Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alaskaya($$$$) gitmeyi dusunuyorum var mi benim gibi fusunen ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    Orası 2012'den sonra alım yapmayı bıraktı diyorlardı
  • selam arkadaşlar ben advis ile gidicem büyük ihtimal eger kayıt olan yoksa düşünen varsa berber gidelim ki fiatta indirim olsun ?
  • United Towers'a kayıt yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen 12.000 tl civarı masrafı olacak. Ayrıca tek başıma gideceğim için biraz tereddütlüyüm ama bakalım hayırlısı
  • Amerika dışında ülkelerde yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motörhead

United Towers'a kayıt yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen 12.000 tl civarı masrafı olacak. Ayrıca tek başıma gideceğim için biraz tereddütlüyüm ama bakalım hayırlısı

Ne yaptın 12.000 ne :D o kadar çıkmıyordu ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

quote:

United Towers'a kayıt yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen 12.000 tl civarı masrafı olacak. Ayrıca tek başıma gideceğim için biraz tereddütlüyüm ama bakalım hayırlısı

Ne yaptın 12.000 ne :D o kadar çıkmıyordu ya

+1

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    furkanavcu kullanıcısına yanıt
    1900 dolar(UT) + uçak bileti + harçlık(800 dolar) 12.000'e yakın oluyor :D . Bu arada ben de 2016 watçılarından oldum dün kayıt yaptırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motörhead -- 28 Ağustos 2015; 15:07:06 >
  • quote:

1900 dolar(UT) + uçak bileti + harçlık(800 dolar) 12.000'e yakın oluyor :D . Bu arada ben de 2016 watçılarından oldum dün kayıt yaptırdık

Hayırlı olsun. biletleri ne kadara aldın?

• quote:

Ben de UT İstanbul'a kayıt olmuştum. CIEE mülakatı öncesi filan konulaşalım olmadı

• Takip edelim yararı olabilir

• Biletleri almadım henüz, tahmini olarak hesapladım ,
    @furkanavcu görüşelim tabi iyi olur

• işverenle yapılan mülakat nasıl oluyor acaba ? unitedtwers'in bana verdiği sorular var acaba ne kadar benzer çıkar ? giren var mı eskilerden?
  • beyler bi yardım lütfen bilgisi olan bi el atsın. 2 dönem tek dersim var ve vize alman çok zor diyo şirketler giden arkadaşlarınız varmı altan dersi olupda yada son senesi olupda giden ?
  • Kolay gelsin kardeşim

Herkese bol şans, dolar 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 1 Eylül 2015; 23:26:36 >
  • Yukarıda ki mesajlarda daha önce bahsedildi mi bilmiyorum çünkü henüz mesajları okumaya fırsat bulamadım ancak;

Naçizane fikrimi söylemek istiyorum 2016 WAT'çılara

Arkadaşlar SAKIN ha SAKIN 150-200 dolar az vereceğim diye, piyasada adı duyulmamış, her yerden bir sürü şikayet alan, ne olduğu belli olmayan, referanslarına güvenmeyen firmalarla work and travel yapmayın. Bir çok giden pişman oldu geçen yıl. İşten atılanlardan tutun da sınır dışı edilenlere kadar. Evet hepimiz öğrenciyiz farkındayım ama zaten dolar 3'e dayanmış. Minimum 3000 doları gözden çıkarmışız. Bırakın 200 dolar daha fazla verin, kafanız rahat olsun. İsim elbette vermeyeceğim ama 2 elin parmaklarını geçmez güvenilir firmalar.
  • Wat yapmayı düşünüyorum ama daha belli bir şey yok (açıkcası parama göre yapacagım) 4-5 ay sonra kayıt yaptırsam çok fark olur mu?

Birde ingilizcem pek yok bu sene ünide biraz çalısacagım bu vize işlemlerinde sıkıntı plur mu?

Pasaport işlemlerinin okul ile ilgisi var mı çok sıkıntı çıkar mı?

Sizce hangi meslek ve şehir dil öğrenmek ve gezmek için iyi olur

Birde benim asıl amacım dil yani mutlaka ingilizce öğrenmeliyim ve bu seneki wat fiyatları çok uçuk geldi bana sizce başka şekilde interrail felan yaparak veya tur ile avrupaya gitsem ingilizcemi aynı şekilde geliştirir mi ? Ve sizce interrail mi wat mı yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badandsad -- 2 Eylül 2015; 18:37:49 >
  • ben de parama göre yapacağım.ilk sorunun cevabını merak ediyorum tecrübeli arkadaşlardan...

orta seviyede ingilizce yeterli olur diyorlar mülakat ve vize için. ingilizcem iyi benim :)

pasaportta bir sorun yok. wat yapmayacak olsan bile öylesine alabilirsin pasaportu.

şehir ve meslek konusu benim de aklımda olan bir soru. tabi para da önemli benim içi. bu üç faktörün optimum olduğu işi seçmeli.

interrail yaparsan ingiltereye gidemeyeceğin için (schengen? vizesi ingiltereyi kapsamaz) ingilizce öğrenmeye pek faydası olacağını düşünmüyorum. kesinlikle wat daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 2 Eylül 2015; 22:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Yukarıda ki mesajlarda daha önce bahsedildi mi bilmiyorum çünkü henüz mesajları okumaya fırsat bulamadım ancak;

Arkadaşlar SAKIN ha SAKIN 150-200 dolar az vereceğim diye, piyasada adı duyulmamış, her yerden bir sürü şikayet alan, ne olduğu belli olmayan, referanslarına güvenmeyen firmalarla work and travel yapmayın. Bir çok giden pişman oldu geçen yıl. İşten atılanlardan tutun da sınır dışı edilenlere kadar. Evet hepimiz öğrenciyiz farkındayım ama zaten dolar 3'e dayanmış. Minimum 3000 doları gözden çıkarmışız. Bırakın 200 dolar daha fazla verin, kafanız rahat olsun. İsim elbette vermeyeceğim ama 2 elin parmaklarını geçmez güvenilir firmalar.

yanlis bir durum degerlendirmesi cunku bu yaz yasanan isten atilma , sinir disi edilme olaylarinin buyuk cogunlugu EN PAHALI sirketlerden ve onlarin sponsoru tarafindan yapildi. Sirketler arasinda ucurum fark yok hepsi benzer. Fiyatlari da benzer olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Yukarıda ki mesajlarda daha önce bahsedildi mi bilmiyorum çünkü henüz mesajları okumaya fırsat bulamadım ancak;

yanlis bir durum degerlendirmesi cunku bu yaz yasanan isten atilma , sinir disi edilme olaylarinin buyuk cogunlugu EN PAHALI sirketlerden ve onlarin sponsoru tarafindan yapildi. Sirketler arasinda ucurum fark yok hepsi benzer. Fiyatlari da benzer olmali.

Özelden mesajlar aldım. Lütfen uyarın insanların şu şirketle gitmesinler felan diye. Şirket ismini ana konuya yazmak istemedim. Değerlendirmemi gelen mesajlar doğrultusunda yaptım. Söyledikleri şirkette çok da tanıdık olmayan şirketler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.