Şimdi Ara

2017 civic tavsiye? 90 bin tl civarı tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzWall -- 25 Eylül 2017; 21:29:20 >
  • Tek tek alıntılayamıcam şöyle cevap vereyim arkdaşlar hepinize teşekkürler bu arada,

DSG ile bir anısı yok ama kötü şöhreti heryerde malesef, zira Leon istiyorlardı fakat DSG korkusu caydırdı.

Fiat ön yargısı var, keza ön yargı olmasa bile egea beğenecekleri bir araba değil.

Boya, kaporta sorununu araştırdım şikayetleri gördüm lakin DSG olayının kaporta versiyonu olarak düşünüyorum bunu çok satan bir ürünün arızaları versiyonlarının ayyuka çıkması çok daha muhtemeldir diye düşünüyorum, yani dediğim gibi bir çok c segmenti araçlara baktık fakat bu fiyata bundan iyisi bizim gözümüzde gerçekten yoktu, focus makyajlanmış olsaydı en iyi tercih o olabilirdi.Uyarılarınız için teşekkür ederim bana kalsa 2. el V40 bakmaları daha tatlı olurdu lakin ille de sıfır araba diyorlar.

Kaporta konusunda ekstra bir teminat almalarını istedim, sorun çıkarsa kullanıcı hatası diye göndermemeleri için ne olur sonuç bilemiyorum.

10 bin kilometre yapmış 2. ellere baktım lakin sıfırından yüksek fiyat yazan bile var 20 bin masraf yaptım multimedya sistemine deyip şişirmişler fiyatları yani sıfır çok daha mantıklı şu an

Bence de meganlara bakılmalıydı fakat bayiye dahi girmediler :D

• Kardeşim yeni test ettim daha civic i objektif olarak söylüyorum yol tutuşu harici hicbir ustun özelliği yok c sinifindaki araclardan yakin zamanda egea falanda kullandim inanin bazi hislerde dizel egea daha başarıli malzeme kalitesi ve yalitim yerlerde civicde koltuklar ergonomik ve konforlu degil birleşim yerleri ve kaportasinda işçilik hatalari mevcut kaputunda keçe bile yok amortisörlü sistemde yok sene olmuş 2017 yazik günah

Dedigim gibi tek gördüğüm avantaji yol tutuşu oda focusla aynidir his olarak ise geride saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer illa sedan demiyorsanız astrayada bakabilirsiniz

• Bence butceyi 5 veya 10 bin yuksek tutup soyle ablaniza sportif bir SUV olan TUCSON alin portfoyunuze bu secenegide ekleyin pisman olmazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: uk79

Eğer illa sedan demiyorsanız astrayada bakabilirsiniz

illa sedan değil, hatta özellikle hb istiyor fakat opel bayiine zorla soktum, onun da iç mekanını hiç beğenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Bence butceyi 5 veya 10 bin yuksek tutup soyle ablaniza sportif bir SUV olan TUCSON alin portfoyunuze bu secenegide ekleyin pisman olmazsiniz

bütçe zaten 70 bin tl civarı idi buralar kadar çıktık, 10 10 daha derken hep daha iyi tercihler çıkıyor önünü alamıyoruz, yoksa ben de SUV al diye başının etini yiyorum ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Kardeşim yeni test ettim daha civic i objektif olarak söylüyorum yol tutuşu harici hicbir ustun özelliği yok c sinifindaki araclardan yakin zamanda egea falanda kullandim inanin bazi hislerde dizel egea daha başarıli malzeme kalitesi ve yalitim yerlerde civicde koltuklar ergonomik ve konforlu degil birleşim yerleri ve kaportasinda işçilik hatalari mevcut kaputunda keçe bile yok amortisörlü sistemde yok sene olmuş 2017 yazik günah

Dedigim gibi tek gördüğüm avantaji yol tutuşu oda focusla aynidir his olarak ise geride saygilarimla

kaputun arkasının çıplak oluşu benim de garibime gitmişti dandik kumaş kaplı bir sac gibi bir şey var onun dışında çıplak çok önemli bir detay değil ama araca verilen özeni niteler düzeyde küçük bir detay bence de

• 6 sene garantisi varmış.. Eeeee.?

Araba kendi kendine göçüyor. Hadi garanti halletsin bakalım bunu..

Yahu belli ki internet kullanıyorsunuz.. İnsan 100bin vereceği bir araba için Google a girip bir ne diyorlar acaba diye sormaz mı.

20 senelik bir motor var bu araçta.dizel fiyatına tüplü araba satılıyor..

Gir sahibinden e bak.. Executive donanımlısı 105-107 bin liraya satılıyor..

İnsignia 2016 dizel cosmo, volvo s60 dizel var ya o fiyatlara..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifon

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Civic sedan kesinlikle iyi bir tercih.

1- Fabrika çıkışlı LPG olması ve aracın teknik aksamının (Motor - LPG) 6 yıl garantili olması.

2 - Dizel ile neredeyse aynı tasarruf

3 - Sorunsuz otomatik şanzıman

4 - Güçlü 2.el piyasası

5 - C sınıfının en sportif görünüşlü araçlarından biri olması

6 - Donanımlarının iyi olması. Orta donanımda bile Sunroof - Katlanır Aynalar - Ön Park sensörü - Geri görüş kamerası - Isıtmalı koltukların olması

Fanboyluk yapacağım diye insanlara yanlış bilgi vermek çok yanlış!Belliki sende Civic var ve amacın satışını arttırmaya çalışarak 2. elini iyi hale getirmek.Ama artık etkisi olmuyor, herkes anladı Civic kalitesiz bir araba oldugunu.Bu saatten sonra Honda alan adamda pişman olur zaten

Bende Civic yok. Merak etmeyin. Sadece Japon ve Kore arabalarına bir sempatim var.

Gelelim konuya. Bugüne kadar milyonlarca patlak DSG satıldı noldu değer mi düştü ? Kronik arızalar sadece Civic’de mi oldu ? Bu gözler Sıfır VW alıp 300 km’de DSG arızası veren gördü. Ama nihayetinde altın niyetine satıldı. Merak etmeyin onların piyasası düşmediyse korkmayın Civic’in hiç düşmez. Hala deli gibi satıyor satarda. Burda sıkıntı yok. Bizim milletin kalitesiz araba sevmesini zaten VW den biliyoruz. Malumunuz Polo 1.2 ye Mini Roket diyenlerden tanıyoruz. Bir kaç tane ( toplasan 30 kişi etmez) insanın çökük fotoğrafı paylaşıp “bakın hepsinde” var demeside ayrı bir enteresanlık. Ayrıca hafif dalgalanmayı anlarım hadi. Ama bana biri yumruk atmış gibi bir göçük gösterirsen kusura bakma buna çocuk bile güler bu nasıl olur ya saçmalamayın diyerek.

Ortada bir maniplasyon var ve sebebi belli değil. Eğer bahsedilen gibi bir durum söz konusu olsaydı Aracı ağırlığı şaşiye değilde o direklerdeki saca binseydi ordaki camın bile patlaması gerekirdi. Yabancı forumlardada bu konu araştırılıyor sanıyorum Honda Türkiye de Japonyadan cevap bekliyor. Burda gelip şöyle böyle diyerek Başta Ciğeri beş para etmez Almanları övmeyin.

Civic mağdurları grubunda bile millet “Siparişini verdim bekliyorum” yazıyorsa bu şu demek bu araç seviliyor. Almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir. Her araçta kronik sorun olabilir.

• Yedek parçayı çok dert etmiyosanız mazda 3 yapıştırın

• Civic hb alın,sedanların C sütunun da kronik göçme problemi var

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Sıfır km dsg arızası gördüm diyorsun arkasında durmayıp kullanıcı hatası diyen servis gördün mü? 60.000 kmde garantisiz aracı bile tamir ediyorlar. Millet göçük göçük diye ağlıyor umursayan bile yok. 30 tane insanı az bulmuş diğerleri internete yazamıyor olabilir mi? Bak Amerika forumlarında yazıyorlar diğer başlıkta paylaşıldı. Hadi ucuz olsa görmezden gelinsin dicem ama ucuz bile değil araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 27 Eylül 2017; 13:4:34 >
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Bir de milyonlarca patlak dsğ ;) ama 30 tanecik sorunlu civic.. hadi sanzımanı bi şekilde tamiri mümkün sıfır arabanın göçen kaportası ne olucak ya daha da büyürse dalgalanma o zaman 3-5 sene sonra ikinci eli çöp olur alanın elinde patlar:)

• Bu yıl yaklaşık 20 yeni civic için cam filmi yaptık. Üç tanesinde göçük problemi vardı. Birinde aşırı derecedeydi diğerlerinde yeni başlamış. İlk defa böyle bir problem görüyorum. Anladığım kadarıyla aracın yük binen bölümlerinde hatalı malzeme kullanılmış..

İşin korkunç bölümü honda bu araçlara kullanıcı hatası yanıtı vermiş. Alanlar mağdur ve yargıya başvurmuş

Garanti ile çözülecek bir hususta değil tamir edilemez boyutta. Honda bu araçları değiştirmek zorunda. 20 arabada 3 araçta bu sorun varsa ortada genel bir durum var. Aracı bozuk yolda sık kullananlar daha kısa sürede bu sorunla karşılaşmış ve tüm araçlarda göçük oluşacak gibi duruyor zira ortada hatalı malzeme kullanımı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: işteopalyaçobenim

İkinci eli hele hele 10 bin km altı sıfır fiyatından daha fazla yazmış insanlar hocam 10 lira daha fazla verir 0 alırım yahu

Şu durum yeni kasa Astra'da da var. Çok şaşırıyorum. Millet mi çok akıllı, biz mi çok safız...!

Valla bende Fiesta var, 2013 Trend+ Güvenlik paketi. 43 bin tl civarı yazmışlar. Ben düşünüyorum satsam ne olur diye, 40 bin üstüne satsam insanı kandırmışım gibi hissederim yav.

Civic konusunda ise şuana kadar sedan ve c sınıfı hoşuma giden başka araç olmadı. 90-100 bin bandında zaten donanım olarak falan böyle bir araç yok gerçekten. Ama bu sütun eğriliği muhabbeti olsun,garanti olarak karşılanmaması olması gerçekten insanın içini sıkıyor.

Golf iyi güzel ama bence gereksiz pahalı.

BU ARADA BUNU YAZDIĞIM ESNADA BAKAN NACİ AĞBAL BİNEK ARAÇLARA %40 VERGİ ZAMMI GELECEĞİNİ AÇIKLADI... İNANILMAZ!

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

quote:

Orijinalden alıntı: işteopalyaçobenim

İkinci eli hele hele 10 bin km altı sıfır fiyatından daha fazla yazmış insanlar hocam 10 lira daha fazla verir 0 alırım yahu

Şu durum yeni kasa Astra'da da var. Çok şaşırıyorum. Millet mi çok akıllı, biz mi çok safız...!

Valla bende Fiesta var, 2013 Trend+ Güvenlik paketi. 43 bin tl civarı yazmışlar. Ben düşünüyorum satsam ne olur diye, 40 bin üstüne satsam insanı kandırmışım gibi hissederim yav.

Civic konusunda ise şuana kadar sedan ve c sınıfı hoşuma giden başka araç olmadı. 90-100 bin bandında zaten donanım olarak falan böyle bir araç yok gerçekten. Ama bu sütun eğriliği muhabbeti olsun,garanti olarak karşılanmaması olması gerçekten insanın içini sıkıyor.

Golf iyi güzel ama bence gereksiz pahalı.

BU ARADA BUNU YAZDIĞIM ESNADA BAKAN NACİ AĞBAL BİNEK ARAÇLARA %40 VERGİ ZAMMI GELECEĞİNİ AÇIKLADI... İNANILMAZ!

Edit: Vergi zammı MTV için bu arada...!

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    2012 1.4 titanium fiestayı 37 ye alcaktım o ara bişi oldu alamadık 1 ay sonra 2012 1.4 trendler 38 43 arası oldu titaniumlar 45 e kadar çıktı ben de biraz borca girip 0 megane yöneldim yıl sonu kampanyası lpg felan araştırıyorum bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: OzWall

quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Kardeşim yeni test ettim daha civic i objektif olarak söylüyorum yol tutuşu harici hicbir ustun özelliği yok c sinifindaki araclardan yakin zamanda egea falanda kullandim inanin bazi hislerde dizel egea daha başarıli malzeme kalitesi ve yalitim yerlerde civicde koltuklar ergonomik ve konforlu degil birleşim yerleri ve kaportasinda işçilik hatalari mevcut kaputunda keçe bile yok amortisörlü sistemde yok sene olmuş 2017 yazik günah

kaputun arkasının çıplak oluşu benim de garibime gitmişti dandik kumaş kaplı bir sac gibi bir şey var onun dışında çıplak çok önemli bir detay değil ama araca verilen özeni niteler düzeyde küçük bir detay bence de

kalite zaten detaylarda gizlidir. :)

ben şirket aracı olarak civic çok kullandım. bir kere motoru tarih öncesinden kalma atmosferik. tip olarak da bir bayan aracı değil.

sürüş zevki olarak, kalite olarak golf açık ara önde civic'den. dsg mevzuna gelince, ablanın öyle şeylerden haberi olması imkansız, onu senin yönlendirdiğin belli. ben şahsen aynı durumda bayan aracı olacağı için golf 1.0 dsg alır ve +2/3 yıl garanti ekletir, sürerdim. garantisi bitince de satardım. zaten golf 2. elde pek zarar ettirmiyor. 1.0 tsi çok tasarruflu ve modern bir motor. almanya'da satış rekorları kırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Sıfır km dsg arızası gördüm diyorsun arkasında durmayıp kullanıcı hatası diyen servis gördün mü? 60.000 kmde garantisiz aracı bile tamir ediyorlar. Millet göçük göçük diye ağlıyor umursayan bile yok. 30 tane insanı az bulmuş diğerleri internete yazamıyor olabilir mi? Bak Amerika forumlarında yazıyorlar diğer başlıkta paylaşıldı. Hadi ucuz olsa görmezden gelinsin dicem ama ucuz bile değil araba.

ya dsg dsg diye konuyu sakız gibi uzatıp duruyorlar. arkadaşımda focus var. onda da sanırım dsg tarzı yeni nesil bir şanzıman var. 75binde cortladı ve garantisi geçtiği halde bedavaya değiştirdiler. sebebi de normalde 100bine kadar dayanması gerekirmiş, erken cortlamış. şahsen ben manuelden sıkıldım artık 20küsur senedir. dsg bir vw alıcam, artık hangisine gücüm yeterse +3 yıl da garanti yaptırdım mı tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.