Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç 1.4 tfsi olup bu kadar para etmesi insanı gerçekten düşündürüyor. Şu an kullanmakta oldugum aracı değişeceğim fazla km yaptım 2 senedir. Bu yüzden sadece aracımı değişiyorum desem daha mantıklı olur. Direk 270 leri bir araca veremem şu durumumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

314 bin tl den inildi hocam. Yakinda zam gelecekmis 285 i gorecek. Kaparo verdim ancak kararsizim halen bu fiyatlara bu araclar insanin kafasi karisiyor.

209 bin tl ye 8 binde c 180 alternatifide var.
    C180 amg için 0km fiyatı aldınız mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam almadim ancak liste fiyati 268bin yaziyor. Mercedes konusunda bir fikrim yok indirimler hakkinda. Ikinci el 2017 model 8-9 binde 209bin tl ye arac vardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 i bmw en dusuk kaca alınıyor ,bilen varmı ?
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    O araç da makyaj görecek yakında ama liste fiyatından iyi bir indirim varsa fena bir alternatif değil hocam. Bu ekonomide ve bu kurda hepsi birbirinden pahalıya geliyor sonuçta. Geçen seneden bu seneye A5 Sportback yaklaşık 40binTL zam yemiş görünüyor. Diğerlerinde de durum pek farklı değil. Hayırlısı olsun.

• Dün alınan fiyatlar:

2017 Coupe 1.4 TFSI Sport Deluxe+Prestige 247 bin TL. Eski kurdan geldiği için uygun fiyatlı.

2018 Sportback 1.4 TFSI Sport Deluxe+Prestige+Sport Edition(sline dış) 300 bin TL.

Önümüzdeki hafta fiyatlara zam geleceği söylendi aynı zamanda. Şuanki kur 4.40 dan hesaplanıyor. Haftaya 4.60 lara çekilecekmiş. 300 binlik araç 320 bin olacak dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturk29

bu motorla bu paralarin arabasi degil gecen sehitler koprusu girisinde a5 tfsi cekiciye cikiyodu sahibi resmen yuzunu sakliyodu

arac cok sekil guzel duruyor ama audi gibi bir markanin araci yolda kalmamali
    Ben yolda porsche ve bir tane de lamborghini gördüm ona kalırsa o zaman 1 milyon tl yi boşuna mı vermiş diyeceğim.

Düz mantık sizin kurduğunuz, mercedes bmw de de olmuştur illaki ama binde bir dek gelir böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

quote:

bu motorla bu paralarin arabasi degil gecen sehitler koprusu girisinde a5 tfsi cekiciye cikiyodu sahibi resmen yuzunu sakliyodu

arac cok sekil guzel duruyor ama audi gibi bir markanin araci yolda kalmamali

dsg gibi arızalı mı şanzımanı mı var a5 in. yakışmamış audi ye.şu cift kavramayı bırakıp tam ötomatiğe birtürlü gecmedi vw audi grubu ne inatmış.

Alıntıları Göster
    Öyle araştırıp okuyup öğrenmeden yorum yapmayın. Audinin şansızamnı vw nin dsg şanzımanından farklı yağlı sistem. Önce aralarındaki farkı araştırıp öğrenmenizi sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: pilottus

Merhaba Arkadaslar.

Kumandadan bagaj kapağını kapatabilen var mı ?
    Kumandadan bagaj kapanmıyor ancak sürücü kapısındaki butondan bagajı açıp kapatabilirsiniz otomatik olarak. Bunun için ayarlardan merkezi kilit ayarından bagajı otomatik kapatı seçmeniz gerekiyor ama bu seferde güvenlik amaçlı araçtan inince elle bagajı açamazsınız

• Audi de olsa mekanik bir alet arızada yapabilir yolda kalması extrem bir durum

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    tabi insan yolda kalan bir audi gorunce (tfsi) mantik almiyo duzlesiyor ;)

saka bir yana mekanik olarak sorun yasayan audi surune surune olsa yinede servise kadar gidebilmeli bir honda kadar beceremiyormu bu isi yazik adama kim bilir sevgilisiylemi bulusucakti suslenip puslenmis garibim sen o adama ne dersen de gozunde audi cöp artik ..

benim icin hala a5 audinin en karizmatik araci

• quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

Öyle araştırıp okuyup öğrenmeden yorum yapmayın. Audinin şansızamnı vw nin dsg şanzımanından farklı yağlı sistem. Önce aralarındaki farkı araştırıp öğrenmenizi sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ben onu biliyorum hocam önceki mesajlarda bir arkdaşa köprüde cekiciyle götürülen a5 gördüğünü söyledi kesin şanzımandandır diye düşündüm genellikle şanzıman arızası olunca cekiciyle gitti araclar daha önce örnekleride vardı.vw grubunda.

• quote:

tabi insan yolda kalan bir audi gorunce (tfsi) mantik almiyo duzlesiyor ;)

saka bir yana mekanik olarak sorun yasayan audi surune surune olsa yinede servise kadar gidebilmeli bir honda kadar beceremiyormu bu isi yazik adama kim bilir sevgilisiylemi bulusucakti suslenip puslenmis garibim sen o adama ne dersen de gozunde audi cöp artik ..

benim icin hala a5 audinin en karizmatik araci
    Bir kere hondayı kendi segmentinde karşılaştırın A5 nin klasmanında değil, artı youtubedan honda diye araştırırsanız orası burası durduk yerde göçen, vitesi p konumuna almayınca aracı yolda kaçan birçok video görürsünüz.

Honda şu an sürünüyor imaj olarak sürüne sürüne gitmesine gerek yok.

• quote:

Bir kere hondayı kendi segmentinde karşılaştırın A5 nin klasmanında değil, artı youtubedan honda diye araştırırsanız orası burası durduk yerde göçen, vitesi p konumuna almayınca aracı yolda kaçan birçok video görürsünüz.

Honda şu an sürünüyor imaj olarak sürüne sürüne gitmesine gerek yok.

Alıntıları Göster
    lutfen honda sadece civic degil honda legend a bir bakin derim bilmiyorsaniz

hondayi kullaniyorum accord modelini netten bakmama gerek yok 3 serisi bmw den sonra sorunsuz mis gibi geldi bana marka fanatikligini sevmem ama gercenten motor sanziman anlaminda her ne kadar eski tipde olsa yolda kalmiyorsunuz

yeni civic denen bana gore ucube tipli kasasini heleki arka direkteki gocuk problemli olan sedan modellerini vede sirketin milleti resmen kaziklamasini yerden yere vurabilirisniz haklisiniz sonuna kadar

sonuc olarak ne civic nede accord 300 kusur bin tlye satilmiyor turkiyede bmw audi wv olmasa cekiciler tamirciler para kazanamaz valla ....

• quote:

lutfen honda sadece civic degil honda legend a bir bakin derim bilmiyorsaniz

hondayi kullaniyorum accord modelini netten bakmama gerek yok 3 serisi bmw den sonra sorunsuz mis gibi geldi bana marka fanatikligini sevmem ama gercenten motor sanziman anlaminda her ne kadar eski tipde olsa yolda kalmiyorsunuz

yeni civic denen bana gore ucube tipli kasasini heleki arka direkteki gocuk problemli olan sedan modellerini vede sirketin milleti resmen kaziklamasini yerden yere vurabilirisniz haklisiniz sonuna kadar

sonuc olarak ne civic nede accord 300 kusur bin tlye satilmiyor turkiyede bmw audi wv olmasa cekiciler tamirciler para kazanamaz valla ....

Alıntıları Göster
    Arkadaşım güvenlik testi ve moose testleri izle Audi A5 ve o çok sevdiğin hondayla ne kadar güvende yol aldığını görürsün.

Sen 130-140 la giderken sıfır rüzgar sesiyle seyahat etmek nedir bilir misin? Ya da A5 in altına eğilip baktın mı hiç full yalıtım malzemesini ince detayları bir incele ondan sonra karşılaştır. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonra böyle yazınca ukala diyorlar.

300 binse ona göre malzeme kalitesi güvenlik mühendislik, ince işçilik. Herkes kendi bütçesi ne ise ona göre araç alıyor.

Sana hondanla mutluluklar, lütfen burası A5 forumu, beğenirsin beğenmezsin problem değil ama hondayla ilgili görüşlerini honda forumunda yaz.

• Artes54 A kullanıcısına yanıt
    ikisini kiyaslamayacak kadar otomobil bilgim arti teknik bilgimde ha diplomada var bu arada neyse

demek istedigimi anlamamissiniz ben diyorumki "bir honda kadar ..." olamiyormu "bir honda a5 ten iyidir ..." demiyorum

simdi gidipte audi ile hondayi kiyaslamak abesle istigal olur

• quote:

Arkadaşım güvenlik testi ve moose testleri izle Audi A5 ve o çok sevdiğin hondayla ne kadar güvende yol aldığını görürsün.

Sen 130-140 la giderken sıfır rüzgar sesiyle seyahat etmek nedir bilir misin? Ya da A5 in altına eğilip baktın mı hiç full yalıtım malzemesini ince detayları bir incele ondan sonra karşılaştır. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonra böyle yazınca ukala diyorlar.

300 binse ona göre malzeme kalitesi güvenlik mühendislik, ince işçilik. Herkes kendi bütçesi ne ise ona göre araç alıyor.

Sana hondanla mutluluklar, lütfen burası A5 forumu, beğenirsin beğenmezsin problem değil ama hondayla ilgili görüşlerini honda forumunda yaz.

Alıntıları Göster
    oyle marka fanatigi biri degilim kesinlikle umrumdada olmaz kaporta anlaminda seste falan eziktir honda tabiki bunlari biliyoruz bu konudada aksini kimse soyleyemez heleki audi ye karsi

degindigim konu motor ve sanziman anlaminda simdi 200 bin lira verip araba aliyorsunuz goruntu cok guzel kaporta saglam sessiz donanim o bicim ama cekicinin uzerinde gidiyorsunuz 0 km hizla

daha anlasilir konusayim sizde yanlis anlamissiniz beni

diyorumki bi audi a5 (tfsi) kici kirik honda kadar olamiyormu yolda birakabiliyor surucusunu adama acidim valla simdi gel bu motora 300 bin ver al bineme ...hayirli geceler

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkurler fakat bahsettiğiniz menuden ilgili seçeneğe ulaşamadım :( menu goruntusunu ekliyorum

• Sırayla fotoğraflarını ekliyorum

2017 AUDI A5 Sportback Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 9 Nisan 2018; 18:22:17 >

• Arkadaslar yeni a5 lerde anahtarsiz giris var mi ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.