Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde dolar iyice aldı başını gitti. 2 lira seviyelerine düşse ne olurdu sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gitmeyi düşünüyorum 2016 yılında kısmetse.

• dwdark D kullanıcısına yanıt
    İnşallah nasip olir hocam hepimize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ozgursum ve Art of Travel'in yaptığı gibi bu sene gitmeyi düşünenlerle mesaj grubu kurup orada şirketler hakkında daha rahat bilgi alışverişi yapıp konuşabiliriz hatta toplu kayıt yaparsak az da olsa grup indirimi alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

Geçen sene ozgursum ve Art of Travel'in yaptığı gibi bu sene gitmeyi düşünenlerle mesaj grubu kurup orada şirketler hakkında daha rahat bilgi alışverişi yapıp konuşabiliriz hatta toplu kayıt yaparsak az da olsa grup indirimi alabiliriz.

Gerçekten güzel olur. Whatsapp grubu da kurabiliriz. Şirketler ankara ve istanbulda galiba genelde. Ben izmirdekilere gidebilirim o da eylülden sonra. Toplu indirim ayarlasak 100 lira olsa bile kardır.

Ama bu sene buralar çok cansız doların yükselmesindenmidir nedir artık. Hiç arzu ve heyecan yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

Geçen sene ozgursum ve Art of Travel'in yaptığı gibi bu sene gitmeyi düşünenlerle mesaj grubu kurup orada şirketler hakkında daha rahat bilgi alışverişi yapıp konuşabiliriz hatta toplu kayıt yaparsak az da olsa grup indirimi alabiliriz.

Gerçekten güzel olur. Whatsapp grubu da kurabiliriz. Şirketler ankara ve istanbulda galiba genelde. Ben izmirdekilere gidebilirim o da eylülden sonra. Toplu indirim ayarlasak 100 lira olsa bile kardır.

Ama bu sene buralar çok cansız doların yükselmesindenmidir nedir artık. Hiç arzu ve heyecan yok gibi

Ağustos ortasından sonra biraz daha canlanır ama geçen sene gibi olmaz, katılıyorum.

• Benim de pek bi bilgim yok ama düşünüyorum. Whatsapp grubu bence de çok yararlı olur
  • Bu sene giden arkadaslarim var 2 ayri sirketten donsunler onlardan geri donus alip birda paylasirim ama sirketler istanbulda.
    Biri ozman mi neydi.

• O zaman ben mesaj grubu açıyorum whatsapp grubuna girmek isteyenleri eklerim orada numaralar verilir

• furkanavcu kullanıcısına yanıt
    önce alacağı parayı hak etmeleri gerekiyor bence , meblağ çok önemli olmuyor yaşattıkları zorluk karşısında :(

kardeşim ve arkadaşlarının yaşadıklarını da en kısa zamanda paylaşacağız, çok zorluk yaşadılar:(

programınız iptal, sınır dışı edileceksiniz tehditlerini aldılar:(

bu linki de mümkün olduğunca paylaşın lütfen, işlerini doğru yapmayan insanlar yüzünden gençlerimizin work & travel hayalleri kabusa dönüşmesin.

http://www.fundasen.com...at-ozmanla-amerika.html
  • MAĞDURYAKINI M kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilden linki acamiyorum.

• Şirket konusunda çok kararsızım ben de.
    United Towers la Armada Grandee dışında önerebileceğiniz başka bir şirket var mı?
  • Studyzone Advis firmasının sponsoruda ciee ona da bakabilirsin ama şöyle söyleyeyim aramaları için form doldurmuştum kaç gün sonra beni aramışlardı, yazılmış olsam düzgün ilgilenmeyecek diye düşündüm. Bu arada ben kaydımı UT'ye yaptım darısı sizin başınıza umarım yakında kaydolursunuz bir şirkete ve tatlı heyecan başlar

• Ciee konusunda çok da balıklama atlamayın benden söylemesi. Bu sene bana ulaşan sorunların büyük çoğunluğu bu sponsorun işlerinde çalışanlardan geldi. Hiçbir şirket çok iyi ya da çok kötü demeyin. Her şirketle görüşün. Hiçbirini küçümsemeyin. Her türlü iş olanağı , konaklama garantisi vs sorularınızı sorun. Eğer araştırma yapıyorsanız en az 10 şirketle görüşmelisiniz. Daha az şirketle görüşüyorsanız iyi araştırmıyorsunuz demektir. Bu arada 1900 dolar fiyatı algılayamadım. Şu an bu fiyatsa aralıkta - ocakta ne kadar diyecekler. İyice uçtu bu şirketler. Dolar kuru artıyot bunlar bi de utanmadan zam yapıp duruyorlar. Bu açgözlülüktür.

Son bir uyarı , en yakın arkadaşlarınız bile olsa , arkadaşlarınızın ve çevrenizin önereceği şirketlere balıklama atlamayın. Geçmişte wat yapmış kişilere şirketler temsilcilik önerir. Bu getirdikleri adam başına komisyopn anlamına gelmektedir. Sizin haberiniz olmadan , size bir şirketi överler. Siz görüşmeye gitmeye karar verirsiniz ve arkanızda şirketi ararlar. İsminizi verirler ve görüşmeye geleceğinizi haber verirler. Tabiki sizin bunlardan haberiniz olmaz. Eğer kayıt yaptırırsanız komisyon temsilciye ödenir. İşin içine çıkar girdiğinde kimseye güvenmeyin. Hepiniz üni öğrencisisiniz. Kendiniz görüşün kendiniz karar verin. İnterntte dolaşan iyi ya da kötü yorumların gerçek olduğuna hemen inanmayın. İnanılmaz şeklide manüpilasyon yapılmaktadır şirketler tarafından. Hepinize bol şans.

• Bu fiyatlarla yakında "Bu parayı programa vereceğine git 2 ay krallar gibi gez." diyenleri haklı çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavcu -- 7 Ağustos 2015; 16:36:28 >
  • Millet sizce ne zaman şirkete başvurmak uygundur? Şubatta Türkiye'ye geleceğim o aralar iyi midir, erken midir, geç midir?
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    birazcık geç olur şubat. En geç aralık ya da ocak başında kaydolmaya çalış.
  • ozgursum'un dediği gibi iyi ve kötü yorumlara hmen inanmayın. yüzyüze görüşelim şirketlerle. istanbuldaki arkadaşlar bu konu bakımından çok daha şanslı. mesela ben şuan sivastayim. sadece mail ve telefonlarla iletişime gecebilirim o da pek ikna edici olmaz benim açımdan.

ne zamana kayıt olalım sizce?

• ben de salı günü armada grandee ya da united towers'den birine kayıt olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

ben de salı günü armada grandee ya da united towers'den birine kayıt olacağım.

Kayıt olduktan sonra irtibatta kalalım belki yardımcı oluruz birbirimize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.