Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
83.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih_avcı

deluxe paket alınca otamatıkman navigasyon paketini de seçiyor. artık deluxe paket ıcıne mı girdi yoksa hata mı var ?

Öyleyse çok iyi hakkaten. Garantisi olan araçlara da yükleseler yazılımla bu navigasyonu çok iyi olur. Bayiden bilgi alma şansı olan bar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri gorus kamerasini secince kayboluyor maalesef:)

• alikags A kullanıcısına yanıt
    Kısa sürdü heyecan

Navigasyon paketini istememdeki sebep, Orta ekran büyüyecek ve Virtual cocpits gelecek. O şekilde iç kısım E kasa ile yarışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikags

Geri gorus kamerasini secince kayboluyor maalesef:)

O zaten ilk deluxe işaretlediğinizde kendi içinde geliyor... Navigasyonu da deluxe'u işaretlediğinizde kendi işaretliyor.

Sonuç; Deluxe içinde şu şekilde

Panoramik cam tavan
    3 bölgeli otomatik klima
    Deri döşeme
    Geri görüş kamerası
    Hız sabitleme sistemi
    Isıtmalı ön koltuklar
  • Evet sport jantlari degismis canlisi antalya basaranda var suan ama fiyat yuksek gibi geldi bana sport deluxe prestige 257.500 e biraktilar ? İstanbul dogustan alicam sanirim ayni paketin design ini 249 a birakmisti maslak dogus bu jantlari gorunce kesinlikle sport tercih edilir.

2017 AUDI A5 Sportback Geldi

• serhatoz07 S kullanıcısına yanıt
    Hocam araç çok güzel. Özellikle altı düz direksiyon ve siyah tavan döşemesi ile S Line ödemesi yapmadan S Line havası kazandirmislar. Sadece dikkatimi metalik renk farkı çekti. Sport donanimda metalik renk standart olmaliydı. 7k fark oradan geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Hocam araç çok güzel. Özellikle altı düz direksiyon ve siyah tavan döşemesi ile S Line ödemesi yapmadan S Line havası kazandirmislar. Sadece dikkatimi metalik renk farkı çekti. Sport donanimda metalik renk standart olmaliydı. 7k fark oradan geliyor zaten.

7k farki dediginiz nedir?

Tesekkur ederim gercekten icime sinen bir arac oldu nasip olursa alicam

1.000-€ x 1.711 kdv + ötv × sabit kur ( 3.89-TL ) = 6.655-TL ~ 7k

• quote:

1.000-€ x 1.711 kdv + ötv × sabit kur ( 3.89-TL ) = 6.655-TL ~ 7k

Tesekkur ederim aciklama icin simdi peki heryerde bu metalik boya ekstra degil mi basaran bilerek mi eklemiş benim pakete ?

Yok hocam , Başaran eklememiş. Normalde Sport donanımlarda Design ile farkı oluşturan 3 kalem ; koltuklar , jantlar ve metalik renk idi. Örneğin A4 'te Sport donanım metalik geliyor ve bu tutar 0-€ görünüyor. Bayinizden bir de Sport donanım A4 için teklif isteyerek teyit edebilirsiniz. Ancak A5 Sportback için bu farkı 1.000-€ olarak ilave etmişler. Bunu ifade etmek istedim sadece.

Bu arada ben alacak olsam kesinlikle düşündüğünüz aracın emsalini arardım. Altı düz direksiyon ve siyah tavan döşemesi havayı çok değiştiriyor. Araç S Line olmasa bile S Line kadar değişiyor içten. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

• arkadaşlar aklıma bişey takıldı audi a5 in neden euro ncap testi yok sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

arkadaşlar aklıma bişey takıldı audi a5 in neden euro ncap testi yok sizce

A4 ile a5 özünde aslında aynı araçlar; ondan olabilir diye düşünüyorum.

Ek: biraz araştırınca şöyle bir video buldum ama tam net değil kimin yaptığı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 7 Ekim 2017; 20:35:2 >

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Çerçevesiz kapı farkı var hocam. Passat CC benzeri kapılarla Passat'a oranla sorun yaşamıştı. Eski A5 Sportback'in de testi yok muydu acaba

• quote:

Çerçevesiz kapı farkı var hocam. Passat CC benzeri kapılarla Passat'a oranla sorun yaşamıştı. Eski A5 Sportback'in de testi yok muydu acaba

Eski kasa için beraber verilmiş..aslında dediğiniz doğru kapı yapısı farklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 7 Ekim 2017; 20:42:57 >

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    beraber verilmiş fakat elbet farkı vardır diye duşunuyorum arkadaşımızın dediği gibi
  • Herkese selam..
    Nisan ayında arabamı almıştım. Sport+ Deluxe+ prestige paket..237.000 TL..
    İlk sayfalarda yorumlarımı okuyanlar belki hatırlayacaklardır..En bğyük eleştirim ekran içindi..Yine MMI ekran için sorum olacaktı..
    Ekran; navigasyon+DVD olacak şekilde İstanbul Erdem Elektronikte değiştirilebiliyor mu? (ya da Audi serviste) Değiştiren ya da araştıran arkadaş oldu mu? Araç garantiden çıkıyor diyen de oldu, değişimden sonra ses yalıtımının bozulacağı için o bölgeden rahatsız edici seslerin geleceğini söyleyenler oldu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön gögüs sökülü oynanacağı için illaki zamam içinde sesler gelecektir diye düşünüyorum o yüzden sonradan taktırmak biraz şüpheli

• 2017 AUDI A5 Sportback Geldi

Zubizu-VDF Filo işbirliğiyle A5 Sportback 1.4 TFSI Design, 3 yıllık kiralamada aylık 799€'dan başlıyormuş. Son gün 17 Ekim.
  • Arkadaşlar bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir? Dış metalik siyah, içide yalnış anlamadıysam kırmızı siyah. Bide bu navigasyon paketi olması virtual kokpitde var anlamınamı geliyor? Açıkcası navigasyon çokda umrumda değil ama virtual özelliği varsa ve içide spor kırmızı ise sipariş falan uğraşmak yerine iyi bir indirim ile alınır diye düşünüyorum.

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Navigasyon paketinde virtual kokpit ve navigasyon birlikte geliyor.Bu araçta Design selection paketi diyor ilaveten;o da nappa deri ve spor ön koltuklar içeriyor görünüyor...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.