Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

314 ya da 318 olması lazım hocam karıştırmış olabilirim
    Teşekkür ederim. Yaklaşık 40 bin tl indirim güzelmiş hocam tekrar hayırlı olsun.

Son olarak hangi bayiden aldığınızı ve iç dış renginide yazarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ciddi indirimler var gördüğüm kadarıyla 215 220 civarına baz donanımlıları bırakırlar mı acaba 😗

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Dogus oto maslaktan aldım hocam. Dışı metalik ay ışığı mavi içi kaya gri

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Coupe olanı avantajlı oluyor eğer coupe tercih ederseniz :)

• blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun kazasız belasız, 300k coupe olanımı
  • jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Hocam aklımda kalan şöyleydi. Coupe 1.4 tfsi deluxe prestige paketli olanlar 240 civarı olması lazım. Laf arasında böyle bir konuşma geçmişti. Dilerseniz sordururum

• blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

Coupe olanı avantajlı oluyor eğer coupe tercih ederseniz :)
    Çok teşekkürler sportback olmalı. Satış danışmanları takip ediyorsa buraları irtibata geçebilir pm den niyetim ciddi tabi o fiyatı aşmamak koşulu ile..

• Arkadaşlar elimde 2018 modele ait siyah orjinal audi a5 sport back için paspas var hiç kullanılmadı ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir

• Coupe sordurabilir misiniz ?

Hayirli olsun bu arada
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama design + prestige + deluxe olan sportback lere 285-300-310 allah ne verdiyse fiyat çıkartıyorlar.

Bunlarda pazarlık payı falan mı var? Siz nasıl bu fiyatlrdan aldınız?

Bir de Audi de ilk bir kaç yıl bakım paketi falan hediye ediyorlar mı?
  • BOccOB B kullanıcısına yanıt
    Teklif edilen araçlarda opsiyonel donanım farkı mevcuttur hocam. Bayiler arasında aynı donanım ve aynı opsiyona sahip araçlarda bu kadar yüksek farklar olamaz. Bu nedenle ilgilendiğiniz araçların araç teklif formunu da isteyerek donanımları kağıt üzerinde kontrol edin mutlaka. Volkswagen & Audi'de bakım paketi hediye edildiğine hiç rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Teklif edilen araçlarda opsiyonel donanım farkı mevcuttur hocam. Bayiler arasında aynı donanım ve aynı opsiyona sahip araçlarda bu kadar yüksek farklar olamaz. Bu nedenle ilgilendiğiniz araçların araç teklif formunu da isteyerek donanımları kağıt üzerinde kontrol edin mutlaka. Volkswagen & Audi'de bakım paketi hediye edildiğine hiç rastlamadım.
    Cevap için teşekkürler hocam.

Ancak aynı donanıma sahip araçlarda gümrükten giriş tarihine göre farklı kur veriyorlar ondan kaynaklı fiyat farkı var dediler. Ama mesela aynı donanıma sahip bir araç Ankara'da 286 iken Maslak Doğuş Oto aynı arabaya 280 diyor.

Oradaki farkı anlamaa çalışıyorum acaba pazarlık payı var mıdır diye...

Bir de dogusoto.com.tr den bakınca stokta düzinelerce kombinasyon var. Ama bayii'ye gidince sadece kendi stoklarımızı görebiliyoruz artık bayiler arası stok paylaşımı yok bizde diyorlar. O yüzden de düzgün bir renk kombinasyonu bulamadım bir türlü...

6k kadar fiyat farkı ben aldığım dönem bana da denk gelmişti. Avek - Erel - Doğuş Oto Kartal'dan fiyat almıştım. Erel aynı donanım aynı araca 6k fazla teklif vermişti Doğuş ise 1k fazla vermişti. Giriş kuru da etkiliyor ama 20k - 30k farklar olmamalı bence. Zaten fark varsa hesaplı olanı alıp arkaya bakmamak lazım. Pazarlık payına gelince de giriş kuru ve bayinin söz konusu aracı satmak isteklerine bağlı olarak değişebiliyor. Normal şartlarda ilk verdikleri fiyatlarda max. 1 - 1.5 değişiyor fazla da değişmiyor. Ancak ekonomi ve kurlar malumunuz. Son dönemde araç alanlar size bu konuda daha çok yardımcı olabilir.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok teşekkür ederim.

Yarın kendi aracıma ekspertiz yaptırmaya gideceğim, bir gelişme olursa buradan paylaşıyor olurum.
  • Bugün kendi arabamı Doğuş Oto Ankara'ya ekspertize götürdüm. 125.000 TL teklif ettiler. Uğraşsam piyasada 130.000'e satarım ama sahibinden'deki ölü s**ici ve takascılarla muhattap olmak istemiyorum.

2018 Beyaz Audi A5 Sportback Design Paket + Prestige + Deluxe 'e 285.000'e el sıkıştık.

Bakalım bu hafta noter ve plaka seçimi işini halledeceğim.

İlk kez Audi alıyorum, inşallah BMW'den sonra keyif verir :)
    Hayırlı uğurlu olsun,bu fiyatları bile arayacağız gibi görünüyor maalesef:(((

Hayirli olsun , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Aldıktan sonra karşılaştırmalı izlenimlerinizi bekliyoruz .

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bagajın üstünü içten kapatan iki parça var, bozuk yolda ses yapan var mı benim gibi?

Pek işlevi yok çıkarınca ses gidiyor ama taktığımda düz yolda birşey yok kasislerde arkadan ses yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 23 Mayıs 2018; 15:32:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.