Şimdi Ara

2016 YILI EN İYİ ANTİVİRÜS SIRALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Performance ( Bilgisayarı Yorma Seviyesi )
    Usability ( Kullanıcı Yoğunluğu )

Ücretsiz olarak bakarsak olaya,Avira Free Antivirüs ve Panda Free Antivirüs
    Ücretli olarak, Kaspersky ve Norton önerimdir.

Windows 7 İçin ;

Windows 8 ve 8.1 İçin ;

Windows 10 İçin ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 20 Haziran 2016; 8:52:04 >

• Kaspersky, Eset' ten daha performanslı görünüyor. Hiç kullanmadım ama kullananlar ağır diyor.
  • Performans kısmında ki doluluk bilgisayar kaynaklarını aşırı kullandığını gösteriyor.
    Eset daha az kullandığı için doluluk az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 1 Haziran 2016; 22:48:45 >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Güldürdün hocam ya
  • Aslında o puanın word, excel, download'a etkisi, programların açılışlarına etkisi gibi olaylarla ilgili olarak değerlendiriliyor. O puan ne kadar dolu ise o kadar az kullanmış yani yüksek puan almış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 15 Haziran 2016; 18:19:02 >
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Neye bağlı güldüğünü belirtirsen ona göre cevap verebilirim ?
  • Antivirüs programların bilgisayar üzerinde ki etkilerinden bahsediyoruz. Bilgisayarın açılışı yada programın etkilerinden değil.
    Eset kullandınız mı hiç ? O kadar hafif ki bilgisayar da var mı yok mu belli değil. Performance kısmı o yüzden az sistemi daha az yoruyoR. Panda antivirüs programı da aynı hafiflikte.
    Diğer antivirüs örneğin: kaspersky bitdefender norton bu gibi antivirüsler yüksek kaynak kullanırlar.
    Şimdi performans deyince sizin aklınıza ne geliyor anlamadım doğrusu.

O puan ne kadar dolu ise o kadar az kullanmış yani yüksek puan almış oluyor.
    Bu lafına göre koruma kısmında ki puan ne kadar dolu o kadar az antivürüs yakalamış olması gerekir.
    Güldürmeyin beni sayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Haziran 2016; 17:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Bakın, yanlış biliyorsunuz. Antivirüs programları sadece ram ve cpu kullanarak bilgisayar kullanımına etki etmez. Bu test'deki Performance kısmında, Web sitelerine girişlerde, dosya indirmede, program açılışlarında, program yüklemerinde, dosya kopyalamada ki etkilerinden falan bahsediyor. İngilizceniz'de pek iyi değil sanırım. Ekran görüntüsü'de ekliyorum.

Kaspersky, Bitdefender yüksek ram ve cpu kullanabilirler ama mühendisleri bu durumlar için yazılımlarını çok iyi optimize etmişler ve ediyorlar. Kendim, Norton kullanıyorum. Hem yüksek kaynak kullanmaz hemde dediğim durumlarda çok iyi optimize edilmiştir.

• Dediğin detaylı inceleme kısmını açıkçası tıklayarak inceleyemedim. İngilizce yönünde biliyorum bilmiyorum diye bir yorum yapamam. Türkiye de olan seviyenin biraz üstünde diyelim. Şimdi fark ettim dediğin özelliklerinde yer almasını detaylı inceliyorum.
  • Mcafee?
  • İnceleme için teşekkürler ancak "Webroot"suz sıralama nasıl olur?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Webroot listeye alınmamış malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 20 Haziran 2016; 8:53:17 >
  • Windows 10 için MCAAFE listeye eklendi.
  • En iyi antivirüs Programı bence Dr.Web'tir.Rus markası olan Dr.Web Hackerlarıyla meşhur Rusları firmalarında çalıştırarak en güncel virüsleri yok etmeye yönelik sistemler geliştiriyor.İnternetten indirilen Antivirüs programları ise arka planda sandığınız gibi güncelleme falan yapmıyor,sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Mademki internetten indirmek yeterliyse neden bu ücretler ödeniyor diye düşündünüz mü?Antivirüsleri faturalı kutusunda isteyen arkadaşlara yerlerine giderek yada online kurulumu sağlıyor,teknik destek garantisi veriyoruz.ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.Ücret 80 tldir.Yine cep telefonlarınıza da antivirüs programını hediye olarak kuruyoruz. hakanakkus25@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.