Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
736
Cevap
15
Favori
83.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, peki fiyat açısından ne dersiniz? Açıkcası indirim olsa bile 300 bin civarı gelecek çokmu fazla diyorum. bmw 418 ile audi a5 arasında da biraz kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Çok teşekkür ederim, peki fiyat açısından ne dersiniz? Açıkcası indirim olsa bile 300 bin civarı gelecek çokmu fazla diyorum. bmw 418 ile audi a5 arasında da biraz kararsızım.

280-290 arasi verirler bu araci ben a5 derim 4 serisi cok eski gorunuyor bence artik ama goreceli bisey tabiki arac secimi. Size tavsiyem ikisinide test edin a5 in fafkini o zaman anlayacaksiniz 😉

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    290₺ gibi verirler bence de ama yerinizde olsam nappa deri paketli almam çünkü standart deri döşemede oturulan kısım ve sırt kısmı da gerçek deri,koltuk yanları suni deri...Bu şekilde design+ deluxe+prestige+navi paketi ile 270₺ gibi alırsınız...Bana göre prestige paket de fiyatını haketmiyor ama karar sizin...

Ayrıca bmw 4 de çok kaybettirir 2.elde,ama ona karar verirseniz değeri düşmüş 2.el alın-420d yada 428i o da;418i 3 silindir 136hp...kasası 2012'den beri üretilen 3'e de çok benziyor malum...Ben nisandan beri yeni A5'i kullanıyorum;her bakımdan çok memnunum...Süspansiyonu,izolasyonu,yürüyeni,viraj dengesi,yakıtı,duruşu vs çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 12 Ekim 2017; 23:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Navigasyon paketinde virtual kokpit ve navigasyon birlikte geliyor.Bu araçta Design selection paketi diyor ilaveten;o da nappa deri ve spor ön koltuklar içeriyor görünüyor...

Ona rağmen çok değil mi fiyat?

Deluxe ve prestige üstüne navigasyon ekleyince sitede 270bin TL gibi bir rakam ediyordu.

Gördüğüm ve anladığım kadarıyla arada bir tek nappa deri var? bir de özel renk...

edit: Bence o fiyattan yaklaşık %15 indirim yaparlar gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımcı Aras -- 12 Ekim 2017; 23:14:30 >
  • serhatoz07 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 418 ve a5 arasında epey kararsızlık yaşadım, aynı fiyat bandında 418 daha dolu iken ikinci el satış konusunda a5 çok daha önde, ikiside harika tasarımlı araçlar fakat bence de a5 bir tık üstte, eğer dediğiniz yukarıdaki aracı yada benzerini 270-280 civarına indirebilirsem tercih kesin a5 olacak

• plateau kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, çok haklısınız, tamam araç çok yakışıklı ama maalesef sadece prestige paket değil hiçbir paket parasını hak etmiyor, yıl olmuş 2018 yani bu araçta virtual kokpit standart olmalı, yada en azından paketlere dahil olarak sunulmalı.

Yukarıdaki aracı 270 bandında verirlerse sanırım iyi bir fiyat diyebiliriz, yada sizin öneriniz gibi bir araçta harika olacaktır.

Bmw 418 ikinci el konusunda kesinlikle haklısınız, tasarım ve doluluk konusunda harikulade olsada ikinci elde batık durumda. Görüşleriniz için tekrar teşekkür ederim.

• A5 slolom testinden başarıyla çıkmış. Hatta kullanan kullandıklarımdan en iyisinden biri diye bahsediyor. Mercedes c coupeden çok daha iyi olduğu görüşünde.

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Yalnız araç Quattro hocam. C Coupe de 4matic miydi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

A5 slolom testinden başarıyla çıkmış. Hatta kullanan kullandıklarımdan en iyisinden biri diye bahsediyor. Mercedes c coupeden çok daha iyi olduğu görüşünde.

https://youtu.be/ShabL8eXLoM

911 carrera turbo gibi derece var a5 te. Hatta tt rs ile aynı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, A5 sportback, Sport TFSI, Deluxe + Prestige+ Siyah kumaş tavan+ Düzleştirilmiş Direksiyon Opsiyonları ile beraber Doğuş oto Kartal'dan almış bulunmaktayız. 253.800 TL gibi bir rakama maloldu bize. Önünüzdeki hafta içi teslim alacağız aracı. Teslim alırken dikkat etmemiz gereken şeyler varmıdır. İnsanların sıfır araçlar hakkında forumlarda yazdıklarını gördükçe paranoyak oluyor insan :) Bagaj havuzudur, kauçuk paspastır bişeyler alabilirmiyiz hediye olarak :)

• selcukural S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,ben farklı il teslimatı olduğundan hediye alamadım...sonradan ayrıca aldım orjinal paspas ve bagaj havuzunu;675₺ idi yanlış hatırlamıyorsam...Acabada kalmak istemiyorsanız boya kalınlık ölçme cihazıyla bakın,huylandıracak kalınlık okursa teslim almazsınız...Beraberinde usta bile götüren var...

• Teşekkür ederim.

• Seramik kaplama, şeffaf film, Cam filmi vb. İşlemler yaptıranlar varmı acaba ? Hangi markaları tercih ettiniz ? Nerelerde yaptırdınız ? Maliyetleri nelerdir ? Paylaşabilirsiniz sevinirim.

• Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin insallah renk nedir aracin ?

• Teşekkür ederim. Metalik Muson grisi , Döşeme nugat kahve@serhatoz07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukural -- 15 Ekim 2017; 18:27:9 >
  • Süper ayni paketi bende alicam insallah yukariya ayni aracin teklifini atmistim hatta 257.500 e birakti antalya basaran sanirim istanbuldan alicam en yakin zamanda isimi ayarlayip gelicem tekrar hayirli olsun

• serhatoz07 S kullanıcısına yanıt
    Benim aradığım renk ve opsiyonlarda en uygun istanbuldan fiyat aldım. Hemen hemen tüm bayilerle görüştüm. Eski kurla girmiş araç yoksa ellerinde doğuş otolar genelde aynı fiyatı veriyorlar. Satılmadı ise Aykan Kayseri'de bir araç vardı Muson Gri + Kaya gri döşeme 247 bin lira fiyat vermişlerdi. Döşeme rengi tercihim olmadığı için ilgilenmedim ben. Bakabilirsiniz kriterlerinize uyuyorsa.

• Tesekkur ederim 👍

• selcukural S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasiz belasiz insaallah. Teklif formunu paylasabilirmisiniz?

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

2017 AUDI A5 Sportback Geldi

2017 AUDI A5 Sportback Geldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.