Şimdi Ara

2017-2018 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdiden isteyenler ile iddiaya girebiliriz. Altını deşmeye gerek duymadan sadece sonuç yazıyorum.

3 kişiyi geçmemek üzere iddiaya girebilirim.

• Açmayın şöyle konular. Fail olma ihtimali yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Açmayın şöyle konular. Fail olma ihtimali yüksek.

Ben saklanmıyorum, sezon sonu buradayız konunun capsini de alın.
  • bu sene ilk 4 tudor ile hayal.. ilk 4-5 maç gazlı giriş olur sonrası düşe kalka..
  • 1 fener olucak olmazsa 1000 kağıt

• Tudor'u sezon ortasında yaptıklarıyla değerlendirmemek gerekiyor, sonuçta sezon başında çalışmadığı ve onun kurmadığı bir takımdı. Evet yaptığı yanlışlar oldu ancak en azından bir şansı hakediyor bence. Yaşı daha çok genç, hoca olarak öğreneceği ve geliştireceği çok şey var. Tudor kendi transferleriyle ve sezon başında takımı kendisi çalıştırarak asıl potansiyelini bu sezon gösterecektir.

Benim açımdan oyuncuların sezon başı Tudor ile çalıştıktan sonra fizik olarak ne durumda olacağı ve 2-3 sezondur dökülen Galatasaray savunmasının ne derece değişeceği büyük merak konusu.

• Tudor Kasım'a kadar kovulur.Ne Fener'i ne Beşiktaş'ı geçemez Galatasaray mümkün değil.Transferlerin maliyeti gaza getirdi adamları resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pipoti kullanıcısına yanıt
    Sen saklansan ne olur saklanmasan ne olur, biz caps alsak ne olur almasak ne olur. 5 mesajın var, ne olduğun kim olduğun belli değil. Akıllarda kalmazsın.
  • tudor sezon sonunu görürse olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Tudor Kasım'a kadar kovulur.Ne Fener'i ne Beşiktaş'ı geçemez Galatasaray mümkün değil.Transferlerin maliyeti gaza getirdi adamları resmen

Kuşlar yine birlik olmaya başlamış sanırım
    Merak etme, daha Türkiye'nin Barcelonası olacağız

• Efendiler yarın Şampiyonluğu ilan ediyoruz vakasını hatırlayanlar burada mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Tudor Kasım'a kadar kovulur.Ne Fener'i ne Beşiktaş'ı geçemez Galatasaray mümkün değil.Transferlerin maliyeti gaza getirdi adamları resmen

Kuşlar yine birlik olmaya başlamış sanırım
    Merak etme, daha Türkiye'nin Barcelonası olacağız

Birlik olmalık bir durum yok.Podolski,Bruma muhtemelen Sneijder gitti Maicon,Belhanda,Gomis geldi an itibariyle.Güçlendi mi sence bu kadro ? Rakibinin bekleri Gökhan,Beck,Adriano,Caner seninkileri ciddi bilmiyorum bile.6-7 tanesini toplasan 1 adam akıllı bek yapmıyor.Orta sahalar desen Oğuzhan,Tolgay,Atiba,Talisca hepsi gözü kapalı ilk 11 oynar Gs'de.Daha İnler'i falan saymıyorum.Kanatlar desen Töre,Quaresma,Babel hepsi direkt oynar yine Gs'de. Bütün bunları kenara bırakıp Galatasaray'ı avantajlı görmemizi bekliyorsun ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

Sen saklansan ne olur saklanmasan ne olur, biz caps alsak ne olur almasak ne olur. 5 mesajın var, ne olduğun kim olduğun belli değil. Akıllarda kalmazsın.

Yok canım sezon sonuna kadar ben baya güzel bir üye olurum.
  • Tudor sezonun başına kadar sağ salim gelsin de ondan sonra düşünülür. 2 ay boyunca kamplar, ağır idmanlar, hazır takımlarla eleme maçları vs. derken kadro baya yıpranacak. Bu kadronun da 2-3 senedir doğru düzgün antreman görmediğini düşünürsek..
    14 yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

14 yapmışsın

Benim için mesaj sayısı boş bir iş. Ancak yine de 1 tane bile konu dışı gibi bir bölümde mesajımı görmeyeceksin üyeliğim boyunca.

Yazdığım mesajların boş olmadığını düşünüyorum, en fazla bu konu boş gelebilir çoğu kişi için, bunun da bir sebebi var, karışık mevzular.
    Neden? Sezonluk mu üye oldun?
  • ben şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum feneri hatırlayın nasıl bombalar patlatmıştı sonuç fiyasko aynı şekilde beşiktaş büyük transferler yapmıştı yine fiyasko oldu aynı sonucu bizde yaşayacağız bence umarım yanılırım tabi.

İyi transferler her zaman iyi sonuç getirmiyor malesef

Bu sezon şampiyon bence fenerbahçe olacak epeydir şampiyon olamıyorlar zaten genelde dengeli tutuyorlar bu işi sıra fenerde bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Haziran 2017; 19:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Neden? Sezonluk mu üye oldun?

Hayır. Mesaj sayısına önem vermediğim için sezonluk üye olmama gerek yok. Durabildiğim kadar duracağım elbette.
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.