Şimdi Ara

2016 YGS/LYS HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENCE BU BAŞLIK ALTINDA BÜTÜN BİR YIL SINAVA HAZIRLIK KONUSUNDA -YAPAMADIĞIMIZ SORULARI SORMAK DAHİL- BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ. ÖZELLİKLE İNTERNETTE VS. BULUNAN KAYNAKLARI PAYLAŞIRSAK ÇOK GÜZEL OLUR.
    İŞE YARAR UMARIM.

organizasyonunu üstlendiğim line grubundan ayrıldım. ancak sanırım grup hala var. konunun sonunda bir arkadaş, katılmak isteyenlerin ona mesaj atmasını söylemiş. katılmak isterseniz o arkadaşa ulaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid-android -- 15 Eylül 2014; 23:34:40 >

• Bu sene icin hangi kaynaklari aldiniz arkadaslar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingpac kullanıcısına yanıt
    valla kardeş bir haftadır hangisi daha iyidir diye araştırma yapıyorum hala alacağım kaynaklara karar veremedim. sen karar verebildiysen tavsiyelerini bekliyorum
  • Fem konu anlatimli lys ygs geo
    Fem konu ozetli ygs mat
    Tarih femin cep kitap
    Palme turkce dilanlatim sorukitabi
    ----------
    Karekok temel cog bilgileri
    Final lys mat sb
    Palme lys sb edb
    Lys karekok cog sb

Bu kitaplari dusunuyorum nasil sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingpac -- 28 Ağustos 2014; 12:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpac

Fem konu anlatimli lys ygs geo
    Fem konu ozetli ygs mat
    Tarih femin cep kitap
    Palme turkce dilanlatim sorukitabi
    ----------
    Karekok temel cog bilgileri
    Final lys mat sb
    Palme lys sb edb
    Lys karekok cog sb

Bu kitaplari dusunuyorum nasil sizce
    2016 ygs/lys diyince geldim bakalım mf den tm ye geçen biri olarak Ben bir TM'ci olarak can damarımız olan Mat-1 ve dil bilgisi halletsem yeter bu yıl , ayrıca 11'in konularını iyice kavrarım ortalamayı falan yüksek tutarım ilk iki sene biraz düşüktü.

EDIT = Fem Ygs mat (3 lü set) almıştım ilk kitabın 70-80 sayfasını çözdüm sonra tatile gittik geldik falan arada kaynadı. Zaten bu 3-4 haftamız boş , bundan sonra 2 yıl zamanımız olmucak böyle tadını çıkarayım dedim bu arada fem simetri ygs geometri , türkçe falan da aldım. Sene başlasın haftasonları yapmaya başlayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 28 Ağustos 2014; 13:43:56 >

• benim durumum da aynı 9 ve 10 da yattım 11de ineklemeyi planlıyorum 11i eksiksiz tamamlamamız gerek yoksa 12de bir yerlerimiz garanti tutuşacak çok fena. bir de ortalama konusu da var.ben MF den devam ediyorum ama son anda Tmden caydım. arkadaş gazına geldim. dershaneye gitmeyeceğim bir de 9 10'dan eksik çok. anlayacağın şimdiden sınav için stres yaptım.
    bence iyidir. ben konu anlatım almayacağım ygs için. en fazla konu özetli soru bankası alacağım. buna az önce karar verdim:D
    dershaneye gidecek misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuzuli

benim durumum da aynı 9 ve 10 da yattım 11de ineklemeyi planlıyorum 11i eksiksiz tamamlamamız gerek yoksa 12de bir yerlerimiz garanti tutuşacak çok fena. bir de ortalama konusu da var.ben MF den devam ediyorum ama son anda Tmden caydım. arkadaş gazına geldim. dershaneye gitmeyeceğim bir de 9 10'dan eksik çok. anlayacağın şimdiden sınav için stres yaptım.

Anladım hocam. Benim TM'ye geçme nedenim iibf bölümlerinin bana daha uygun olması . Hayırlısıyla iktisat istiyorum. benim 9. sınıf koskoca bir sıfır sadece sınav öncesi çalışırdım. 10. sınıfta az buçuk ders dinledim o sayede 9 a oranla daha iyi öğrendim konuları. Dershaneye bende gitmiyorum.
    Umarım istediğimiz bölümleri kazanırız. Daha 11 de böyleyiz bakalım 12 de halimiz nolcak

• Gidicem sinav dergisi dershanesi

• 2016'da kesin YGS / LYS olacak mı da böyle bir konu açtın dostum?
    Sınav sistemi değişecek diyorlar ve 2016'da da bu sistem hayata geçebilir diyorlar yani bize denk gelebilir. Bu adamlar 1 yılda sistem değiştiriyor 2 yıla ne yaparlar bilinmez.
    Hem dershanelerin kaldırılması bu sisteme geçileceğini bi' nebze olsun yansıttı gibi aynen Erdoğan'ın sesinin kısılıp Davutoğlu'nun mitingi yapması gibi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın son konuşma yaptığı yerin Davut oğlunun memleketi olması gibi. 4+4'de de böyle bir takım şeyler olmuştu da hatırlamıyorum.
    Yeni sistem de nota dayalı TEOG benzeri olabilirmiş.

Öyle olmayacaksa beni de ekleyin.

ben dershaneler hakkında hiçbir şey bilmiyorum da bir sorayım dedim ygs için konu anlatım veriyorlar mı yoksa sadece sınıf kitapları mı? eğer veriyorlarsa gerek yok almaya diyecektim. ki tahminim vermiyorlar.
  • kardeşim kesin olacak nabi avcıdan açıklama geldi. hatta 2019a kadar sistemi hazırlamaları sürebilirmiş. yani kesin gireceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid-android -- 28 Ağustos 2014; 15:00:46 >
  • inşallah kardeş sen de galatasaray iktisat kazanırsın
  • Psyche of Batman kullanıcısına yanıt
    ben de iki yıldır adamlar sistemi değiştirecekler kesin deyip ders çalışmıyorum:D:D belirsizlik zor sonuçta bunu da buraya not düşeyim.
    ama adam liseye başladığında sınav sistemi nasılsa öyle devam eder sistemi bir yıl sonraki dokuzlarla başlatacağız muhtemelen konulu bir açıklama yaptı.
  • quote:

ben de iki yıldır adamlar sistemi değiştirecekler kesin deyip ders çalışmıyorum:D:D belirsizlik zor sonuçta bunu da buraya not düşeyim.
    ama adam liseye başladığında sınav sistemi nasılsa öyle devam eder sistemi bir yıl sonraki dokuzlarla başlatacağız muhtemelen konulu bir açıklama yaptı.

Bunların işi belli olmuyor ki arkadaşım ne yapacakları belli olmaz ben de öyle diyorum herkese bana sana da denk gelebilir sen notlarını yüksek tut olmasa bile avantajını görürsün diyorlar.
    Bence de 2016 - 2017'de sınavlar yine olur ama 2018'de olur mu açıkçası orası meçhul.

Her neyse 11'in konularına hiç bakamadım ben zorlar mı acep?
    11'i yüksek tutmak lazım, 12'de zaten hocalar sıkmadan güzel notlar veriyormuş.

Edit: Bir de arkadaşlar bizim son senemizde dershanelerin hepsi özel okul oluyor değil mi?
    Final dönüşürse çok güzel olur, fazla sıkmadan hazırlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyche of Batman -- 28 Ağustos 2014; 16:51:53 >

ben de hiç bakmadım ama sanırım lise fiziğinin babası 11miş işimiz zor gibi geliyor ama bazı arkadaşlar da 10 ve 9a göre 11 çok kolay diyor. bilemedim. ben de bu yıl ortalamayı yüksek tutmaya bakacağım çünkü ilk iki yılın ortalaması hedefime göre hiç iyi değil okulda 200 kişi var ben 126. oldum çoğu özel okul olacak ama etüt merkezi formatına dönecek olanlar da var. final özel okulları var zaten. çok karışık hocam. ne yapacaklarsa yapacaklar biz de her zamanki gibi sistem kurbanı olacağız
  • quote:

ben de hiç bakmadım ama sanırım lise fiziğinin babası 11miş işimiz zor gibi geliyor ama bazı arkadaşlar da 10 ve 9a göre 11 çok kolay diyor. bilemedim. ben de bu yıl ortalamayı yüksek tutmaya bakacağım çünkü ilk iki yılın ortalaması hedefime göre hiç iyi değil okulda 200 kişi var ben 126. oldum çoğu özel okul olacak ama etüt merkezi formatına dönecek olanlar da var. final özel okulları var zaten. çok karışık hocam. ne yapacaklarsa yapacaklar biz de her zamanki gibi sistem kurbanı olacağız

Harbi ya bizim 98'liler olarak bu sistem değişikliğinden çektiğimiz ne ya resmen ÖSYM'de kobay olduk. Ben de yüksek tutmaya bakacağım 10. sınıfta gevşettim azıcık onu telafi edeyim yeter 12'de de YGS / LYS abandımmı tamamdır.

Bu arada 11'i okurken YGS hazırlığı yapacak olan var mı?
    Bazıları bu yazdan çalışmaya başlamışlar. Bizi geçmesinler diye atak yapmak lazım hafta sonları az az 9 ve 10'un sayısallarına baksak iyi olur aslında.
    Konuya piyasadaki güzel kitapları eklesek süper olur. Ben haftaya kitapçıları gezeceğim yeni gelen kitapları inceleyeceğim güzel kitaplar olursa eklerim yorumuma.

• Fem ods deyim ygs konuları bitti 11 de lys ye baslıycaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdiden ygs kasmaya başlayan 11 varmı gerçekten ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebeci

Şimdiden ygs kasmaya başlayan 11 varmı gerçekten ??

Olmaz mı çok gördüm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.