Şimdi Ara

2017 Audi A3 Sedan mı 2017 Skoda Superb mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dsg şanzıman kullanmayı göze alıyorsanız, passat alın daha iyi
    a3 kullanıyorum -2 çocuk bagaj fazlasıyla yetiyor; ama erişkin yolcular arka koltukta superb-passat gibi rahat edemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 1 Mayıs 2017; 11:4:28 >
  • Superb kesinlikle

Superb sınıf olarak ta bir üst segmentte. Marga algısı tabi audi kadar yoktur ama sırf millete havalı gözükmek içimde a3 e binmem. A1 a3 1 serisi a serisi b serisi cla bunlar ben audiye bmw ye mercedese biniyorum dedirtmek için yapılmış arabalar benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Superb kesinlikle

Superb sınıf olarak ta bir üst segmentte. Marga algısı tabi audi kadar yoktur ama sırf millete havalı gözükmek içimde a3 e binmem. A1 a3 1 serisi a serisi b serisi cla bunlar ben audiye bmw ye mercedese biniyorum dedirtmek için yapılmış arabalar benim gözümde.

size katılmıyorum . şu an full megane,astra 120-125 bin gibi fiyat aralığında bu araçlara bineceğime aynı paraya 2. el a3 sedan full araca binmek daha mantıklı bence. hava değil içinden sağlam çıkabilmek daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 1 Mayıs 2017; 12:53:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

alman kalitesini arıyorsanız yanlış araç bakıyorsunuz skoda da onu bulamazsınız
    daha önce mercedes e serisi aracım vardı
    halen mercedes c serisi kullanıyorum
    alman kalitesi e serisi ve üzerinde başlıyor
    c serisi bile kaliteli değil
    benim peugeot 508 e belirmek istediğim dsg gibi sizi yarı yolda bırakacak sorunlu bir şanzımanının olmadığı konusuydu
    dikkat ederseniz daha sorunsuz olduğundan bahsediyorum
    bu dsg mevzusunu tekrar bi gözden geçirin isterseniz
    passat cc ye 4 ay bindim benimde başımdan geçti daha tövbe almam

Hocam dsg veya çift kavramalı diğer şanzumanların hepsi benzer.. Bunun kullanım şekliyle çok ilgisi var. Belli başlı noktalara dikkat etmezseniz hepsi arıza verir.

Ayrıca çeşit çeşit dsg var.. Hepsi aynı değil bir araştırın ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 1 Mayıs 2017; 14:1:18 >

• 7>5>superB

• Skoda alınca Alman aracına bineceğini sanan biri daha
  • Ben Super B diyorum. Çünkü,

1. Arada segment farkı var.

2.A3 sedan ile hava atmak için alacaksanız almayın, zira A3ün bayan arabası imajo var.

3.S tronic ile Dsgnin çok bir farkı yok.

4.SuperB daha konforlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

quote:

Orijinalden alıntı: .twin.turbo.

A3 sedan ne hocam daha bugun dolasan geyik testinden sonra

Superb herturlu alır

Geyik testi?

Arabayı geyik sürüsüyle yarıştırıyorlar

Espri anlayışından cehalet akıyor.. Müslümansan diye söylüyorum dinimizin ilk emri OKU!

www.skoda.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.skoda.com.tr/experience/tarihce

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .twin.turbo.

A3 sedan ne hocam daha bugun dolasan geyik testinden sonra

Superb herturlu alır

Geyik testi?

Arabayı geyik sürüsüyle yarıştırıyorlar

Espri anlayışından cehalet akıyor.. Müslümansan diye söylüyorum dinimizin ilk emri OKU!

www.skoda.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.skoda.com.tr/experience/tarihce

Eee?

Bana ne Skoda'nın tarihinden.Markayı mı kötülemişim?Bana akıl veriyorsun oku diye ama kendin okuduğunu anlamıyorsun

• Kasım ayındaki ötv zammı öncesi gayet uygun fiyatlı Audi A3 1.0 benzinli araç için kapora vermiştim. Konforlu, sarsmayan bir araca ihtiyacım vardı. Test sürüşü yaptım, 3 silindir benzin motoru çok çok sessiz idi, iç mekan baya kaliteli ve sade. Ancak donanımı oldukça zayıftı. Neredeyse hiçbir şey yoktu. İçi geniş değil maalesef. Süspansiyon konforu sınıf standartlarından az bişey daha iyiydi ama yoldaki bozuklukları hissettiriyordu yine, beklentimin altında kaldı (torsiyon çubuğu var arkada). Audi marka imajı ve özellikle çok uygun fiyat beni cezbetmişti.

Araç yurda hala girmemişti, bekle bekle, bir numara yok. Son anda devlet, ötv yasası çıkaracağını duyurunca, donanımhaberdeki yazılanları okudum ve apar topar Skoda bayisini aradım, ellerindeki ötvden etkilenmeyecek style paket Superb aracı ayırttırdım (güncellenmiş 8 inç ekran mevcut). Aracı aldıktan 1-2 gün sonra da ötv zammı çıktı.

Sonuç olarak; A3'ün Superb'den üstün olduğu konu yok gibi birşey. Sadece boyutu ufak olduğu için şehir içinde daha kullanışlı olabilir. Aile kullanımı için Superb tartışmasız üstün. Devasa bagaj ve iç mekan, sınıfı için harika konfor seviyesi (premium araçlarla kıyaslamıyorum), iç mekan malzeme kalitesi D sınıfının gereği, doğal olarak A3 ten iyi. Superb'de rahatsız edebilecek hiçbir parça yok. Herşey olması gerektiği gibi. Uzun yol'da yormadan, sessizce ilerlemek mutlu ediyor. Yakıt tüketimi de bu sınıf için düşük sayılır. Donanım seviyesi oldukça yüksek.

Son anda yaptığım değişiklikten çok memnunum.

• A3 sedan dışarıdan küçük görünüyor.
    İçi de muhtemelen dardır.
    O yüzden superb.
    Kalite olarak fark olmaz bence.
  • ikisini de kullanmış ve halen superb kullanan biri olarak,
    tabi ki kullanım amacın ve beklentilerine göre değişir ama superb derim

audi karşısında tek eksiği pütürlü asfaltta aldığı yol sesi daha fazla,
    özellikle araç üzerinde gelen pirelli lastikler facia, kış lastiği conti idi, çok daha az ses aldı içeri,
  • superb yerine golf, a3, astra, vs önermek pek mantıklı değil,, (ilber ortaylı hocam duymasın!!! :)))
  • Geniş hacim ihtiyacı yoksa a3 karşısında süperb almanın mantığı yok yalıtım,yol tutuş,malzeme kalitesi hep a3 önde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçlar sıfır mı alınacak
  • superb daha alımlı ve daha ferah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.