Şimdi Ara

2017 C200d Comfort mu CLA180d AMG mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin kullandığınız araçta RunFlat lastik olmayabilir ikiside runflat olunca fark ciddi olarak anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

C200d ile alakalı bahsedilen sorunlar model ile degil; dizel motor ile alakalı sorunlar.Yani her dizel araçta karşınıza çıkabilecek sorunlar.

Cla180 amg ve c200dnin her ikisini sürdüm.

Yani şöyle diyim, Cla a3 ise c200 a4tür.
    Cla 3.16 ise c200 3.20dir
    Cla jetta ise c200 passattir.

Cla biraz daha ekonomi odakli.Daha az yakiyor.Gidisleri her ikisinin aynıdır hemen hemen.Ama kesin olan c200 daha yakışıklı ve konforludur.Ayrixa c200 daha geniş tabi ki
    3.16 ise 3.20 mi midir hahahha :D a3 ile 3.16i aynı diyorsun o zaman
  • Konfor anlamında C200d memnun etmeyecekse CLA asla etmez. CLA AMG paketi hayatımda gördüğüm en konforsuz araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Bu kafayla ne demek istediğimi anlamani beklemiyorum,he kardeşim sen ne diyorsan doğrudur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Gayet makul bi soru sordum 3.16 ne ise 3.20 odur demişsin yalnızca motor farkı değil beygir farkı var ikisi arasında niye segment düşürttün onu anlamadım ? senin düşüncene göre c180 ne ise c200d o dur gibi birşey çıkıyor ???
  • Sorunun yanıtı olmaz belki ama 2015 cla180d den 2011 5.20d 184 lük araca geçtim ve arada öyle bir fark varki şurda yazsam okumaktan sıkılıp kapatırsınız. Cidden bu 5 serisi bambaşka araç. Yol sesi rüzgar sesi nerdeyse hiç yok ve sürüş keyfi kokpitin tasarımının mükemmelliği sayesinde süper bir hissiyat veriyor. Mutlaka 5 serisi alın derim. C serisi falan yanında çok basit kalır ki fiyat olarak da C serisi bu fiyatları hak etmiyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.