Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün UT'a kayıt oldum. Umarım güzel bir iş bulabilirim bu saatten sonra :)
  • cemilseri kullanıcısına yanıt
    ama cok pahaliya mal olmaz mi taa o zamani beklersek neticede geri odemeli alsak hem uyguna gelmis olur hem vize alamazsak paramizi geri aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun bende ut la gidiyorum umarim sikinti yasamayiz

• old orchard beach var mı
  • gzkrn kullanıcısına yanıt
    Gözüm en çok UT'yi tutmuştu açıkçası. sıkıntı yaşamayız gibi geliyor ama biz iki kişi yakın yerlere gitmeyi istiyoruz umarım iş bulabiliriz istediğimiz gibi.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    sikinti cikmaz ya daha once arkadaslarim gitti ut la sikinti yasamadilar ama siz sanki birazcik gec kalmissiniz gibi bu saatten sonra istediginiz isi ve yeri bulabilirler mi emin degilim

Taa o zamana dediğin vize randevusunu ne zamana aldın ki ya da aldın mı bilmiyorum benim 2 Martta vize görüşmem. Eğer verdiğin parayı kesintisiz geri vereceklerse öyle de yapabilirsin.
    daha vize randevusu alamadim ds bilmem kac belgesini bekliyorum danismanim iki haftayi bulur dedi belgenin gelmesi icin benim okuldaki vizelerim martin ortasinda baslar muhtemelen martin 20sine fln anca alirim vizeyi ya da sonuna dogru

Biz de vize sonrasına bıraktık bilet işini vize kesinleştikten sonra alacağız biletleri çok geçe kalmadan. Az çok bilet fiyatı araştırması yaptım kendim ama bu wat acentasının ayarlayacağı biletler ne kadardır onları bilmiyorum. Biletlerin esnek olması büyük avantaj ama çok fiyat farkı çıkarsa ben kendim de alabilirim.
    wat acentalari bilet iptalinde 50-60 dolar gibi bi kesinti yapar onu da goz onunde bulundurun turkbilet sitesinde wat ogrencilerine ozel indirim yapiyolar ve esnek fln diyor da iyice arasturmak lazim bide aktarmalara dikkat etmek lazim bazi ulkelerde aktarmalar problem olabiliyor

Aslında en garanstisi Thy yine hem öğrenci indirimi de oluyor bu acentaların sağladığı biletlerle arasında 200₺ falan oynar ama esnek olmuyor kötü yanı da bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    esnek olmazsa doniste bi durum oldu erken veya gec geldin orda kazandigin parayi da bilete bayilirsin

• beyler veya arkadaşlar ben sıfır (0) maliyet bir wat programı mümkün mü onu merak ediyorum ?
    geçen yıl bunu sorduğumda biz para kazanmak için katılmak isteyenleri almıyoruz diye firmalardan absürt bir cevap almıştım ne alakaysa ??

benim tek derdim zaten oraya çalışmaya gidiyoruz neden üstüne masraf yapalım düşüncesi en azından maliyet sıfır olursa verdiğin çalışma emeğiyle amerika tecrübesi edinme birbirini dengeler ve win win olur

yorumlarınız varsa alayım..
  • altay08 A kullanıcısına yanıt
    cok gezip harcamazsan burdaki masrafini rahatlikla cikarirsin hele ki ikinci bir is yaparsan hayli hayli cikarirsin ben gidip donenlerden hep bunu duydum. sirketlerin demek istedigi bu para kazanmak icin gidilen bir program olmadigi sonra yakalarina yapismayalim diye

• Arkadaslar ciee mulakatina giren var mi ? Bu hafta ne sorulmus acaba ?

cevabınız için öncelikle teşekkür ederim
    ancak ben de bunu düşünüp ikinci iş meselesini merak ederken fimaların bana gönderdiği jobs kısmında patronlar çoğunluğu 2.işe izin vermiyordu veya yeri tenha olduğundan müsait değildi falan
    bu işlerde de 8 dolar haftada 40 saat lik işlerdi yani 8*40*4*3 = 4320$ 3 ayda alınabilecek para max. paraydı ve bu para gelirken yapılan masrafa eşit gibi bi rşey onun dışında kalacak yer+ yemek ve üniforma bedeli dahil öğrenciden isteniyordu bu da en az bırakın sıfırlamayı 3 ayda gezi hariç 2000$ masraf demek...
    bir istisna olarak 2016 gidecek arkadaştan garsonluk işinde bahşişten dolayı iyi para kazanıp masrafını çıkarmak mümkün demişti ama ne kadar doğru bilmem..
    simdi is secimini yaparken bazi seylere dikkat etmek gerekir saatlik ucret olur bahsis var mi yok mu ikinci is imkani var mi daha once ayni yere gidenler ortalama kac saat calistirilmislar overtime var mi ve kac saatten sonra ayrica gittiginiz yerin kira ucreti ne kadar vs bunlari goz onunde bulundurmak lazim onceliginize gore ama iste programa cok gec yazilinca secenekler de azaliyor ne yazikki

doğrudur siz de haklsınızdır.

da ben geçen yıl baktığımda bana maliyeti sıfırlatabilecek herhangi bir iş görememiştim sorduğumda da zaten öyle bir şey bekleme falan demişlerdi.
    valla benim bi arkadasim gitti gorsonluk yapiyordu haftada 200 dolardan fazla bahsis aldigini soyluyordu cocuk orda bi hafta araba kiraladi gezdi yine de masrafini cikardi baska bir arkadasim iki iste birden calisti o da hatiri sayilir bi parayla dondu dedigim gibi sartlari iyi incelemek lazim

• arkadaslar ulasim konusunda danisanimdan bir fiyat aldim pazartesi bi cevap vermem gerekiyo bi oonerisi olan var mio89

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.