Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lifeguard islerinin buyuk cogunlugu benzer seyler sunarlar , asag yukari da tum firmalrda lifeguard isi bulunuyor. Isten memnun olacagini dusunuyorum. Ortalama 45-50 saat calisirsin , over time ucreti de verirler. Konaklamada sorun yasamazsin ancak 130 biraz pahali o bolgenin degeri haftalik 100 civaridir. Yine de haftada 7.5 dolardan 50 saat calisip 100 dolar kira vermektense , 9.5 dolardan 50 saat calisip 130 dolar kira vermek daha karli :)
  • calisma haftan az olacak bunda sen sorun gormuyorsan sorun olusmaz. Bir de baslangic tarihin zaten isverene uymazsa seni almaz ise merak etme. Hatta sirketin gorusmeye bile sokmaz tarihin uygun olmasa.
  • arkadaşlar vize pasaport için fotoğraf çektiricem de fotoğralarda sakal sıkıntı olurmu ?
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevabiniz icin :) 50 saati bulsam 2.ise bakmam bile sanirim cok iyi olur. Lifeguardlik sertifika ucreti de 200 dolarmis aslinda epey masrafli gozukuyor ancak is rahatligi acisindan severek calisabilecegimi dusunuyorum bu yuzden de katlanicaz artik hocam. Bir de sanirim d.c olarak gecmiyor rockville gibi washington cevresi yerlerde havuzlar ve MD olarak geciyor eyaletleri dolayisiyla tax icin d.c degil md olarak kesilir oyle degil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu hafta içi bir şirketle anlasicam. Kim hangi sirketle anlasti? Banada yardimci olursaniz sevinirim. İstanbhlda yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Myrtle Beach'e gidecek var mı benim dışımda?
    Ride Operator olarak çalışacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkvargeloglu kullanıcısına yanıt
    Maryland ya da Virginia da calisirsin. Washington DC bu iki eyaletin ortasinda kurulmus bir bolgedir. Bu nedenle ya virginia da vergini vereceksin ya da maryland de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol001

arkadaşlar vize pasaport için fotoğraf çektiricem de fotoğralarda sakal sıkıntı olurmu ?

Kirli yada 2-3 numara uygun olur diye düşünüyorum , şayet ben o şekilde başvurdum pasaport için. Daha uzun sakal tavsiye etmiyorum malüm ortalık karışık
  • arkadaşlar merhaba forumu okudum inceledim, sormak istediğim sorular var
    1) firmalar 1590 1690 dolar fiyat çekti zaman kısıtlıdiye fiyat yüksemiş olabilir mi geri dönüş yaparsanız sevinirim.
    2)iş mülakat seviyesine göre belirleniyormuş güvenlik görevlisi için sizce ne gerekli birde max bahşiş alabilceğimiz işlerde saat ücretlerini düşük koyuyorlar bahşiş fazla olduğu meslekler nelerdir?
    arkadaşlar zaman daralıyor farkındayım bana yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merteee -- 3 Şubat 2016; 19:08:16 >
  • virginia beache gidicek olan arkadaşlar mesaj atabilirler. Ben de gidiyorum bu yaz, iş kabulü aldım vize görüşmesi kaldı onu da alırım inş :)
  • virginia beache gidicek olan arkadaşlar mesaj atabilirler. Ben de gidiyorum bu yaz, iş kabulü aldım vize görüşmesi kaldı onu da alırım inş :)
  • selam arkadasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiigner -- 23 Mayıs 2016; 14:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nojust

virginia beache gidicek olan arkadaşlar mesaj atabilirler. Ben de gidiyorum bu yaz, iş kabulü aldım vize görüşmesi kaldı onu da alırım inş :)

mesaj attım dostum
  • HERKESE MERHABA !!!

Ben de wat programına kayıt oldum ve geç kayıt olduğum için garsonluk olayını kaçırmışım gibi gözüküyor. Herkes yoruculuğuna rağmen tiplerle çok kazanç sağladığını söylemişti.

O yüzden B planım belki de burdaki çoğu insan gibi Lifeguard olmak. Washington DC'de Maryland diye bir bölgeye gönderiyormuş şirket. Şimdi YouTube'dan videoları izlemek, gidenlerle konuşmak bir yana aslında biraz da şans işi ev arkadaşlarının iyi olması, işinin iyi bir havuzda olması, önceden gitmenin faydaları, hatta ilk hafta işsiz kalma durumları bile olabiliyormuş program çok kalabalık olduğu için vsvsvs... biliyorum.

Ona rağmen, daha önce giden kız arkadaşlarınız varsa özellikle cevap istiyorum. Bazı arkadaşlarım "boş boş oturuyorsun işte yaa" dese de, bazıları "kızlar için sıkıntılı olabilir koca bir havuz sana ait şezlongları çekiceksin ediceksin... vsvs " şeklinde konuştu. "Şezlong çekmek çok mu zor ki" diye düşünmeden edemiyorum?

Saat başına yanlış hatırlamıyosam 8 dolar alınıyor benim gideceğim şirkette. Daha önce o bölgelere giden oldu mu ve bu mesleği yapan?

Tavsiye alabilir miyim herkesten gerçekten giden ve bu mesleği yapanlar adına?

Çünkü forumlarda genellikle insanlar o işi yapmadan o işin ehli kesilip yorumlar da yapabiliyorlar.

Lütfen, bu yazıyı ve yazıları okuyup insanların nasıl etkileneceğini bilemeyiz.

Tekrar rica ediyorum, daha önce Lifeguard olan ve Washington'ın Maryland vb bölgelerinde çalışanlar cevap atarsa çok çok sevinirim.

Herkese bol şans! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: durukolonyasi

selam arkadaslar herkese kolay gelsin. ben de advis isimli firmayla wat yapacagim bu yaz insallah. bir tek vize görüsmesiyle ilgili çok ufak bir huzursuzluk var içimde. ortalamam 1.83 tarzi bir yere gelecek gibi duruyor su son bütler de açiklanip transkripte geçtikten sonra. ama imajima ve ingilizceme güveniyorum bir sorun çikmayacak gibi hissediyorum. konsolosluktakiler de geçen facebook ta yapilan soru-cevap etkinliginde açik açik söylemis herhangi bir azami not siniri yok diye.

yalniz söyle bir durum var ben birincisi çok geç kaydoldum (26 ocak) ve ikincisi çok fazla arastirma yapmadan direk bi firmaya atladim. simdi söyle bir sikinti yasiyorum, zaten su an tarih olarak bana uyan çok az is var ellerinde (isin baslama tarihinin hazirandaki final sinavlarimin bitis tarihinden sonra olmasi gerekiyor. bizim okul bu sene biraz anormal geç kapaniyor). mesela bana uyan bir is var su an onu düsünüyoruz. güzel büyük bir resort otelde lifeguardlik isi. konaklama imkanlari falan da güzel. ama google earth ten ve vikipediden arastirdigim zaman çok ölü bir çevrede bu resort otel. dells diye bir sehrin hemen disindayiz konum olarak ve dells in nüfusu 3000 diyor vikipedide. bir tek, 1.5 saatlik mesafede filan madison diye güzel bir sehir var. izin günlerinde gidip gezilebilir. ama genel olarak çok tasra ve ölü bir çevre burasi. daha canli bir çevrede kalmak isterdim amerikaya gittigim zaman. neticede orada 3 ay kalacagim. tabi suçun çogu bende çok geç kaydoldugum için. siz ne düsünüyorsunuz ayni durumda olanlar var mi? bir yandan da eger isimi ve çalisma ortamimi seversem yine de çok zevkli geçer gibi geliyor

Şöyle bir şey var. Konsolosluktakiler, sizin derslerinizi düşündüğü için ortalamanıza bakıyor değil. Herşeyi boşlamış bir adam gidipte kaçak olarak Amerikada kalabilir şüphesi duyabiliyorlar.
    1.83 olması önemli değil son sınıf değilsen kendini ifade eden kişi alır diye düşünüyorum.

Ayrıca benim gitceğim yerde nüfus falan yok. :D nufussuz :) Şöyle bir şey bu daha çok karakter ve beklenti meselesi gibi bir şey. Kalabalık yerlerde bulamayacağın şeyleri, Dışa daha kapalı yerlerde daha cok bulabılırsın.
    Ne olursa olsun beklediğin gibi çıkmasa bile karaları bağlamak yerine, ortamı güzel yapıcak fırsatlar yaratabilirsin.inşallah hayırlısı olur

• ozgursum kullanıcısına yanıt
    montana hakkında bilgin varsa biraz daha açabilir misin hatta kısaca sana montana mı north carolina mı dersem hangisini önerirsin(para kazanma konusunda montanadaki iş daha iyi çünkü hem parası daha iyi hemde yanılmıyorsam harcayacağın mekan pek yok ama nc da da ikinci iş bulma olanağı daha yüksek sence yanılıyor muyum beni aydınlatırmısın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekatronik

Arkadaşlar dün iş fuarındaydim. Aldik işi sorun olmadan. Gerçekten çok güzel bir ortam. Ve zevk verici.Korkulacak birsey yokmuş gerçekten. Sakin olunursa gayet rahat geçiliyor. Vizemizi de alabilirsek Montana'ya gideceğiz bakalım. Herkese başarılar şimdiden.

montana nın neresine gideceksin bana da teklif ettiler ama ben çekimserim senin bilgin varsa yardımcı olurmusun
  • arkadaşlar montana ve north carolina hakkında öneride bulunabilecek oraları daha önce gören bilen arkadaşlar var mı
  • konu sahibine bi ricam olacak ilk sayfaya kimin nereye gideceğini yazmamız mümkün mü acaba
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.