Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
83.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda fiyat alan varmı? Yılsonu kampanyası olur diye bekliyorum ama doğuşun sitesinde fiyatlar müthiş artmış, en boş araç 304 bin, indirimle net fiyat düşecektir ama ne kadar olur bilmiyorum.

Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
    Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
    https://www.dogusoto.com.tr/a5-sportback-f5a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aracı 10 gün önce aldığımda doğuş otoda 295 bin TL olarak görünüyordu (ben 264 e aldım indirimle) şimdi 335 görünüyor yani 40 bin lira artış var liste fiyatında.

Ancak bu fiyatların gerçeği ne kadar yansıttığı konusunda emin değilim.

• plastix P kullanıcısına yanıt
    Evet aynı aracı bende hatırlıyorum, hatta 294 küsür fiyatı vardı, şimdi 335, boş denilebilecek araç dahi 305 ten başlıyor, yüzde on onbeş indirim olsa eder 260-270, boşa yakın bir araç için çok pahalı. İnşaallah bu fiyatlarda bir yanlışlık vardır, gerçi bi ara yine böyle saçma bir artış yapmışlardı sonradan revize ettiler.

Bu ay içinde aracı inşaallah alacağım, fakat eğer fiyatlar gerçekten bu şekilde ise bmw 418 olacak gibi duruyor

• Sene sonu kampanyası adı altında bindirimden indirim yapmak için zemin hazirliyorlardır. 2018 modellerde de kur daha da sıcramazsa bu zamlı listeden yürürler. Model yılı zammı ile 2017 modeller arasındaki farkı listede az gösterebilmek için Volkswagen / Audi'de senelerdir Doğuş'un uyguladigi fiyat politikası. 2018 yılına sarkan 2017 modellerde büyük indirim gibi lanse edip sizin gördüğünüz fiyat noktasına geri dönerler. 2018 modelleri de buyrun 2017 ile aynı fiyattan satiyoruz derler 2017'ler tükenince.

• Bugün mercedesin sürüş etkinliği vardı. C serisi ve E serisi Exclusive modellerini test etme şansım oldu. C serisi amg dizeldi gerçekten sert geldi ve geri geri park ederken fren yaptıkça garç gurç sesi geliyordu ve ön ve arka dar gibi geldi açıkçası ve öndeki tablet gerçekten bütünlüğü bozuyor. A4 kesinlikle çok daha konforlu ve çukurları daha iyi absorbe ediyor. C nin tasarım olarak A4 den biraz daha çekiciliği var sadece. C serisi dizel amg 290 bin fiyat verildi.

E serisi ayrı gerçekten konforluydu 1.6 benzinli motorunu kullandım, araç halı üstünde gider gibi konforu çok iyi öndeki full ekranda hoş duruyor ama bu seferde araç çok büyük geldi kendi kullanım amacım için söylüyorum ara sokak şehir içi vs kullanımda eşim de kullanıyor aracı benim için ideal olmadığı kanaatine vardım. Eşim de yaşlı arabası hissi veriyor dedi. A5 deki sportflik yok zaten farklı bir sınıf zaten ve farklı sınıfa hitap ediyor. 324 binlik fiyatı var sitesinde 310 bin tl ye indiler. Bu hafta gelicek aynı araç ise 327 bin tl olacağını söyledi. Yani kur artışından dolayı araçlar bir hayli zamlanıyor.

Sonuç olarak tekrardan A5 alarak çok iyi karar verdiğimi teyit etmiş oldum.

• Dün Audi A5 aracı test etme imkanım oldu fark ettiğim en Önemli nokta ise araca binmek ve inmek aracın yere yakın olan pozisyonu nedeniyle oldukça zor. özellikle ön koltuğu Kendime uygun şekilde ayarladığım da arka koltuktan inmek oldukça zor. bir vücut hareketi ile arka koltukta inmek bana çok mümkün gibi gelmedi bunu yaptığınızda ise bacağınızın Diz altındaki bölümünün kapı eşiğine sürtmemesi neredeyse imkansız. Bu bakımdan a4'ün iniş ve biniş pozisyonları daha rahat göründü.

• leon_1279 L kullanıcısına yanıt
    Üretim amaçlarına uygun bir durum hocam. A5 daha spor bir araç ve bu ; tasarımında , kasa yapısında hissediliyor. A4 ise aile aracı , tipik ama kaliteli bir binek otomobil. A4'ün içinde de spor hissiyat alabilirsiniz ancak kasasından bu görsel hissiyatı alamazsınız. Spor hissiyat da biraz fedakarlık gerektiriyor.

• Evet yere yakın ve biniş olarak alçakta, ben çocukları bindirirken kafaları çarpıyor bazen dikkat etmediğimde :)

Ama yere yakın sürüşü daha ağır bastığı için tercih ettim. A4 daha yüksek aile aracı biniş pozisyonu daha rahat

• Yaklaşık 5 bin km oldu araç, %90 şehiriçi kullanımı yaz kış kar lastiği derken ortalama 9 litrede şu an

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Evet neredeyse hiç uzun yol yapmamışsınız...Benim 9500km gibi oldu;7.7lt karma ortalaması...Unutmazsam foto çekip eklerim...Yalnız şehiriçinde trafik sıkışıksa turbo benzinli motor sağlam yakıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Evet neredeyse hiç uzun yol yapmamışsınız...Benim 9500km gibi oldu;7.7lt karma ortalaması...Unutmazsam foto çekip eklerim...Yalnız şehiriçinde trafik sıkışıksa turbo benzinli motor sağlam yakıyor...

Evet şehiriçinde ne kadar sakin de olsa 8 in altına düşmüyor kışın etkisiyle. Biraz uzun yol yapınca ortalama hemen düşüyor gerçi. Ama yine de fena sayılmaz benim için.

• Merhaba, design+deluxe paket, altı düz direksiyonlu model almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, fiyat konusunda max esnek davranabilecek hangi bayi-satış temsilcisi önerirsiniz? a3 dizel oto aracımı satacağım. Forumda Bursa doğuş Özlem hanım ın ismi geçmiş, aradım işten ayrılmış. Teşekkür ederim.

• macro73 M kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki tüm bayileri sıradan aramanızı öneririm...Düşük kurla giriş yapmış arabalar varmış ellerinde 3.95 gibi...Tanıdığım eşine alıyor,design+deluxe'e geçenlerde 240 diyorlardı,şimdi 255 diyorlar dedi...

• Evet Özlem hanım baya indirm yapmıştı işi bırakmış muhtemelen terfi almıştır çok iyidi çünkü.

Çanakkale Avek de çok ilgili ve indirim yapıyor aramanızı tavsiye eederim yanlız telefonda çok indirim vermiyorlar whatsapp dan konuşmanızı tavsiye ederim ya da imkan varsa yüzyüze

• quote:

Orijinalden alıntı: macro73

Merhaba, design+deluxe paket, altı düz direksiyonlu model almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, fiyat konusunda max esnek davranabilecek hangi bayi-satış temsilcisi önerirsiniz? a3 dizel oto aracımı satacağım. Forumda Bursa doğuş Özlem hanım ın ismi geçmiş, aradım işten ayrılmış. Teşekkür ederim.

Deniz hanım var İstinye Park Audi City'de tanışmıştım, en uygun fiyatları paylaştığını söylüyordu isterseniz ulaşın. 0536 609 31 44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karotcuabi -- 7 Aralık 2017; 11:4:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastix

bu aracı 10 gün önce aldığımda doğuş otoda 295 bin TL olarak görünüyordu (ben 264 e aldım indirimle) şimdi 335 görünüyor yani 40 bin lira artış var liste fiyatında.

Ancak bu fiyatların gerçeği ne kadar yansıttığı konusunda emin değilim.

@M.L.Crassus 'un dediği çıktı galiba.
    aynı araç şuan 302 bin. önce 295'ten 40 artış ile 335'e çıkardılar şimdide 335'ten 302'ye indirim yapmışlar. liste fiyattan indirimide eklersek 270-275 arası net bir fiyat söyleyeceklerdir. yani sizin on onbeş gün önce aldığınız araç 7-10 bin civarı zamlanmış. yani buna yılsonu indirimi ayağına yılsonu bindirimi derler :)

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Doğuş'tan 6.aracımız hocam , o kadar olsun

• İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Beyaz renk design+delux paket, altı düz direksiyon 244 bin fiyat aldım. Tek paket neredeyse ellerinde kalmamış. Bu arada bulabildiğim en iyi kur 4.15, iki paketli alamayacağım. Düşük kurdan gelenleri muhtemelen galericiler toplamış. Yeni yılda kur, € 4.70 üzerine giderse tekrar artacak.

• plateau kullanıcısına yanıt
    Üstad hangi bayi bu fiyatı vermiş acaba? Mesajlarda adı geçen bütün bayileri aradım. 250 bin civarına çift paket yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: macro73

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Beyaz renk design+delux paket, altı düz direksiyon 244 bin fiyat aldım. Tek paket neredeyse ellerinde kalmamış. Bu arada bulabildiğim en iyi kur 4.15, iki paketli alamayacağım. Düşük kurdan gelenleri muhtemelen galericiler toplamış. Yeni yılda kur, € 4.70 üzerine giderse tekrar artacak.

Rica ederim. Deniz hanımı aradınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.