Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer romların aksine bu rom parça parça nasıl yükleyebilirim bilen varmı?
    Yeni rom için teşekkürler forumber
  • FrenchFries kullanıcısına yanıt
    Rom parça parça değil.Tamam, rar içerisinde birden çok dosya var fakat orada senin yapman gereken çalıştır.bat ı çalıştırmak.Eğer sen telefonunu usb ile bilgisayara bağlayıp şarj et modunda ve geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama açık bir şekilde bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisinden android kısmındaki sürücüyü ZTE Android Adb Device Olarak veya ZTE Adb İnterface olarak değiştirdiysen çalıştır.bat ı çalıştırıp telefonuna gelen uyarıyı her zaman olarak işaretleyip onaylaman gerekli.Kurulumda herhangi bir işlem yapmana gerek kalmadan kurulum otomatik olarak gerçekleşiyor.Kurulum esnasında telefonun birkaç kez yeniden başlıyor bu esnada senden iki kez kilidi sağa doğru kaydırman isteniyor o kadar.Kalan işlemlerdede telefona dokunmaman gerekiyor ve bilgisayarındaki cmd komut istemcisine dokunmadan beklemen gerekiyor.Tavsiyem kurulumun bitmesini anlaman için telefonunun ekranına kurulum ekranı gelene kadar beklemen olacaktır.Aksi takdirde bilmeden kurulumu yarıda kapatabilirsin.

• Kendim kurmak istiyorumda bende fastboot çalışmıyor diğer romlarıda adb push komutlarıyla kurmuştum bu 3 adet zip olunca kafa karıştı
    Acaba ilk önce cm12 sonra open gapps ardından sr1 olarak kurmaya çalışsam olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrenchFries

Kendim kurmak istiyorumda bende fastboot çalışmıyor diğer romlarıda adb push komutlarıyla kurmuştum bu 3 adet zip olunca kafa karıştı
    Acaba ilk önce cm12 sonra open gapps ardından sr1 olarak kurmaya çalışsam olurmu acaba?

Fastboot neden çalışmıyor?

Sağlıklı olmaz o şekilde.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bende anlam veremedim tüm driverleri denedim hep waiting for the device yazısında takılıp kalıyor.
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme
  • FrenchFries kullanıcısına yanıt
    O sorun normal çünkü handset adb ile kurulmuyor.Kurmak için 4.4.2nin içinde gelen sürücüleri yükle kısmından sürücüyü elinle yükle 15mblık bi dosya var içerisinde onu yükledikten sonra telefonu şarj et moduna geri çevir,sürücüyü güncelleştirden manuel olarak ProgramFiles/ZTE_Handset_USB_Driver klasörünü göster içerisindeki driver.inf dosyalarını tek tek ekle daha sonra kapat ekleme işlemini bitirdikten sonra yani, tekrar sağ tıklayıp sürücüleri güncelleştir kısmına tıkla orada zte adb driver interface adında bir sürücü var onu seçmen gerekli.Eğer hala göremiyorsan uyumlu donanımları göster tikini kaldırıp tekrar kontrol et bulduğun zte adb driver interface i yükle ardından görev yöneticisinden adb.exe yi sonlandırıp tekrar çalıştır.bat ı çalıştır.Kuruluma geçecektir.Eğer yine olmadıysa yardımcı olabilirim teamviewer ya da ammyy ile...

• Hocam bugün romu tekrardan kurayım dedim 17sürümü yerine paylaştığınız 18sürümünü indirdim üzerine 20 update ini yaptım ve şarj bana gözlemlediğim kadarıyla iyi gidiyor gibi geldi.Kullanım durumuda şu şekilde:
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: manyetik75

Hocam bugün romu tekrardan kurayım dedim 17sürümü yerine paylaştığınız 18sürümünü indirdim üzerine 20 update ini yaptım ve şarj bana gözlemlediğim kadarıyla iyi gidiyor gibi geldi.Kullanım durumuda şu şekilde:
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Herhangi bir sorun gözükmüyor

Hocam size dün attığım ekran görüntülerinden sonra yattım sabah kalktığımda durum bu vaziyette:

• quote:

Hocam size dün attığım ekran görüntülerinden sonra yattım sabah kalktığımda durum bu vaziyette:

Hocam bana "Wakeup triggers" değil "CPU Wakelock" lazım.

Ayarı değiştirdikten sonra sayfayı iki kere yenileyin, o şekilde ekran görüntüsü yükleyin buraya

Cpu Wakelock :

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme
  • quote:

Cpu Wakelock :

Burada da bir gariplik görünmüyor. Uygulamada listeyi birkaç kez yenileyince yine sonuçlar değişmiyor değil mi?

Eğer değişmiyor ise bir de "Kernel wakelock" kısmı için ekran görüntüsü atabilirmisiniz hocam?

3 kez yeniledim üst üste değişen birşey yok.Fakat kernelde 9 saat çalışan birşey var o dikkatimi çekti:

• quote:

3 kez yeniledim üst üste değişen birşey yok.Fakat kernelde 9 saat çalışan birşey var o dikkatimi çekti:

Çok teşekkür ederim hocam, aradığım buydu.

Araştırıyorum hemen

• Merhabalar, uzun zamandır konuyu takip ediyorum ve romu yüklemeye karar verdim ancak iki tane sorum var, 1.si turkcell stock rom kullanıyorum ama telefonuma daha önceden hafıza birleştirme yapmıştım, romu yüklerken bundan dolayı sıkıntı yaşarmıyım? 2.si eğer tekrar turkcell roma dönmek istersem bu mümkün olur mu? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gel_git

Merhabalar, uzun zamandır konuyu takip ediyorum ve romu yüklemeye karar verdim ancak iki tane sorum var, 1.si turkcell stock rom kullanıyorum ama telefonuma daha önceden hafıza birleştirme yapmıştım, romu yüklerken bundan dolayı sıkıntı yaşarmıyım? 2.si eğer tekrar turkcell roma dönmek istersem bu mümkün olur mu? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim :)

Hafıza birleştirmeden kaynaklı bir sorun olmaz yüklemede, gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz.

Şu anlık geri Turkcell ROM'a dönmek için gerekli paketi hazırlamadım. Eğer geri dönmek isterseniz PM atabilirsiniz, TeamViewer ile yardımcı olabilirim

Öncelikle ilginize teşekkür ederim, gün içerisinde yüklemeyi yapacağım, kullanıcı olarak analiz konusundada yardımcı olmayı isterim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gel_git

Öncelikle ilginize teşekkür ederim, gün içerisinde yüklemeyi yapacağım, kullanıcı olarak analiz konusundada yardımcı olmayı isterim :)

Minnettar olurum

• Bildirim LED'ini tamamen çözdüm nihayet.

Batarya konusunda da bir takım çözümler uyguladım. Bugün test edeceğim biraz, akşama güncellemeyi OTA üzerinden veririm

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.