Şimdi Ara

2016 Yılının Laneti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 yılının son haftasıydı. Gazetelerde ve internet sitelerinde yoğun biçimde astrologlar, medyumlar, kahinler ve kehanetler uçuşuyordu.

2012 aralık balonundan sonra böyle şeylere inanmayı bıraktığımdan sırf gırgır olsun diye okumuştum.

2016 yılı hakkında gerçekten de karanlık umutsuz senaryolar vardı. Bu sefer nasıl bildiklerini anlamıyorum ama bildiler yani. Başımıza gelmedik iş kalmadı. Yıl uzadıkça uzadı bitmiyor. Türk devleti ve ordusu tarihin en ağır darbelerini aldı.

2016 ya yeter mi? Yetmedi.

Şimdi de kuraklık başladı. Ne yağış var ne umut. Kış günü su kesintisi lafı ediliyor. İddia ediyorum bu yıl iblisin yılıdır. Bu yılın bitişini görürsek, 3. dünya savaşı filan patlamazsa 1 ocak 2017 den itibaren hava çıldıracak. Gökten bereket sel olup yağacak.

Aha da kehanette bulundum

Cidden bitsin artık bu lanetli yıl.

• Daha bu başlangıç kardeşim. Dünya taşıyabileceğinden fazla yük taşıyor. Elinde sonunda o fazlalık gidecek. Ama gittiğinde iş işten geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 26 Kasım 2016; 11:33:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahin yada medyum olmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kehanet şakaydı da, cidden 2016 dan tırstım. sanki zaman durdu yıl bitmek bilmiyor.
  • gayet hızlı gelip geçti la bu yıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.