Şimdi Ara

2017-2018 Sezonu Şampiyonu Galatasaray (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi boyle konusup bi kac ay sonra stad yine bosalir ve siz yine Basketbol izlemeye devam edersiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Simdi boyle konusup bi kac ay sonra stad yine bosalir ve siz yine Basketbol izlemeye devam edersiniz..

Çoğumuz bu sene şampiyonluğa inanmıyor zaten. Bizim umutlarımız 2018-19 sezonuna. Yeni bir yönetim yeni bir kan.

• en son bir başlık vardı

Efendiler ...
  • :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Simdi boyle konusup bi kac ay sonra stad yine bosalir ve siz yine Basketbol izlemeye devam edersiniz..

Çoğumuz bu sene şampiyonluğa inanmıyor zaten. Bizim umutlarımız 2018-19 sezonuna. Yeni bir yönetim yeni bir kan.

Şu Galatasaraylilarin icinde bi sen akli basinda bi sen cevap veriyorsun..Arada ben boyle laf atarim onlarda bana atar ama sen alınma

• quote:

quote:

quote:

Şu Galatasaraylilarin icinde bi sen akli basinda bi sen cevap veriyorsun..Arada ben boyle laf atarim onlarda bana atar ama sen alınma

Estağfirullah dostum ben objektif ve gerçekçi olmaya çalışıyorum hepsi bu :) Allah aşkına dursun ve ekibiyle hiçbir takım iyi sezon geçirebilir mi ? Tarihimizin en kötü başkanı var bu sezon da başımızda. Amatör kümede bile kulüp yönetemeyecek kadar beceriksiz adamlar koskoca Galatasaray'ı yönetiyor.

• En son bizim takıma böyle yıldızlar mıldızlar Guti, Quaresma falan geldi, sonra başına Carvalhal denen köylüyü getirdiler bütün takımın anasını belledi. Tudor'da da aynı potansiyel var. Transfere bu kadar para harcıyorsan başına da ya otoriter bi yerli getireceksin, ya da dinamik genç isim yapmış yabancı. Tudor'u kim tanıyor Allah aşkına, hangi futbolcuya nası sözünü dinletecek bu adam.

Galatasaray bu kadar çok para harcayarak kafadan yanlış politika izliyor, yine batacaklar. Akıllanmaları lazımdı. Bu sefer satacak bi Riva da yok bakalım kim kurtaracak bu batışta

• Katılım Zamanı: 30 Haziran 2017

kim napsin senin 3 saatlik hesabini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl şampiyonluğu başakşehirden zar zor kopardığınızı unuttunuz heralde
  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Akıllanmaz bu kuşlar yahu. Adam utanmadan yine batacaklar yazmış. Ne zaman battı ki?
    Daha iki yıl önce kulübüne haciz gelmiş, bu yıl parasızlıktan neredeyse bütün amatör branşları kapatmış doğru düzgün transfer yapamayan takımın taraftarı gelmiş, yine batacaklar diyor.
    Senin kulübünün borç alacak farkı 1.5M tl iken bizim 790M. Anlıyorsan biraz ne demek olduğunu, oturur düşünürsün hangi kulüp daha zorda.
    Ama sen boş ver, batacağız yine aynen
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    "Daha dogru duzgun transfer yapamiyolar " lafa bak

Birader zaten 1 stoper 1 snt alip transferi kapaticaz.Sizin gibi bonservis verdigimiz adama ustune imza parasi verip rezil mi olalim?Bi siz mi akillsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

en son bir başlık vardı

Efendiler ...

Koyacaktım onu buraya ama uçurmuşlar konuyu. Benzeri var buradahttps://forum.donanimhaber.com/sampiyon-cimbom-yazdiracagiz--121293488#121293488

Artık seneye bu konuyu da böyle linkleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

en son bir başlık vardı

Efendiler ...

Koyacaktım onu buraya ama uçurmuşlar konuyu. Benzeri var buradahttps://forum.donanimhaber.com/sampiyon-cimbom-yazdiracagiz--121293488#121293488

4.yıldızı ölmeden görebilecek misiniz bakalım.

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen de kiraladığı oyuncuya 5M kiralama bedeli veren takım taraftarı.
    He canım tamam siz en akıllısınız
    5 milyon kiralama bedelini ispatla forumu birakiyorum.Enayiligini boyle mi ortmeye calisiyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

en son bir başlık vardı

Efendiler ...

4.yıldızı ölmeden görebilecek misiniz bakalım.

Konunun özünde ve benim cevabımda yıldız dahi geçmezken verilen cevap

https://forum.donanimhaber.com/2016-2017-sezonu-sampiyonu-galatasaray--120639615#120639615 al bu da hediyem olsun sana. Kankileriniz sizi düşünmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 30 Haziran 2017; 22:16:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yoo, Talisca'nın iki yıllık kiralama bedeli o.
    Ama 5 değilmiş pardon, 4.5M cuk
    Ee akıllı kulübün hali başka canım.
    2 yillik 4 milyon kiralama bedeline mi enayilik diyoruz

Töre yi bu sene 3 milyona kiraladik o zaman west ham sizden de enayi

Bu durumda West ham bizden değil, sizden daha enayi oluyor.
    Adam daha ne yazdığının farkında değil. Az için şu zıkkımı
    Senin yazdiklarini okuyan utaniyodur dostum.Diyalogumuzun basindan beri tekrar okursan kim enayi goruceksin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.