Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de t50 cihazı garantiye verdikten sonra böyle bin sorun oluştu. Garantide ekran değişmişti geldiğinden beri wifi sinyalini çok düşük alıyor garanti süresi dolda tekrar gönderemiyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
  • Wifi sinyal sorunu bendede mevcut. Bluetooth da aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese tekrardan.

Aradan 1 sene (belki daha da fazla) geçmesine rağmen, nihayet kamera sorununu tamamen çözmüş bulunmaktayım. OTA destekli bir sürüm çıkartacağım, bir de son sürüm TWRP'yi derleyip paylaşmayı düşünüyorum.

Hala kullanan var ise bu cihazı, şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyelim
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam sen varya bir tanesin bir tane :) Hala kullanmaktayım çünkü değiştirme imkanı bulamadım lenovo vibe p1 i düşlüyorken bugünkü mesajın bende büyük beklenti ve merak uyandırdı.Bu yüzden birkaç soru sorucam

1-Beta 2 de şarj hızlı gidiyordu hala aynı şekildemi?
    2-Şimdi bu cm12.1 deki kamera tamamen düzeldiğine göre cm 13 de durumlar nasıl olur?
    3-Bazı arkadaşlar şebeke sorunu var diyorlar ki bana kalırsa kendi orjinal romundada aynı sorun var acaba şebekeye iyi bir optimize yapıldımı veya yapılabilirmi?

Cevaplarsan sevinirim.Yeniden bu problemi düzelttiğin için teşekkür ederim emeklerinin karşılığına diyecek bir lafım yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Hocam sen varya bir tanesin bir tane :) Hala kullanmaktayım çünkü değiştirme imkanı bulamadım lenovo vibe p1 i düşlüyorken bugünkü mesajın bende büyük beklenti ve merak uyandırdı.Bu yüzden birkaç soru sorucam

1-Beta 2 de şarj hızlı gidiyordu hala aynı şekildemi?
    2-Şimdi bu cm12.1 deki kamera tamamen düzeldiğine göre cm 13 de durumlar nasıl olur?
    3-Bazı arkadaşlar şebeke sorunu var diyorlar ki bana kalırsa kendi orjinal romundada aynı sorun var acaba şebekeye iyi bir optimize yapıldımı veya yapılabilirmi?

Cevaplarsan sevinirim.Yeniden bu problemi düzelttiğin için teşekkür ederim emeklerinin karşılığına diyecek bir lafım yok...

1. Daha iyi olacağını düşünüyorum
    2. CM13'de çalışmayan birşey olacağını sanmıyorum, şayet olursa sensörler olacaktır. Deneyip göreceğim
    3. Bende hiç olmadı açıkçası, dolayısıyla yorum yapamıyorum malesef.

Yeni halini sabırsızlıkla bekliyorum... Eline emeğine sağlık şimdiden :)
    Merhaba yiğit hocam ;

Belki hatırlamışsındır cm derlemiştik biz forumumuzda paylaşmıştım. Çalışmanıza tekrardan başladığınızdan son derece memnun oldum diliyorum ki sorunsuz bir şekilde bizlerle buluşturursunuz. Bu çalışmada derleme vb test konularında size destek olabilirim. Derleme bilgim var server var. Burdan sizi de forumumuza da davet etmek istiyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışan Cyanogen yapabilirsiniz. Sizin romu taban alarak 5.1 Flyme OS portladım boot ettim fakat tabanda bulunan sorunlar nedeniyle kamera-wifi (wifi rom kaynaklı taban değil) sorunlar mevcut. Stabil olduktan sonra portlama işlemlerine girebilirim. Başarılarınızın devamını diliyorum.

TheHeroeS - forum.one-teams.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallander1 -- 17 Ekim 2016; 13:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallander1

Merhaba yiğit hocam ;

Belki hatırlamışsındır cm derlemiştik biz forumumuzda paylaşmıştım. Çalışmanıza tekrardan başladığınızdan son derece memnun oldum diliyorum ki sorunsuz bir şekilde bizlerle buluşturursunuz. Bu çalışmada derleme vb test konularında size destek olabilirim. Derleme bilgim var server var. Burdan sizi de forumumuza da davet etmek istiyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışan Cyanogen yapabilirsiniz. Sizin romu taban alarak 5.1 Flyme OS portladım boot ettim fakat tabanda bulunan sorunlar nedeniyle kamera-wifi (wifi rom kaynaklı taban değil) sorunlar mevcut. Stabil olduktan sonra portlama işlemlerine girebilirim. Başarılarınızın devamını diliyorum.

TheHeroeS - forum.one-teams.com

Yorumunuz için teşekkürler. PM atmışsınız, cevapladım oradan

• Yeni CM12.1 ve yeni TWRP eklenmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Yeni CM12.1 ve yeni TWRP eklenmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum

elinize sağlık cihaz kenarda yatıyordu deneyelim bakalım
    @-forumber- Arkadaş facebook hesabımı iletmişti. Eklersen projeye yardımcı olabilirim. Şuanda T50 için CM13 çalışması yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeftonesOT -- 18 Ekim 2016; 2:10:16 >
    Şimdi üniversiteye gidiyorum takozsun t50 akşama senden canavar çıkacak ümidiyle eve hızlıca döneceğim (teşekkürler @forumber)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeftonesOT

@-forumber- Arkadaş facebook hesabımı iletmişti. Eklersen projeye yardımcı olabilirim. Şuanda T50 için CM13 çalışması yapıyorum.

Evet, biliyorum. Biraz ara vermeyi istedim açıkçası. Facebook üzerinden mesajımı iletirim en kısa sürede.

CM13 için acelemiz yok. Önemli olan sorunları düzeltmekte. Şu anki sorun bildirim ledi mesela, önce onu düzeltmek olmalı hedef.
    Ben çalışmayı başlattım, sorunları vs. de çözümleyeceğim.
  • ROM güncellendi, yeni paket linki ve değişenler ana sayfaya eklendi.

Telefona hali hazırda yüklemiş olanlar telefon üzerinden güncelleyebilirler. Hala yüklememiş veyahut temiz bir kurulum yapmak isteyenler ilk sayfadaki paketi kullanabilirler.

Yorumlarınızı bekliyorum
    Eline sağlık forumber.Bir şey aklıma takıldıda bu konuda pek bir bilgim olmasada belkide denemişsindir ama 4.4.2deki lights hal ı 5.1.1e portlama işlemi yapılamazmı ya da denedin mi veya yenidenmi kodlamak gerekli? (Şarj biraz fazla hızlı gidiyor gibi sanki şuan sarjdan çıkarmadım yarın tekrar mesaj atıcam kaç saat gittiği konusunda.6 saat veriyor pil süresini ama ekran kapalıykende bu kadar hızlı giderse büyük problem gibi görünüyor yarın test edeceğim geri dönüşü yazarım buraya.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Eline sağlık forumber.Bir şey aklıma takıldıda bu konuda pek bir bilgim olmasada belkide denemişsindir ama 4.4.2deki lights hal ı 5.1.1e portlama işlemi yapılamazmı ya da denedin mi veya yenidenmi kodlamak gerekli? (Şarj biraz fazla hızlı gidiyor gibi sanki şuan sarjdan çıkarmadım yarın tekrar mesaj atıcam kaç saat gittiği konusunda.6 saat veriyor pil süresini ama ekran kapalıykende bu kadar hızlı giderse büyük problem gibi görünüyor yarın test edeceğim geri dönüşü yazarım buraya.)

Denedim hocam onu, olmuyor malesef.

Pil durumu ile ilgili gelecek güncellemede birşeyler ayarlamaya çalışacağım.

Bir de birşeyi test etmenizi istiyorum hocam; kulaklık takılıyken müzik atlamada sıkıntı oluyor mu?
    Şöyle anlatayım:Bu sabah kalktım telefonu şarjdan çıkarıp kulaklığımı taktım.Kendi oynatıcısında şarkılar bölümüne gidip sağ alttakı oynatma tuşuna bastım ve ilk şarkıyı oynattı seside var fakat diğer şarkıya geçince normalde c harfindeki şarkıdan diğer c harfindeki şarkıya geçmesi lazımken t harfine gitti arada onca şarkı varken.Karıştırma özelliğide kapalıyken oldu bu olay.T harfindeki şarkıyı oynatmaya başladı fakat hiç ses gelmiyor kulaklığa bu sefer de.Diğer şarkılara da gittim onlardada ses yok en başta sesi gelen şarkıyıda açtım onda da ses gelmedi bir türlü.Şimdi musixmatch kurup deniyeceğim ondada olursa müzik dinleyemeyeceğiz bugün :)

• Önceki mesajda bahsettiğim sorun ortaya çıkınca telefonu yeniden başlattım ve musixmatch kurup müziği dinleyebildim geçişler yapabildim fakat bu içerisinde yüklü olan audiofx adlı uygulamada çalışmıyor galiba ve kulaklık takıldığına dair üst tarafta simge çıkmıyor audio fxi açıp equalizer ayarı falan yapmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı seste sony c5 ultra orjinal kulaklığını kullandım dinlerken.Bir de sim karttan kişiyi telefona aktarabilmeme rağmen 4g yi açamıyorum sim kart takılı değil uyarısı veriyor.4Gyi açmak için sim kartı çıkart tak yapmak zorunda kaldım.Şuanlık gözlemlediğim sorun bu kadar pil sorunu bunların arasında değil fakat gözlemlediğim kadarıyla %98 den %78e 2saatte indi sadece müzik dinleyerek oysa 4.4.2de %100den %82ye basit 2d oyun internet ve müzik dinleyerek 4saat geçirmiştim.Biraz daha optimizasyon gerekli.Launcher arada bir yeniden başlıyor bunu nova launcherda ki bir özellikle sürekli açık kalmasını sağlayamazmısın acaba? Biraz geç yükleniyorlar ikonlar launcher widgetlar.Gerçi ben ana ekranda birşey bulundurmuyorum ama sadece üstte google arama çubuğu olmasına rağmen kendini yeniden başlatınca bir takılma yapıp yüklenmesini bekledim bi 10 15 sn civarında. Baya uzun oldu fakat gözlemlediklerim bunlar şuanlık eğer denememi istediğin başka sorun varsa bana iletebilirsin.

Ek olarak bağlı olduğu wifiyi kapa aç yapınca geri otomatik olarak bağlanmıyor yani evde wifiye bağlandıktan sonra dışarı çıkıp 4g ye geçtikten sonra eve gelince 4g kapayıp wifi açınca otomatik olarak bağlantı kuramıyor wifi ayarlarına girince ancak bağlantı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorratm -- 19 Ekim 2016; 11:59:57 >

• Forumber google ın arama çubuğu uygulamasını kaldırdığımda uygulama sonlandırma bölümünde hala daha o widgetı çağırıyor ve program yüklü olmadığından açık olan uygulamayı kapatmak istediğimde widget yok diyor acaba oradaki widgetı kaldırmanın bir yolu varmı? Varsa benmi bulamadım diyeceğimde tema ayarlarından arama cubuğunu gizle yaptım ana ekrandan kalktı fakat uygulama sonlandırma menüsünde hala daha çağırıyor o widgetı.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.