Şimdi Ara

2021 yılının en popüler 10 filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
6
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 yılının son 9 aylık bölümü ne yazık ki pandemiyle geçti ve neredeyse hiçbir film vizyona girmedi. 2021 yılının başları da film konusunda biraz boş geçse de yılın sonuna doğru gelen filmlerle bir hayli yoğun bir dönem oldu. Yıl boyunca birçok film ile ilgili haber paylaştık ve sinema haberleri özellikle bazı filmler sayesinde bir hayli ilgi gördü. Biz de bu yazımızda 2021 yılı içerisinde en çok konuşulan en popüler 10 filmi sizler için listeledik.

Ayrıca Bkz.2021'in en iyi 10 oyunu

Yılın en çok ses getiren 10 filmi

10 - Mortal Kombat

Oyun severlerin yakından tanıdığı Mortal Kombat'in yeni film uyarlaması 23 Nisan 2021'de vizyona girdi. Ne yazık ki film bekleneni verememesinin yanında bir hayli eleştiri alan bir film. Yılın en popülerlerinden birisi olması dışında birçok izleyici için yılın en kötüsüydü de.

9 - Godzilla vs. Kong

31 Mart 2021'de vizyona giren Godzilla vs. Kong'un aslında film olarak izleyicilere pek bir şey sunması beklenmiyordu. Onun yerine kaliteli CGI ve dev bir dövüş bekleniyordu ki aslında film bu beklentiyi de karşıladı. Güzel bir ekranın karşısında patlamış mısırla kafa yormadan izlenebilecek bir film oldu.

8 - No Time to Die

No Time to Die, normalde 2020 yılının başlarında vizyona girecekti ancak salgın sebebiyle 30 Eylül 2021'e kadar ertelenmişti. James Bond filmi olması bile zaten No Time to Die'ın popüler olmasına yetiyor ancak bu filmin başka bir özelliği daha vardı, o da Daniel Craig'in son James Bond filmi olması.

7 - Zack Snyder's Justice League

2017 yılında vizyona giren ancak büyük tepkiler çeken Justice League filmi bu yıl 18 Mart'ta Zack Snyder's Justice League ismiyle tekrar yayınlandı. Bu versiyon 4 saatten oluşuyordu ve filmin asıl yönetmeni Zack Snyder'ın kurgusunu içeriyordu. Her ne kadar 2017 yılındaki filmden güzel olsa da yine ortalamanın üzerine çıkabilen bir film ne yazık ki olamadı.

6 - Black Widow

Yine 2020 yılında vizyona girmesi beklenen ancak salgın sebebiyle tam 1 yıl ertelenen Black Widow, bir yıl aradan sonra ilk vizyona giren Marvel filmi olduğu için bir hayli konuşuldu. Hem evrene yeni bir karakter kazandırdı hem de Black Widow'a bir veda oldu. 

5 - Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli serisini artık tanıtmaya çok da gerek yok. Yeni bir filminin vizyona gireceği her yıl mutlaka en çok konuşulan filmlerden biri oluyor. Ancak bu seri için de artık son yaklaştı. Seri 10. ve 11. filmler ile sonlanacak.

4 - Don't Look Up

Netflix'in yıldızlarla dolu yeni filmi Don't Look Up geçtiğimiz günlerde yayınlanmasına rağmen kesinlikle yıla damgasını vuran filmlerden biri oldu. Hem oyuncularıyla hem de konusuyla ayrıca yılın en iyilerinden de biriydi.

3 - Dune

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan bilim kurgu film Dune, hem kalitesiyle hem de büyüklüğüyle yıla damga vuran filmlerden birisi oldu. Bu kadar yüksek prodüksiyonlu bir bilim kurgu filmi görmek ve bu kadar kaliteli olması kesinlikle onu yılın en popülerlerinden biri yaptı.

2 - The Matrix Resurrections

The Matrix serisinin yeni filmi olan The Matrix Resurrections, duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyordu ancak ne yazık ki film bekleneni çok veremedi. Bu yüzden serinin büyüklüğü ve yeni filmin beklenenden kötü olması bu filmi de yılın en çok konuşulan filmlerinden biri yaptı.

1 - Spider-Man: No Way Home

Jamie Foxx'un filmde olacağının açıklanmasından bu yana merakla beklenen yeni Spider-Man filmi kesinlikle bu yılın en çok konuşulan filmi oldu. Diğer Spider-Man'lerin filmde olup olmayacağı ile ilgili büyük teoriler dönerken film beklendiği gibi gişede de rekorlar kırarak açılış yaptı ve bu rekorlar hala devam ediyor.

• matrixin 2021 yılının balonu ödülünü alması lazım

• ZS's Justice League neye göre ortalamanın üstünde olamadı?

imdb'de 8.1, rotten tomatoes'da %71 puan almış bir film. yorumunuzu merak eden olmadı, haberinizi yapın geçin.

• Hakikaten editörün yorumları biraz ilginç olmuş. MK için yılın en kötüsü olduğunu düşünen birçok insan demek ki The Matrix Resurrections'dan bir haber. F9'u katmıyorum çünkü onu film olarak değerlendirmiyorum bile, dizi gibi bir şey.

• Scatha S kullanıcısına yanıt

Kötü bir filmdi arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabul etmek gerek ki sinema acisindan cok vasat bir sene oldu. pandeminin etkisi tabiyki buyuk ama uzun yillardir ozgun basarili eserler gelmedigide bir gercek.

• Hızlı ve öfkeli 9 çöp , büyük zaman kaybı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan sırf konu doldurmak için yapılan bir haber olmuş, yok zack snyders Justin league yine olamamışta, yok hızlı öfkeli 9 çok büyükmüşte, sağdan soldan duyduklarınızla konuşmayın,kendi fikriniz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbirini izlemedim. Hangisini tavsiye edersiniz?

• Why Shy kullanıcısına yanıt

dune bu yıl sinematografik açıdan çıkmış en kaliteli eser

• Mortal Combat izledim rezalet hiç güzel değildi,eskileri daha gzl

• Sinema sektörü süper kahraman filmleri ile tamamen çöpe dönmüş durumda.

• karınca_83 K kullanıcısına yanıt

hızlı ve öfkeli tokyo driftten sonra tamamen zaman kaybıdır benim gözümde.

• Hazreti yuutup zımbırtısında takip ettiğim bir kanal var.

"Filmin adı ne kanka"

Elemanın yorumları, eleştirileri cidden güzel.

Matrix ile ilgili yaptığı inceleme ise süper ötesi.

Direk ne ise o. Sezarın hakkı hesabı.

Özetle; o filmi 2 nomeroya yakıştıranın ben ta.....2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 

2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 2021 yılının en popüler 10 filmi 

• Liste editörün kişisel zevkine göre yapılmış zaten.

Bir gün olurda popüler film değilde kaliteli filmlerin listesi yapılır.

• Dont look up kadar sacma bir film izlememistim bu sene. Bukadar sinir bozucu film hatirlamiyorum.

• Dune'a harcadığım her saniyeye lanet ediyorum.

Kitabını falan okumadım. Umrumda da değil.

hiçbir şey anlatmayan, baştan sona diyalog barındıran, berbat çekim açıları ve atmosferi olan, asla harcanan zamana değmeyen film.

bilim kurgu var diye geldik, mahalle karısı gibi dır dır dır konuşan sünnet çocuğu kıyafetli karakterlerin içine düştük. konuştukları da bir halta yarasa, bir hikaye anlatsa gam yemeyeceğim.

• Listede Dune dışında film yok bildiğin, insanlar bu kadar ilgi gösterdikçe bu Marvel çöplerini üstümüze atmaya devam edecekler. Yazık oldu sinema sektörüne. On yıldır spaydiyle, şakacı thorla, rapci gansta jokerle yürüyor, gerçekten yazık.

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

o ödülü cyberpunk 2077 daha çok hak ediyor ama durun bakayım o oyun 2020'de çıkmıştı2021 yılının en popüler 10 filmi müzikleri güzeldi ama oyunun

• Scatha S kullanıcısına yanıt

4 saatlik bir vakit kaybıydı sadece.

Bu arada listedeki yapımların çoğunu izlemiş olduğumdan en iyisinin bile en fazla vasat olduğunu söyleyebilirim.

Hele Mortal Kombat neydi öyle ya. Ne kadar iğrenç bir filmdir öyle. Balon iken sönüp karadelik gibi kendi içine çöktü. Şu Spider-man'i izlemedim bir tek ondan biraz ümitliyim. Onda da eskiler var diye. Yoksa bu ergen suratlı Tom Holland çekilmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.