Şimdi Ara

2016 YGS/LYS HAZIRLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: fuuzuli

inşallah kardeş sen de galatasaray iktisat kazanırsın

yorumunu bugün gördüm kusura bakmayasın :) Teşekkürler boun , bilkent , galatasaray üçlüsünden birini tutturmak istiyorum insallah sende kazanırsın istediğini

sağol kardeşim ama benim aklımda bir şey yok ben sıralamanın iyi olmasını hedefliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fuuzuli

ARKADAŞLAR BENCE BU BAŞLIK ALTINDA BÜTÜN BİR YIL SINAVA HAZIRLIK KONUSUNDA -YAPAMADIĞIMIZ SORULARI SORMAK DAHİL- BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ. ÖZELLİKLE İNTERNETTE VS. BULUNAN KAYNAKLARI PAYLAŞIRSAK ÇOK GÜZEL OLUR.
    İŞE YARAR UMARIM.

whatsapp grubu kurmak isteyen bir arkadaş vardı. bana da uyar ama numarasını vermek istemeyen falan olabilir. bunun yerine line da grup kurabiliriz. yanlış hatırlamıyorsam line da numara vermeye gerek yok. olmadı kakao talk vs. böyle bir şeye katılmak isteyen falan varsa pm'den mesaj atabilir. organizasyonu üsteleniyorum

şuan 3+1 iz. 2 kişi daha isterse gurubu açarız.

hacım benide yaz gruba :)

• Ben de 11e geçtim bu sene. 9. sınıfım bomboş geçti 40 gün devamsızlık 75 ortalamayla bitirdim. 9. sınıfın yazında matematiğin birazını hallettim. 10. sınıfta dersleri çok iyi dinledim trigonometri ve birkaç konu hariç pek eksiğim yok ortalamamı da 87ye çıkardım. Trigonometrinin de yarısını hallettim, okul açılana kadar eksik konularımı tamamlayıp 11. sınıf dersleriyle ygs kasmaya başlıcam. 12. sınıf başladığında ygsden sadece deneme çözüp arada hatırlatma amacıyla çalışarak lysye ağırlık verip tamamlamak istiyorum. 10. sınıfta dersaneye gittim, bu sene de gidicem. Hedefim Ege Tıp. Ayrıca whatsapp ya da line grubuna falan beni de alabilirsiniz
  • Grup olayina bende varim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Çok arastırdım kitapları merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz diğer kitapları da

11 için hangi sayısal kitaplarını önerirsin?
    Hangi sayısal kitaplarının sorularında tatlı bir zorluk ve bilgi yatıyor?
    Ben de araştırıyorum ama tam istediğim gibi kitap bulamıyorum nedense.
  • Psyche of Batman kullanıcısına yanıt
    Sayısal derken feni de katıyorum içine (: Palme'nin fen derslerinde soru kitapları 1 numaradır
    Palme YGS-LYS Fizik soru bankasına bakmıştım (arkadaşım hazırlanıyor ygs ye ) çok iyidi
    Biyoloji ve kimyaları da çok güzeldi fen soru bankalarında palme önde bence

Konu anlatım ise
    Biyoloji FDD iyidir (YGS-LYS) tek kitap
    Güvenderin de fen dersleri konu anlatımları güzel diyorlar
    Fizik güvender i tavsiye ederim
    Güvenderin ygs kimyası da çok iyidir

Matematikte 11. sınıfta simetri ideal bence sonuçta yeterli vakit var.Konular uzunca anlatılıyor ve akılda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Sayısal derken feni de katıyorum içine (: Palme'nin fen derslerinde soru kitapları 1 numaradır
    Palme YGS-LYS Fizik soru bankasına bakmıştım (arkadaşım hazırlanıyor ygs ye ) çok iyidi
    Biyoloji ve kimyaları da çok güzeldi fen soru bankalarında palme önde bence

Konu anlatım ise
    Biyoloji FDD iyidir (YGS-LYS) tek kitap
    Güvenderin de fen dersleri konu anlatımları güzel diyorlar
    Fizik güvender i tavsiye ederim
    Güvenderin ygs kimyası da çok iyidir

Matematikte 11. sınıfta simetri ideal bence sonuçta yeterli vakit var.Konular uzunca anlatılıyor ve akılda kalıyor.

Eyvallah kardeşim.
    İnşallah zamanımız olur da çalışırız.

• Sınav dersanesine gidecek olanlar var mı ?

• Ben sinavdayim

• ben 9 da hiç çalışmadım iyi bir okulu kazandım diye 10 da dinledim iyi yani 10.sınıf .Suan arada bio çalışıom bio kastım 10 da hep full çekiom zaten iyyidri ezberim hiçde unutmuyorum hala hep full matda sorun var ama 15 net falan yapıom mat için bu sene ygs mat bitircem birde ygs kimya yeter bu kadar ygs biom var zaten fizk bu sene çok önemliymiş o yüzden lys kasmam zaten ygs mat kimya bitirsem yeter yazın halledilir diğerleri okul derslerine daha ağırlık verilmeli bence
  • Yönetici arkadaş grubu terketti. İsteyenler bana öm atsın ekleyeyim gruba
  • Bende varım kimler nereleri istiyor yazabilirmi

• Yaz benide kardeşim ciddi bir sınavım olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.