Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey sormak istiyorum sizin araçlarda sinyal verirken çıt çıt diye bir ses geliyor mu?

Birkaç A4 araçta da mevcut, benim aracımda serviste mekanik bölümünde inceleyekler. Acaba sizde de mevcut mu? Yoksa sadece benim A5 de mi mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal verdikten sonra direksiyonu döndürünce 2 kere çıt çıt yapıyor evet,bakımda söyleyeceğim ben de...2 gündür de sunroof kapalıyken hafiften tık tık ses yapıyor gibi arada...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Sinyal verdikten sonra direksiyonu döndürünce 2 kere çıt çıt yapıyor evet,bakımda söyleyeceğim ben de...2 gündür de sunroof kapalıyken hafiften tık tık ses yapıyor gibi arada...

Anladım demekki sizde de mevcut. Benim aracım serviste bakalım nasıl yanıt alacağım. Siz hangi servisi kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 31 Ocak 2018; 21:48:59 >
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Nisan 2017'de aldım arabayı,o zamandan beri servise gitmem gerekmedi çok şükür,ama bakım için ankara yada istanbula götürürüm...

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bendekiler 18 inç (5 kol segment tasarımlı, sport paket standartı, 245/40 lastik). 19 inç beğendiğim jantları istedim ama gelmesi bir ay süreceği için ve bu süre zarfında kullanacağım standart jantları çıkarttır-tak-eskileri elden çıkar vs uğraşmak istemediğim için öyle kaldı. Şimdi de gözüme gayet güzel görünüyor memnunum. Eski aracım 17 inçti, açıkçası çok bir dezavantajını farketmedim. Kasis ve çukurlara daha dikkatli giriyorum, sıkıntı olmadı. Ama mesela arnavut kaldırımı gibi yollarda daha sessiz ve sarsıntısız diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

Bir şey sormak istiyorum sizin araçlarda sinyal verirken çıt çıt diye bir ses geliyor mu?

Birkaç A4 araçta da mevcut, benim aracımda serviste mekanik bölümünde inceleyekler. Acaba sizde de mevcut mu? Yoksa sadece benim A5 de mi mevcut

yaklaşık 3K kilometre yaptım genelde şehir içi. Sinyal verirken normal uyarı tonu dışında herhangi bir çıt çıt sesi duymadım. Tek fark ettiğim ses araç kalktıktan sonra tam 40 km/st hıza ulaşınca direksiyon kutusundan hafifçe tık-tık diye bir ses geliyor. Muhtemelen ESP devreye giriyor o hızda ya da başka bir kontrol switch sesi olabilir diye düşünüyorum.
  • plastix P kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen ses sinyal veridikten sonra düz giderken değil,sinyal açıkken direksiyon çevrildiğinde geliyor çıt çıt diye...

• Selam arkadaşlar ben de 1.4 tfsi sport sahibiyim. Delux paketin tamami prestij paketinde audi ses sistemi ve hafizali karartmali aynalar özelligi var

• Aracla ilgili cozemedigim bi kac biraey sormak istiyorum. Uzun yolda ortam sicakligi yeterli olunca klimayi kapatmak istiyorum ama aninda camlar buhulaniyor. Daha önce mercedesim vardi onda klimayi kapatsam bile icerde hafiften bir hava sirkulasyonu devam eder camlar hic buhulanmazdi. Acaba bir ayari var da ben mi bilmiyorum?

• 2. Olarak tazyikli suyla yikanirken camlar malum citasiz oldugu icin tam cam ile kapi arasina tazyikli su sikildiginda cok azda olsa (5-10damla) iceriye su aliyor hic basina gelen oldu mu?

• Son olarak bu sync ambleminin uzerindeki 3 okla gosterilen ozellik nedir? Bu acip kapatilabiliyor. Mmi uzerinden de klima ayarlarina gelince otomatik devirdaim ozelligi var o ne ise yarar? Simdiden cevaplar icin tesekkurler saygilar🖐

• quote:

Orijinalden alıntı: dthakandemirok

Aracla ilgili cozemedigim bi kac biraey sormak istiyorum. Uzun yolda ortam sicakligi yeterli olunca klimayi kapatmak istiyorum ama aninda camlar buhulaniyor. Daha önce mercedesim vardi onda klimayi kapatsam bile icerde hafiften bir hava sirkulasyonu devam eder camlar hic buhulanmazdi. Acaba bir ayari var da ben mi bilmiyorum?

Klimayı kapattığınızda sirkülasyon içeriye açıksa buğu yapar. Klimayı kapatıp sirkülasyonu dışa verip yönünü de cama çevirirseniz buğu yapmayacaktır.

Yine klimayı kapatıp en düşük kademede kaloriferi cama doğru gelecek şekilde açık bırakırsanız buğu yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dthakandemirok

2. Olarak tazyikli suyla yikanirken camlar malum citasiz oldugu icin tam cam ile kapi arasina tazyikli su sikildiginda cok azda olsa (5-10damla) iceriye su aliyor hic basina gelen oldu mu?

Ben bazen kendim de yıkıyorum tazyikli su ile ama herhangi bir su girişi olmadı. Zaten kapı kapandığında çerçeve olmasa da camı sıkıştırıyor. Camların bitimine çok tazyik tutmamak gerekir zaten

• Yakin zamanda fiyat alan var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım için sordum;2018 modeller için Adana bayisi deluxe+design için 260,prestige ilaveli için 280 dedi...

• plateau kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam , yeni yila ufak bir zam var heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda fiyat alan varmı arkadaşlar?

• 1 yıl bakımına gideceğim,araç 12.000kmde...Yakımda bakım yaptıran oldu mu acaba?Bir de ben bu benimaudim'e araç ekleyemiyorum,mobilden randevuda %10 işçilik indirimi varmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

1 yıl bakımına gideceğim,araç 12.000kmde...Yakımda bakım yaptıran oldu mu acaba?Bir de ben bu benimaudim'e araç ekleyemiyorum,mobilden randevuda %10 işçilik indirimi varmış...

Hangi servise gideceksiniz?

• Bilemiyorum,1 ay sonra duruma göre ankara yada istanbul'a hocam...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.