Şimdi Ara

2017 civic tavsiye? 90 bin tl civarı tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: OzWall

quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Kardeşim yeni test ettim daha civic i objektif olarak söylüyorum yol tutuşu harici hicbir ustun özelliği yok c sinifindaki araclardan yakin zamanda egea falanda kullandim inanin bazi hislerde dizel egea daha başarıli malzeme kalitesi ve yalitim yerlerde civicde koltuklar ergonomik ve konforlu degil birleşim yerleri ve kaportasinda işçilik hatalari mevcut kaputunda keçe bile yok amortisörlü sistemde yok sene olmuş 2017 yazik günah

Dedigim gibi tek gördüğüm avantaji yol tutuşu oda focusla aynidir his olarak ise geride saygilarimla

kaputun arkasının çıplak oluşu benim de garibime gitmişti dandik kumaş kaplı bir sac gibi bir şey var onun dışında çıplak çok önemli bir detay değil ama araca verilen özeni niteler düzeyde küçük bir detay bence de

kalite zaten detaylarda gizlidir. :)

ben şirket aracı olarak civic çok kullandım. bir kere motoru tarih öncesinden kalma atmosferik. tip olarak da bir bayan aracı değil.

sürüş zevki olarak, kalite olarak golf açık ara önde civic'den. dsg mevzuna gelince, ablanın öyle şeylerden haberi olması imkansız, onu senin yönlendirdiğin belli. ben şahsen aynı durumda bayan aracı olacağı için golf 1.0 dsg alır ve +2/3 yıl garanti ekletir, sürerdim. garantisi bitince de satardım. zaten golf 2. elde pek zarar ettirmiyor. 1.0 tsi çok tasarruflu ve modern bir motor. almanya'da satış rekorları kırıyor.

öncelikle kalite detayda gizlidir evet ben de bunu söyledim :)

"Tip olarak bayan aracı" diye bir kalıbımız yok, göz ve zevk olayı cinsiyetten tamamen bağımsız, bir kadın da pekala beğenebilir ki beğendi de zaten dün teslim aldılar aracı.
    Sürüş zevkini bilmem ama aracın içinde bulunduğum kadarıyla konforu hiç öyle bahsedildiği gibi kötü değil gayet memnun kaldım ve şaşırdım.
    DSG mevzunda niye suçlu tespiti yapma ihtiyacı hissettiğinizi anlamadım, ben yönlendirmiş olsam ben söyledim derim neden saklayayım :D siz vw'ciler yoksa dsg'ye dil uzatanları tenha da kıstırıyosunuz da haberim mi yok.Bayi gezdi ve bir çok bayi haliyle rakibinin bu zaafını dile getirdi yani DSG konusunu o da kısa bir araştırma yapmış keza bana gelip söylediğinde durumun abartıldığını da söyledim fakat gözü korktu bir kere :)
    bu arada yorum için teşekkürler

• Yana yana dsg li araba aldınız hemen hemen hepsi patladı. Yrni dsg ler güncellendi dediniz yine patladı sıfır veya 4-5 senelik arabalarda vernik attı o yıllarda sorun var yapacak bişey yok dediniz. Tavanı paslanan vag gördü bu gözler. Hata dediniz geçtiniz. golfün 10 yıllık tasarımını alıyorsunuz. civice gelince hep birlikte saldırın, yanıltın insanları. Taş gibi araba bakınca dönüp birdaha bakıyorsunuz.( bir birini yumruklayan adamlar gördüm bak yeni civic diye) arabanın eksileri yok mu var.

1-) Gerçekten kalitesiz boyası ve işçiliği var.

2-) Radyosu çekmiyor.

3-) Uçan kaçan bir araba değil.

4-) Motoru eski teknoloji ATMOSFERİK.

5-) Göçme sorunu var. (Nadir de olsa)

Göçme de güneşten diyen var. (Bizim araba antalyanın 50 derece havasında güneşin altında durdu sıkıntı yok.)

Virajlardan oluyor diyen var. ( bastık viraj döndük 160-170 sıkıntı yok.)

5-) 10 binde bir bakıma giriyor

6-) CVT değişik bir şanzıman şehir içinde çok güzel. Ama şehir dışında uyuz ediyor bazen.

İyi yönleri yok mu tabiki var.

1-) TASARIM çok güzel bakan bir daha bakıyor.

2-) CVT patlama riski en az şanzıman.

3-) lpg uyumlu olduğu için istediğin kadar bas yakmıyor.

4-) Geniş, ferah.

5-) donanımı gayet yeterli. ( bazı ufak şeylerden kısmışlar insan üzülüyor.)

6-) motor ve yürüyen açısından SORUNSUZ

7-) ikinci eli çok iyi gidiyor.

Diyeceğim o ki bu sorunları göze alıyorsanız kesinlikle alın, aldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalsa Golf 1.0 tsi comfortlne alır geçerim ama siz bilirsiniz tabi dsg haklısınız düşündürüyor ama son dönemlerde bu konu iyileşti sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
  • işteopalyaçobenim İ kullanıcısına yanıt
    Sormayın, ben bile şaşırıyorum aracıma, 2013 valla 41'den aşağı satmam ki o fiyatlara hasarlı araçlar gidiyor.

Ben zaten araç değiştirmekten vazgeçtim. 1-2 ufak düzeltilecek yeri var aracın 2 senedir önemsiz diye yaptırmıyordum, onları yaptırıp, boya korumasından, seramik kaplamasına herşeyi yaptırıp gözüm gibi bakmaya karar verdim :D Sıkış tepiş bincez artık.

Sebebi de alabileceğimiz araç yok. Borca girilecek devirde de değiliz. Gönülden geçen Tuscon, Sportage, Civic o paraya da alınmaz yani araba, hele sıfır asla...!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.