sadece 3 ve 4 izledim.. spiderman home filmini geçen sene animasyon olarak izlemiştim |
2021 yılının en popüler 10 filmi (2. sayfa)
-
-
Zaten yılın en iyisi değil "2021 yılı içerisinde en çok konuşan (konuşulan olmalıydı) en popüler 10 filmi sizler için listeledik." denmiş. Yani en iyiler listesi değil en çok abartılan ve konuşulan filmler bunlar. Bana göre ise:
Yılın en iyilerinden: Don't Look Up
Yılın en kötülerinden: Dune
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 30 Aralık 2021; 09:45:14 >
-
Yıl bitiyor hiç birini izlemediysen zaten senin sinema ile alakan yok git yemekteyiz filan seyret.
-
Sana göre mi? Zs jl gayet iyi bir filmdi ilk filme göre çok çok daha iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bu sene çok sevdiğim bir film varsa o da The French Dispatch'tir. Gerçi Dune falanda olabilir ama bu sene çıkmış filmlerden maalesef bir tek onu seyrettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mortal kombat berbat ötesiydi o bile 6 puan aldıysa resident evil racoon citye 5 verilerek büyük haksızlık yapılmış mkden bin kat iyiydi.. f9u izlemedim bile çünkü son izlediğim tüm hızlı öfkeli filmleri sıkıcı ve saçmalıklarla doluydu.
-
Spider Man ve Dune harici çöp oğlu çöp maalesef.
-
Bence en iyisi no way home, ardından dune.
-
Surdaki 10 filmi de cope atin gitsin. Yemin ediyorum bunlarin cogunu sadece can sikintisindan izlemis olsam da Kemal Sunal'in Tokatci filmini izlemeyi tercih ederim :D
Heleki Matrix 4'u yarisinda kapatiyordum, dedim acaba bi sahneden sonra degisecek mi diye diye sonunu getirdim. Telefonuma falan baktim izlerken, bitince 1. bolumunu actim, ilk 15 dakikasini izledim. Sanirsiniz ki 1999'daki Matrix aslinda 2022 model de yeni cekilen 4. bolum aslinda 1999 model gibi duruyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Aralık 2021; 23:8:44 > -
filmden anlamayanlar belli oluyor...
-
The Last Duel dışında bu sene bilindik düzgün bir film gelmedi. Avrupa sineması belki de daha iyidir bu sene için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı ve öfkeli hastası biri olarak 9 inanılmaz berbat ve saçma. Film yapmak için yapmışlar. İnternetten izlerken bile ileri ala ala izledim. İyi ki sinemaya gitmemişim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dont look up nasıl bu listeye girer anlamıyorum tam bir zaman kaybı hızlı ilerleterek bile izlenmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dune neresini sevdiler anlamadım 3 gündür bitiremedim şu filmi
-
Bence kimse sevmedi de topluluk psikolojisi, size çok iyi film, bunu beğenmeyen kesin sinemadan anlamayan aptaldır derlerse herkes kendini akıllı göstermek için çok iyi film harika diye geveleyecek. Krala çıplak diyen hep saf ve iyi niyetli çocuklar oluyor. Çünkü çıkarı yok :))
-
popüler olan her şey neden vasat altı?
dövüş kulübü, amerikan güzeli gibi filmlerden hoplayan zıplayan adamlara.
-
Mortal Combat'ı o kadar hypeye rağmen hala izleyemedik evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X