Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    torpido gozunun uzerindeki havalandirma kanalinin acik kapali oldugunu gosteriyor o isaret dikkat ederseniz manuel acma kapama dugmesi yok o kisimda
  • plateau kullanıcısına yanıt
    o cit cit sesi donus sinyali verip belli bir aciyla direksiyonu cevirdikten sonra sinyalin otomatik kapanmasi durumu varya onla alakali olmasi lazim hemen hemen her aracta olan .

cit cit sesi gelmeden direksiyonu normal konuma getirirseniz sinyal kapanmaz. cit cit sesinden sonra normal konuma gelince sinyal kolu otomatik eski konumuna gelir o sistemin mekanik sesi olmasi lazim bi deneyin onun disinda bir ses varsa orasi ayri tabiki.
  • plastix P kullanıcısına yanıt
    40km den sonra duydugunuz ses esp test sisteminin sesi eski kasa a5imdede vardi galiba tum audilerde var. cok gicik oldugum birsey ama yapacak birsey yok direksiyon kutusundan ziyade gaz ve fren pedalinda da hissediyorsunuz
  • arkadaşlar selamlar, tahminen cok basit bir şey danışmak isterim.

yeni a5. 1.4 arac hafif yokuşlarda bile aşırı geri kaçıyor. muhtemelen bunun vardır bir çözümü, bilen var mıdır? ışıklarda kaçmasın diye gaza fazla yüklenince de patinaj yapıyor araç. neden kayıyor yahu bu :) ne yapmak lazım?
    daha once bmw kullanıyordum böyle dertlerim hic olmamıştı, bu araçta bunu yaşayınca şaşırdım açıkcası.
  • gkncsc G kullanıcısına yanıt
    Auto Hold'u açın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

1 yıl bakımına gideceğim,araç 12.000kmde...Yakımda bakım yaptıran oldu mu acaba?Bir de ben bu benimaudim'e araç ekleyemiyorum,mobilden randevuda %10 işçilik indirimi varmış...

Ben randevu alamadım, hep dolu gösteriyor

Siz benimaduiden randevu alabildiniz mi?

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 ay sonraya alabildim bu ayın 15'i gibi. Farklı servis danışmanları seçerek de kontrol edin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Yaklaşık 1 ay sonraya alabildim bu ayın 15'i gibi. Farklı servis danışmanları seçerek de kontrol edin hocam.

Ben temmuzda yaptıracağım bakımı o tarihte yok diyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Siz hangi servise aldınız?

Avek 2019 yılında bile randevu yok. Esenyurt da var o servisi de ben istemiyorum. İlgi alaka bilgilendirme sıfır

Hiç tavsiye etmem

Kartal Doğuş'a aldım hocam ama Maltepe Erel'de de hemen hemen 1 ay sonraya gün vardı sadece. Avek işçilik indirimi olmasın diye kendisi kapatmış olabilir mi acaba randevulari? Telefonla arayınca gün veriyorlarsa böyle bir çakallik yapıyor olabilirler belki.

Özön'den 1 ay sonraya telefonla aldım,indirim için mobil kayıt işini de gittiğimde yaptıracağım artık...

• bu motorla bu paralarin arabasi degil gecen sehitler koprusu girisinde a5 tfsi cekiciye cikiyodu sahibi resmen yuzunu sakliyodu

arac cok sekil guzel duruyor ama audi gibi bir markanin araci yolda kalmamali

• An itibariyle sport 1.4 tfsi deluxe+ prestige paket 278.000 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar.

Kumandadan bagaj kapağını kapatabilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

An itibariyle sport 1.4 tfsi deluxe+ prestige paket 278.000 tl

nekadar indirim oldu.hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk29

bu motorla bu paralarin arabasi degil gecen sehitler koprusu girisinde a5 tfsi cekiciye cikiyodu sahibi resmen yuzunu sakliyodu

arac cok sekil guzel duruyor ama audi gibi bir markanin araci yolda kalmamali

dsg gibi arızalı mı şanzımanı mı var a5 in. yakışmamış audi ye.şu cift kavramayı bırakıp tam ötomatiğe birtürlü gecmedi vw audi grubu ne inatmış.
  • 314 bin tl den inildi hocam. Yakinda zam gelecekmis 285 i gorecek. Kaparo verdim ancak kararsizim halen bu fiyatlara bu araclar insanin kafasi karisiyor.

209 bin tl ye 8 binde c 180 alternatifide var.

• quote:

314 bin tl den inildi hocam. Yakinda zam gelecekmis 285 i gorecek. Kaparo verdim ancak kararsizim halen bu fiyatlara bu araclar insanin kafasi karisiyor.

hak veriyorum cok para kararsız kalmakta haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

dün sürdüm aracı, beklediğim gibi a4'ün aynısı, ama tasarımı dur saatlerce izle, eski kasasından daha iyi görünüyor bence
    2.0 quattro sport
    prestige paket
    deluxe paket
    altı düz direksiyon
    342.000 fiyat verdiler
    Maşallah hocam güzel makine 2.0 motor üstüne birde quatro eklenince fiyat 300 k geçmiş parası olan şanslı azınlık için ulaşılabilir ama şu aşamada hayal

• quote:

314 bin tl den inildi hocam. Yakinda zam gelecekmis 285 i gorecek. Kaparo verdim ancak kararsizim halen bu fiyatlara bu araclar insanin kafasi karisiyor.

C serisi nedir hocam bunun yanında ama düşündüğünüz modelle arasında 100 k olunca insan acabamı diyor Allah daha çok versin hcm araç için 300 k nasıl ayırabiliyorsun merakımdan sordum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.