalitesi ile orantılı olarak yerlerde... Tek tesellim 2 gecelik almış olmamdı, yinede oteldeki ets elemanı ile ilk gün görüştüm ve ne yapabiliriz konuştuk, başka otele transfer mümkündü fakat benim tatili aldığım tarih aralık, şimdi ise ağustos olduğundan çok fazla fiyat farkı çıktı.. bende kalsın i gün daha idare ederiz dedim. Ets elemanıda aynen şunları söyledi; Martı grubu iflas eşiğinde; bu otel yine iyi durumda, marmaristeki otelleri çok daha berbat durumda, orayı alanları buraya yönlendiriyoruz.. Tesis muhtemelen seneye açılmaz, kapalı olur.. yada satabilirlerse el değiştirir. Personelin ücretleri maaşları iki üç aydır ödenemiyor, dolayısıyla servis ve gıdadan kısabildikleri kadar kısıyorlar şeklinde oldu. Sonuç olarak seneye bu tesis açık olurmu bilmem ama olurda açık olur ve el değiştirmez ise kimse parasını çöpe atmasın. kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar doğa harikası bir yerde böyle güzel bir tesise gerçekten yazık etmişler. Bilseydim 3-5 daha verir hemen yanındaki komşusu olan Güral Premier Tekirovaya giderdim, giden arkadaşlarım var, yorumları ''on numara tesis''.

fethiye de o kadar arayip duzgun bir otel bulamamistim
    tavsiye ettiginiz oteli inceledim gercekten antalya otelleri kalitesinde duruyor
    erken rez donemi basladiginda kesinlikle alacagim..

hep diyorum.keske bir otel database olustursak..

kimbilir aralarda boyle ne oteller gozden kacmistir..malum 10 mesajdan 9 u mega star olunca okumuyor bile cogu insan bu konuyu..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Mega star pazarlamacılardan sonra bu tarz gerçek yorumlar görmeyi özlemişiz

• 2017 fırsatları diye konu açtım. Oraya burada ki otel yorumları ile ilgili hem database oluşturacağım hemde fırsatları paylaşırız

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam; Fethiye bölgesinde; - Jiva Beach Resort, fiyat/performans olarak mükemmel... Kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalırsın.. Zaten Tripadvisor yorumlarına bakarsan aldığı puanlar ve yorumlardan görürsün ki bu tavsiyeyi bizzat gitmiş biri olarak ben yazıyorum. Tesis belektekiler gibi çok büyük, üst düzey ve şatafatlı değil.. orta karar, ama servis kalitesi, gıda kalitesi olarak fiyatına göre mükemmel. Belektekilerin yarı fiyatına kalabilirsin, uzun süre er otel gibi sıkar ama 3-5 gün için ideal ve memnuniyetle ayrılacağın bir tesis.
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Evet zaten yazınızdan sonra ilk tripade baktım. Yemek konusunda ilginç şekilde suenodan iyi gibi gözüktü. Bu yuzden gelecek sene için alacağım 3 otelden birisi bu olacak.

Hocam seneye benimde düşündüğüm otellerden birisi.Bu yıl bebeğimiz küçük olduğu ve tam anlamıyla bebek dostu olduğu için Paloma gridayı seçtik.Acaba seneye 2 yaşındaki bebeğimizle rahat edebilir miyiz?Bir de denizi sığ mıdır?

Teşekkürler.
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle rahat edersiniz; personel gerçekten çok ilgili ve kimse işini nefret ederek yapmıyor bu otelde.. Bunu zaten tripadv.de yazılan birçok yorumda görebilirsin. Denizin derinleşmesi yavaş yavaş aşamalı... ilk 15 metre sıg boyu geçmiyor, zemini kadife gibi ince bir kum, lakin öğlene doğru dalga oluyor, ve bu dalga zemindeki kumu kaldırdığı için öğlen ve sonrasında deniz berrak görüntüsünü kaybediyor. Fakat sabah saatlerinde girerseniz gayet güzel suyun sıcaklığı da ne ege gibi soğuk nede antalyadaki gibi sıcak tam idealdi. Otelin fiyatı diğer emsallerine göe uygun fiyat/performans bakımından gerçekten aşmış bir tesis. Buranın neredeyse iki katı fazla ödeyipte belekteki tesislere gidip memnuniyetsiz ayrılan tanıdıklarım oldu bu sezon.
    Hocam çocuk olunca işler biraz değişiyor.Şöyle ki bu yıl gittiğimiz otelde bebek için istediğimiz yemeği istediğimiz yere getiriyorlardı,mama vs sıkıntı olmuyordu.Jiva bukadar olamaz tahmin edebiliyorum ancak bebek için yeme içme sıkıntı olmuyorsa ve çocuk klubu güzelse gitmeyi çok istiyorum.
  • 2017 tatil firsatlari konusunu actim..otel yorumlari icin databasede olusturalim diyorum hep beraber..

https://forum.donanimhaber.com/m_120823141//tm.htm#120836184
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

Hocam seneye benimde düşündüğüm otellerden birisi.Bu yıl bebeğimiz küçük olduğu ve tam anlamıyla bebek dostu olduğu için Paloma gridayı seçtik.Acaba seneye 2 yaşındaki bebeğimizle rahat edebilir miyiz?Bir de denizi sığ mıdır?

Teşekkürler.

hocam bizde bu sene 7 aylık bebeğimizle gittik voyage a çok iyiydi güzeldi herşey vs ama şöle düşünün bi dahaki gidişte artık bebek 2 yaşında olacaksa zaten neredeyse sizinle aynı sofra yemeklerini falan yemeye başlamış olacak yemek konusunda sıkıntı yaşamassınız cok cok kotu bır tercıh dışında ondan sonrası aıle ıle bırlıkte eğlenebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

Hocam çocuk olunca işler biraz değişiyor.Şöyle ki bu yıl gittiğimiz otelde bebek için istediğimiz yemeği istediğimiz yere getiriyorlardı,mama vs sıkıntı olmuyordu.Jiva bukadar olamaz tahmin edebiliyorum ancak bebek için yeme içme sıkıntı olmuyorsa ve çocuk klubu güzelse gitmeyi çok istiyorum.

Hocam; otelin servis, hizmet ve gıda kalitesi çok iyi... bebek yada küçük çocuk ile sorun yaşamassınız, ve fiyat olarak da emsallerine göre kesinlikle daha uygun bir tatil yapmış olursunuz...Zira tatilimiz sırasında kardeşim de ailesiyle birlikte biri 9 diğeri 2,5 yaşında iki çocuğuyla birlikte bize 2 günlüğüne katıldı. Sorun yaşamayı bırakın çocuklar ile birlikte oldukça keyifli zaman geçirdik.
  • dostlar hafta sonu kısmet olursa 5 günlüğüne 2 aylık bebeğimizle side bölgesinde dinlenme amaçlı tatil planlıyorum. otel rezervasyonu için fazla zamanım yok bununla beraber fazla bütçemde yok. sidede kişi başı 150tl civarı otellere bakıyorum. side dışında belki belek olabilir ama o bölge daha pahalı gibi! sidede baktığım oteller;

-Sueno Hotels Beach std oda 1.840tl
    -VON Resort Golden Coast Hotel std oda 1.820tl
    -Trendy Verbena Beach yandan deniz manz.oda 1.820tl
    -TUI MAGIC LIFE Jacaranda dnz manz. oda 1.686tl
    -Trendy Palm Beach std oda 1.680tl
    -Kaya Side std oda 1.530tl
    -Seashell Resort & Spa Hotel dnz manz.oda 1.501tl
    -Adalya Ocean Hotel dnz manz.oda 1.474tl

bu otellerden alkollü içecek ve yemek kalitesi en iyi olan hangisidir? listemde sueno önerilir gibime geliyor ama fiyattan ötürü sueno son tercihim! aslında adalya ocean gayet iyi duruyor fakat oteli bilmiyorum! ayrıca baktığım otellerden kalma diyeceğiniz yada bu otellerden kalıpta tavsiye edeceğiniz varsa ve yardımcı olursanız memnun olurum.

• Arkadaslar antalyada sehir merkezinde yada konyaaltinda hersey dahil kasim 2 ile 7si aradi otel ariyorum uygun ve kapali havuzu olan bir otel ariyorum

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.