Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
83.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Prestige paket [ Elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı, katlanabilir, hafızalı ve otomatik karartmalı yan aynalar + led far + audi ses sistemı ( bang olufsen değil, standardın üstü ama olumlu yorumlar var ]

Bence SB al 2.eli daha iyi olur.

edit; Audi a4 teki led cok begenılmemişti, a5 aynısı mı bılmıyorum. matrix led falan belki daha iyidir. bilemiyorum. Ama standart opsiyondakı xenun plus farlar virajlarda donmuyor sabıt ama iyi ışık veriyormuş. dönüşlerdeki sinyalde ve dörtlüler yanıkken kayan led far ile gelıyor.

prestige pakete bang olufsenı dahıl etmelerı lazım. ya da virtual cocpict eklemelerı lazım. bu şekilde parasının hakkı değil . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_avcı -- 25 Eylül 2017; 23:40:26 >
  • semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyatlar yüksek,zam mı yaptılar acaba?Geçen arkadaş paylaşmıştı deluxe+design 232bin diye...Daha önce de söylemiştim Ankara Doğuş ve bazı Anadolu bayileri yüksek fiyat verebiliyor diye,İstanbul bayilerini arayın bence...

Paket içeriklerini tam olarak yazayım;

DELUXE paket:

-panoramik cam tavan

-3 bölgeli klima

-deri döşeme

-geri görüş kamerası

-hız sabitleme

-ısıtmalı ön koltuklar

PRESTIGE paket:

-Elektrikli katlanabilir ön koltuklar

-hafızalı katlanır karartmalı yan aynalar (standartta hafıza yok katlama var,karartmadan emin değilim)

-LED far(standartta xenon var)

-Audi ses sistemi(bang&olufsen değil,BMW'deki HIFI gibi ara seviye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 26 Eylül 2017; 8:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    arkadaşların dedıgı gıbı araba almaktansa sızden bır yatırım yapmak daha mantıklı gıbı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skoralp

arkadaşların dedıgı gıbı araba almaktansa sızden bır yatırım yapmak daha mantıklı gıbı :)

Valla hem konut hem arsa fiyatları geçen seneye göre düşük fiyatta, kelepir bulanlar veya normalin altında bir fiyata bulanlar fırsatı kaçırmıyor...

Audi'ye gelince, 1.4 tfsi a5 halen pahalı, kanımca yılsonu 225'lere gerileyecek (iyi dolulukta bir araç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Orijinalden alıntı: skoralp

Valla hem konut hem arsa fiyatları geçen seneye göre düşük fiyatta, kelepir bulanlar veya normalin altında bir fiyata bulanlar fırsatı kaçırmıyor...

Audi'ye gelince, 1.4 tfsi a5 halen pahalı, kanımca yılsonu 225'lere gerileyecek (iyi dolulukta bir araç)

Ben türkiye de hic indirim olan bir sey gormedim vallahi ? Bence indirim olmaz yaparlarsa 0.95 faiz orani verirler belki

• Arkadaşlar son zamanda 1.4 sport paket fiyat alan var mı ?
  • Gündeme gelecek olan MTV ve Gelir vergisi zamlarından sonra vazgeçtim bu aracı almaktan, bu araçları satmak zaten zor, daha da zorlaşacak.

Bmw 5.20i ile 1 yıl daha devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 2 Ekim 2017; 11:23:57 >
  • Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki 1 hafta içinde Audi A5 sportback, Sport TFSI, Deluxe + Prestige paketli araç almayı planlıyoruz. Uygun fiyat alabileceğimiz bayiler varmıdır tavsiye edebileceğiniz. Sorduğum bayiler genelde 254 bin lira bandında fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukural

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki 1 hafta içinde Audi A5 sportback, Sport TFSI, Deluxe + Prestige paketli araç almayı planlıyoruz. Uygun fiyat alabileceğimiz bayiler varmıdır tavsiye edebileceğiniz. Sorduğum bayiler genelde 254 bin lira bandında fiyat verdiler.

Yılsonu gıbı daha fazla ındırımler olacaktır.Şuan biraz durgun. ben hafta içi teklif için tekrardan bursa doğuşa gitmeyi düşünüyordum ama işlerim yogun sanırım gıdemıcem.
    telefonla arayarak teklif alabılırsın tüm bayileri
  • Bugün arkadaşım için sordum;benim araba yani A5 sportback Design tfsi deluxe 231₺,A6 2.0 tfsi quattro 297₺,A6 2.0 tdi quattro 350₺...Doğuş esenyurt...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 4 Ekim 2017; 21:45:29 >
  • Kar lastiği siparişi verdim; 245/40R18 Nokian WR A4 adet 575₺,listesi 650₺...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Kar lastiği siparişi verdim; 245/40R18 Nokian WR A4 adet 575₺,listesi 650₺...

Hocam ; WR A4 ü tercih etme nedeniniz sadece ebatı mı ? Audi A4 B9 konusunu takip ediyorsanız 1 - 2 gün önce bu lastiği sormuştum ben de. Ancak lastiklerim 245/40 R18 olmasına karşın kışlıkları sadece WR D4 olması için 225/45 R18 tercih edeceğim galiba. Sizin gibi aynı ebat WR A4 ile yeni ebat WR D4 arasında gidip geliyorum . Haftaya da siparişi vermeyi düşünüyorum.

Geçen sene WR D4 ile karda patinaj dahi çekmeden mutlu ve mesuttum ama bu sene araç değişimi ve 18" jantlar beni kararsiz bıraktı.

• plateau kullanıcısına yanıt
    Ankara dogus tu degil mi hocam fiyat aldiginiz bayii?

Deluxe ek olarak prestige paketi ekletirsek ne kadar artiyor acaba baya bi iyi fiyat almissiniz bence.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ben yumuşak hamurlu lastik seviyorum,zaten yaz lastiklerimi de arabayı alınca yürütmeden michelin primacy3 93Y XL ile değiştirtmiştim...Kış lastiklerinde Nokian markasını anlatmaya gerek yok malum,ayrıca yumuşak hamurlu olduğunu da yorumlardan ve kendi tecrübelerimizden biliyorum...Gwçwn yıl Kardeşimde Citroen C4 vardı;ona nokian wr d4;eşimin corsa'sına da nokian wr d3 almıştık...

Model seçenek olamadı,bu ebatta sadece A4 desen geliyor,97V XL kodlu...Lastik ebatları konusund da fabrika standartları dışına çıkmayı sevmiyorum...Eşimin arabasına da (Qashqai 215/60R17) nokian wr d4 aldım;500₺ adet fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 4 Ekim 2017; 22:23:31 >
  • serhatoz07 S kullanıcısına yanıt
    Hayır,İstanbul Doğuş Esenyurt...Prestige 18-20bin gibi ekler sanırım ama sormak lazım tabi...

• Türkiye sitesi konfigratöre göre Sport jantları değişmiş zaten.

@M.L.Crassus hocam konuyla çok ilgili gördüm sizi.
  • volcano V kullanıcısına yanıt

Aracım daha çok yeni @volcano hocam. Konuyla yakinen ilgili olsam da daha ödenmesi gereken taksitler var

• Daha guzel olmus bu jantlar

Ben 10 kollu (5 cift) janti, 5 kalin kol janttan daha vok yakistiriyorum bu araca

Sport disindaki donanimlarda jant disinda ne fark var peki?

• deluxe paket alınca otamatıkman navigasyon paketini de seçiyor. artık deluxe paket ıcıne mı girdi yoksa hata mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

deluxe paket alınca otamatıkman navigasyon paketini de seçiyor. artık deluxe paket ıcıne mı girdi yoksa hata mı var ?

üstüne 10bin ekledilerse çok mantıklı seçim olur...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.