Şimdi Ara

2016 YGS/LYS HAZIRLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fizik konusunda cemil ayanın palmeden kitapları çıkıyor sorular zor ama çözerseniz esenin diğer kaynakların soruları vızz gelior.konu için teşekürler
  • Ne hos adamsiniz ya. Sinavin ne olacagi belli degil adam gitmis lys ygs kitabi almis. Sen git 9 10 11 in kitaplarini al onlari bitir sinav sistemide ne olursa olsun elinde temiz bilgin olur onunla sinava girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde bu sene 11 gectim tm deyim sistemin ne olacağı belli degil ama 2018e kadar sürebilirmiş simdilik 11 ,gelebilecegim en iyi yere gelmeyi amaçlıyorum 9 10 ort düşük.

• Ufaktan baslamak lazım (:
    Ben dershaneye yazılmadım düzenli çalısınca gerek kalmıyor bence
    Kitap listesi de hazırladım gayet kaliteli ve iyi kitaplar 11. sınıf + ygs calısması diğer sene çok fayda sağlar
  • Vermiyorlar sadece 11 soru bankalari. Ygs icin yazdigim kitaplari alicagim .baska onerisi olan varsa soyleyebilirmi kaynak olarak??

• Bende aranizdayim yazin mat1 ve biraz turkce calistim . Fem simetriler uzun ama gayet ayrintili ve yeterli bence.Sınav sistemi buyuk ihtimalle bizde ayni kalacak.İnsallah degismez ve magdur olmayiz.

• Bana fark etmez ygs lys kitaplarimi alir çalışırım sonuçta değişse bile konular ayni

• caps1ock kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap listen nasil

• Whatsapp grubu falan mı açsak 2016 için. Benim hedef ilk 100
  • Bende 9da paso yattım 10da dersleri dinledim dershaneye 9 10 gittim bu senede gitmeyi düsünüyorum okul puanı sıkıntı yaratcak gibi ama 11de işleri sıkı tutup 9 10 önemli konularıda halletmeyi düsünüyorum.
  • arkadaşlar bizim ygs-lys gireceğimiz kesin gibi bir şey.http://www.egitimvegelecek.com/?p=8984
    whatsapp grubu da bana uyar. soru vs. sorarız. bu arada yazın başından beri bizim dönemden olup ygs kasan arkadaşlarım var:DDD
    hangi taraf anormal ben çözemedim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid-android -- 29 Ağustos 2014; 14:29:56 >
  • kingpac kullanıcısına yanıt
    Matematik 1 için fem simetri 3 kitap
    Geometri için fem ygs-lys konu anlatımlı+karekök 0
    Fizik Ygs güvender + birey a (kolay kitap amaç kolay ama çok soru çözmek =)
    Kimya Ygs güvender+Soru bankasını daha belirlemedim almasam da olur :D
    Biyoloji FDD konu anlatımlı soru bankasına gerk yok
    Türkçe için konu anlatıma gerek yok şimdilik YGS karekök Türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Ufaktan baslamak lazım (:
    Ben dershaneye yazılmadım düzenli çalısınca gerek kalmıyor bence
    Kitap listesi de hazırladım gayet kaliteli ve iyi kitaplar 11. sınıf + ygs calısması diğer sene çok fayda sağlar

listeyi paylaşırsan çok iyi olur hocam
    edit: boşuna yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid-android -- 29 Ağustos 2014; 14:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Bende 9da paso yattım 10da dersleri dinledim dershaneye 9 10 gittim bu senede gitmeyi düsünüyorum okul puanı sıkıntı yaratcak gibi ama 11de işleri sıkı tutup 9 10 önemli konularıda halletmeyi düsünüyorum.

mezun bir arkadaşa aynı şeyleri söyledim 'okul puanını dert etme. on ikide zaten hocalar yardım ediyor on birin ortalamayı yüksek tutmaya bak ama okul puanının lysnin yanında bir önemi yok' dedi:D benim ort. da epey kötü
  • Çok arastırdım kitapları merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz diğer kitapları da
  • ne demek kardeşim. tavsiye için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuzuli

quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Bende 9da paso yattım 10da dersleri dinledim dershaneye 9 10 gittim bu senede gitmeyi düsünüyorum okul puanı sıkıntı yaratcak gibi ama 11de işleri sıkı tutup 9 10 önemli konularıda halletmeyi düsünüyorum.

mezun bir arkadaşa aynı şeyleri söyledim 'okul puanını dert etme. on ikide zaten hocalar yardım ediyor on birin ortalamayı yüksek tutmaya bak ama okul puanının lysnin yanında bir önemi yok' dedi:D benim ort. da epey kötü

Bende 2-3 matematik netiyle okul birincisinin önüne geçebildigine dair birşeyler duymuştum 11de yükseltirsem sorun olmaz diye umuyorum gitmek istedigim üniversitede heryıl düşürüyo puanları

• quote:

Orijinalden alıntı: fuuzuli

inşallah kardeş sen de galatasaray iktisat kazanırsın

yorumunu bugün gördüm kusura bakmayasın :) Teşekkürler boun , bilkent , galatasaray üçlüsünden birini tutturmak istiyorum insallah sende kazanırsın istediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 29 Ağustos 2014; 19:10:58 >
  • ben de bi odtü havacılık uzay kazansam yeter işte
  • güncel kalsın. line'da grup kurma işine sıcak bakanlar pm lütfenn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.