|
2021 yılının en popüler 10 filmi
-
-
matrixin 2021 yılının balonu ödülünü alması lazım
-
ZS's Justice League neye göre ortalamanın üstünde olamadı?
imdb'de 8.1, rotten tomatoes'da %71 puan almış bir film. yorumunuzu merak eden olmadı, haberinizi yapın geçin.
-
Hakikaten editörün yorumları biraz ilginç olmuş. MK için yılın en kötüsü olduğunu düşünen birçok insan demek ki The Matrix Resurrections'dan bir haber. F9'u katmıyorum çünkü onu film olarak değerlendirmiyorum bile, dizi gibi bir şey.
-
Kötü bir filmdi arkadaşım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kabul etmek gerek ki sinema acisindan cok vasat bir sene oldu. pandeminin etkisi tabiyki buyuk ama uzun yillardir ozgun basarili eserler gelmedigide bir gercek.
-
Hızlı ve öfkeli 9 çöp , büyük zaman kaybı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saçma sapan sırf konu doldurmak için yapılan bir haber olmuş, yok zack snyders Justin league yine olamamışta, yok hızlı öfkeli 9 çok büyükmüşte, sağdan soldan duyduklarınızla konuşmayın,kendi fikriniz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbirini izlemedim. Hangisini tavsiye edersiniz?
-
dune bu yıl sinematografik açıdan çıkmış en kaliteli eser
Mortal Combat izledim rezalet hiç güzel değildi,eskileri daha gzl
Sinema sektörü süper kahraman filmleri ile tamamen çöpe dönmüş durumda.
hızlı ve öfkeli tokyo driftten sonra tamamen zaman kaybıdır benim gözümde.
-
Hazreti yuutup zımbırtısında takip ettiğim bir kanal var.
"Filmin adı ne kanka"
Elemanın yorumları, eleştirileri cidden güzel.
Matrix ile ilgili yaptığı inceleme ise süper ötesi.
Direk ne ise o. Sezarın hakkı hesabı.
Özetle; o filmi 2 nomeroya yakıştıranın ben ta.....
-
Liste editörün kişisel zevkine göre yapılmış zaten.
Bir gün olurda popüler film değilde kaliteli filmlerin listesi yapılır.
-
Dont look up kadar sacma bir film izlememistim bu sene. Bukadar sinir bozucu film hatirlamiyorum.
Dune'a harcadığım her saniyeye lanet ediyorum.
Kitabını falan okumadım. Umrumda da değil.
hiçbir şey anlatmayan, baştan sona diyalog barındıran, berbat çekim açıları ve atmosferi olan, asla harcanan zamana değmeyen film.
bilim kurgu var diye geldik, mahalle karısı gibi dır dır dır konuşan sünnet çocuğu kıyafetli karakterlerin içine düştük. konuştukları da bir halta yarasa, bir hikaye anlatsa gam yemeyeceğim.
-
Listede Dune dışında film yok bildiğin, insanlar bu kadar ilgi gösterdikçe bu Marvel çöplerini üstümüze atmaya devam edecekler. Yazık oldu sinema sektörüne. On yıldır spaydiyle, şakacı thorla, rapci gansta jokerle yürüyor, gerçekten yazık.
o ödülü cyberpunk 2077 daha çok hak ediyor ama durun bakayım o oyun 2020'de çıkmıştı müzikleri güzeldi ama oyunun
-
4 saatlik bir vakit kaybıydı sadece.
Bu arada listedeki yapımların çoğunu izlemiş olduğumdan en iyisinin bile en fazla vasat olduğunu söyleyebilirim.
Hele Mortal Kombat neydi öyle ya. Ne kadar iğrenç bir filmdir öyle. Balon iken sönüp karadelik gibi kendi içine çöktü. Şu Spider-man'i izlemedim bir tek ondan biraz ümitliyim. Onda da eskiler var diye. Yoksa bu ergen suratlı Tom Holland çekilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
matrixin 2021 yılının balonu ödülünü alması lazım
|
Hızlı ve öfkeli 9 çöp , büyük zaman kaybı
|
ZS's Justice League neye göre ortalamanın üstünde olamadı?
imdb'de 8.1, rotten tomatoes'da %71 puan almış bir film. yorumunuzu merak eden olmadı, haberinizi yapın geçin. |
kabul etmek gerek ki sinema acisindan cok vasat bir sene oldu. pandeminin etkisi tabiyki buyuk ama uzun yillardir ozgun basarili eserler gelmedigide bir gercek.
|
Kötü bir filmdi arkadaşım |
Liste editörün kişisel zevkine göre yapılmış zaten. Bir gün olurda popüler film değilde kaliteli filmlerin listesi yapılır. |
Benzer içerikler
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- instagram yardım merkezi
- whatsapp mesaj sabitleme
- instagram algoritma sıfırlama
- instagram müzik ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X