Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende kesin gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa. Antalya dan ya da Ankaradan katılacak varsa yazsın irtibatta kalalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

ben de salı günü armada grandee ya da united towers'den birine kayıt olacağım.

Kayıt olduktan sonra irtibatta kalalım belki yardımcı oluruz birbirimize

yarın kesin olarak united towers şirketine kayıt olacağım sizce iyi mi bu şirket ?
  • Maalesef şirket tavsiye edemem, ama daha ucuz bir şirketle gidip çok memnun kalanı da var united towers gibi pahalı şirketlerle gidip hiç memnun kalmayanı da var. Ben UT ye kaydoldum ama sen aklındaki bütün şirketleri araştır en çok hangisi seni tatmin ederse ona kayıt ol benden tavsiye. UT yada başka şirket farketmez kayıttan sonra yardımlaşırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba biz de 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz İzmirdeyiz ama İstanbul ya da Ankaradan da gidebiliriz. Şimdiye kadar İzmirde United Towers(CIEE) ve Success (Spirit) firmalarıyla görüştük bir de Ankaradan Yero (Spirit) firmasını önerdiler. Öneride bulunabilecek var mı acaba?
  • ne kadar para ödeyip ne kadar para kazanıyoruz ortalama 2 aylık gidiliyor mu güvenilir şirket hangisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aslında yıllardan beri fiyatlar aynı dolar bazında bakarsak. Onca konu okudum 2006'dan bu yana 1100-1500 dolar arasında değişmiş. Pahalı gelmesinin sebebi dolarının uçmasıdır. Ayrıca ben programa gitmedim ama yeterli miktarı biriktirdiğimde gitmeyi düşünüyorum. Bence ne yaşarsanız yaşayın çok güzel bir deneyim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

Studyzone Advis firmasının sponsoruda ciee ona da bakabilirsin ama şöyle söyleyeyim aramaları için form doldurmuştum kaç gün sonra beni aramışlardı, yazılmış olsam düzgün ilgilenmeyecek diye düşündüm. Bu arada ben kaydımı UT'ye yaptım darısı sizin başınıza umarım yakında kaydolursunuz bir şirkete ve tatlı heyecan başlar

Ben StudyZone ile telefonda görüştum.Elcin hanim sagolsun baya bilgi verdi.Bu haftada gidip kendisiyle yüz yüze konuşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozgoz_gk

Arkadaşlar merhaba biz de 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz İzmirdeyiz ama İstanbul ya da Ankaradan da gidebiliriz. Şimdiye kadar İzmirde United Towers(CIEE) ve Success (Spirit) firmalarıyla görüştük bir de Ankaradan Yero (Spirit) firmasını önerdiler. Öneride bulunabilecek var mı acaba?

yanda yazılan sponsorları ezbere yazıyorsun. Gideceğin iş başka sponsordan da olabilir. Hatta sponsor işi olmayan 3. şahısların pazarladığı iş de olabilir. Yani sponsopra göre seçim yapman çok kolay değil. Tüm firmalarla görüşmeden karar verme. Şirketler arasında çok büyük farklar yok. Benzer kalitede hizmet veriyor çoğu. ben sana biraz sayayım şirketleri hepsiyle görüşmeye çalış.

Westline
    ICCP
    United Towers
    Ozman
    ICEP
    Advis
    Intrax Turkey(Intrax Sponsorunun Türkiye Temsilciliği)
    Oxford House
    Logos
    Campus
    Atlas
    Success
    Idealsas
    IHR
    UKLA
    Armada Grandee
    AWA
    TROY
    Just English
    Big Apple
    Endless Abroad

Bunlar benim wat yaptığını bildiğim ve yıllardır giden öğrencilerden duyduğum firmalar. Hepsile görüşmeye çalışın. Ama maille ama telefonla ama yüzyüze. Fiyat - İş - Konaklama gibi konuları sorarak eleme yaparak seçiminizi yapmaya çalışın.

• 2016 da bende gitmeyi planlıyorum cankurtaran olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armada Grandee ile konuştum telefonda adamlar acayip sıcak bi bayan aradı hertürlü detayı anlattı her türlü bilgiyi verdi tavsiye ederim
  • Dostum ben kız arkadaşımla bu programa katılmak istiyorum ancak aynı yer olması şart ikimizin de. Bu durumda bize bir garanti verebiliyorlar mı yani kesinlikle ayrı yerlerde olmak istemiyoruz. Ne olur akibetimiz?
    Konu güzel, takipteyim.
  • Arkadaşlar fotografcılık için saatlik ücret ne kadar acaba? Birde minimum saatlik ücret 10 dolar olacak diye Obama'nın açıklaması vardı o ne durumda?
  • konu ufaktan canlanmaya başlıyor gibi.
    sizce programlara kayıt için en geç tarih ne olmalı?mesela benim eylülde sınavım var. bu ara pek ilgilenenemem bu konularla. fiyatın artmaması lazım ama. bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Winner-

Dostum ben kız arkadaşımla bu programa katılmak istiyorum ancak aynı yer olması şart ikimizin de. Bu durumda bize bir garanti verebiliyorlar mı yani kesinlikle ayrı yerlerde olmak istemiyoruz. Ne olur akibetimiz?
    Konu güzel, takipteyim.

Her şirket sizi iş görüşmesine sokar. İkinizi beraber yani. İşi alınıp alınmama garantisini kimse veremez. Ayni ing seviyesindeyseniz , tarihleriniz de aynıysa aynı işe girememe gibi bir sorun olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Arkadaşlar fotografcılık için saatlik ücret ne kadar acaba? Birde minimum saatlik ücret 10 dolar olacak diye Obama'nın açıklaması vardı o ne durumda?

Min ücret 7.25 dir . 10 dolar durumu farklı bir konu. Bunun dışında fotoğrafçılık işleri genelde 7.50-8.50 dolar arasında saatlik ücretle öğrenci alır. Diğer işlerde olduğu gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

konu ufaktan canlanmaya başlıyor gibi.
    sizce programlara kayıt için en geç tarih ne olmalı?mesela benim eylülde sınavım var. bu ara pek ilgilenenemem bu konularla. fiyatın artmaması lazım ama. bilgisi olan var mıdır?

Erken kayıt indirimleri sanırım eylül sonu ya da ekim sonuna kadar uygulanır. Gerçi 1900-1950 dolar gibi fiyatların neresi indirimli dersen birşey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisulgen

Armada Grandee ile konuştum telefonda adamlar acayip sıcak bi bayan aradı hertürlü detayı anlattı her türlü bilgiyi verdi tavsiye ederim

Ben ilk görüşmede sıcak ve ilgili davranmayan tek bir şirket bile görmedim. Hatta tüm şirketler kayıt ve parayı alana kadar çok ilgilidir sonrası için garanti veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Armada Grandee ile konuştum telefonda adamlar acayip sıcak bi bayan aradı hertürlü detayı anlattı her türlü bilgiyi verdi tavsiye ederim

Ben ilk görüşmede sıcak ve ilgili davranmayan tek bir şirket bile görmedim. Hatta tüm şirketler kayıt ve parayı alana kadar çok ilgilidir sonrası için garanti veremem

Haklısın hocam ama burdaki arkadaşlar biraz daha iyi gözüktü he bu arada Amerikada dil okulu için (1,5 ay) Okulda 12bin lira gibi bi fiyat biçtiler en totalde 20 bin olabilir dediler birtek bana mı fazla geldi ya :D

• Gideceklerin Allah yardımcısı olsun hem maddi hem de manevi.İnşallah 2017 de banada.Dolar 3tl oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Haklısın hocam ama burdaki arkadaşlar biraz daha iyi gözüktü he bu arada Amerikada dil okulu için (1,5 ay) Okulda 12bin lira gibi bi fiyat biçtiler en totalde 20 bin olabilir dediler birtek bana mı fazla geldi ya :D

Gittigin okula bagli baya okul var ama konaklama ve okul 10 bin uzeri olacaktir 6 hafta icin. Sirket konusuna gelirsek yukarida isimleri yazdim , ulasabildigin hepsine ulas ve gorus. En dogrusu bu . Disaridan ya da internetten duydugunuz sirketlere direk atlamayin. Internet uzerinde bircok sirket temsilcisi ve yetkilisi manupile yapmakta. Bir sirkete cok iyi seyler yazilmas ya da kotu seyler yazilmasi bir anlam ifade etmiyor.Buna dikkat etmek lazim. Her sirketle gorusun , kararinizi en yakin arkadasiniz dahil kimseden etkilenmeden verin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.